Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC

Termékkatalógus
MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC
Gamer PC - Intel Core i7 6700HQ Skylake, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 GDDR5 6GB, 256GB SSD, Killer LAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, 2x 8-cellás akkumulátor (akár 90 perces üzemidő), Windows 10 Home 64bit
Kód:  TB239b1 Termékszám:  VR ONE 7RD-072CZ Gyártó honlapja:

MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC

Ha a virtuális valóságban játszol, a legnagyobb probléma, hogy a gépedet nem tudod mindenhová magaddal vinni. Az MSI  azonban megtalálta a megldást. Minden játékosnak ajánljuk ezt a fantasztikus PC konfiguráció hátizsákot, aki a lehető legfelkészültebben szeretné megtapasztali a virtuális valóságot.  Az eredeti koncepciót többmindenben továbbfejlesztették, a legfontosabb az új, ergonómikus kialakítás és a kis tömeg - már csak 3,6 kg.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális a csúcsminőségű VR élményhez
  • Az akkumulátor élettartama akár 90 perc
  • Ahol lehetséges, szilárd tömeg és méretek
  • Elegendő port VR (1 × 4 × HDMI + USB 3.0)
  • tápkábel csatlakoztatási lehetőség

Csúcsteljesítmény a hátadon

Az Intel Core i7 legújabb generációs Skylake által hajtott játékgépben egy NVIDIA GeForce GTX 1060 lapul. Nem notebook-kiegészítő, hanem egy teljes értékű asztali grafikus kártya. A hátizsákba került továbbá egy üzem közben cserélhető akkumulátor, amely akár 90 perc játékot is képes biztosítani. A könnyű kapcsolódás miatt minden port a hátizsák tetején található.

Asztali PC-ként is szolgálhat

Figyelmet fordítottak a klasszikus konnektorra is. Ez hasznos lehet, különösen olyan helyzetben, ha szeretnéd, hogy az MSI VR One 6RE hátizsákod teljes értékű PC-ként funkcionáljon. Amikor kell, a számítógépet azonnal összepakolhatod, feldobod a hátadra, és indulhatsz a LAN-partira.

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI VR One 6RD Rucksack PC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI VR One 6RD Rucksack PC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ