Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

Evolveo StrongVision 2GA + 8 GB SD kártya

Termékkatalógus
Evolveo StrongVision 2GA + 8 GB SD kártya
3,5 4 értékelés
Vadkamera - érzékelő hatótávolsága: 25 m, 20 Mpx maximális fényképminőség, érzékelő felbontása: 8 Mpx, IR lámpa, 25 hét max. üzemidő, tápellátás: AA, 8 db elem, vízállóság: IP65, GSM, tömege: 290 g
Kód:  EVO109 Termékszám:  8595683200820 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Evolveo StrongVision 2GA + 8 GB SD kártya

Amennyiben minőségi és rendkívül ellenálló vadkamerát keresel, úgy az új EVOLVEO StrongVision 2GA fotócsapda remek választás. Támogatja az elkészített képek továbbítását MMS vagy e-mail üzenetben, mindezt magas, akár 20 Mpx-es felbontásban. Sőt, a készüléket használhatod time-lapse kameraként is, például a házépítés folyamatának nyomon követéséhez. Tökéletesen a birtokodat, hiszen egyáltalán nem feltűnő, a sérüléstől és a lopástól pedig egy ellenálló fém ház védi. Az EVOLVEO StrongVision 2GA vadkamerával könnyedén készíthetsz páratlan minőségű felvételeket mégéjjel vagy kedvezőtlen időjárási viszonyok között is.

Evolveo StrongVision 2GA vadkamera

  • MMS és e-mail üzenetek küldése egyszerre több telefonszámra vagy címre
  • Vízálló IP65 kivitel
  • Infravörös éjszakai felvétel
  • Time-lapse felvételek készítése
  • A 2G GSM hálózatok támogatása
  • A fénykép felbontása: 20 Mpx, 16 Mpx vagy 12 Mpx
  • A videó felbontása hanggal: Full HD, HD vagy VGA
  • Színes fotók nappali fényképezéshez, fekete-fehér fotók éjszakai fényképezéshez
  • Az exponálás sebessége: 0,3 másodperc
  • Támogatja a fotók és videók megtekintését a fényképezőgép kijelzőjén
  • Fényképek és videók tárolása 32 GB-os mikro-SD kártyán
  • 120°-os látószög

Hosszú élettartamú akkumulátor és fém ház

Az olyan helyszíneken, ahol nincs lehetőséged a készülék tápellátására adapterről, igénybe veheted a beépített, napelemes 1500 mAh-s akkumulátort. Ez megduplázhatja az Evolveo StrongVision 2GA üzemidejét, tehát jelentősen hosszabb ideig készíthetsz képeket és felvételeket általa. A vadkamera egy fém védő házzal büszkélkedhet, amelyet azért terveztek, hogy védelmet nyújtson a készüléknek a sérüléssel vagy lopással szemben. Ennek hála a vadkamera tökéletes védelmet élvez és mindig készen áll arra, hogy szemmel tartsa a birtokodat.

Tökéletes felvétel még éjszaka is

Egyszerűen készíthetsz videofelvételeket és fotókat még éjjel is az Evolveo StrongVision 2GA vadkamerával, erről a 36 darab 940 nm-es hatósugarú infravörös dióda gondoskodik. Ennek fénye jól látható az emberi és állati szem számára is. A mozgásérzékelést a készülék 3 darab, 120°-os látószögű PIR érzékelővel végzi.

SIM kártya zökkenőmentesen

A készülék mellé jár még egy Kaktus mobil SIM kártya 500 MB adatforgalommal. A kártya PIN kód nélküli, közvetlenül a fotócsapdához alkalmas. Használat előtt egyszerűen aktiváld a kártyát például a telefonhívással, ezt követően pedig már csak annyi a dolgod, hogy behelyezed a kártyát a vadkamerába.

Nagy felbontású fotók és videók

A fotókat akár 20 Mpx-es minőségben, míg a videofelvételeket 30 képkockasebességgel, 1080p minőségben készítheted el. A kamerának nem számít, hogy nappali vagy éjszakai üzemmódot alkalmazol. Ugyanis ha mozgást érzékel, 0,3 másodperces sebességgel rögzíti a felvételt.


Paraméterek

Tömeg
290 g Kész!
A kijelző felbontása
320 × 240 Kész!
Fotó maximális minősége
20 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!
Érzékelő hatósugara
25 m Kész!

Tömeg

Tömeg
290 g Kész!

Felvétel minősége

A kijelző felbontása
320 × 240 Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
20 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
25 m Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
IR lámpa Kész!
Vízhatlan
IP65 Kész!
Konnektivitás
GSM Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
8 db Kész!
Max. akkumulátor élettartam
175 nap Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Evolveo StrongVision 2GA + 8 GB SD kártya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Evolveo StrongVision 2GA + 8 GB SD karta + CZ SIM 500 MB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Evolveo StrongVision 2GA + 8 GB SD karta.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ