30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

PHILCO PHSM 9000

Termékkatalógus
PHILCO PHSM 9000
5 4 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, PULSE gomb, habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, turmix feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, reszelő dob, habverő kar és keksz készítő, 3 szeletelő korong, tömege 7,25 kg, mérete 33 × 36 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
106 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHKR001 Termékszám:  PHSM9000 Gyártó honlapja:

PHILCO PHSM 9000

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új PHILCO PHSM 9000 konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorja van, amely megbízható teljesítményt nyújt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. A motor teljesítménye igény szerint könnyedén állítható 6 előre meghatározott fokozatban, így könnyen kiválaszthatjuk a kellő sebességet. Hála a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét garantálja. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgép rendelkezik egy minőségi rozsdamentes acélból készült tállal, melynek kapacitása 5 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan előnyös tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb. Az ügyes PHILCO konyhai robotgép megjelenését fehér szín emeli ki.

Konyhai robotgép PHILCO PHSM 9000 ...
Konyhai robotgép PHILCO PHSM 9000 ...

PHILCO PHSM 9000 konyhai robotgép alapvető tulajdonságai

  • A tartós PHILCO konyhai robotgép nagy segítség lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motort kapott
  • 6 sebesség közül választhatunk
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • Praktikus rozsdamentes acél keverőtál 5 l térfogattal
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat
  • Fehér szín dobja fel nagyszerű külalakját

A strapabíró PHILCO PHSM 9000 konyhai robotgép tulajdonságai

A nagyszerű PHILCO konyhai robotgép segítségével a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Nagyon egyszerűen felverhetjük vele a tojást, vagy készíthetünk különféle habkrémeket- Öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére is tökéletesen alkalmas. Nagyszerűen előkészíti a különféle tésztákat, gondoskodva arról, hogy azok kellően könnyűen és levegősek legyenek. A dagasztó funkcióval a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább... Rendelkezik mixer funkcióval is. Segítségével összemixelhetünk dióféléket vagy jeget, készíthetünk leveseket, zabkását vagy különféle egészséges turmixot, amelyek megőrzik tápanyagukat. Így valóban a legfinomabb ízeket élvezhetjük. A daráló képes teljesen finomra aprítani a húst, de akár megőrizhetjük durvább textúráját is. Amennyiben otthon készítjük a darált húst, garantált a minőség, és nem mellesleg az ízesítést is személyre szabhatjuk.

Konyhai robotgép PHILCO PHSM 9000 ...
Konyhai robotgép PHILCO PHSM 9000 ...

Ismerd meg a nagyszerű PHILCO konyhai robotgép extra funkcióit

A nagyszerű PHILCO PHSM 9000 konyhai robotgép egy nagyszerű segítőtárs az ételek készítése során. A pulzáló funkciónak köszönhetően sokkal alaposabban és gyorsabban dolgozhatjuk össze az alapanyagokat. Eme PHILCO Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

Konyhai robotgép PHILCO PHSM 9000 ...

Ezen PHILCO konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, turmix feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, reszelő dob, habverő kar és keksz készítő 3 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles választékának eme PHILCO PHSM 9000 konyhai robotgép egyszerre több különálló készüléket helyettesít, így rengeteg helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

33 × 36 × 18 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

7,25 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia Kész!
Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés, Reszelő dob, Habverő kar, Keksz készítő Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés, Reszelő dob, Habverő kar, Keksz készítő Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
18 cm Kész!
Szélesség
36 cm Kész!
Magasság
33 cm Kész!
Tömeg
7,25 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PHILCO PHSM 9000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PHSM 9000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PHILCO PHSM 9000.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ