AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

TRACKIMO Optimum 2G Car Kit

Termékkatalógus
TRACKIMO Optimum 2G Car Kit
5 2 értékelés
GPS nyomkövető - autóba és motorhoz, Android, iOS és Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, SOS gomb és SIM-kártyát tartalmaz, üzemidő: 6,0 nap
Kód:  TRKM002 Termékszám:  TRKM002C Gyártó honlapja:

TRACKIMO Optimum 2G Car Kit


A Trackimo Optimum 2G Car Kit egy olyan GPS helymeghatározó, amely megkönnyíti az autó, motorkerékpár, quad, motor, hajó vagy egyéb jármű nyomonkövetését. Ez a kompakt eszköz nemcsak pénzt takarít meg az elveszett vagy ellopott dolgok megtalálásával, hanem időt is. A számítógépen vagy okostelefonon lévő alkalmazás lehetővé teszi, hogy világszerte folyamatosan nyomon kövesd a  pozícióját a beépített SIM-kártya segítségével.  A termék olyan funkciókat tartalmaz, mint a nyomkövetés, a mozgás riasztás, a sebesség riasztás, a vészjelzés és a geofence. Egy webalkalmazáson keresztül a GPS lokátor képes kezelni és irányítani a járművet. A felhasználóbarát kezelőfelület részeként a Trackimo  e-mailt vagy SMS-t küldhet bármilyen kényelmetlenség esetén. A csomag 1 éves SIM-kártya előfizetést tartalmaz.

A Trackimo Optimum 2G Car Kit GPS helymeghatározó legfontosabb jellemzői

  • A Trackimo Optimum 2G Car Kit segítségével könnyedén nyomon követheti autóját
  • A termék lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd a helyzetét okostelefon vagy számítógép segítségével
  • A Trackimo Optimum 2G Car könnyen kezelhető webes alkalmazással
  • A csomag 1 éves SIM-kártya előfizetést tartalmaz

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Azt szeretném megtudni, hogy a 12 hónap lejárta után miképpen lehet meghosszabbítani a SIM előfizetést? Köszönöm!

Kérdések és válaszok: TRACKIMO Optimum 2G Car Kit
Kiegészítők: TRACKIMO Optimum 2G Car Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRACKIMO Optimum 2G Car Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRACKIMO Optimum 2G Car Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TRACKIMO Optimum 2G Car Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRACKIMO Optimum 2G Car Kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ