A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Samsung MB

Tabletek billentyűzettel

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Kijelző mérete
10,51 "
13 "
-
Processzor típusa
Intel Core i5
(7)
Intel Core i7
(2)
Intel N
(8)
Intel Pentium
(3)
Qualcomm
(6)
Grafikus kártya márkája
Intel
(20)
Qualcomm
(6)
Videókártya modell
SQ 2 Adreno 690
(6)
Iris Xe Graphics
(9)
UHD Graphics
(3)
UHD Graphics 615
(8)
RAM memória mérete
4 GB
16 GB
-
Szín
Fekete
(2)
Ezüst
(21)
Szürke
(3)
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(8)
Windows 11 Pro
(12)
Windows 11 S
(3)
Windows 10 Pro
(3)
Tárhely típusa
SSD
(16)
Flash
(2)
UFS
(8)
Tárhelykapacitás
64 GB
512 GB
-
Felszereltség
Érintőképernyő
(26)
Stylus támogatás
(17)
Operációs rendszerrel
(26)
Optikai meghajtóval
(1)
TPM 2.0
(11)
Windows Hello
(8)
Stylus nélküli
(3)
USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető
(24)
Nem tölthető
(2)

Az Android táblagépek alapvetően már nem tabletek billentyűzettel. A Bluetooth billentyűzetek megjelenésével ezek az eszközök feleslegessé váltak, mivel általában kompatibilisek a legtöbb táblagéppel. A leghasonlóbb termék a 2in1 laptopok, amelyek teljes értékű operációs rendszerrel rendelkeznek. Lássuk, hogyan érdemes kiválasztani a legjobb billentyűzetes tablet változatot.

Tovább

Miért érdemes tablet billentyűzettel ellátott változatát beszerezni?

A tabletek billentyűzettel számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos érintőképernyővel szemben.

  • A billentyűzeten való gépelés általában kényelmesebb a hosszabb használat során.
  • A tabletek billentyűzettel gyakran rendelkeznek érintőpaddal is a pontosság javítása érdekében.
  • Ha éppen nem használod a billentyűzetet, akkor praktikus állványként használhatod.
  • A tabletek billentyűzettel támogatják a gyorsbillentyűket a könnyebb és gyorsabb működés érdekében.

i

Android tablet billentyűzettel

A billentyűzetek tablethez és mobilhoz általában Bluetooth-on keresztül működnek, így nincs szükség fizikai kapcsolatra a használatukhoz. A legtöbb tablet billentyűzettel AAA elemmel működik, de vannak olyan modellek is, amelyek beépített akkumulátorral rendelkeznek.

Hogyan válasszuk ki a legjobb billentyűzetes tablet modellt?

Válassz tablet billentyűzettel ellátott modellt több fontos paraméter alapján, hogy megtaláld az igényeidnek legmegfelelőbb eszközt. A bal oldali parametrikus szűrő is segíthet a megfelelő eszköz kiválasztásában.

Tabletek billentyűzettel – kijelző

A tabletek billentyűzettel legfontosabb paramétere kétségtelenül a kijelző. Konkrétan a készülék méretét meghatározó átlóra és a felbontásra kell összpontosítani, ami aztán a kijelző finomságát befolyásolja. De ne feledkezzünk meg a kijelző frissítési frekvenciájáról és fénysűrűségéről sem, amelyek befolyásolják a tisztaságot és a közvetlen fényben való láthatóságot is.

Tablet billentyűzettel – teljesítmény

A tabletek billentyűzettel ellátott változatának teljesítményét elsősorban a processzor és a RAM határozza meg. A processzor esetében a több mag és a magasabb frekvencia jobb teljesítményt biztosít. Az újabb generációs processzorok általában hatékonyabbak és okos, fejlett funkciókkal rendelkeznek. A RAM-mal szintén egyenes arányosság áll fenn, azaz minél több, annál jobb a teljesítmény.

Olcsó tablet billentyűzettel? Nézz körül akciós termékeink között, vagy Outlet oldalunkon.

Tablet billentyűzettel – akkumulátor

A tabletek billentyűzettel általában hosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkeznek töltésenként, mint a laptopok, azonban mindig fontos, hogy az akkumulátor teljesítményét is szem előtt tartsuk. A legfontosabb tulajdonság a kapacitás, amely természetesen nagyban befolyásolja a maximális élettartamot. Egy gyakran figyelmen kívül hagyott paraméter a töltési teljesítmény, amely a töltési sebességet mutatja meg. Mindkettő esetében minél nagyobb az érték, annál jobb.

Tabletek billentyűzettel – a billentyűzet típusa

Mindenképpen a billentyűzet alapján érdemes készüléket választani. Ügyelj a kiosztásra, az extra billentyűkre (például a számbillentyűkre) és természetesen a billentyűzet nyelvére is. Mindenképpen ellenőrizd nemcsak az egyes billentyűk, hanem az érintőpad méreteit is, különösen, ha kicsi vagy éppen nagy kezed van.

Tablet billentyűzettel vagy 2 az 1-ben laptop?

A 2 az 1-ben laptopok elsősorban a sokkal nagyobb teljesítményben és a nagyobb tárhelyben különbözik a billentyűzetes tablet típusoktól. Hátrányuk általában a magasabb ár és a robusztusabb kialakítás. Ezek az eszközök nem csak webes szörfözésre és videók megtekintésére alkalmasak, hanem produktív tevékenységekhez vagy akár néhány nagyobb igényű játékhoz is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
26 termék

Tabletek billentyűzettel

Tabletek billentyűzettel

A Tabletek billentyűzettel kategóriában összesen 26 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Tabletek billentyűzettel – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tabletek billentyűzettel Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tabletek billentyűzettel A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tabletek billentyűzettel A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tabletek billentyűzettel vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ