Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Oral-B PRO 1000 CrossAction tölthető elektromos fogkefe

Termékkatalógus
Oral-B PRO 1000 CrossAction tölthető elektromos fogkefe
4,7 9 értékelés
Elektromos fogkefe - 3D rendszer, egy tisztító program, 2 fogkefefej, 4x 30s-es időmérő, nyomásérzékelő, töltőállvány
Kód:  ORAEK009 Termékszám:  4210201094647
Oral-B PRO 1000 CrossAction tölthető elektromos fogkefe Megszűnt

Oral-B PRO 1000 CrossAction tölthető elektromos fogkefe

Az Oral-B PRO 1000 elektromos fogkefe klinikailag bizonyítottan kimagasló teljesítményt nyújt a fogmosásban az Oral-B manuális fogkefékhez képest. A professzionális fogászati eszközök ihlette fogkefefeje 16 fokban megdöntött sörtékkel rendelkezik és minden egyes fogat körbeölel, 3D tisztítóhatása pedig rezgő, forgó és pulzáló mozgása révén akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék. A káros hatású túldörzsölés elkerülése érdekében a látható nyomásérzékelő kigyulladó fénnyel jelzi, ha a fogmosást túl erős nyomással végzik. 1-féle üzemmód: Mindennapos Fogmosáshoz. A markolatba épített időmérő segít a fogorvosok által javasolt 2-perces fogmosási idő betartásában. S ami a legjobb: ezt a fogkefét az Oral-B®, a fogorvosok által világszerte használt elektromos fogkefék első számú márkája alkotta meg.

Legfontosabb jellemzők

  • Dinamikus mozgása segít az áhított eredmény elérésében
  • Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fokefék
  • A klinikailag bizonyítottan kimagasló 3D tisztító mozgás rezgő, forgó és pulzáló mozgással töri fel és távolítja el a lepedéket, hatékonyabban, mint az Oral-B manuális fogkefék
  • Tölthető elektromos fogkefe 1 féle, Mindennapos Fogmosási üzemmóddal Vizuális nyomásérzékelő
  • A csomag tartalma: 1 db tölthető elektromos fogkefe markolat, 2 db CrossAction fogkefefej, 1 db fogkefetöltő
  • Garantált elégedettség vagy pénzvisszafizetési garancia: próbálja ki termékünket 60 napon át! Amennyiben nem elégedett, visszakapja a termék teljes árát! Részletek a csomagoláson
  • Oral-B: az első számú fogkefemárka, melyet a fogorvosok maguk is használnak

Biztonság

Időközönként ellenőrizze a vezeték épségét! Amennyiben a vezeték sérült, vigye el a töltőegységet egy Oral-B Braun szakszervízbe! A sérült, vagy meghibásodott készülék használatát függessze fel! 

A terméket 3 év alatti gyermekek ne használják! A készüléket 3 és 14 év közötti gyermekek, mozgássérültek, szellemi vagy értelmi fogyatékkal élők kizárólag a biztonságukért felelős személy felügyelete mellett használják! Általában javasoljuk, hogy tartsa a készüléket gyermekek elől elzárva és győződjön meg arról, hogy a készüléket játék céljából nem használják!

 Amennyiben a készüléket leejtette, a kefefejet célszerű kicserélni a következő használat előtt még akkor is, ha sérülésnek látható jelei nincsenek a fogkefén. Ne helyezze és ne tárolja a töltőt olyan helyen, ahol fürdőkádba vagy mosdókagylóba eshet! Amennyiben a töltő vízbe esik, ne nyúljon utána, helyette azonnal húzza ki a konnektorból! 

Ne alakítsa át és ne próbálja meg javítani a készüléket, mivel az áramütéshez, tűzhöz, vagy sérüléshez vezethet. A megjavításhoz keresse fel a kereskedőt, vagy lépjen kapcsolatba az Oral-B szervízközponttal!

A készüléket csakis akkor szedje szét, ha ezt az akkumulátor eltávolításának céljából teszi! Az akkumulátor eltávolításakor ügyeljen arra, hogy a pozitív (+) és negatív (-) cellákban ne okozzon zárlatot! 

A készülék nyílásaiba / töltőegységbe ne helyezenn trgyat! Ne érjen a hálózati dugaszolóhoz nedves kézzel, mert ez áramütést okozhat! A konnektorból történő kihúzáskor mindig a villásdugót, soha ne a zsinórt húzza! Kizárólag rendeltetésszerűen használja!

Csak a gyártó által javasolt kiegészítőkkel használható!

 Amennyiben bármilyen fogászati kezelés alatt áll, a készülék használatának megkezdése előtt konzultáljon fogorvosával!

 

Paraméterek

Mozgások száma/perc
8 800 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
1 Kész!
Fejek száma a csomagban
2 db Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
2 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B PRO 1000 CrossAction tölthető elektromos fogkefe
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B PRO 1000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Professional Care 1000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral B PRO 1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral B PRO 1000.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ