A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Concept RK-4060

Termékkatalógus
Concept RK-4060
4,3 19 értékelés
Vízforraló - üveg, 2200 W, 1,8 l űrtartalom, 60-100 ° C között állítható hőmérséklet, vízszintkijelző
Kód:  CONRK013 Termékszám:  RK4060

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK-4060

Szépítse meg reggelét kedvenc kávéjával, vagy teájával a Concept cseh vállalat által gyártott vízforraló segítségével. Az RK-4060 vízforraló egy elegáns kivitelezéssel büszkélkedhet, hiszen  a vízforraló az egészségre ártalmatlan és ellenálló boroszilikát üveg, valamint rozsdamentes acél kombinációja, így tökéletes eleme minden konyhának. Az egyedi megjelenés mellet, az 1,8 l-es űrtartalom lehetővé teszi, hogy egy időben forraljon vizet az egész családnak. A vízforraló legnagyobb érdeme az állítható hőmérséklet. 5 hőmérséklet közül választhat - 60/70/80/90/100 ° C. És ez még nem minden - minden hőmérsékletnek saját színe van, amit a vízforralóba épített háttérvilágítás jelez. Amint a víz elérte a kívánt hőmérsékletet, a vízforraló hangjelzéssel figyelmeztet.

A minőségi központi csatlakozó biztosítja a vízforraló hosszú élettartamát és nagyfokú megbízhatóságát. A vízforralóban levő víz mennyiségéről vízszintkijelzőn tájékozódhat. A vízforraló a vizet melegen tartó (Keep Warm) funkcióval is el van látva, fedélnyitó gombbal, valamint automatikus kikapcsoló gombbal is rendelkezik. A gyártó az Ön biztonságára is gondolt, így a vízforraló 3-szoros biztonsági rendszerrel van felszerelve.  Természetesen szűrő is  beleszerelve a koszolódás ellen. A modern vízforraló biztosítja, hogy a víz nem fog nem kívánt helyekre folyni. Engedje át magát a kényeztetésnek, amelyet a Concept vízforralója nyújt Önnek!

A termék fő jellemzői:

  • Elegáns modern design
  • Színes LED-es háttérvilágítás működés közben
  • Választható hőmérséklet - 60/70/80/90/100 ° C
  • 3-szoros biztonsági rendszer
  • Vízszintkijelző a maximális áttekinthetőség érdekében
  • Melegen tartó funkció
  • Méretek: 225 x 250 x 155 mm
 

Paraméterek

Anyag
Üveg Kész!
Űrtartalom
1,8 l Kész!
Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,8 l Kész!
Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK-4060 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK-4060 1.8 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RK-4060 sklo a nerez s nastavením teplôt 1,8 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK-4060 1.8 l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK-4060 1.8 l.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ