A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Xiaomi Mi Drone (Full HD)

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Drone (Full HD)
Drón - magnézium váz, 27 perc repülési idő, Full HD kamera 3-tengelyes stabilizációval (16MPix), GPS, 5100mAh akkumulátor, 120 m magasság , max. sebesség 65 km/h, hatótávolság 2 km, micro SD (max.64GB)
Kód:  CVI581 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Drone (Full HD)

A neves kínai mobiltelefon és tartozék gyártó cég elmerül a drónok világában. A Xiaomi bemutatja a Xiaomi Mi Drónt, mely haladó beállításokat biztosít az átlagos felhasználók számára is. Hosszú, akár 27 perces repülési menetidőre képes megfizethető áron.

Legfontosabb jellemzői

  • Háromtengelyes, kamera finom Full HD felbontással
  • magnézium váz
  • GPS-nek köszönhető remek funkciók
  • Repülési magasság akár 120 méter
  • Repülési idő 27 perc
  • Az adóvevő telefontartóval is rendelkezik
  • Hatótávolsága: 2km

Tökéletes kialakítás a maximális felhasználói élményért

A magnézium vázzal rendelkező drónt a négy rotor akár 120 méter magasságba is emelheti, ahol elérheti az akár 65 km/órás sebességet. A repülési időt az 5200 mAh kapacitású akkumulátor határozza meg. Így közel 27 percnyi szórakozást élhet át. Alacsony töltöttségi szint esetén figyelmeztetést kap, így még időben, biztonságosan visszatérhet.

Nagy felbontású kamera

A drón alsó része eltávolítható, gömb alakú kamerával van ellátva, mely a stabilizációs tengelyen helyezkedik el. A Xiaomi két fajta kamerát kínál. Erre a típusra jobb minőségű, 12,4Mpx-es, kamerát szereltek, mely lehetővé teszi a 30 FPS melletti 4k felbontásban, vagy a 100 FPS melletti Full HD felbontásban történő felvételt. Bizonyára Önt is megörvendezteti a széles, 94°-os látószög, és a kiváló minőségű, RAW formátumban történő fényképtárolás.

Intelligens funkciók

A drón döbbenetes funkcióit a beépített GPS (GLONASS) modul teszi lehetővé. Lehetősége van beállítani a konkrét helyszínt, ahol a drón a felvétel készítését végzi, ha esetleg meggondolja magát, módosíthatja az útvonalat. A következő üzemmód lehetővé teszi azt, hogy a drón körkörösen repüljön, és abban az esetben is visszatérjen, ha túllépte a vezérlő hatótávolságát.

Praktikus vezérlő

Az egyik meghatározó eleme a vezérlő, mellyel könnyen elsajátíthatja drónja irányítását. A kettős antenna lehetővé teszi azt, hogy akár 2km-es távolságból is hatékonyan kommunikáljon. A két kar biztosítja a drón stabil mozgását. Előnye a telefonállvány, mely biztosítja, hogy csatlakozás után kényelmesen, HD minőségben kövesse nyomon az eseményeket. További előnye, hogy a telefonállvány különböző méretű telefonokhoz is megfelelő.

 

Paraméterek

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS Kész!

Kamera

Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Akkumulátor

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi Drone (Full HD) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Drone (Full HD). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Drone (Full HD). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Drone (Full HD). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Drone (Full HD).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ