AlzaBoxy Q1 Shop roku

Spalding NBA Tony Parker kosárlabda

Termékkatalógus
Spalding NBA Tony Parker kosárlabda
Kosárlabda
Kód:  SPTms0299nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spalding NBA Tony Parker kosárlabda

Merülj el a játékban és játssz úgy, mint kedvenc NBA csillagod. A Spalding létrehozott egy labdát a világ legjobb kosárlabda játékosainak mintázatával egy rendkívül speciális kiadás részeként, amely lehetővé teszi, hogy miközben csont nélkül zsákolsz a labdával, kifejezheted kedvenc játékosod iránti rajongásodat is. A labda egyedi designját az egyik oldalon a játékos fényképe és aláírása egészíti ki, a másik oldalon pedig a Spalding logója és a játékos mezszáma található. Ezzel ez egyedülálló labdával egyik kosarat a másik után dobod majd.

Mit kapsz?

  • Eredeti kosárlabdát a legjobb NBA játékosokkal
  • Egy minőségi és nagyon jól megmunkált labdát évek óta bevált hagyományokkal
  • Megkülönböztetheted magad másoktól és kinyilváníthatod véleményed
  • Csapatod legjobb játékosai is irigyelni fognak
  • Két különböző méret gyermekek és felnőttek számára

Ki van a labdán?

Tony Parker egy francia NBA kosárlabda játékos a San Antonio Spurs csapat tagjaként. Tartalék hátvédként érkezett a csapatba, de tehetségének köszönhetően már az első éve során a csapat vezető játékosai közé került. Pályafutása során rengeteg kitüntetést érdemelt ki, jónéhány medált nyert az Európa-bajnokságokon és töbször is jelölve volt az NBA All-Star game tagjává.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spalding NBA Tony Parker kosárlabda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spalding NBA player ball Tony Parker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spalding NBA player ball Tony Parker.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ