30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

TIERRA VERDE Mosogatógép só (vödör 15 kg)

Termékkatalógus
TIERRA VERDE Mosogatógép só (vödör 15 kg)
5 2 értékelés
Mosogatógép só a mosogatógépek ioncserélőjének (vízlágyítójának) karbantartásához - 652,67 Ft/1 kg
9 790 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MYC395 Termékszám:  8594165005618
TIERRA VERDE Mosogatógép só (vödör 15 kg) 9 790 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

18 180 Ft
Szett megvásárlása

TIERRA VERDE Mosogatógép só (vödör 15 kg)

Durva só a mosogatógépek ioncserélőjének (vízlágyító) karbantartásához. A tiszta, 100%-os nátrium-klorid, amely mentes a jódtól, fluortól és a közönséges konyhasóhoz hozzáadott csomósodásgátló anyagoktól, biztosítja a nátrium jelenlétét, amely segít az ioncserélő könnyű regenerálásában. Ez a vízlágyító berendezés kalcium- és magnéziumionokat köt meg, ezáltal lágyítja a mosogatóvizet, és megakadályozza a vízkő képződését a mosogatógépben és az edényeken. A durva szemcséjű regeneratív mosogatógép-sónak hosszabb ideig tart a tartályban feloldódni, és nem oldódik fel olyan gyorsan, mint a finom só. Ioncserélő (lágyító készülék) ez a készülék az ioncsere elvén működik, és minden mosogatógép fontos része. A vízben oldott kalciumot (a vízkő okozóját) nátriummal helyettesíti. A megfelelő mosogatáshoz a mosogatógépnek lágy, csökkentett kalcium- és magnéziumtartalmú vízre van szüksége. Ha a víz kemény, ezeknek az elemeknek a maradványai leülepednek az edényeken és a mosogatógép belső részein. A leggyakrabban használt csapvíz keménysége általában több mint 7° dH (1,2 mmol/l), ezért lágyítani kell. A mosogatógép sótartályába adagolt regeneráló só a víz lágyítására szolgál. A tökéletes mosási eredmények érdekében fontos, hogy a vízkeménység értékét pontosan állítsd be a gyártó adott mosogatógépre vonatkozó utasításai szerint. Tehát először is derítsd ki a pontos vízkeménységi értéket, állítsd be a mosogatógépet ennek az értéknek megfelelően, majd öntsd a regeneráló sót a sótartályba. A mosogatógép már automatikusan adagolja a sót a vízkeménység beállításának megfelelően. Használd a vízkeménység tesztcsíkot, vagy lépjél kapcsolatba a vízszolgáltatóval a víz keménységének meghatározásához. Minden típusú háztartási mosogatógépben az edények és üvegáruk lerakódásának megakadályozására szolgál.

Használat:
Töltsd fel a sótartályt, ha a jelzőfény kigyullad (sóhiányt jelez).

Összetétel

100 % durva só

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Tömeg
15 kg Kész!
Termék típusa
Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Tömeg

Tömeg
15 kg Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Kész!
Megjegyzés:
» További mosogatógép só termékek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TIERRA VERDE Mosogatógép só (vödör 15 kg) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIERRA VERDE Sůl do myčky 15 kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TIERRA VERDE Soľ do umývačky 15 kg.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ