30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WD My Cloud 2TB

Termékkatalógus
WD My Cloud 2TB
4,5 467 értékelés
Adattároló - 3.5", USB 3.0, GLAN, WDBCTL0020HWT-EESN
Kód:  FW883b Termékszám:  WDBCTL0020HWT-EESN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WD My Cloud 2TB

Médiafájlok a saját felhőjén

A nyilvános felhőtárhelyekkel ellentétben a My Cloud az összes adatát egyetlen biztonságos helyen, az otthoni hálózatán tárolja, havidíjak nélkül.

le
Osobní cloud
 

le
Centrální místo pro všechny soubory
 

Gyűjtse egy helyre családi médiafájljait

Készítsen biztonsági másolatot és rendezze minden képét, videóját és zenéjét egy helyen, valamint ossza meg őket más eszközeivel is.

Bárhol jár, adatai mindig Önnel lesznek

A My Cloud mobileszközről és interneten keresztül is elérhető, így bárhonnan, bármikor könnyedén kezelheti vagy megoszthatja kedvenc képeit és videóit a számítógépén, tabletén vagy okostelefonján.


Automatikus biztonsági mentés minden számítógépén

A WD My Cloud rugalmas biztonsági mentési lehetőségeket kínál az asztali számítógépekről és a laptopokról származó értékes tartalmak védelmére. A Windowsra készült WD SmartWare Pro lehetővé teszi az igényeinek megfelelő testreszabást. A My Cloud kompatibilis az Apple Time Machine programmal, amely a Mac felhasználók adatait őrzi meg.

le
Automatické zálohování
 

le
Zálohování fotografií
 

Biztonsági mentés tableten és okostelefonon

My Cloud mobil alkalmazással megvédheti a tabletén vagy okostelefonján tárolt fotóit és videóit úgy, hogy automatikusan, már felvétel közben biztonsági mentést készít róluk a saját felhőjébe.


Szinkronizálja a tartalmakat az összes számítógépére

A WD Sync automatikusan szinkronizálja kedvenc tartalmait az összes számítógépe és My Cloud eszköze között, így biztos lehet abban, hogy a fontos fájlok mindig naprakészen és elérhetően várják majd Önt a készülékeken.

le
Služba WD Sync
 
 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD My Cloud 2TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD My Cloud 2TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Western Digital My Cloud 2000 GB . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Western Digital My Cloud 2000 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Western Digital My Cloud 2000 GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ