Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Niceboy SOUNDmaster-L

Termékkatalógus
Niceboy SOUNDmaster-L
4,3 9 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 25W, Bluetooth 4.0, Maxx Bass technológia, NFC, SIRI, Power Bank-ként is használható, telefonbeszélgetések kihangosítása, frekvenciatartomány 50-18000Hz, érzékenység >90dB, 58mm-es hangsugárzó, AUX-IN, 6600mAh akkumulátor, akár 12 órányi lejátszási idő
Kód:  NCB042e Termékszám:  8594182422764 Gyártó honlapja:

Niceboy SOUNDmaster-L

A(z) Niceboy SOUNDmaster-L Bluetooth hangszóró erős basszusokat és finom magasságokat is képes visszaadni, így teljesen új dimenzióba helyezi a zenehallgatást. A zavaró kábelekről pedig elfelejtkezhetsz! A gondnélküli jelátvitelt a vezeték nélküli Bluetooth technológia garantálja, ami lehetővé teszi a zenelejátszást a kompatibilis telefonokról. Az NFC technológia használatával a Bluetooth hangszóró egy pillanat alatt párosítható. A(z) Niceboy SOUNDmaster-L Bluetooth hangszóró bármilyen hanggal megküzd 50 Hz és 18000 kHz frekvencia között. A(z) 25 W összteljesítmény szavatolja az ideális hangról a kisebb házibulikban. A hangszóró akkumulátora 6600 mAh kapacitásra képes, így akár 12 óra folyamatos zenehallgatást nyerhetsz vele.

A(z) Niceboy SOUNDmaster-L Bluetooth hangszóró fontos előnyei

  • Zenehallgatás Bluetooth és NFC használatával
  • A mikrofon segítségével akár telefonálhatsz is vele
  • Az akkumulátor kapacitása: 12 óra
  • Bármilyen hanggal megküzd 50 Hz és 18000 kHz közötti frekvenciasávban
  • Összteljesítmény: 25 W
  • Méretek (sz × ma × mé): 218 mm × 75 mm × 84,5 mm

A(z) Niceboy SOUNDmaster-L Bluetooth hangszóró tökéletes hangot ad vezetékek nélkül

Az integrált mikrofon segít bejövő hívásokat fogadni anélkül, hogy elő kéne bányásznod a mobiltelefonodat. Azt is meg kell említenünk, hogy a készülék modern megjelenése bárhova jól illik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy SOUNDmaster-L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy SOUNDmaster-L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy SOUNDmaster-L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy SOUNDmaster-L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy SOUNDmaster-L.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ