Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Suunto AMBIT3 Peak Sapphire

Termékkatalógus
Suunto AMBIT3 Peak Sapphire
4,0 1 értékelés
Sportóra - 10 ATM, vízálló
Kód:  KHO4358 Termékszám:  6417084182715 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto AMBIT3 Peak Sapphire

A modern idők technikai újításai minden téren, beleértve a sportot is! Az aktív sportok szerelmesei értékelni fogják a Suunto Ambit3 Peak Black változatos sportokra és kalandokra fókuszáló szemléletét, azok pedig, akik iPhone-t vagy iPod-ot használnak, mert az Ambit3 képes kapcsolódni okostelefonjukhoz! Miután Bluetooth segítségével párosítottuk készülékeinket, az óra megjeleníti a telefon információit (SMS, nem fogadott hívások) és viszont. Az Ambit3 azért Peak mert olyan funkciói, mint a navigáció, magasságmérő (FusedAltiTM), időjárás, barométer, iránytű és még sok más segítik a felfedezőket a legnehezebb terepen is.

Felhasználóbarát kijelző háttérvilágítás választható módokkal és többnyelvű felhasználói felület. A készülék futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz és vegyes sport edzésekhez szükséges funkciókat kínál. A 3D iránytű a készülék dőlésszögétől függetlenül pontosan mutatja az irányt. Az órába épített GPS-vevő információkat ad a sebességről, a megtett távolságról és útvonalunkról. Pulzusmérője jelzi, hogy a tempónk optimális-e. A magasságmérő GPS-alapú. Az óra akkumulátor élettartama akár 30 nap, a GPS használata mellett pedig percenkénti frissítésekel 50 óráig bírja. A gyártó 5 ATM vízállóságot garantál.Az adatok átvihetők a számítógépre, a Movescount edzésnaplóba. Eközben tölthető az USB-kábelen keresztül.A csomag tartalmazza az órát, USB tápkábelt, használati utasítást. Emellett a Suunto több mint 1000 ingyenes alkalmazást kínál edzéshez és kültéri használatra, ami tovább sokszorozza az óra a felhasználási lehetőségeit!

 

Különleges jellemzők:

GPS - Teljes GPS (SiRFIV v2.2), állítható frekvenciájú GPS érzékelés, mérések több koordináta rendszerben, útvonal és pont alapú navigáció, útvonalrögzítés, érdekes helyek rögzítése (POI), magassági funkciók: magasság GPS-ből, magassági táblázat, függőleges sebesség (GPS-alapú), teljes emelkedés és lejtés (GPS-alapján)

Úszás - A készülék rögzíti a hosszok leúszásának idejét, köridőt és a teljes időt, szívritmust, tempót és a leúszott távolságot, és még sok mindent.

Futás - Köridők összehasonlítása minden kilométeren, nagyon pontos tempó/sebességmérés, virtuális ellenfél, lépésszámlálás a Suunto Smart Sensor érzékelővel (nem tartalmazza).

Edzés - GPS felhasználása sebesség, távolság és ritmus, kalória, pulzusértékek (grafikon valós időben), átlagos és maximális szívritmus (valós időben) mérése. Stopper, időzítő intervallum időzítő.

Multisport funkció - A multisport módok előre konfiguráltak, egyszerűen válthatunk az éppen végzett sportok között rögzítés közben is.

Kerékpározás - A készülék rögzíti az átlagos és a maximális teljesítményt, 3s, 10s, 30s intervallumokban. Csúcsteljesítmény görbe, és aerodinamikai ellenállás rögzítése. Megjegyzés: A Suunto Smart Sensor szükséges a teljesítmény méréséhez, amely külön vásárolható meg.

Helyreállításhoz szükséges időt és tevékenységek - Az eszköz jelzi, hogy a napi tevékenységek után mennyi időre van szüksége a szervezetünknek a teljes regenerációhoz.

Kompatibilis:


iPad 3. generációs és újabb

iPad Mini / iPad Air

iPhone 4S / iPhone 5 / iPhone 5c / iPhone 5S

iPod Touch 5. generáció

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!
Üveg
Zafír Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Tömeg
92 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Zafír Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Ezüst Kész!
Tömeg
92 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Iránytű Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
50 óra (2,08 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ