30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Trevi Karaoke XF 3000PRO

Termékkatalógus
Trevi Karaoke XF 3000PRO
Hangszóró hordozható, 300W, 3-utas hangsugárzók bass reflex, hangszóró 6,5 "magassugárzó 2 + 2", kék LCD kijelző, Bluetooth, MP3 lejátszó, USB, AUX bemenet gitár 2x 6,5 mm-es jack / mikrofon, diszkó LED, dinamikus mikrofon
Kód:  TRV002d Termékszám:  XF 3000PRO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trevi Karaoke XF 3000PRO

Ön egyike azoknak az embereknek, akiknek a családi rendezvények, illetve céges rendezvények soha nem hagyja ki a zenét. Hogy a párt ezen 300watovým hordozható karaoke hangszóró a Trevi. Ez alkalmas a gyakori áthelyezése és lehetőséget ad arra, hogy a zenét az USB-porton vagy vezeték nélkül a telefon vagy tabletta Bluetooth kapcsolaton keresztül. S tímto reproboxem rozvíříte vody nudy a každá oslava se stane nezapomenutelným zážitkem.

legfontosabb jellemzői

  • LCD kijelző kék háttérvilágítással
  • megerősített sarkok
  • bedugott
  • Külön állítható mély és magas hangok
  • Kerekek és kihúzható fogantyú a könnyű kezelhetőség
  • Külön hangerő potméter, gitár és mikrofon
  • Integrált LED világít Disco - 7 variánsok (kék, piros, lila, türkiz, zöld, lime, fehér)

széles csatlakoztatási

A hangszóró egy beépített MP3 lejátszóval. Bluetooth vezeték nélküli zene streaming. Díky němu si vaše oblíbené písně pustíte ze smartphonu, tabletů, notebooků nebo pomocí zdvojeného USB připojení. Egy másik lehetőség az, hogy keresztül csatlakozik az AUX jack-két sort használt portokat csatlakoztatására gitárok. A könnyű kezelhetőség, a hangszóró van szerelve fogantyúval és kerekekkel. A teljesítmény fog szolgálni az elektromos hálózatba.

kiváló hang

Vynikající výkon a dokonalé ozvučení zprostředkuje 3pásmový systém, který zahrnuje 6,5" subwoofer s funkcí Bass Reflex a 2 "tweetery" pro dokonalé výšky. Vezérlő gombok és fogantyú mindenkinek. Hangerőszabályzó és EQ majd finomhangolása a hang tökéletes. Azok számára, akik nem mernek egyedül is, ott van a lehetőség, hogy énekeljen egy duettet. Valamilyen két mikrofon bemenettel. Vokális teljesítmény komplement Disco integrált LED lámpák hét szín.

technikai információk

  • A beépített Bluetooth technológia a streaming audio
  • Két mikrofon bemenet és egy elektromos gitár
  • Az akkumulátor élettartama maximális terhelés körülbelül 6 óra
  • Emelt USB port csatlakozó flash memória és a töltés a csatlakoztatott eszközök

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trevi Karaoke XF 3000PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi Karaoke XF 3000PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trevi Karaoke XF 3000PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 3000PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 3000PRO.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ