Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower

Termékkatalógus
Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower
Bluetooth hangszóró - 40 W, 30 Hz és 19 kHz közötti frekvenciatartomány, Bluetooth 2.1, WiFi, Alexa hangvezérlés, USB, MicroSD, 1x AUX bemenet, mobilalkalmazással vezérelhető, Multiroom, Spotify, TuneIn, AirPlay, DLNA
Kód:  GK446u3 Termékszám:  446704
Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower Megszűnt

Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower

A(z) Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower Bluetooth hangszóró bármilyen basszust és ugyanakkor tiszta hangmagasságokat is képes visszaadni, így teljesen új dimenzióba emeli a zenehallgatást. Mindezt anélkül, hogy akár egy kábelre is szükséged lenne! A gondnélküli jelátvitelt a megbízható Bluetooth technológia garantálja, ami támogatja a zenelejátszást a kompatibilis készülékekről. A(z) Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower Bluetooth hangszóró minden hangot teljes pontossággal ad vissza 30 Hz és 19000 Hz frekvencia között. A(z) 40 W összteljesítmény garantálja a megfelelő hangról bármilyen helyiségben.

A(z) Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower Bluetooth hangszóró kulcsfontosságú paraméterei

  • Könnyű párosítás WiFi és Bluetooth segítségével
  • Beépített mikrofon a kényelmes telefonálásért
  • Egyéb csatlakozási lehetőség: 3,5mm Jack, USB és microSD
  • Minden hangot teljes pontossággal ad vissza 30 Hz és 19000 Hz frekvencia között
  • Teljesítmény: 40 W
  • Méretek (sz × ma × mé): 156 mm × 840 mm × 156 mm
  • Súly: 4210 g

A(z) Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower Bluetooth hangszóró tökéletes hangot nyújt kábelek szükségessége nélkül

Az integrált mikrofon gondoskodik arról, hogy bejövő hívásokat is fogadhass anélkül, hogy meg kéne keresned a mobilodat. A(z) Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower Bluetooth hangszóró hagyományos 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével is párosítható. Azt is meg kell említenünk, hogy a készülék letisztult formájával a különböző tereket is feldobja.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ