AD květen univerzal Alzaboxy

Legnépszerűbb, legjobb xbox Series optimalizált játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(445)
DLC tartalom
(32)
Játékkredit
(26)
Platform
PC
(29)
Xbox Series X
(500)
Xbox Series S
(219)
Xbox One
(293)
Play Anywhere
(4)
Licenc
Doboz
(284)
Letölthető
(220)
Kulcs
Xbox Live
(222)
Microsoft Store
(23)
Műfaj
Akció
(318)
Lövöldözős
(100)
RPG
(74)
Sport
(54)
Szimulátor
(53)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(504)
PlayStation 5 optimalizálás
(1)
Szöveg
CS
(68)
EN
(492)
DE
(403)
HU
(11)
RU
(11)
PL
(12)
FR
(31)
ES
(12)
IT
(17)
Szinkron
CS
(1)
EN
(492)
DE
(307)
RU
(2)
PL
(4)
FR
(15)
ES
(10)
IT
(11)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) xbox Series optimalizált játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 504 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) EA Sports FC 24 - Xbox örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 7 790 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb xbox Series optimalizált játékok érdekelnek, nézd meg a(z) xbox Series optimalizált játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
504 termék
4,9 33×
EA Sports FC 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
Leárazás -11 %
7 790 Ft 8 730 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0405
5,0
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin válaszok után kutat. A Hidden Ones névre keresztelt titokzatos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem is gondolta volna.
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0298
WWE 2K24: Premium Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
49 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2228
3,2
EA Sports FC 24 Standard Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt.
Leárazás -31 %
11 390 Ft 16 390 Ft
Raktáron
Termékkód: xxMXESD2153
5,0
Star Wars Jedi: Survivor - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Az összes ismerős szereplővel találkozhatsz, beleértve a cuki droidot, BD-1-et is.
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0213
5,0
RoboCop: Rogue City - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni a régi Detroit veszélyes, bűnözéssel teli utcáin.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0347
4,9 20×
Hogwarts Legacy - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
+Ajándék Ajándék Hogwarts Legacy - zoknik melynek értéke 3 290 Ft
16 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0005
4,0
EA Sports WRC - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid autóját az eddigi legnagyobb rallyjátékban, az EA SPORTS™ WRC-ben. Íme, az FIA rally világbajnokság teljesen új hivatalos videojátéka, amelyet első alkalommal a DiRT Rally sorozat mögött álló, díjnyertes csapat fejlesztett.
15 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0440
4,6
Grand Theft Auto V (GTA 5) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Amikor egy fiatal utcai szélhámos, egy nyugdíjas bankrabló és egy félelmetes pszichopata egy ijesztő bűnözői alvilágba, valamint az amerikai kormány és a szórakoztatóipar szövevényes rendszerébe keveredik, azt tervezik, hogy veszélyes rablások sorozatát hajtják végre, és túlélnek egy kegyetlen városban, ahol senkiben sem bízhatnak - legkevésbé egymásban.
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0053
4,4
Just Dance 2024 - Xbox Series X|S
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0379
5,0
UFC 5 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - Az EA SPORTS UFC 5 a Frostbite engine támogatásával a verekedős játékok következő generációját képviseli. A páratlan grafikai fejlesztésektől kezdve a teljesen új sérülés- és orvosi szünetrendszerekig, amelyek igazán hitelesen befolyásolják a játékmenetet. Ez a játék a lehető legvalósághűbb.
Leárazás -11 %
11 690 Ft 13 090 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0442
5,0
SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy az univerzumot összetartó szövet is feloldódhat, és portálokat nyithat a vad kívánságvilágokba. Tehát semmi olyasmi, amivel kedvenc szivacsunk ne tudna megbirkózni.
Leárazás -9 %
10 790 Ft 11 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0139
4,8
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) The Definitive Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival, nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos más dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek a népszerű világokba.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0143
5,0
Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0008
3,7
Battlefield 2042 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású, háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn!
Leárazás -12 %
2 190 Ft 2 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO860
5,0
Need For Speed Unbound - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén és teljesítsd a heti kihívásokat, hogy eljuss a The Grand nagydíjra, Lakeshore legnagyobb utcai versenyére. Töltsd meg a garázst precízre hangolt, egyedi járgányokkal, és világítsd be az utcákat saját stílusoddal valamint exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét, amely a világ minden sarkába eljut.
Leárazás -6 %
4 590 Ft 4 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0303
4,7
Far Cry 6 Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért harcolsz a kitalált Yara-szigeten, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít. A Limited Edition tartalmazza a Jungle Expedition Pack csomagot is (Jungle Expedition Outfit, SBS fegyver és Compass fegyver talizmán).
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO766
4,4
Watch Dogs Legion - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Watch Dogs hacker akciójáték új része a Legion nevet kapta, és a közeljövőben játszódik a disztópikus Londonban.
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO600
4,6 18×
Immortals: Fenyx Rising - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban.
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO675
STALKER 2: Heart of Chornobyl - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Kutasd át Csernobil kiterjedt lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel a fotorealisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
25 890 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: XBSE0076
Star Wars Outlaws - Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni.A játékhoz a frissítés letöltéséhez kezdetben internetkapcsolat szükséges, majd kapcsolat nélkül is játszható.
+2 ajándék melynek értéke 4 780 Ft
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 30, 2024
Termékkód: XBSE0375
Flintlock: The Siege of Dawn - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A másik világra nyíló ajtó szélesre tárult, és rajta keresztül a régi istenek és élőholtak seregei betörtek az emberek birodalmába. A halandók földjét ostrom alá vették, és az élők a kihalás szélére kerültek. Legfőbb ideje, hogy a koalíciós sereg szembeszálljon az istenekkel.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0473
The Thaumaturge
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1420
Hotel Life - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0323
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series optimalizált játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series optimalizált játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series optimalizált játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ