Shop roku 30 dnů na vrácení

SAMSUNG DV80T6220LH/S6

Termékkatalógus
SAMSUNG DV80T6220LH/S6
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 63 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg
Kód:  HUSASU07 Termékszám:  DV80T6220LH/S6 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAMSUNG DV80T6220LH/S6

Szárítógép SAMSUNG DV80T6220LH/S6 Oldalnézet

Ez a kondenzációs SAMSUNG DV80T6220LH/S6 ruhaszárító a(z) A+++ energetikai besorolási osztályba tartozik. Erről tanúskodik a(z) 176 kWh/éves elektromos energiafelvétele is. Maximálisan 8 kg ruhaneműhöz gyártották és a zajszintje csak 63 dB. A(z) SAMSUNG DV80T6220LH/S6 készülék súlya nem lépi át a(z) 50 kg-ot. Az integrált világítás megvilágítja a szárítódob belsejét. A beépített gyermekzár megakadályozza a gyermek esetleges beavatkozását. A szárítógép a hőszivattyúnak hála energiát takarít meg. Az ajtó nyitási iránya választható, így beállíthatod a saját igényeid szerint. Gyorsprogrammal is büszkélkedhet, ami rövid idő alatt megszárítja a ruhaneműt. Ezt a modellváltozatot gyűrődésgátló rendszerrel is kiegészítették. Választásnál a hatékonyságot is figyelembe veheted. Ebből a paraméterből megtudhatod, hogy mennyi nedvesség szivárog ki a szárítóból. A(z) SAMSUNG DV80T6220LH/S6 hatékonysági szintje B besorolású. A(z) szárítógép méretei (mé×szé×ma): 60 × 60 × 85 cm. Wi-Fi segítségével okoseszközökkel is párosíthatod.

A(z) SAMSUNG DV80T6220LH/S6 szárító legfőbb tulajdonságai

  • A szárító hatékonysági szintje: B
  • Maximálisan 8 kg ruha fér el benne
  • A szárítógép gyors szárítási programmal is rendelkezik
  • Szűk hely esetén biztosan díjazni fogod a megfordítható ajtót
  • Gyerekzárral is ellátták
  • A szárítódob belsejében világítás van
  • Zajszintje: 63 dB
  • A(z) SAMSUNG DV80T6220LH/S6 súlya: 50 kg
  • Méretek (szé×ma×mé): 60 × 85 × 60 cm
  • Energiaosztály: A+++
Szárítógép SAMSUNG DV80T6220LH/S6 Jellemzők/technológia
Szárítógép SAMSUNG DV80T6220LH/S6 Oldalnézet

További információkat a ruhaszárító programjairól a használati útmutatóból tudhatsz meg, amely a Tanácsok és útmutatók fülön lelhető meg.

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
50 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG DV80T6220LH/S6
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ