30 dnů na vrácení Shop roku

60 cm széles szabadonálló mosogatógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(4)
B
(18)
C
(14)
D
(24)
E
(17)
Mosogatógép elhelyezése
Beépített
(1)
Szabadon álló
(77)
Mosogatógép vezérlése
Elülső vezérlőpanellel
(66)
Teljesen integrált
(11)
Mosogatás funkciók
Késleltetett indítás
(67)
Automata mosogatószeradagoló
(6)
Vízérzékelő
(16)
Töltöttség érzékelő
(7)
Hőcserélő
(11)
Mosogató programok
Gyors
(42)
ECO
(26)
Éjszakai
(6)
Féltöltet
(27)
Intenzív
(17)
Szűrés

A szabadonálló mosogatógép 60 cm változata alkalmas közepes és nagyobb családok számára, és bárhol elhelyezhető a konyhában, csupán a víz-, a szennyvíz lefolyó, valamint az áramellátás közelében kell lennie. Milyen érdekes funkciókat kínálhat egy szabadonálló mosogatógép 60 cm -es változata, hány edényt tud valójában befogadni, és mekkora az egy mosogatásra jutó fogyasztás? Olvass tovább, és találd meg az igényeidnek megfelelő mosogatógépet.

Tovább

Melyek a szabadonálló mosogatógép 60 cm -es változatának előnyei?

Manapság, amikor minden perc drága, amelyet a családdal, barátokkal vagy a pihenéssel tölthetsz, a szabadonálló mosogatógép 60 cm -es méretben minden otthon elengedhetetlen eszközévé válik. Ez a mosogatógép típus egyesíti a nagy kapacitást a rugalmas elhelyezéssel és a modern technológiákkal, amelyek megkönnyítik a mindennapokat.

A szabadonálló mosogatógép 60 cm -es változatának előnyei:

  • Elégséges kapacitást kínál a közepes. és a nagycsaládok számára.
  • A konyhában bárhol elhelyezhető, ahol van vízhez és vízelvezetéshez való hozzáférés.
  • Nagyon könnyen telepíthető.
  • Színek és minták széles választékában kapható.

Milyen háztartásba való egy szabadonálló mosogatógép 60 cm?

A szabadonálló mosogatógép 60 cm ideális a közepes és nagy háztartások számára, amelyek rendszeresen főznek és nagy mennyiségű edényt mosogatnak. Azoknak is remek választás, akik a nagy tisztítási hatékonyságot azzal szeretnék ötvözni, hogy a mosogatógép a költözéskor könnyen mozgatható legyen. Másrészt nem lesz ideális megoldás azok számára, akiknek beépített konyhapultjuk van, vagy akik egységes dizájnt és "rejtett" készülékeket szeretnének. Ezeknek a felhasználóknak megfelelőbb lesz egy beépített 60 cm-es mosogatógép.

Hány edényt tud befogadni a szabadonálló mosogatógép 60 cm -es méretben?

Egy szabadonálló mosogatógép 60 cm általában 12 -16 szabványos edénykészletet képes befogadni. Ezzel abszolút ideális a legtöbb háztartás mindennapi igényeinek kielégítésére. Egy edénykészlet része egy mély, egy sekély és egy desszertes tányér, egy csésze csészealjjal és az evőeszközök. De természetesen a mosogatógépben más edények is elférnek, és gyakran kínálja a változó rekeszbeosztás lehetőségét a terjedelmesebb edények, például tálak, fazekak és hasonlók mosogatásához.

szabadonálló mosogatógép 60 cm Beko
Fehér szabadonálló mosogatógép 60 cm

szabadonálló mosogatógép 60 cm Siguro
Fekete szabadonálló mosogatógép 60 cm

szabadonálló mosogatógép 60 cm Bosch
Rozsdamentes acél szabadonálló mosogatógép 60 cm

Válassz mosogatógépet az energiahatékonysága alapján

A mosogatógép kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyük annak energiateljesítményét, hiszen végül is egy olyan készülékről van szó, amelyet a legtöbb esetben napi szinten működtetünk. A magasabb energiahatékonysági besorolású modellek nemcsak a környezetet kímélik, hanem jelentősen csökkentik az energiaköltségeket is. Az energiaosztályok jelenleg az A -tól E-ig terjedő jelöléseket viselik, ahol az A a leghatékonyabb, az E pedig a legkevésbé hatékony. Az egyes mosogatógépeken található energiacímke tájékoztat a pontos áram- és vízfogyasztásról.

A mosogatógép energiacímkéje tájékoztat az energiaosztályról, a 100 mosási ciklusra jutó fogyasztásról, a mosogatógépben tárolható edénykészletek számáról, a mosási ciklusonkénti vízfogyasztásról, a környezetbarát mosási ciklus időtartamáról és a mosogatógép zajszintjéről.

Mennyivel gazdaságosabb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás?

A szabadon álló mosogatógépek akár hétszer hatékonyabbak lehetnek a kézi mosogatásnál, mind a víz-, mind az energiafogyasztás tekintetében. A modern technológiának és az erőforrások hatékony felhasználásának köszönhetően a mosogatógépek kiváló eredményeket érhetnek el minimális költségek mellett. Ezzel nemcsak időt, hanem a pénztárcát is kíméli.

Milyen funkciókat kínálhat a szabadonálló mosogatógép 60 cm -es méretben?

A modern mosogatógépek számos funkcióval, programmal és beállítással rendelkeznek a gazdaságosabb működés, a hatékonyabb eredmények és a maximális felhasználói kényelem érdekében. A szabadonálló mosogatógép 60 cm a legigényesebb felhasználók számára tervezett készülékek közé tartozik, így igazán gazdag funkcióválasztékkal örvendeztet meg.

Milyen mosási funkciókkal rendelkezhet egy szabadonálló mosogatógép 60 cm -es méretben?

A szabadonálló mosogatógép 60 cm szinte mindig rendelkezik olyan alapfunkciókkal, mint a késleltetett indítás vagy a gyermekzár. Azonban további lehetőségeket is kínálhat:

  • Automatikus mosószeradagolás, ami optimalizálja a mosószer mennyiségét minden egyes ciklushoz.
  • A vízérzékelő az edények mennyiségéhez igazítja a vízfogyasztást.
  • A töltésérzékelő biztosítja a hatékony mosogatást különböző mennyiségű edénnyel is.
  • A hővédelem megvédi az edényeket a hirtelen hőmérsékletváltozásoktól.
  • Az extra szárítás biztosítja a tökéletesen száraz edényeket.
  • A gőzfunkció még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja anélkül, hogy kézi előmosásra lenne szükség.
  • A szennyeződés érzékelés automatikusan beállítja a mosás intenzitását az edények szennyezettségének megfelelően.
  • Az öntisztító program a mosogatógép belsejének igazán alapos tisztítására szolgál.
  • Az automatikus ajtónyitás javítja az edények szárítását.
  • A padlón lévő információs kijelző tájékoztat a mosási ciklus állapotáról.

A szabadonálló mosogatógép 60 cm -es változatának biztonsági funkciói

A szabadonálló mosogatógép 60 cm -es méretben vagy bármely más mosogatógép kiválasztásakor ne feledkezz meg a biztonsági funkciókról. Természetesen a berendezésen gyermekzárnak is kell lennie, hogy az óvatlan kis kezek ne tudják elindítani vagy újraindítani a mosogatógépet. A túlfolyásvédelem és a vízzáró rendszer vagy aquastop, amely megakadályozza, hogy a víz kiszivárogjon a mosogatógépből, szintén praktikus.

Milyen programokkal kell rendelkeznie szabadonálló mosogatógép 60 cm -es változatának?

Hogy az új szabadonálló mosogatógép 60 cm -es modell biztosan jó szolgálatot tegyen, érdemes megnézni a programkínálatát is. A modern mosogatógépek gyakran kínálnak energiatakarékos programokat, mint például az Eco vagy a féltöltéses programok. A kisgyermekes háztartásoknak előnyösek az olyan intenzívebb programok, mint a Higiénia vagy a Baba. Ha a mosogatógépet éjszaka is üzemelteted, értékelni fogod az Éjszakai vagy a Csendes programot, amely a szükséges minimumra csökkenti a zajt.

Attól tartasz, hogy a poharak megkarcolódnak és elveszítik fényüket, ha mosogatógépben mosod őket? Válassz olyan mosogatógépet, amely rendelkezik üvegvédelmi programmal.

Mit tud még nyújtani egy modern szabadonálló mosogatógép 60 cm -es változata?

A modern mosogatógépek számos további funkciót kínálnak, például állítható kosarakat a rugalmas edényelhelyezéshez, kompatibilitást az IKEA METOD konyhai rendszerekkel, vagy a további energiatakarékosság érdekében a melegvíz ellátáshoz való csatlakoztatás lehetőségét. Az evőeszközök tárolási rendszerében is különbözhetnek, mivel egyes mosogatógépek evőeszközkosárral, mások fiókkal rendelkeznek. Csak rajtad múlik, melyiket részesíted előnyben.

szabadonálló mosogatógép 60 cm

Még egy szabadon álló mosogatógép is gyönyörködtethet a dizájnjával.

A szabadonálló mosogatógép 60 cm -es méretben és smart változatban is kapható

Egy szabadonálló mosogatógép 60 cm -es modellje is lehet okos és illeszkedhet az okos otthonba. Az intelligens mosogatógépek forradalmasítják a mindennapokat, és a Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztathatóságnak köszönhetően lehetővé teszik, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az intelligens funkciókból. Próbáld ki például a távvezérlést, az új mosási programok feltöltését, a hibadiagnosztikát, a fogyasztásfigyelést vagy akár a hangvezérlést az otthoni asszisztenseken keresztül. Ezek a funkciók teljesen új szintre emelik a mosogatás kényelmét és hatékonyságát.

Használod már valamelyik okosotthon rendszert? A parametrikus szűrőben beállíthatod a mosogatógép kompatibilitását, és ennek megfelelően választhatsz.

Hogy a szabadonálló mosogatógép 60 cm -es változata biztosan jól illeszkedjen az otthonodba, figyelj a pontos méretekre

Ha a mosogatógépet a konyhapult alá kívánod elhelyezni, akkor hasonlítsd össze a munkalap magasságát a talajtól számítva a kiválasztott készülék teljes magasságával. Egyes modellek lehetővé teszik a magasság csökkentését a felső lemez eltávolításával. A szabadonálló mosogatógép 60 cm -es változatai általában 85 × 60 × 60 cm-es méretekkel rendelkeznek, a pontos értéket a termékleírásban találhatod meg.

i

A mosogatógép vásárlása költséges lehet. Ha spórolni szeretnél, nézd meg az alábbi kategóriánkat: akciós szabadonálló mosogatógép 60 cm, vagy less be az outlet részlegre, ahol érdekes használt termékeket találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
77 termék
5,0
AEG FFB73717PM AirDry
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 15 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, kijelző, IKEA METOD konyhához megfelelő kialakítás, levehető felső fedél és állítható kosarak, mérete 85 × 59,8 × 60,3 cm (Ma×Sz×Mé)
244 000 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AEGMY071
3,0
MORA SM 6422 W
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközök elhelyezése kosárba, állítható kosarak, mérete 84,6 × 59,9 × 59,8 cm (Ma×Sz×Mé)
114 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMY039
AMICA MV 616 NS
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 12 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, mosás végét jelző hangjelzés és érintéses vezérlés, evőeszközök elhelyezése kosárba, állítható kosarak, mérete 84,5 × 59,8 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIMY008
CANDY CF 6B4S1PX - Mosogatógép Típusok
4,8
CANDY CF 6B4S1PX
Mosogatógép - energiaosztály B, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, levehető felső fedél , mérete 85 × 59,7 × 59,8 cm (Ma×Sz×Mé)
228 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMY94
5,0
BOSCH SMS4HMI02E Serie 4
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, evőeszközök elhelyezése kosárba, állítható kosarak, mérete 84,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
253 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY260
5,0
HOOVER HF 6C4F0B
Mosogatógép - energiaosztály C, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, kijelző és levehető felső fedél , mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
212 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVMY017
4,0
GORENJE GS673B60W
Mosogatógép - energiaosztály B, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mérete 84,6 × 59,9 × 59,8 cm (Ma×Sz×Mé)
211 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY64
GORENJE GS643D60X
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, AutoOpen szárítás, kijelző és állítható kosarak, mérete 84,6 × 59,9 × 59,8 cm (Ma×Sz×Mé)
230 360 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY55
AMICA MVA 656 AW
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 12 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és túlcsordulás elleni védelem, evőeszközök elhelyezése kosárba, levehető felső fedél és állítható kosarak, mérete 84,5 × 59,8 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
124 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIDW63
Electrolux ESS47420SX 600 SatelliteClean
Mosogatógép - energiaosztály C, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), AutoOpen szárítás, levehető felső fedél , mérete 85 × 59,8 × 62,2 cm (Ma×Sz×Mé)
207 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ELXMY186
BOSCH SMS4HMI06E
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program)
193 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOMY312
BOSCH SMI4HTS00E
Mosogatógép - energiaosztály D, AquaStop
158 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOMY321
WHIRLPOOL W7F HS31
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 15 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, IKEA METOD konyhához megfelelő kialakítás, levehető felső fedél , állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 85 × 60 × 59 cm (Ma×Sz×Mé)
272 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHIMY094
WHIRLPOOL W2F HD624 X
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző, IKEA METOD konyhához megfelelő kialakítás, levehető felső fedél és állítható kosarak, mérete 85 × 60 × 59 cm (Ma×Sz×Mé)
159 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHIMY096
AEG 6000 SatelliteClean FFB52917ZM
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AutoOpen szárítás, levehető felső fedél , mérete 85 × 59,8 × 62,2 cm (Ma×Sz×Mé)
210 900 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AEGMY084
4,7
CANDY CF 6B2S3PSW
Mosogatógép - energiaosztály B, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, levehető felső fedél , mérete 85 × 59,7 × 59,8 cm (Ma×Sz×Mé)
146 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CANMY89
5,0
BOSCH SMS4HVI00E
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, evőeszközök elhelyezése fiókba, levehető felső fedél , mérete 84,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -16 %
200 000 Ft 237 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOMY311
5,0
SAMSUNG DW60A6082FS/EO
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, kijelző és állítható kosarak, mérete 84,5 × 59,8 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
232 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMWM016
BOSCH SMS6TCI00E Serie 6 - Mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
BOSCH SMS6TCI00E Serie 6
Mosogatógép - energiaosztály A, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, levehető felső fedél , állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 84,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
365 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY210
5,0
LG DF455HPS
Mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosási fázis jelzése, evőeszközök elhelyezése kosárba, IKEA METOD konyhához megfelelő kialakítás és levehető felső fedél , mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
261 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGMY008
BOSCH SMS8YCI03E - Mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 10×
BOSCH SMS8YCI03E
Mosogatógép - energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, levehető felső fedél , állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 84,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
384 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOMY206
BOSCH SMS25AI05E
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 12 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző és levehető felső fedél , mérete 84,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
139 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOMY248
5,0
HOOVER HF 5B2S1PX
Mosogatógép - energiaosztály B, akár 15 étkészlet ciklusonként (ECO program), AutoOpen szárítás, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
216 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVMY015
AEG Mastery FFB73747PM - Mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
AEG Mastery FFB73747PM
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 15 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, mérete 85 × 59,8 × 60,3 cm (Ma×Sz×Mé)
350 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AEGMY077

60 cm széles szabadonálló mosogatógépek

A 60 cm széles szabadonálló mosogatógépek kategóriában összesen 77 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 60 cm széles szabadonálló mosogatógépek
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ