Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung R1 WAM1500

Termékkatalógus
Samsung R1 WAM1500
3,4 5 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 360° audio - R1 Portable, Multiroom rendszer, beépített Wi-Fi, internetes rádiók, TV Soundconnect, Bluetooth 4.0, beépített akkumulátor, ingyenes Multiroom alkalmazások (Android, iOS)
Kód:  WK620g Termékszám:  WAM1500/EN Gyártó honlapja:

Samsung R1 WAM1500

A Samsung R1 WAM5500 vezeték nélküli hangszóró az újonnan létrehozott Samsung audio laboratóriumából érkezett az Egyesült Államokból, és a Samsung missziójának egy forradalmian új szintjére lép, amely úttörő módban az audio eszközök fejlett számítógépes modellezést és jel átalakítást használnak. A hagyományos hangszórókkal ellentétben, amelyek egy irányba közvetítik az összes hangot, a  R1 WAM5500 kitölti az egész szobát a többirányú hang eloszlatásával. Az elegánsan ívelt design és a luxus bármilyen modern helyiségnek természetesen kiegészítője lehet.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes hangzás tölti be az egész szobát (360°-os lejátszás)
  • Prémium design érintőképernyős vezérléssel
  • Vezeték nélküli zenelejátszás WiFi-n vagy Bluetooth-on keresztül
  • Mobil eszközön keresztüli vezérlés
  • Intuitív Multiroom alkalmazás: zene több szobában
  • Multiroom Link, a többszobás csatlakozás lehetőség több kompatibilis eszközzel

Vezeték nélküli Multiroom applikáció

A hangszóró kapcsolódása az otthoni WiFi hálózathoz új lehetőségeket ajánl a zenehallgatásban. Az intuitív Multiroom applikáció felülete, beleértve az érintőgombos vezérlőtárcsa gombot, megkönnyíti a hozzáférést a zenéhez. Olyan szolgáltatásokat is kínál, mint a kezdőoldalról való zenelejátszás widget, vagy a gyors váltás a menüpontok között. A legújabb verzióban az alkalmazás kibővített felhasználói interfésszel rendelkezi amely sokkal kifinomultabb, praktikusabb és gyorsabb, mint elődjei.

A Multiroom applikáció funkciói:

  • Egyszerű és intuitív vezérlés érintőgombos vezérlőtárcsával
  • Egységes keresés különböző forrásokból, beleértve a streaming szolgáltatásokat is
  • Sorba állítás funkció az éppen lejátszott listáknak
  • Közvetlen widget alapú vezérlés a kezdőképernyőről
  • Folyamatos lejátszás a szobák között

Zene egy forrásból, több eszközön

Az ugyanazon forrásból származó zene lejátszása több eszközön bárhol a házban manapság már könnyen megoldható folyamat a Multiroom Link-en keresztül. A mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje a lejátszás hangerejét, vagy hogy kiválassza a zeneszámokat a különböző eszközökön, beleértve a TV-t vagy a házimozit is. 

További információk:

Dekódolás formátuma:
AAC: Csak DRM nélkül
MP3: Akár 320 kbps
WAV: Akár 192 kHz / 24-bites
OGG: Igen
WMA: Igen
FLAC: Akár 192 kHz / 24-bites

Audio funkció:
Reprodukció minden irányban

Kapcsolat:
Vezeték nélküli: Integrált (2,4 / 5 GHz Dual Band)
Bluetooth
TV SoundConnect

Kompatibilis vezérlő készülék:
Android: 2.3.3+
iOS: 6.Az 1. és a magasabb

Hangszóró:
Magassugárzó: 25,4 mm
Mélysugárzó: 91,4 mm

Áramellátás:
Készenléti fogyasztás: 0,45 W
Üzemmódban mért fogyasztás: 10 W
Free Voltage

Mellékelt tartozékok:
Hálózati adapter

 

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung R1 WAM1500
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung R1 WAM1500 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung R1 WAM1500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung R1 WAM1500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung R1 WAM1500.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ