Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - PlayStation 4 (PS4) RPG játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
192 termék
Mato Anomalies: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A Day One Edition tartalmaz egy exkluzív artbookot, amely több mint 30 oldalnyi koncepciórajzot tartalmaz a játékból; a Mato Anomalies egy fordulóalapú RPG, amelyben a játékosok egy küldetésre indulnak Mato, a régi Sanghaj fantasztikus neo-futurisztikus változata felé; a tandem főszereplők, Doe és Gram a te irányításod alatt furcsa anomáliákat vizsgálnak a városban, vagy a hasadékokba merészkednek, hogy megküzdjenek a démoni szörnyekkel, akik a város bukását akarják előidézni
Megszűnt
Termékkód: MSX1445
5,0
Bramble: The Mountain King - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - Egy sötét északi mítoszok által ihletett világban játszódó komor kaland. Fedezd fel a gyönyörű, de veszélyes és csavaros környezetet, hogy megmentsd a húgodat. Barangold be a csodákkal teli földet, és élj túl egy halálos találkozást a világ számos szörnyű lényével.
Megszűnt
Termékkód: MSX1443
One Piece Odyssey: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: MSX1358ce
Tactics Ogre: Reborn - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - Továbbfejlesztett grafikával és hanggal, valamint frissített játék dizájnnal rendelkezik, így életre kelti az új Tactics Ogre-t, amely hű marad a gyökereihez. A taktikai RPG műfaj koronaékszere újjászületik!
Megszűnt
Termékkód: MSX1371
Star Ocean The Divine Force
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: MSX1370nad
5,0
Star Ocean The Divine Force - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Raymond Lawrence űrhajóját egy rutinszerű szállítási küldetés során megtámadja a Pángalaktikus Föderáció, és egy fejletlen bolygón kényszerleszállást hajt végre. Ekkor találkozik Laetitia hercegnővel, aki azért küzd, hogy megvédje hazáját egy rá támadó birodalomtól. Együtt olyan kalandba kezdenek, amely alapjaiban rengeti meg az univerzumot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1370
Dusk Diver 2 Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az izgalmas játék folytatja Yumo és barátai történetét, akik ismét fegyvert ragadnak, hogy megvédjék az emberi birodalmat a dimenziós gonosztól, amely Taipei nyüzsgő Ximending negyedében és Youshanding sötét alvilágában közeledik. Kiben bízhatnak Yumo és Kunlun őrzői? Milyen következményekkel kell szembenézniük a múltjuk miatt? Harcolj, hogy megtaláld az igazságot, és újra megmentsd a várost!
Megszűnt
Termékkód: MSX1366
Valkyrie Elysium - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Réges-rég a Ragnarök - az idők vége - lebegett a birodalmak felett. A mindenható Odin utolsó erejéből megteremtette a megváltás küldöttjét, Valkűrt, akinek egyetlen feladata, hogy megmentse a pusztulásra ítélt világot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1362
One Piece Odyssey - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legénység egy szigeten rekedt, erős ellenségek és dühöngő vadvilág választja el őket egymástól. Luffynak neki kell vágnia egy új küldetésnek, hogy újra találkozhasson hűséges kalózaival.
Megszűnt
Termékkód: MSX1358
The DioField Chronicle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - A mítoszok korszaka átadja helyét a nagy zűrzavar korszakának... Az emberek világa belesodródott egy háborús korba, amely tombol... Egy csapat elit zsoldos, akik magukat Blue Fox-nak nevezik, felemelkedik a lángok és a káosz közepette, hogy megtapasztalják sorsukat és hősies tetteiket, amelyekről az elkövetkező korok is énekelni fognak.
Megszűnt
Termékkód: MSX1354
Marvels Midnight Suns Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Szállj szembe Lilith démoni erőivel, és élj át egy magával ragadó személyes történetet, amely az ismerős hősöket a természetfeletti és misztikus ismeretlen világba viszi.
+Ajándék Elektronikus promo kód Marvels Midnight Suns - előrendelési bónusz - PS4 melynek értéke 1 690 Ft
Megszűnt
Termékkód: MSX1340
Pathfinder: Wrath of the Righteous Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - Fedezd fel a jó és a rossz természetét, ismerd meg a hatalom valódi árát, és emelkedj mitikus hőssé, aki képes a halandók várakozásait meghaladó tettekre.
Megszűnt
Termékkód: MSX1348
Fell Seal: Arbiters Mark Deluxe Edition
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
Megszűnt
Termékkód: MSX1345nad
Fell Seal: Arbiters Mark Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, - Élvezd az epikus és kiforrott történetet, amely több mint 40 történeti konfliktuson keresztül bontakozik ki, és egy kihívásokkal teli végjáték-kihívásban csúcsosodik ki.
Megszűnt
Termékkód: MSX1345
Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness egy harmadik személyű akció-RPG, amelyben saját magad ereszkedhetsz le a Mélységbe, és szerezhetsz tapasztalatot annak mélyén.
Megszűnt
Termékkód: MSX1344nad
Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness egy harmadik személyű akció-RPG, amelyben saját magad ereszkedhetsz le a Mélységbe, és szerezhetsz tapasztalatot annak mélyén.
Megszűnt
Termékkód: MSX1344ce
Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, - A Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness egy harmadik személyű akció-RPG, amelyben saját magad ereszkedhetsz le a Mélységbe, és szerezhetsz tapasztalatot annak mélyén.
Megszűnt
Termékkód: MSX1344
Digimon Survive
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
Megszűnt
Termékkód: MSX1325nad
5,0
Digimon Survive - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A Digimon Survive egy új, Takuma Momozuka által vezetett tinédzsercsoportot követ, akik egy iskolai kiránduláson eltévednek, és rádöbbennek, hogy egy furcsa, szörnyekkel és veszélyekkel teli új világba kerültek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1325
Soul Hackers 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - Az ördögidézők közötti háborúban Ringón és csapatán múlik, hogy megfejtsék a sorsot, és megmentsék a világot az apokalipszistől. Vágj bele ebbe a vadonatúj kalandba, hogy megakadályozd a világ elpusztulását.
Megszűnt
Termékkód: MSX1323
DNF Duel - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Válassz a 10 elbűvölő karakter közül, mindegyiknek megvan a maga képessége és személyisége. Kerüld ki, cselezd ki, vagy győzd le ellenfeleidet, és válj a végső akaraterő mesterévé.
Megszűnt
Termékkód: MSX1313
The Ascent Cyber Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Munkásként játszol, akit rabszolgasorba taszít a vállalat, amely téged és körülötted mindenki mást is birtokol. Egy nap hirtelen katasztrofális események örvényében találod magad: Az Ascent csoport ismeretlen okokból bezár, és a környéked jövője veszélybe kerül. Fegyvert kell ragadnod, és új küldetésre kell indulnod, hogy kiderítsd, mi indította el ezt az egészet.
Megszűnt
Termékkód: MSX1287ce
The Ascent - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Munkásként játszol, akit rabszolgasorba taszít a vállalat, amely téged és körülötted mindenki mást is birtokol. Egy nap hirtelen katasztrofális események örvényében találod magad: Az Ascent csoport ismeretlen okokból bezár, és a környéked jövője veszélybe kerül. Fegyvert kell ragadnod, és új küldetésre kell indulnod, hogy kiderítsd, mi indította el ezt az egészet.
Megszűnt
Termékkód: MSX1287
Dolmen Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dolmen játékban a játékosok egy ellenséges idegen bolygón, a Revion Prime-on találják magukat. A feladatod? Visszahozni a különösen egyedi tulajdonságokkal rendelkező kristály, az ún. „dolmen“ mintáit. Ezek a kristályok lehetővé teszik a valóságok közötti interakciót, ezzel forradalmasítva az űrkutatást és örökre megváltoztatva az ismert világot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1283
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ