A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Curaprox Perio Plus 8.0 mm fogköztisztító kefe - kék 5 darab

Termékkatalógus
Curaprox Perio Plus 8.0 mm fogköztisztító kefe - kék 5 darab
4,7 24 értékelés
Fogköztisztító kefe - cserefej, ISO méret 6 (1,9 - 2,3 mm), alkalmas 1,8 - 5 mm méretű fogközökhöz, drót átmérője 1,5 mm feletti, hagyományos szálak, cserélhető fej, kék kivitel, 5 db darabos csomag - 559,80 Ft/kefe
Kód:  ZUB293 Termékszám:  7612412423655 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Curaprox Perio Plus 8.0 mm fogköztisztító kefe - kék 5 darab Megszűnt

Curaprox Perio Plus 8.0 mm fogköztisztító kefe - kék 5 darab

A fogköztisztító keféket a fogköz tökéletes tisztítása érdekében fejlesztették ki. Nem vagy megelégedve a különféle változatokkal? A "Prime" szériát a felhasználók 95%-a megfelelőnek nyilvánította. A "Prime" szériát követő "Period" széria a szélesebb fogközek tisztítására alkalmas. Próbáld ki a hosszú finom szálakkal ellátott és a legerősebb vezetődrótból készült fogköztisztító kefét! Az ínyed meg fogja hálálni! A fogköztisztító kefék hatékonyabb tisztítást biztosítanak, mint a fogselyem, vagy a hagyományos fogkefék. A különféle méreteket az egyszerűbb eligazodás érdekében különböző színek jelzik.

Legfontosabb jellemzői

  • A szájüreg alapos tisztításáért
  • Gyengéden és hatékonyan távolítja el a fogkövet
  • A csomagolás 5 darab fogköztisztító kefét + 1 darab tartónyelet tartalmaz
  • Elegendő 1 hónapnyi tisztításra
  • Drót átmérő: 2,5 mm
  • Tisztító átmérő: 10,0 mm
  • Szín: rózsaszín

Miért használj fogköztisztító kefét?

A hagyományos fogkefékkel lehetetlen tökéletes fogtisztítást kivitelezni, a fogak közötti terület tisztítása ugyanis speciális eszközt igényel. A megoldás rendkívül egyszerű: használj fogköztisztító kefét, naponta egy alkalommal. Egyetlen mozdulat - be és ki. Hatékony és gyengéd tisztítás: a CURAPROX fogköztisztító kefék alaposan tisztítják meg a fogak közti részeket anélkül, hogy kárt tennének a fogínyben. A fogközekbe behatoló, rendkívül finom szálak alkalmazkodnak a fogak alakjához, ezáltal hatékonyan távolítják el a foglepedéket az olyan helyekről is, amelyet fogselyemmel már nem lehet elérni. A CUREN® szabadalmaztatott, rendkívül finom szálainak és a nikkelmentes, speciális orvosi drótból készült vezető drótjának köszönhetően még a legszűkebb fogközt sem érheti sérülés a tisztítás során.

Használatának módja

A fogköztisztító kefék könnyedén hatolnak be a fogak közé. Az erőszakos használat kerülendő! Helyezd a CPS "Prime" fogköztisztító kefét közvetlenül a fogközedhez. Találd meg az ideális szöget, amely erőltetés nélküli, gyengéd bevezetést tesz lehetővé. Minden egyes fogköz más szögből érhető el. Az alsó ívnél alulról felfelé, a felső ívnél pedig felülről lefelé nézve, enyhe dőlést kell alkalmazni. Ezután többszöri, finom vízszintes mozdulattal sikáld ki a fogak közötti rést, vigyázva, hogy a fogköztisztító fogkefe ne lépjen ki onnan.

Szájhigiéniai segítség a svájci Curaprox-tól

Bízd rá magad a profikra! A svájci szájhigiénés szakemberek a legjobb eszközt fejlesztették ki számodra, a szájüreg megfelelő tisztításához. A jelszó világos: ápold a fogaidat és a fogínyedet! Hosszú időre gyönyörűvé tesznek.

 

Paraméterek

Darabszám
5 db Kész!
ISO méret
6 (1,9 - 2,3 mm) Kész!
Fogak közötti ​​rések
1,8 - 5 mm Kész!
Drót átmérője
1,5 mm feletti Kész!
Típus
Cserefej Kész!

Darabszám

Darabszám
5 db Kész!

Kefe nagysága

ISO méret
6 (1,9 - 2,3 mm) Kész!
Fogak közötti ​​rések
1,8 - 5 mm Kész!
Drót átmérője
1,5 mm feletti Kész!

Tulajdonságok

Típus
Cserefej Kész!
Tulajdonságok
Cserélhető fej Kész!
Szálak
Hagyományos Kész!
Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Curaprox Perio Plus 8.0 mm fogköztisztító kefe - kék 5 darab Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPROX Perio Plus CPS 410 blue 5 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CURAPROX Perio Plus 8,0 mm blue, 5 ks.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ