Szabadtéri játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Az, hogy a gyerekek sok időt töltsenek a szabadban, nem csak azért fontos, hogy jól érezzék magukat, emellett a fejlődésük szempontjából is az. Mivel támogathatjuk, hogy gyermekünk élvezze a kintlétet? Válasszunk számára kiváló kinti játékokat, amelyeket sosem un majd meg! Választékunkban minden kültéri játékból találsz, amelyek csak gyereked eszébe jutnak. Cikkünkben segítünk eligazodni a kínálatban.

Tovább

Kültéri játékok fajták szerint

  • Elektromos kisautók gyereknek a kisautók minden biztonsági előírásnak megfelelnek, beleértve azt, hogy korlátozva van a sebesség, és a határ a szülő által állítható. A gyerekek számára hanghatások és fényeffektek teszik még izgalmasabbá az utat, az elektromos kisautók néhány modelljénél még MP3 lejátszó csatlakoztatására is lehetőség van. 
  • Lábbal hajtós járgányok ideális játékok egy év feletti gyermekek részére. A lábbal hajtós járműveknek köszönhetően a gyerekeknek fejlődik a stabilitása, a mozgáskészségük, fokozatosan felkészülnek a biciklizésre. Kicsiknek a lábbal hajtósok közül, nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek a rollerek közül választhatsz.
  • Játszóterek akár komplett összeállítást is vásárolhatsz, vagy összerakhatod a játszóteret az alapján, hogy mivel szeret leginkább játszani a gyereked. A gyerekmászókák remek eszközként szolgálnak az ügyesség és fizikai kondíció fejlesztésének terén.
  • Kerti házikók és sátrak Remek eszköz a gyerekek képzelőerejének fejlesztésére, amikor önállóan játszhat kicsi műanyag vagy fa házikójában, amelyet esetenként egy kis raktár vagy egy kinti ülőrész egészít ki. 
  • Homokozók kínálatunkban nem csak hagyományos fahomokozók, hanem műanyagból készültek is szerepelnek, illetve olyanok is, amelyeket fedő véd attól, hogy bepiszkolódjon a homok. Néhány homokozótípusba különféle interaktív funkciókat építettek, amelyeknek köszönhetően a gyerekek megismerkedhetnek az általános fizikai tulajdonságokkal. 
  • Háromkerekűek gyerekeknek 15 hónap feletti gyerekeknek ajánlottak, és biztonsági övüknek és annak köszönhetően, hogy a pedálok rögzíthetőek, biztonságos játékot garantálnak. Az erős konstrukcióból adódóan a gyerekek használatuk során stabilan ülhetnek.
  • Gyerektraktorok a gyerekeket 3 éves kor felett már nagyon érdeklik, ráadásul saját elképzelésük alapján alakíthatják őket. A gyerektraktorokhoz utánfutó is szokott lenni, teher szállításához.
  • Hinták választhatsz műanyag-, fa-, szövethinták közül, vagy olyan hagyományos hintát, aminek nincs háttámlája, olyat, aminek van, a legkisebbek számára alkalmasat vagy akár olyat is, amiben ketten is elférnek.
  • Gyereksátrak különféle mesevilágból vett és színes motívumokkal díszített sátrakat kínálunk, összerakásuk pár percet vesz igénybe. Azon kívül, hogy a szabadban jó szolgálatot tesz, bent is jól használható, amolyan kuckóként.
  • Csúszdák használhatod őket saját játszótér összeállítása során (mászókákhoz is kapcsolhatók). Kínálatunkban hagyományos, vízi, hosszú és rövid csúszdák is találhatók. 
  • Ugrálóvárak három éves kor feletti gyerekeket köt majd le. Néhány ugrálóvár csúszdával és kis medencével is fel van szerelve, aminek még vízágyúja is van. A magas oldalfalak a gyerekek nagyobb biztonságát szolgálják. 
  • Sárkányok manapság rendkívül népszerűek a szövetes megoldások. Annak köszönhetően, hogy nagyon könnyűek, és a speciális konstrukciójuk van, ezek repülnek a legmesszebbre. A modernebbek remekül irányíthatóak. Ezeket leginkább a nagyobb gyerekek és felnőttek kedvelik, mivel különféle trükköket gyakorolhatnak be velük. 
  • Medencék és vízi játékok meleg, nyári napokon remek szórakozást kínálnak. A medencék az egész család által használhatóak, nagy részük különféle kiegészítőkkel van felszerelve, labdákkal vagy karikákkal, amiket dobálni lehet. A vízben is lehet játszani, kínálatunkban számos játékot találsz, amelyeket akár a kádban is használhattok. 
  • Téli játékok nem csak a gyerekek használhatják, hanem a felnőttek is. Kínálatunkban bobokat, szánkókat és hócsúszkákat is találsz.
  • Sporteszközök a játékok megtanítják a gyerekeknek, hogyan lehet fair módon játszani csapatban. Kínálatunkban kosárlabda, teke, tollaslabda, és sok-sok további – gyerekeknek való – sport eszközei megtalálhatóak.

Ha szabadtéri játékot keresel, minden esetben fordítsd figyelmet a biztonsági elemekre, vedd figyelembe az ajánlott életkort, hogy elkerülhessétek a felesleges baleseteket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 725 termék
Kinderkraft mini Cutie Honey - Futóbicikli Típusok
4,0
Kinderkraft mini Cutie Honey
Futóbicikli - többnyomvonalú, váz anyaga fém, ülésmagasság 26 cm és 28 cm között, tömege 1,8 kg, terhelhetősége 25 kg, sárga kivitel
13 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18876
Calter Kids S06 + M168 + F41 PVC, sárga - Búvárkészlet Típusok
4,5
Calter Kids S06 + M168 + F41 PVC, sárga
Búvárkészlet gyerek, búvártalpak, légzőcső és búvármaszk, sárga kivitel, alkalmas rekreációs felhasználás, békatalp bebújós lábrésszel, mérete 34, 35 és 36, maszk egylencsés, búvárpipa hossza 350 mm
9 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0341
Calter Kids S06 + M168 + F41 PVC, zöld - Búvárkészlet Típusok
4,5
Calter Kids S06 + M168 + F41 PVC, zöld
Búvárkészlet gyerek, búvártalpak, légzőcső és búvármaszk, zöld kivitel, alkalmas rekreációs felhasználás, békatalp bebújós lábrésszel, mérete 34, 35 és 36, maszk egylencsés, búvárpipa hossza 350 mm
9 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0340
4,4
Teddies Patronos revolver, 20 cm
Játékpisztoly - patronos, revolver, hangeffektek, 8 töltény fér a tárba, 1 fegyver a csomagban, anyaga műanyag, fegyver hossza 20 cm, fekete és barna kivitel, alkalmas 8 éves kortól
1 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1811
1,5
Mercedes Benz Unimog Truck - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, ülőhelyek száma: 1, tartozék: távirányító, tömege: 23,3 kg, mérete: 78 × 84 × 123 cm (h × sz × m)
130 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAnk003180
Intex Cicás karúszó
Karúszó - vízi használatra, plüss alakú
490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5153
2,7
MoMi LORIS 3-az-1-ben kék
Futóbicikli - egynyomvonalú, gyermekkel együtt növő, váz anyaga fém, ülésmagasság 31 cm és 38 cm között, tömege 2,9 kg, terhelhetősége 25 kg, kék kivitel
19 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY22813
2,7
MoMi LORIS 3-az-1-ben kék
Futóbicikli - egynyomvonalú, gyermekkel együtt növő, váz anyaga fém, ülésmagasság 31 cm és 38 cm között, tömege 2,9 kg, terhelhetősége 25 kg, kék kivitel
18 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BABY22813
Bestway felfújható kastély Royal
Ugrálóvár - ajánlott gyerekeknek 3 éves kortól, nejlon háló a felszerelés része, egyidejűleg használhatja 3 gyerek, terhelhetősége 85 kg, mérete 175 × 173,2 × 127 cm (Ma×Sz×H), javítókészlet a csomag része
44 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6432
Intex felfújható bálna
Gumimatrac - vízben használható, bálna, terhelhetősége 40 kg, ajánlott 3 éves kortól, javítókészlet, anyaga PVC, méretek 140 × 168 cm (Sz×Mé)
4 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5158
Teddies hógolyókészítő, kevert színek 24m+
Kültéri játék - ajánlott 2 éves kortól, a termék színe nem választható, az aktuális raktárkészlet függvényében kerül kiszállításra
1 630 Ft -tól
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5242
Can-Am Renegade, sárga - Négykerekű gyerekeknek Típusok
5,0
Can-Am Renegade, sárga
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 7 km/h, motor összteljesítménye 70 W, működési ideje egy feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, 1 ülőhely, AUX, LED világítás, MP3 lejátszó, felfüggesztett hátsó kerekek, problémamentes elindulás, USB port, hangeffektek, töltő adapter és útmutató a csomag része, tömege 19 kg, méretek 64 × 60,8 × 108 cm (Ma×Sz×Mé)
92 690 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAls4498
1,0
Cross Ranger fekete
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 12 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4 Ah, tömege 12 kg
98 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HRAbz32293
Lionelo Tris Tricikli - Stone Grey
Tricikli vezetőrúddal - gyerek, pedálos, felszereltség biztonsági öv, italtartó, háttámla, elfordítható ülés, védőtető, tárolóhely, gumi kerekek, gyerek méretéhez állítható, terhelhetősége 25 kg, váz anyaga fém, ajánlott 1,5 éves kortól, tömege 12,3 kg, szürke kivitel
39 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls1144
Beneo Toyota Landcruiser 12V - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 50 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, felfüggesztés, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, led világítás, AUX és hangeffektek, tartozék: töltő adapter, mérete: 125 × 73,5 × 58 cm (h × sz × m)
149 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAkc02494
2,7
MoMi LORIS 3-az-1-ben sárga
Futóbicikli - egynyomvonalú, gyermekkel együtt növő, váz anyaga fém, ülésmagasság 31 cm és 38 cm között, tömege 2,9 kg, terhelhetősége 25 kg, szürke kivitel
19 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY22814
2,7
MoMi LORIS 3-az-1-ben sárga
Futóbicikli - egynyomvonalú, gyermekkel együtt növő, váz anyaga fém, ülésmagasság 31 cm és 38 cm között, tömege 2,9 kg, terhelhetősége 25 kg, szürke kivitel
18 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BABY22814
Cross Crazy White
Hoverboard - maximális sebesség 16 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 120 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 14 kg
102 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAtb0044
Mercedes-Benz 540K 4x4 - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 2 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 140 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 100 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és töltő adapter, tömege: 18,5 kg, mérete: 138 × 59 × 57 cm (h × sz × m)
126 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAnk005788
Premium GO graffiti
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, tömege 12 kg
102 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAbz32284
Cross Graffiti Yellow
Hoverboard - maximális sebesség 15 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 120 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 14 kg
100 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAbz32287
Bestway Hableány
Medence játékközpont - tartalma: medence, 3 felfújható csillag alakú gyűrű, 6 labda, javítófolt, mérete: 2,21 × 1,93 × 1,17 m, gyermekek számára 2 éves kortól alkalmas
36 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6429
Bestway Air Hammer 2800 pumpa
Pumpa - 3 szelepadapterrel, kézi, rugalmas tömlőhosszúság 0,8 m
4 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6424
Lamax eFalcon ATV50M Blue - Négykerekű gyerekeknek Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lamax eFalcon ATV50M Blue
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 7 éves kortól, maximális sebesség 33 km/h, motor összteljesítménye 1200 W, működési ideje egy feltöltéssel 150 perc, terhelhetősége 80 kg, gumi kerekek, 1 ülőhely, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 80 kg, méretek 72 × 77 × 129 cm (Ma×Sz×Mé)
538 690 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: HRAls6434

Szabadtéri játékok

Szabadtéri játékok

A Szabadtéri játékok kategóriában összesen 1725 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szabadtéri játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szabadtéri játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szabadtéri játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szabadtéri játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ