30 dnů na vrácení Shop roku

Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 12s 4G üvegfólia - keret + kamera védő fólia

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 12s 4G üvegfólia - keret + kamera védő fólia
4,5 9 értékelés
Üvegfólia - rendeltetése Xiaomi Redmi Note 12S, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TGPd1194 Termékszám:  TGR-XNT12S-BL Gyártó honlapja:
Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 12s 4G üvegfólia - keret + kamera védő fólia 6 090 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Akciós szettek

8 320 Ft
Szett megvásárlása

Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 12s 4G üvegfólia - keret + kamera védő fólia

Okostelefon tokkal kompatibilis üvegfólia

A Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfóliát úgy tervezték, hogy bármilyen védőtokkal együtt használható legyen az okostelefon maximális védelme érdekében, minden szögből. A csomag a kamerához alkalmas üvegfóliát is tartalmazza.

Az üveg a telefon fotómoduljának is védelmet nyújt

A Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protector 3.0mm üvegfólia szinte láthatatlan védelmet nyújt, így nem kell aggódnod a kamera lencséjének törése vagy karcolódása miatt. A TGP üvegfólia teljesen átlátszó, és nem csökkenti az okostelefonnal készített fényképek vagy videók minőségét.

Az üvegófóliát valódi eszközökön tesztelték

A Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protector 3.0mm üvegfólia gyártásához a gyártó csak a legjobb minőségű, szigorú ellenőrzésen és tesztelésen átesett anyagokat választja ki. Ezután pedig minden egyes darabot kézzel ellenőriz.

Kompatibilis a Face ID-vel és az ujjlenyomat-olvasóval

Az érintésérzékenységre a TGP üvegfólia felhelyezése után is számíthatsz. A Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protector 3.0mm üvegfólia kompatibilis a Face ID-vel és az ujjlenyomat-olvasóval.

Az üvegfólia nem retten vissza a víztől és a fagytól

A TGP üvegfólia nagy előnye a vízállóság, ami azt jelenti, hogy még vízzel érintkezve sem válik le. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy esőben futsz vagy téli sportokat űzöl fagypont alatti hőmérsékleten. A Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfóliára mindig számíthatsz!

Selymesen sima felület a kellemes görgetési élményért

A TGP üvegfólia bársonyosan sima felületi rétegével ugyanolyan kellemes tapintású, mint maga a kijelző.

Lekerekített élek a tökéletes vizuális kapcsolatért

A TGP üvegfólia szélei 2,5D görbületűek, így éles szélek nélkül simulnak bele a kijelzőbe. A lekerekített éleknek köszönhetően a Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfólia nem befolyásolja a készülék kialakítását. A kijelző érintéses funkciói természetesen megmaradnak.

A Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protector 0.3mm ellenáll az ütődéseknek

A TGP üvegfólia nagyfokú ellenállást biztosít az ütésekkel, karcolásokkal, kopásokkal és a készülék egyéb sérüléseivel szemben.

Minőségi összetevők

1. Az oleofób bevonat biztosítja a sima felületet, a kijelző könnyebb karbantartását és az érintésérzékenységet egyben.
2. Speciális védőbevonat a magas karc- és ütésállóság érdekében.
3. Prémium minőségű ragasztó a könnyű felhelyezéshez és a tökéletes tapadáshoz a kijelzőhöz, nem kívánt buborékok nélkül.
4. PET-ből készült ütésálló párnázó réteg.

A TGP üvegfólia magasan helyen szerepel a keménységi skálán

A Mohs-féle ásványi keménységi skálán, amelyet minőségileg 1-től 10-ig osztályoznak, a Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protection 0.3mm üvegfólia a 9H értéket képviseli.

A Tempered Glass Protector üvegfólia egyszerű és precíz felhelyezése

A közvetlenül a gyártótól származó videós útmutató megmutatja, hogyan kell lépésről-lépésre elvégezni a Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protection 0.3mm üvegfólia teljes telepítését.

A mobiltelefonod TGP üvegfóliáját környezetbarát csomagolásban kapod

A Xiaomi Redmi Note 12S 4G Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfólia telepítése azért is lesz gyerekjáték, mert a dobozban van egy QR-kód a telepítési utasításhoz vezető linkkel. De akár a csomagoláson található telepítési leírást is követheted.

Hála neked, a termelő segíthet a méheknek

A TGP az értékesítésből származó nyereség egy részét méhcsaládok építésére, új kaptárak gyártására, a méhek vitaminjaira és takarmányozására fordítja. A Xiaomi Redmi Note 12S 4GTempered Glass Protector 0.3mm üvegfólia megvásárlásávalte is támogathatod a méhközösségek fejlődését, védheted létesítményüket és a bolygónkat.

Az üvegfóliák nagy családjából

Az üvegfóliák csak egy része a különböző típusú eszközökhöz készült termékek széles választékának. Az okostelefonoktól, óráktól és tabletektől kezdve a DSLR-ekig, drónokig és GoPro kamerákig.

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica Kész!
Ívelés
2.5D Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Típus
Full cover Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica Kész!

Jellemzők és kialakítás

Ívelés
2.5D Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Típus
Full cover Kész!
Keménység
9H Kész!

Használati mód

Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tempered Glass Protector Xiaomi Redmi Note 12s 4G üvegfólia - keret + kamera védő fólia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector rámečkové pro Xiaomi Redmi Note 12s 4G + sklo na kameru. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector rámikové čierne Xiaomi Redmi Note 12s 4G + sklo na kameru. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector für Xiaomi Redmi Note 12s 4G + Glas auf der Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector für Xiaomi Redmi Note 12s 4G + Glas auf der Kamera.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ