Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black

Termékkatalógus
Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black
4,5 7 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, összecsukható, zárt, Bluetooth, NFC, frekvenciatartomány: 16 Hz - 22000 Hz, 113 dB/mW érzékenység, 18 Ohm impedancia, levehető, 1,4 m hosszú kábel, akár 22 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  JM165b3n Termékszám:  506250 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black

Eleged van az összecsavarodott vezetékekből? Zavar zenehallgatás köben az autó zaja, a tömegközlekedés hangjai, vagy a mentőautó szirénázása? A Snheiser Momentum vezeték nélküli fejhallgató segítségével elbúcsúzhatsz ezektől a problémáktól.

Legfontosabb jellemzői

  • Bőr fülkagylók, amelyek nem húzzák a fület és hosszú távú használat során is kényelmesek;
  • Stílusos, fekete szín;
  • Hiteles és tiszta hangzás, erős mély és magas hangok;
  • Akkumulátort az akkumulátor élettartama akár 22 óra;
  • Leválasztható kábel.

Tartósság és a kényelem az első helyen

Összecsukható készülék a könnyű tárolásért a zsebedben vagy a táskádban is elfér, hála a Sennheiser Momentum meglepő funkcióinak. A fejhallgató pántja rozsdamentes acélból készült és a kagylók bőr borításúak. Finoman öleli át a fület még téli sapka viselése során is.

Zenehallgatás zavarmentesen

Ügyesen megoldásnak köszönhetően a készülék képes csökkenteni a magas frekvenciájú kültéri zajokat, mint a mentő szirénája. Zenehallgatás, rádió, podcast vagy előadások megszakítás nélkül élvezhetőek még zajos környezetben is, anélkül, hogy extra hangot kellene adni a készülékre.

Vezeték nélküli kényelem

A legtöbb fejhallgató elengedhetetlen tartozéka egy 3,5 mm-es jack és audio jack vezeték. A Sennheiser Momentum  NFC és Bluetooth csatlakozást használ, amelyen keresztül a mobiltelefon vagy MP3 lejátszó vezeték nélkül csatlakozik. Ez jó hír, különösen azok számára, akik hajlamosak beleakadni az ajtókilincsekbe. Viszont, ha nem érzed jól magad vezeték nélkül, akkor a készülék stílusos hordtáskájában találsz egyet.

A csomag tartalma:
Audió kábel (1,4 m)
Tölthető akkumulátor USB-kábellel
Hordtáska
Használati útmutató

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ