A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Beautyrelax Multicare iLift

Termékkatalógus
Beautyrelax Multicare iLift
5 4 értékelés
Masszírozó gép - arc kezelésére, felhasználási terület ránccsökkentés, bőrfiatalítás, bőrtisztítás, elektrostimulációval, EMS és vibrációs masszázs, 8 program, galvanáram, infravörös fény, rádiófrekvencia funkció, 7,2 W teljesítmény, akkumulátoros, tápellátás USB kábellel, 1 újratölthető Li-ion elem, rózsaszín kivitel
51 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP764 Termékszám:  BR-1370
Beautyrelax Multicare iLift 51 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Beautyrelax Multicare iLift

Amennyiben szeretnéd megadni a bőrödnek a legmagasabb minőségű bőrápolást az otthonodban kozmetikai szakértő segítsége nélkül, akkor a BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék a megfelelő választás számodra! Ezentúl már nem szükséges több különböző típusú készüléket megvásárolnod az arcbőröd mindennapos ápolásához, hiszen a BeautyRelax Multicare iLift egymagában gondoskodik az egész bőrödről. A különleges tervezésű kezelőfej 8 fokozatból álló teljes bőrápolást biztosít a bőröd tisztításától a megnyugtatásáig. Az automatikus, előre beállított programokkal az otthonod kényelmében tapasztalhatod meg a professzionális bőrápolást. A BeautyRelax Multicare iLift készülékét használhatod vezeték nélküli is, az újratölthető akkumulátorral 60 perces üzemidőt nyújt. A kis méretű és alacsony tömegű készülék csupán 175 gramm, egyedülálló rózsaszínben nagyszerű segítséget nyújt a bőrápoló kezelések során.


A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék főbb jellemzői

  • Professzionális kozmetikai masszázskészülék a bőr rendszeres, mindennapos kezeléshez
  • A beépített újratölthető Li-ion akkumulátorral a BeautyRelax Multicare iLift vezeték nélkül is használható
  • 60 perces üzemidővel, a használt technológiától függően
  • A BeautyRelax Multicare iLift rendkívül hosszú élettartamot garantál, illetve megőrzi a kezelés magas hatékonyságát
  • A kezelőfej kialakítása akár 8 szépészeti technológiát kínál a tisztítástól és a hidratálástól kezdve a non-invazív liftingen és a kollagénrostok megújulásának támogatásán át egészen a bőr antibakteriális hatású nyugtató kezeléséig
  • A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék fejét a redők, egyenetlen felületek vagy kisebb területek használatához méretezték
  • A Direct Targeting segítségével koncentrálhatsz a bőr problémás területeire
  • A BeautyRelax Multicare iLift automata programokkal rendelkezik a különleges hatás eléréséhez
  • Ez a kozmetikai eszköz rádiófrekvenciát, galvánáramot, rezgést, EMS-t, foton terápiát vagy hideget alkalmaz
  • A BeautyRelax Multicare iLift használatával olyan eredményeket érhetsz el, mint például a bőr szerkezetének javítása, a pattanások kezelése, a bőr minőségének javítása és a bőr feszesítése, a saját kollagéntartalmának helyreállítása, a non-invazív lifting hatású arckezelés vagy a bőr mélytisztítása.
  • A töltőt a csomag tartalmazza
  • A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék mérete 18,5 × 4,5 × 6 cm

BeautyRelax Multicare iLift - Sokoldalú professzionális kozmetikai eszköz

Többé már nem szükséges kompromisszumot kötnöd a bőrápoló készülékek kiválasztásakor. A BeautyRelax Multicare iLift készülékével ugyanis többszörös bőrápolási rutinokat végezhetsz, amely eddig csak a kozmetikusnál vagy a bőrgyógyásznál volt lehetséges. Az iLift sorozat BeautyRelax Multicare készüléke egy hosszú technológiai innováció eredménye. A készülék megfelel a kozmetikai és szépészeti szakmák modern bőrápoló kezelésének. Többé már nem kell több tízezer forintot kozmetikumokra vagy szolgáltatásokra áldoznod. Fedezd fel a BeautyRelax Multicare iLift valóban eredményes hatását!


A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék fejének különleges kialakítása

Széleskörű tudásával a BeautyRelax Multicare iLift jóval meghaladja a hasonló típusú kozmetikai készülékeket. A csupán egy célt szolgáló készülék megvásárlása, mint például a bőrtisztító gépek, nem túl bölcs döntés, ugyanis az ilyen készüléket általában szerény számú technológiai profil és megkérdőjelezhető hatékonyság jellemzi. A BeautyRelax Multicare iLift forradalmi kialakítású kezelőfejével 8 különböző szépészeti technológia áll a rendelkezésedre. A bőrödet egy teljes kezeléssorozat várja - TISZTÍTÁS - HIDRATÁLÁS - NON-INVAZÍV LIFTING - A KOLLAGÉNROSTOK MEGÚJULÁSÁNAK TÁMOGATÁSA -ANTIBAKTERIÁLIS HATÁSÚ BŐRNYUGTATÓ KEZELÉS.


Direct Targeting a BeautyRelax Multicare iLift-tel

Direct Targeting – bőrproblémák területeinek kezelése. A BeautyRelax Multicare iLift készülék fejlesztése közben nagy hangsúlyt fektettek az otthoni felhasználására. Hogyha Te magad kezeled a bőrödet kozmetikai szakember segítsége nélkül, a kezelőfej kialakítása maximálisan hatékony kell hogy legyen az éppen végzett kezelésben. A BeautyRelax Multicare iLift kezelőfej optimalizált méretekkel készült. Segítségével dolgozhatsz a nehezen hozzáférhető kisebb területeken, a redőkön és az arc egyenetlen területein is. Ugyanakkor a BeautyRelax Multicare iLift kezelőfeje elég nagy ahhoz, hogy a bőr felső rétegéből egészen a bőr alatti szövetekig maximális hatékonysággal, teljesítményvesztés nélkül jusson el az ereje.


AUTOMATIKUS PROGRAMOK

A BeautyRelax Multicare iLift 8 különböző bőrápoló technológiát alkalmaz. Annak érdekében, hogy a felhasználása a lehető legkönnyebb és leghatékonyabb legyen, a készülék előre beállított automata programokkal dolgozik. A kiválasztott technológiák kombinálásával minden egyes program különleges hatást ér el.

1. TISZTÍTÁS: Bőrtisztítás - rádiófrekvencia + galvánáram + rezgés

A bőr tökéletes megtisztításához először szükséges azt felmelegíteni a vérkeringés serkentéséhez. A hő hatására megnyílnak a pólusok. A BeautyRelax Multicare iLift készülék rezgései támogatják a bőr anyagcseréjét és a szennyeződések eltávolítását. A pozitív töltésű galvánáram mágnesszerűen vonzza a szennyeződéseket. Egy pamut vattakorongra vagy törlőruhára gyűjti össze a zsírt, piszkot és az elhalt hámsejtek maradványait, amelyet mágneses gyűrű segítségével rögzíthetsz a BeautyRelax Multicare iLift kezelőfejre. A CLEAN program végeztével távolítsd el a törlőruhát.


2. HIDRATÁLÁS: Bőr hidratálása - rádiófrekvencia + galvánáram + rezgés

Még az egészséges és gyönyörű bőr is igényli a hidratálást. Nedvesség nélkül a bőr gyorsabban öregszik és veszít a természetes rugalmasságából. A legtöbb hidratáló termék megszárad a bőr felszínén és nem hasznosul tovább. A rádiófrekvenciát, negatív töltésű galvánáramot és a magas frekvenciás rezgéseket kombináló BeautyRelax Multicare iLift kozmetikai készülék megsokszorozza a nedvesség behatoló képességét a bőr alatti szövetekbe. A BeautyRelax Multicare iLift készülék rádiófrekvenciája segít felmelegíteni a bőrt és nyitva tartja a pórusokat. A negatív töltésű ionok bejuttatják a nedvességet és a krémek és szérumok aktív hatóanyagait a bőrszövetek mélyére - a dermiszbe. A BeautyRelax Multicare iLift készülék rezgése pedig serkenti a vérkeringést. Nem is lehetne ennél hatékonyabban eloszlatni a kozmetikumokban található nedvességet és aktív hatóanyagokat.


3. EMS UP: Non-invazív lifting - rádiófrekvencia + EMS

A non-invazív face lifting a BeautyRelax Multicare iLift készülék egyik leghatékonyabb tulajdonsága. Ahol a piac legtöbb kozmetikai készülékének tudása véget ér, ott kezdődik a BeautyRelax Multicare iLift készülékéé. Soha nem volt még ilyen hatásos a bőr lifting hatású kezelése műtéti beavatkozás, tűk vagy kapszulák nélkül. EMS UP módban a BeautyRelax Multicare iLift kezelőfeje rádiófrekvencia és EMS impulzus segítségével fejti ki hatását a bőrön. A rádiófrekvenciás hullámokat optimalizálták, hogy olyan hőátmenetet képezzenek, amely jelentős mértékben befolyásolja a bőr dermisz rétegében végbemenő folyamatokat. Az így keletkező energia aktiválja a kollagén- és elasztin rostok újraalakulását. A készülék által használt elektromos impulzusok teljesítményét és frekvenciáját kifejezetten a gyengéd arckezelésekhez igazították. A BeautyRelax Multicare iLift kozmetikai készülék kezelőfeje gyengéd elektromos EMS impulzusokat bocsát ki a bőrrel érintkezve, amely a bőr felső rétegéből közvetlenül az arc izmaira hat. Az izmok összehúzódnak és ezáltal megerősödnek. A kollagén- és elasztin rostokat mechanikusan stimulálják. Ezáltal a BeautyRelax Multicare iLift kozmetikai készülék használatával javíthatsz az arcbőröd szerkezetén, fokozhatod a tónusosságát és rugalmasságát.


4. RF LED: A kollagénrostok megújulásának támogatása - foton terápia + rádiófrekvencia

A BeautyRelax Multicare iLift kozmetikai készülék automatikus RF LED programja olyan technológiákat ötvöz, amelyek kimagasló hatékonyságúak a bőr rugalmasságának növelésében illetve a non-invazív lifting hatás elérésében. A BeautyRelax Multicare iLift rádiófrekvenciás hullámai olyan teljesítményű és frekvenciájú elektromos impulzusokat bocsátanak ki, amelyet egyedülállóan szabályoztak az arc gyengéd kezeléséhez. A 625 nm-es vörös foton fény elősegíti a természetes kollagéntermelést és esszenciális hatással bír az elasztin rostokra illetve a kozmetikumok aktív hatóanyagainak hatékony felszívódására.


5. COOL: antibakteriális hatású bőrnyugtató - foton terápia + a hideg hatása

A bőr tisztítása és feszesítése közben a bőr számottevő mértékben felmelegszik, amely az eredményes technológiák egyik kísérő jelensége. A kezelés végén szükséges a bőr megnyugtatása, hogy az visszatérhessen normál állapotába. A BeautyRelax Multicare iLift masszázskészülék automatikus COOL programja kék foton fényt aktivál, a készülék hőmérséklete pedig jelentős mértékben csökken. A bőr pórusai összehúzódnak. A 465 nm-es kék foton fény antibakteriális hatású, emellett a BeautyRelax Multicare iLift által kibocsátott kék fény aktiválja a sejtréteget is. Olyan kémiai reakciót indít el, amely elpusztítja az aknét és gyulladást okozó káros baktériumokat.


A BeautyRelax Multicare iLift a leggyakrabban használt bőrápoló kezeléseket kínálja

Kizárólag a BeautyRelax Multicare iLift készüléke biztosít átfogó egyéni megoldást, hiszen a bőröd aktuális állapotának megfelelően választhatod ki a számodra ideális kezelést. Igénybe veheted például a következőket:

  • a. A bőr szerkezetének javítása
  • b. A bőr hidratálása és táplálása
  • C. A pattanásos bőr kezelése
  • d. A bőr megnyugtatása
  • e. A bőr minőségének javítása és a bőr kisimítása
  • f. Saját kollagénszint helyreállítása
  • g. Non-invazív facelifting
  • h. A bőr mélytisztítása

A BeautyRelax Multicare iLift-tel az életkor csak egy szám!

Nem számít a pontos életkorod, sem pedig a nemed. A bőröd sokat veszített régi rugalmasságából vagy zavar a poros környezet okozta aknés bőr? A BeautyRelax Multicare iLift készülékét használhatod megelőző jellegű bőrápolásra vagy koncentrált specifikus problémák megoldására is. Egy biztos, a BeautyRelax Multicare iLift készüléke kifinomult és könnyen használható technológiával dolgozik!


Multifunkcionális bőrkezelés, ez a BeautyRelax Multicare iLift!

A BeautyRelax Multicare iLift készüléke beépített akkumulátorral érkezik a könnyű vezeték nélküli használat érdekében. A tervezése során nagy hangsúlyt fektettek az összes komponens prémium minőségére. Éppen ezért a BeautyRelax márka rendkívül hosszú élettartamot garantál, illetve azt, hogy megőrzi a kezelések nagy hatékonyságát. Legyél Te is része a több ezer elégedett vásárlónak. Kezeld a bőrödet az otthonod kényelmében professzionális tudású eszközzel!



Paraméterek

Összehasonlít

Elemek

Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Használat

Használat
Arc Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Akkumulátor, Elemes, USB kábelen keresztül Kész!

Tulajdonságok

Masszírozó programok száma
8 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beautyrelax Multicare iLift Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax Multicare iLift. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beautyrelax Multicare iLift.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ