Beautyrelax Multicare iLift

Termékkatalógus
Beautyrelax Multicare iLift
5,0 3 értékelés
Masszírozó gép - elektrostimulációval, EMS és vibrációs masszázs, 5 program, tápellátás USB-kábelen keresztül, tápellátás: egy darab Li-ion újratölthető elem
51 690 Ft
ÁFA nélkül 40 700 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP764 Termékszám:  BR-1370
Beautyrelax Multicare iLift 51 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Beautyrelax Multicare iLift

Amennyiben szeretnéd megadni a bőrödnek a legmagasabb minőségű bőrápolást az otthonodban kozmetikai szakértő segítsége nélkül, akkor a BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék a megfelelő választás számodra! Ezentúl már nem szükséges több különböző típusú készüléket megvásárolnod az arcbőröd mindennapos ápolásához, hiszen a BeautyRelax Multicare iLift egymagában gondoskodik az egész bőrödről. A különleges tervezésű kezelőfej 8 fokozatból álló teljes bőrápolást biztosít a bőröd tisztításától a megnyugtatásáig. Az automatikus, előre beállított programokkal az otthonod kényelmében tapasztalhatod meg a professzionális bőrápolást. A BeautyRelax Multicare iLift készülékét használhatod vezeték nélküli is, az újratölthető akkumulátorral 60 perces üzemidőt nyújt. A kis méretű és alacsony tömegű készülék csupán 175 gramm, egyedülálló rózsaszínben nagyszerű segítséget nyújt a bőrápoló kezelések során.


A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék főbb jellemzői

 • Professzionális kozmetikai masszázskészülék a bőr rendszeres, mindennapos kezeléshez
 • A beépített újratölthető Li-ion akkumulátorral a BeautyRelax Multicare iLift vezeték nélkül is használható
 • 60 perces üzemidővel, a használt technológiától függően
 • A BeautyRelax Multicare iLift rendkívül hosszú élettartamot garantál, illetve megőrzi a kezelés magas hatékonyságát
 • A kezelőfej kialakítása akár 8 szépészeti technológiát kínál a tisztítástól és a hidratálástól kezdve a non-invazív liftingen és a kollagénrostok megújulásának támogatásán át egészen a bőr antibakteriális hatású nyugtató kezeléséig
 • A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék fejét a redők, egyenetlen felületek vagy kisebb területek használatához méretezték
 • A Direct Targeting segítségével koncentrálhatsz a bőr problémás területeire
 • A BeautyRelax Multicare iLift automata programokkal rendelkezik a különleges hatás eléréséhez
 • Ez a kozmetikai eszköz rádiófrekvenciát, galvánáramot, rezgést, EMS-t, foton terápiát vagy hideget alkalmaz
 • A BeautyRelax Multicare iLift használatával olyan eredményeket érhetsz el, mint például a bőr szerkezetének javítása, a pattanások kezelése, a bőr minőségének javítása és a bőr feszesítése, a saját kollagéntartalmának helyreállítása, a non-invazív lifting hatású arckezelés vagy a bőr mélytisztítása.
 • A töltőt a csomag tartalmazza
 • A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék mérete 18,5 × 4,5 × 6 cm

BeautyRelax Multicare iLift - Sokoldalú professzionális kozmetikai eszköz

Többé már nem szükséges kompromisszumot kötnöd a bőrápoló készülékek kiválasztásakor. A BeautyRelax Multicare iLift készülékével ugyanis többszörös bőrápolási rutinokat végezhetsz, amely eddig csak a kozmetikusnál vagy a bőrgyógyásznál volt lehetséges. Az iLift sorozat BeautyRelax Multicare készüléke egy hosszú technológiai innováció eredménye. A készülék megfelel a kozmetikai és szépészeti szakmák modern bőrápoló kezelésének. Többé már nem kell több tízezer forintot kozmetikumokra vagy szolgáltatásokra áldoznod. Fedezd fel a BeautyRelax Multicare iLift valóban eredményes hatását!


A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék fejének különleges kialakítása

Széleskörű tudásával a BeautyRelax Multicare iLift jóval meghaladja a hasonló típusú kozmetikai készülékeket. A csupán egy célt szolgáló készülék megvásárlása, mint például a bőrtisztító gépek, nem túl bölcs döntés, ugyanis az ilyen készüléket általában szerény számú technológiai profil és megkérdőjelezhető hatékonyság jellemzi. A BeautyRelax Multicare iLift forradalmi kialakítású kezelőfejével 8 különböző szépészeti technológia áll a rendelkezésedre. A bőrödet egy teljes kezeléssorozat várja - TISZTÍTÁS - HIDRATÁLÁS - NON-INVAZÍV LIFTING - A KOLLAGÉNROSTOK MEGÚJULÁSÁNAK TÁMOGATÁSA -ANTIBAKTERIÁLIS HATÁSÚ BŐRNYUGTATÓ KEZELÉS.


Direct Targeting a BeautyRelax Multicare iLift-tel

Direct Targeting – bőrproblémák területeinek kezelése. A BeautyRelax Multicare iLift készülék fejlesztése közben nagy hangsúlyt fektettek az otthoni felhasználására. Hogyha Te magad kezeled a bőrödet kozmetikai szakember segítsége nélkül, a kezelőfej kialakítása maximálisan hatékony kell hogy legyen az éppen végzett kezelésben. A BeautyRelax Multicare iLift kezelőfej optimalizált méretekkel készült. Segítségével dolgozhatsz a nehezen hozzáférhető kisebb területeken, a redőkön és az arc egyenetlen területein is. Ugyanakkor a BeautyRelax Multicare iLift kezelőfeje elég nagy ahhoz, hogy a bőr felső rétegéből egészen a bőr alatti szövetekig maximális hatékonysággal, teljesítményvesztés nélkül jusson el az ereje.


AUTOMATIKUS PROGRAMOK

A BeautyRelax Multicare iLift 8 különböző bőrápoló technológiát alkalmaz. Annak érdekében, hogy a felhasználása a lehető legkönnyebb és leghatékonyabb legyen, a készülék előre beállított automata programokkal dolgozik. A kiválasztott technológiák kombinálásával minden egyes program különleges hatást ér el.

1. TISZTÍTÁS: Bőrtisztítás - rádiófrekvencia + galvánáram + rezgés

A bőr tökéletes megtisztításához először szükséges azt felmelegíteni a vérkeringés serkentéséhez. A hő hatására megnyílnak a pólusok. A BeautyRelax Multicare iLift készülék rezgései támogatják a bőr anyagcseréjét és a szennyeződések eltávolítását. A pozitív töltésű galvánáram mágnesszerűen vonzza a szennyeződéseket. Egy pamut vattakorongra vagy törlőruhára gyűjti össze a zsírt, piszkot és az elhalt hámsejtek maradványait, amelyet mágneses gyűrű segítségével rögzíthetsz a BeautyRelax Multicare iLift kezelőfejre. A CLEAN program végeztével távolítsd el a törlőruhát.


2. HIDRATÁLÁS: Bőr hidratálása - rádiófrekvencia + galvánáram + rezgés

Még az egészséges és gyönyörű bőr is igényli a hidratálást. Nedvesség nélkül a bőr gyorsabban öregszik és veszít a természetes rugalmasságából. A legtöbb hidratáló termék megszárad a bőr felszínén és nem hasznosul tovább. A rádiófrekvenciát, negatív töltésű galvánáramot és a magas frekvenciás rezgéseket kombináló BeautyRelax Multicare iLift kozmetikai készülék megsokszorozza a nedvesség behatoló képességét a bőr alatti szövetekbe. A BeautyRelax Multicare iLift készülék rádiófrekvenciája segít felmelegíteni a bőrt és nyitva tartja a pórusokat. A negatív töltésű ionok bejuttatják a nedvességet és a krémek és szérumok aktív hatóanyagait a bőrszövetek mélyére - a dermiszbe. A BeautyRelax Multicare iLift készülék rezgése pedig serkenti a vérkeringést. Nem is lehetne ennél hatékonyabban eloszlatni a kozmetikumokban található nedvességet és aktív hatóanyagokat.


3. EMS UP: Non-invazív lifting - rádiófrekvencia + EMS

A non-invazív face lifting a BeautyRelax Multicare iLift készülék egyik leghatékonyabb tulajdonsága. Ahol a piac legtöbb kozmetikai készülékének tudása véget ér, ott kezdődik a BeautyRelax Multicare iLift készülékéé. Soha nem volt még ilyen hatásos a bőr lifting hatású kezelése műtéti beavatkozás, tűk vagy kapszulák nélkül. EMS UP módban a BeautyRelax Multicare iLift kezelőfeje rádiófrekvencia és EMS impulzus segítségével fejti ki hatását a bőrön. A rádiófrekvenciás hullámokat optimalizálták, hogy olyan hőátmenetet képezzenek, amely jelentős mértékben befolyásolja a bőr dermisz rétegében végbemenő folyamatokat. Az így keletkező energia aktiválja a kollagén- és elasztin rostok újraalakulását. A készülék által használt elektromos impulzusok teljesítményét és frekvenciáját kifejezetten a gyengéd arckezelésekhez igazították. A BeautyRelax Multicare iLift kozmetikai készülék kezelőfeje gyengéd elektromos EMS impulzusokat bocsát ki a bőrrel érintkezve, amely a bőr felső rétegéből közvetlenül az arc izmaira hat. Az izmok összehúzódnak és ezáltal megerősödnek. A kollagén- és elasztin rostokat mechanikusan stimulálják. Ezáltal a BeautyRelax Multicare iLift kozmetikai készülék használatával javíthatsz az arcbőröd szerkezetén, fokozhatod a tónusosságát és rugalmasságát.


4. RF LED: A kollagénrostok megújulásának támogatása - foton terápia + rádiófrekvencia

A BeautyRelax Multicare iLift kozmetikai készülék automatikus RF LED programja olyan technológiákat ötvöz, amelyek kimagasló hatékonyságúak a bőr rugalmasságának növelésében illetve a non-invazív lifting hatás elérésében. A BeautyRelax Multicare iLift rádiófrekvenciás hullámai olyan teljesítményű és frekvenciájú elektromos impulzusokat bocsátanak ki, amelyet egyedülállóan szabályoztak az arc gyengéd kezeléséhez. A 625 nm-es vörös foton fény elősegíti a természetes kollagéntermelést és esszenciális hatással bír az elasztin rostokra illetve a kozmetikumok aktív hatóanyagainak hatékony felszívódására.


5. COOL: antibakteriális hatású bőrnyugtató - foton terápia + a hideg hatása

A bőr tisztítása és feszesítése közben a bőr számottevő mértékben felmelegszik, amely az eredményes technológiák egyik kísérő jelensége. A kezelés végén szükséges a bőr megnyugtatása, hogy az visszatérhessen normál állapotába. A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék automatikus COOL programja kék foton fényt aktivál, a készülék hőmérséklete pedig jelentős mértékben csökken. A bőr pórusai összehúzódnak. A 465 nm-es kék foton fény antibakteriális hatású, emellett a BeautyRelax Multicare iLift által kibocsátott kék fény aktiválja a sejtréteget is. Olyan kémiai reakciót indít el, amely elpusztítja az aknét és gyulladást okozó káros baktériumokat.


A BeautyRelax Multicare iLift a leggyakrabban használt bőrápoló kezeléseket kínálja

Kizárólag a BeautyRelax Multicare iLift készüléke biztosít átfogó egyéni megoldást, hiszen a bőröd aktuális állapotának megfelelően választhatod ki a számodra ideális kezelést. Igénybe veheted például a következőket:

 • a. A bőr szerkezetének javítása
 • b. A bőr hidratálása és táplálása
 • C. A pattanásos bőr kezelése
 • d. A bőr megnyugtatása
 • e. A bőr minőségének javítása és a bőr kisimítása
 • f. Saját kollagénszint helyreállítása
 • g. Non-invazív facelifting
 • h. A bőr mélytisztítása

A BeautyRelax Multicare iLift-tel az életkor csak egy szám!

Nem számít a pontos életkorod, sem pedig a nemed. A bőröd sokat veszített régi rugalmasságából vagy zavar a poros környezet okozta aknés bőr? A BeautyRelax Multicare iLift készülékét használhatod megelőző jellegű bőrápolásra vagy koncentrált specifikus problémák megoldására is. Egy biztos, a BeautyRelax Multicare iLift készüléke kifinomult és könnyen használható technológiával dolgozik!


Multifunkcionális bőrkezelés, ez a BeautyRelax Multicare iLift!

A BeautyRelax Multicare iLift készüléke beépített akkumulátorral érkezik a könnyű vezeték nélküli használat érdekében. A tervezése során nagy hangsúlyt fektettek az összes komponens prémium minőségére. Éppen ezért a BeautyRelax márka rendkívül hosszú élettartamot garantál, illetve azt, hogy megőrzi a kezelések nagy hatékonyságát. Legyél Te is része a több ezer elégedett vásárlónak. Kezeld a bőrödet az otthonod kényelmében professzionális tudású eszközzel!Paraméterek

Összehasonlít
Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Típus
Elektrostimulátor Kész!
Használat
Arc Kész!
Masszázstípus
Elektrostimulációval, EMS, Vibrációs masszázs Kész!

Elemek

Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Típus

Típus
Elektrostimulátor Kész!

Használat

Használat
Arc Kész!

Masszázstípus

Masszázstípus
Elektrostimulációval, EMS, Vibrációs masszázs Kész!
Programok száma
5 Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Akkumulátoros, USB kábelen keresztül Kész!

További funkciók

Funkció
Auto kikapcsolás, Időzítő, Kijelző, Intenzitás beállítása, Rezgés Kész!

Tulajdonságok

Masszírozó programok száma
8 Kész!

Tulajdonságok

Meghatározás
Arcra Kész!
Programok száma
5 Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Tápellátás módja
Tölthető Kész!
Több paraméter

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beautyrelax Multicare iLift Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax Multicare iLift. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beautyrelax Multicare iLift. For shipping to other EU countries visit this page Beautyrelax Multicare iLift.
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ