AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Archív - Fúrás nélküli Tesa rögzítők és ragasztók

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
14 termék
Megszűnt
Termékkód: TESAP041nad
tesa Tapéta és vakolat köröm
Öntapadós akasztószög
Megszűnt
Termékkód: TESAP039nad
Megszűnt
Termékkód: TESAP034nad
tesa Csempe és fémszög
Öntapadós akasztószög
Megszűnt
Termékkód: TESAP032nad
Megszűnt
Termékkód: TESAP025nad
3,0
tesa állítható tapéta és vakolat csavar 1kg
Öntapadós akasztószög - Ezeket az állítható öntapadós akasztókat arra tervezték, hogy akasztónként akár 1 kilót (kettő használ esetén pedig kettőt) is elbírjanak. Ugyanakkor dekorációk vagy használati tárgyak, például telefonok vagy hangszórók kényes felületekre történő felszerelésére is használhatóak. Tapétára és vakolatra egyaránt, pillanatok alatt. És a legjobb az egészben az, hogy még akkor sem hagynak nyomot, ha leszeded őket. Nincs szükség többé szerszámokra és csavarozásra. A magasság beállítása és rögzítése alig egy pillanat. Ráadásul az akasztót egy új ragasztócsíkkal bármikor újra felhasználhatod.
Megszűnt
Termékkód: TESAP042
tesa Állítható ragasztószög csempéhez és fémhez 4 kg
Öntapadós akasztószög - Ezek az állítható, cseréphez és fémhez készült tesa® akasztók akár 4 kilót is képesek megtartani (két akasztó teherbírása pedig 8 kg). Kiváló választás tárgyak sima és szilárd belső felületekre történő felfüggesztésére. Sőt, az egyenetlen felülettel rendelkező tárgyak - például polcok vagy festmények - függesztése és kiegyenlítése sem okoz problémát. A Powerstrips® technológia pedig lehetővé teszi az akasztó másodpercek alatti eltávolítását úgy, hogy senki sem fogja tudni, hogy valaha is ott volt. Ráadásul az akasztók újrahasznosítása is nagyon egyszerű - ehhez csak a megfelelő csere ragasztócsíkokat kell beszerezned.
Megszűnt
Termékkód: TESAP037
4,8
tesa Állítható ragasztószög csempéhez és fémhez 3kg
Öntapadós akasztószög - Ezek az állítható, cseréphez és fémhez készült tesa® akasztók akár 3 kilót is képesek megtartani (két akasztó teherbírása pedig 6 kg). Kiváló választás tárgyak sima és szilárd belső felületekre történő felfüggesztésére. Sőt, az egyenetlen felülettel rendelkező tárgyak - például polcok vagy festmények - függesztése és kiegyenlítése sem okoz problémát. A Powerstrips® technológia pedig lehetővé teszi az akasztó másodpercek alatti eltávolítását úgy, hogy senki sem fogja tudni, hogy valaha is ott volt. Ráadásul az akasztók újrahasznosítása is nagyon egyszerű - ehhez csak a megfelelő csere ragasztócsíkokat kell beszerezned.
Megszűnt
Termékkód: TESAP034
4,5
tesa csempe és fémszög 3 kg
Öntapadós akasztószög - Ezek a felragasztható, csempéhez és fémhez készült tesa® akasztók akár 3 kilót is képesek megtartani (két akasztó teherbírása pedig 6 kg). Kiváló választás tárgyak sima és szilárd belső felületekre történő felfüggesztésére. Sőt, az egyenetlen felülettel rendelkező tárgyak - például polcok vagy festmények - függesztése és kiegyenlítése sem okoz problémát. A Powerstrips® technológia pedig lehetővé teszi az akasztó másodpercek alatti eltávolítását úgy, hogy senki sem fogja tudni, hogy valaha is ott volt. Ráadásul az akasztók újrahasznosítása is nagyon egyszerű - ehhez csak a megfelelő csere ragasztócsíkokat kell beszerezned.
Megszűnt
Termékkód: TESAP033
5,0
tesa csempe és fémszög 2 kg
Öntapadós akasztószög - A tesa® csempéhez és fémhez tervezett akasztói akár 2 kilógrammot is elbírnak - két darab pedig nyilván kétszer annyit. Kifejezetten sima és kemény felületekhez, például csempéhez, fémhet és üveghez készült. Ideális választás dekorációk vagy konyhai eszközök rögzítésére, a felület károsítása nélkül. És a legjobb az egészben, hogy a Powerstrips® technológia segítségével bármikor eltávolíthatod a ragasztós akasztókat - senki sem fogja észrevenni, hogy bármikor is ott voltak. Ráadásul a megfelelő ragasztócsíkkal könnyedén újra felhasználhatod őket.
Megszűnt
Termékkód: TESAP032
3,6
Tesa kétoldalas üveg ragasztószalag (20 kg/m)
Kétoldalú ragasztószalag - szélessége: 19 mm, tekercs hossza: 1,5 méter, 1 m 20 kilogrammhoz használható, üveg esetén alig észrevehető
Megszűnt
Termékkód: TESAP027
3,7
tesa Öntapadós átlátszó dekorációs akasztó üvegre 1 kg
Öntapadós akasztó - öntapadós, átlátszó, alkalmas: üvegre, tükörre, átlátszó anyagok, egy akasztó terhelhetősége: akár 1 kg, többszöri használat lehetősége, nyom nélkül eltávolítható, fúrás nélküli rögzítés, 2 db a csomagban
Megszűnt
Termékkód: TESAP026
5,0
tesa Öntapadós átlátszó dekorációs akasztó üvegre 0,2 kg
Öntapadós akasztó - öntapadós, átlátszó, alkalmas: üvegre, tükörre, átlátszó anyagok, egy akasztó terhelhetősége: 0,2 kg, többszöri használat lehetősége, nyom nélkül eltávolítható, fúrás nélküli rögzítés, 5 db a csomagban
Megszűnt
Termékkód: TESAP025
4,3
Tesa ragasztó szalag tapétához és vakolathoz (1 kg)
Ragasztó szalag - kétoldalas,
Megszűnt
Termékkód: TESAP038
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ