30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Synology DiskStation DS216+II

Termékkatalógus
Synology DiskStation DS216+II
4,8 6 értékelés
Adattároló - 2 x 2,5/3,5" SATA II HDD, CPU Intel Celeron N3060 Dual-core 1,6GHz, 1GB RAM, Glan, 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x eSATA, USB Print server, cseh környezet
Kód:  FN143d7 Termékszám:  DS216+II Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS216+II

4K Ultra HD Video-felkonvertálás

A DS216+II hardver gyorsító átalakító rendszert és H.264 / H.265 1080p és H.265 4K codec támogatást kapott, amely lehetővé teszi a 4K 1080p-re történő konvertálását, így az valamennyi képernyőn és sávszélességen, helyi médialejátszókon vagy távoli mobil eszközökön is élvezhető lesz. Ezen kívül eredeti 4K felbontásban stream-elhetsz a helyi hálózaton videót a médialejátszóra vagy a 4K tévére.

olvas
ír
113
112
színbeállítások

diagram

#03a9f4

margók

RGBA (220,220,220.0.75)

Grafikon: hover

#0281BC

Margók: hover

RGBA (220,220,220.0.75)

Kétmagos CPU és társprocesszor segíti a média feldolgozását

A DS216+II-ben 1,6 GHz-es kétmagos processzor és 1 GB RAM található, ezenkívül RAID 1 konfigurációban működik Windows környezetben, 113 MB/s átlagos olvasási és 112 MB/s írási sebességgel. A beépített társprocesszor a fő CPU meghajtó teljesítményét növeli és különösen hasznos miniatűr képek gyors készítésnél, amikor egyszerre nagy számú fotót vagy videót rögzítesz,

DLNA médiaszerver

A DS216+II DLNA minősített digitális médiaszerveként is működhet, így multimédia tartalmat, zenét, fotót vagy videót küldhetsz a világ bármely pontján található DLNA kompatibilis eszközre.

Nyerő operációs rendszer - DiskStation Manager

A Synology DiskStation Manager (DSM) böngészős operációs rendszer, amely valamennyi DiskStation és RackStation eszközön segíti a Synology NAS szerver kezelését. A felhasználóbarát felületen könnyebben férhetsz hozzá és oszthatod meg adataidat. A Synology Packages Center segítségével az egyénekre és vállalkozásokra szabott további csomagokat tölthetsz le és telepíthetsz, így életed még kellemesebb és munkád hatékonyabb lesz.

Érd el adataidat gyorsan és könnyen

A Synology célja az, hogy a DS216+II-ból képes legyél a legjobbat kihozni. A Synology QuckConnecttel nem kell összetett DDNS beállításokat kezelned. A QuickConnecttel nincs összetett router beállítás és port átirányítás, munkád és a szórakozás azonnal bármely számítógépről, laptopról vagy mobileszközről azonnal, további költség nélkül lehetséges.

Pět jasných důvodů, proč si Synology QuickConnect zamilujeteQuickConnectDDNS
Volitelné IDANOANO
Přeskočit nastavení sítěANONE
Zamezit přesměrování portuANONE
Zpřístupnit všem uživatelůmANONE
Pracovat bez veřejné IP adresyANONE

A legjobb fájlközpont

A File Stationnel gyorsan és biztonságosan oszthatod meg és kezelheted a NAS-on tárolt fájlokat. Elég áthúznod őket a Macről vagy a PC-ről. A modern szűrők segítségével könnyedén kereshetsz dokumentumaid, fotóid és videóid között. A beépített FTP vagy e-mail kliens segítségével a fejlett webes alkalmazáson keresztül könnyen oszthatod meg a fájlokat egyetlen hivatkozáson keresztül.  A fájlok a mellékelt DS alkalmazással mobil eszközökön is elérhetők. A HTTPS, SSL/TLS titkosítás és a hivatkozás érvényességi ideje biztosítja az internetes fájlmegosztás tökéletes biztonságát.

Hatékony mentési opciók

A Synology DS216+II központi mentésre is használható. A számítógépről mindent közvetlenül a Synology NAS-ra menthetsz a Cloud Station segítségével Windowsról és Macről egyaránt. Ha egy fájlt megváltoztatsz, akkor ez automatikusan mentésre kerül. A Maces felhasználók az eredeti Apple Time Machine támogatást is élvezhetik. A Synology DS216+II-on tárolt adataidat további DiskStation-ökre, rsync szerverekre, külső merevlemezekre  vagy az Amazon S3 felhőbe, a Glacierre, a Microsoft Azure-ba, az SFR-be vagy a hicloud felhőbe mentheted. A Mentés és visszaálítás funkcióval időzítheted a mentést, a szerveren visszaállítási pontot adhatsz meg, miközben a tárolóhely igény és a feldolgozás ideje csökken, mivel csak a verziók között megváltoztatott bizonyos adatblokk kerül tárolásra.

A fájlok a felhőből bármikor elérhetők

A DS216+II komplett felhőszolgáltatást biztosít. A Cloud Stationnel a fájlokat szinkronizálhatod a DiskStation és különféle eszközök, köztük Windows PC, Mac, Linux gépek és iOS, Android mobileszközök között, valamint kétirányú szinkronizáció is lehetséges két DiskStation között. A DiskStation adatait a  Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC és Baidu Cloud szolgáltatásokkal szinkronizálhatod. Hozz létre saját hibrid felhőt az adatok rugalmasabb tárolásáért, az adatvesztés megelőzésére.

A leginkább kompatibilis megosztás

Használd ki a Windows, Mac és Linux platformok közötti fájlmegosztást az  FTP, SMB2, AFP, NFS a WebDAV átfogó hálózati protokol támogatással. A Windows AD és az LDAP integrációval a DS216+II bármely már meglévő hálózatba könnyen beilleszhető. Az AFP, CIFS, File Station és WebDAV lomtár szolgáltatásokkal a fájlok elvesztése miatt sem kell aggódnod. A megosztott mappából törölt fájlok automatikusan a lomtárba kerülnek.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
leginkább kompatibilis megosztása

Multimédia könyvtár

A DS216+II központi platformként is szolgál fotók, zene és filmgyűjtemények rendszerezéséhez, mentéséhez és megosztásához. Az egyszerű és elegáns felület és a Synology Photo Station, Audio Station és Video Station biztosítja, hogy könnyedén hozz létre szórakoztató központot. Mivel minden a DS216+II-n van, így nem kell aggódnod a további tárhely havi költségei miatt. Digitális gyűjteményedet egy egyszerű hivatkozáson keresztül oszthatod meg.

A tartalmat játszdd le a TV-n

A DS216+II más eszközökkel is kompatibilis, a digitális tartalmat már meglévő eszközeiden, számítógépen, mobileszközön, TV-n, DLNA-n, hifi rendszeren is lejátszhatod. A Synology támogatja a Samsung TV, az Apple TV és a Google Chromecast eszközöket, a DS216+II -n tárolt fájlokat a nagyképernyős tévén élvezheted.

Legyél mobil az alkalmazásokkal

A Synology több sokoldalú mobilalkalmazást fejleszt, ezek a DS note, DS audio, DS video, DS photo+, DS cloud, DS file, DS download és a DS cam. Ezek segítségével a DS215 tartalmát okostelefonon és tableten is lejátszhatod. A QuickConnect egyszerűsíti a hálózati csatlakozást, mivel nincs szükség router beállításra és port átirányításra. A Synology mobil alkalmazásaival utazás közben is eléred multimédia gyűjteményedet és fájljaidat.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Mobilní aplikace

Környezetbarát NAS szerver

Valamennyi Synology NAS szervert energiatakarékosságra terveztek. A DS216+II fogyasztása csupán 7,4 W hibernált állapotban és 17,4 W használat közben. A különleges ventilátor és az okos léghűtő rendszer folyamatosan hűti a berendezést, a zajelnyelő rendszer miatt csendesebb, mint egy PC. A Synology tisztában van globális felelősségével és minden terméket RoHS megfelelőségű alkatrészből készít, valamint újrahasznosítható csomagolást alkalmaz.

Paraméterek

Maximum kapacitás
20 TB Kész!
Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), JBOD Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Download server Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
20 TB Kész!
Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), JBOD Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Download server Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Olvasási sebesség
113 MB/s Kész!
Írási sebesség
112 MB/s Kész!
Processzor
Intel Celeron Kész!

Interfész

eSATA
1 × Kész!
LAN
1 × Kész!
USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
7,4 W Kész!
Általános fogyasztás
17,4 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
233,2 mm Kész!
Magasság
165 mm Kész!
Szélesség
108 mm Kész!
Tömeg
1,25 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology DiskStation DS216+II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS216+II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology DiskStation DS216+II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS216+II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS216+II.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ