Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lenovo TAB A8-50 Yellow 3G

Termékkatalógus
Lenovo TAB A8-50 Yellow 3G
4,9 13 értékelés
Tablet - MediaTek MT8382 Quad Core 1,3 GHz-es, érintőképernyős 8 "1280x800 IPS RAM 1 GB EMCP 16 gigabájt, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G modem, microSDHC 32GB-ig, 2 megapixeles kamera + 5 MP, 4200mAh akkumulátor, a Google Android 4.2
Kód:  NT210d4me Termékszám:  59413856 Gyártó honlapja:

Lenovo TAB A8-50 Yellow 3G

Félelmetes szélesvásznú tablet

Lenovo tábla A8-50 kínál minden népszerű szórakoztató funkciók és a rendelkezésre álló vonzó színben. Osmipalcový szélesvásznú kijelző kiváló kép HD felbontású és kiváló hangminőséget zenehallgatás, videózás vagy játék Android ellátás első hangszórók Dolby Digital Plus.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Nagy kijelző az Ön szolgálatában

Nagy kijelző az Ön szolgálatában

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Van egy kamera

Van egy kamera

két kamera

A hátsó 5 megapixeles kamera Tablet A8-50 elfog elképesztő fotók. Az első 2 megapixeles kamera éppen ellenkezőleg, tökéletes kényelmes önarckép vagy web-chat a barátaival.

Vékony és könnyű

Tablet A8-50 vastagsága kevesebb, mint 9 mm, a tömege legalább 350 gramm - a méret a képernyő nem váltják rosszabb hordozhatóság. Tablet A8-50 ideális olvasás, zenehallgatás és böngészhet az interneten - és, ha nem használjuk, akkor könnyen illeszkedik a zsebében vagy a táskájában.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
A fény, mint egy toll

A fény, mint egy toll

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Fancy színes

Fancy színes

Mindig a kapcsolatot a világ

Ez a modell kialakítása mindig is volt és a 3G modem, így be egy SIM-kártyát csatlakozni az Internet útközben. Vezeték nélküli technológia érdemes megemlíteni a Wi-Fi vagy Bluetooth biztosítja az egyszerű csatlakozást más mobil eszközök és a vezeték nélküli fejhallgató.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB A8-50 Yellow 3G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB A8-50 3G Yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB A8-50 3G Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab A8-50 3G Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab A8-50 3G Gelb.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ