A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Szemes kávé

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kávé típusa
Instant
(5)
Szemes
(195)
Őrölt
(12)
E.S.E. Pod-os
(6)

A szemes kávé kiváló választás a kávé minden szerelmesének. Szereted az enyhén pörkölt kávé kissé savasabb ízét? Vagy inkább az erősen pörkölt kávé testesebb, aromásabb ízét választod? Bármelyiket is preferálod, a megoldás az ízek és aromák széles választékát kínáló szemes kávé, amely az előre őrölt kávéhoz képest lényegesen hosszabb ideig megőrzi egyedi aromáját. Szeretnél többet is megtudni? Nézzük, mit kínál a szemes kávé, és hogyan igazodhatunk el a széles választékban.

Tovább

Szemes kávé – Maximum íz és aroma minden egyes csészében

A szemes kávé remek választás, ha a frissességet értékeled a legnagyobbra. De a nem őrölt szemes kávé számos más előnyt is nyújt az őrölt kávéval szemben, amelyet mindenkinek ismernie kell, aki napi egy vagy több csésze kávé nélkül el sem tudja képzelni az életét. Nézzük, milyen előnyöket kínál a szemes kávé?

  • A szemes kávé hosszú ideig megőrzi teljes ízét és aromáját
  • Minden egyes alkalommal másfajta finomságúra őrölheted
  • Választhatsz pörköletlen kávébabot is
  • Kávédarálóra vagy őrlésre képes kávéfőzőre van szükség

Széleskörű felhasználásra alkalmasak a kimondottan kávéfőzőbe való szemeskávék, amelyek között ugyanakkor szemes kávé különlegességek, illetve prémium szemes kávé is helyet kap.

Mit kínál a pörkölt szemes kávé?

A pörkölt szemes kávé vagy babkávé az a kávé, amelyet a legtöbb reklámból ismerünk. Pörköléssel a szemes kávé jellegzetes színt, kesernyésebb ízt és erősebb aromát kap. A pörkölés mértéke a kávé savasságát is csökkenti. Íz szempontjából is nagyon fontos a kávé pörkölésének mértéke.

  • A pörköletlen vagy enyhén pörkölt szemes kávé savasabb, íze gyengébb, aromája enyhébb.
  • A közepesen pörkölt szemes kávé közepesen barna színű és telt, változatos ízű lehet.
  • Az erősen pörkölt szemes kávét olajos felület jellemzi. Az eredeti savasságot elnyomja a pörköléssel kialakult új íz.

Szemes kávé - őrlés, elkészítés

Ha először próbálsz ki szemes kávét, akkor ne feledkezz el a kávébabok őrléséről. Ehhez a legjobb a szemes kávéfőző, amely könnyedén megbirkózik a kávé őrlésével, illetve a kávé főzésének többi folyamatát is automatizálja, így jelentősen megkönnyíti a dolgodat. Az ilyen automata kávéfőző otthonra is kiváló választás, de különösen hasznos olyan háztartásokban és irodákban, ahol gyakran főznek kávét és fontos az elkészítés gyorsasága és egyszerűsége. Ha magad szereted darálni a kávét és kiélvezni a csodás kávéillatot és a darálás folyamatának minden pillanatát, akkor a kávédarálók óriási választékában biztosan megtalálod a neked való készüléket.

i

A koffeinmentes szemes kávé esetén a koffeint vegyileg vagy természetes úton vonják ki a kávéból. A koffeinmentesítést a szemes kávé pörkölése előtt, a zöld kávén kell elvégezni. Erre három különböző eljárás létezik: az oldószeres eljárás (alacsony minőségű kávéknál), a svájci vizes eljárás (minőségi kávéknál), és a szén-dioxidos eljárás (a legköltségesebb, de legjobb minőséget biztosító eljárás, ezért prémium kávéknál alkalmazzák). Mindhárom eljárásnak koffeinmentes szemes kávé az eredménye, amelyet aztán pörkölnek és csomagolnak.

Szemes kávé tartó - a hosszantartó frissesség egyszerű titka

A vásárlás után nemcsak a kávé őrlése és főzése igényel kiemelt figyelmet, hanem a szemes kávé tárolás is fontos kérdés. Bár sokan kedvelik a kisebb kiszerelést, például szemes kávé 250g kiszerelésben, mivel nagyobb mennyiség és hosszabb tárolás esetén a kávé elvesztheti intenzív ízét és élénk aromáját, megfelelő tárolás esetén ettől nem kell tartani. A kávétartók nagymértékben hozzájárulnak, hogy a szemes kávé hosszú ideig megőrizze ízét és aromáját. Tartós anyagokból készülnek, és az ilyen légmentesen zárható szemes kávé tartó használatával a szemes kávé valóban tovább friss marad, mint más tárolási módok esetén. A kávétartóknak több típusa létezik:

  • Vákuumos szemes kávé tartó - A legjobb tároló a szemes kávé frissen tartásához. Általában rozsdamentes acélból készül és működéséhez elem szükséges, mivel a lezárása után egy-két percen belül vákuumkörnyezetet hoz létre.
  • Fém szemes kávé tartó - Általában rozsdamentes acélból készülnek, a fedelük szorosan zárható, de nem vákuumos.
  • Üveg szemes kávé tartó - Esztétikus tárolást biztosít, hiszen átlátszó, így a szemes kávé látványa tovább emeli konyhád hangulatát. Fedelük legyakrabban fa vagy műanyag gumitömítéssel ellátva. Az üveg kávétartók nagy része mosogatógépben tisztítható.

Az Arabica szemes kávé a legjobb a kávék világában

Az Arabica szemes kávé a legnépszerűbbek közé tartozik a világon. A Robusta kávéhoz képest az Arabica nagyobb figyelmet fordít a termesztésre és a betakarításra. Jobb íze és teltebb aromája is van, bár természetesen a jobb minőség az árban is megmutatkozik. A koffeintartalma viszont körülbelül a fele más kávékhoz képest, és több antioxidánst tartalmaz.

Prémium szemes kávé ismérvei

A prémium szemes kávé ismérvei közé tartozik:

  • Származási hely - a prémium kávék gyakran egyedi, jól azonosítható területekről származnak, mint például Kolumbia, Etiópia, vagy Costa Rica bizonyos régiói. Ezek a területek híresek mikroklímájukról és talajuk minőségéről, amelyek elősegítik a kávébabok egyedi ízprofiljának kialakulását.
  • Fajta - az Arabica fajtájú kávébabokat általában magasabb minőségűnek tartják a Robusta babokhoz képest, mivel finomabb, összetettebb ízprofilokkal rendelkeznek.
  • Feldolgozás - a prémium kávébabok feldolgozása gyakran kíméletes és gondos, legyen szó nedves, száraz vagy félig nedves (honey) eljárásról. A feldolgozás módja nagyban befolyásolja a kávé ízét és minőségét.
  • Pörkölés - a pörkölési szint szintén fontos. A prémium szemes kávék esetében gyakran találkozhatunk közepes vagy világos pörkölésű babokkal, amelyek jobban megőrzik az egyedi ízjegyeket és savasságot.
  • Átláthatóság és fenntarthatóság - a prémium kávék gyakran támogatják a fenntartható gazdálkodást és a tisztességes kereskedelmet. Ezen kávék esetében gyakran részletes információt kapunk a kávé eredetéről, a termesztőkről és a termesztési gyakorlatokról.
  • Frissesség - a prémium szemes kávé frissen pörkölve a legjobb. A pörkölési dátum megadása fontos, mivel a frissen pörkölt kávé ízvilága sokkal gazdagabb.
  • Ízprofil - a prémium kávék ízvilága összetett és kiegyensúlyozott, jellemzően többféle ízjeggyel és aromával. Ezek az ízek terjedhetnek gyümölcsöktől kezdve a virágos, csokoládés vagy diós jegyekig.

A prémium szemes kávék kiválasztásakor fontos, hogy olyan forrásból szerezzük be őket, ahol a frissességre és a minőségre egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek.

Melyik a legjobb szemes kávé?

A "legjobb" szemes kávé kiválasztása nagyban függ az egyéni ízléstől és preferenciáktól, hiszen a kávé ízélménye szubjektív. Azonban néhány szempont, amit figyelembe lehet venni a választás során, a következők:

  • Ízlési profil - különböző szemes kávék különböző ízprofilokkal rendelkeznek. Vannak, akik a gyümölcsös, virágos jegyeket kedvelik, míg mások a testesebb, csokoládés vagy diós aromákat részesítik előnyben.
  • Pörkölési szint - a világos pörkölésű kávék savassága és komplexitása, a közepes pörkölésűek kiegyensúlyozottsága, és a sötét pörkölésűek testessége és erőssége különböző ízpreferenciáknak felel meg.
  • Származási hely - különböző régiók kávéi eltérő jellegzetességekkel bírnak. Például az etióp szemes kávék gyakran gyümölcsösek és virágosak, míg a dél-amerikai kávék gyakran testesebbek és csokoládésabbak.
  • Frissesség - a frissen pörkölt prémium szemes kávé választása kulcsfontosságú a frissesség és az íz élménye szempontjából.
  • Feldolgozás módja - a nedves, száraz vagy mézes feldolgozás különböző ízprofilt és textúrát eredményez.
  • Személyes preferenciák - fontos figyelembe venni a koffeintartalom szintjét, az adott kávé savasságát, és egyéb személyes ízlésbeli szempontokat.

A "legjobb" szemes kávé megtalálásához javasoljuk, hogy kísérletezz különböző típusokkal és pörkölési szintekkel, hogy megtaláld azt, ami a leginkább megfelel az ízlésednek.

i

Nálad az Arabica és a Robusta párharca döntetlen? Akkor nézd meg szemeskávé keverékek kínálatunkat.

AlzaCafé - kifinomult íz és garantált minőség

Az AlzaCafé a saját prémium szemes kávé márkánk. A Csehországban pörkölt és csomagolt AlzaCafé kávé nagyszerű ízt, utánozhatatlan aromát és újrazárható csomagolást kínál, amely valóban hosszantartó frissességet biztosít.

AlzaCafé Honduras

Ez a nagyszerű, 100% arabica Honduras nyugati részéről származik (1 100-1 700 m tengerszint feletti magasságban). A babokat kizárólag kézzel szedik, majd hagyományos feldolgozási technikáknak vetik alá. Ennek a magashegyi kávénak cseresznye, dió és kakaó íze van, és alkalmas filteres kávéhoz, eszpresszóhoz vagy french press kávéhoz.

AlzaCafé Brasil Santos

A Brasil Santos kávé mindenekelőtt kiegyensúlyozott ízével és gazdag, telt testével varázsolja el a fogyasztót, mivel ez a 100% arabica kávé a Mogiana felföldön (800-1000 m tengerszint feletti magasságban) termett. Csokoládés és diós ízekre, virágos aromákra és kellemes savasságra számíthatsz. Különösen alkalmas filteres kávéhoz és eszpresszóhoz.

AlzaCafé Colombia

Ez a kolumbiai 100% arabica sima, mégis telt testességgel büszkélkedhet, amely hosszan tartó utóízt hagy a szájban. Íze kókuszos és tejszínes, enyhén fűszeres és diós tónusokkal. Az Andok lábánál, körülbelül 1 300-1 700 m tengerszint feletti magasságban termesztik.

AlzaCafé Dominicana

A Dominikai Köztársaságból származó 100% arabica kávé egyedülálló ízzel és édes ízvilággal rendelkezik - cukornád, vanília és mandula íze keveredik benne. Délen, a Barahona régióban (800-1 300 m tengerszint feletti magasságban) termesztik, ahol a hőmérséklet egész évben azonos marad. Ideális eszpresszó, aeropress, vagy french press és kotyogós kávé készítéséhez.

i

Az AlzaCafé minőségi kávét kínál, amelyet az aktuális igényeknek megfelelően pörkölnek, így biztos lehetsz benne, hogy mindig gazdag ízzel és csodálatos aromával telve jut el hozzád.

AlzaCafé Guatemala

A guatemalai kávé íze finom és kiegyensúlyozott. A bab a Huehuetenango régióból származik, amely 1 400-2 000 m tengerszint feletti magasságban fekszik, ahol Közép-Amerika legmagasabb, nem vulkanikus eredetű hegyei találhatók. Az íze alma, dió és karamell. A guatemalai kávé filteres kávénak és eszpresszónak is alkalmas.

AlzaCafé Mix

Ez egy keverék (100% arabica), amely csokoládé, diófélék és citrusfélék ízét idézi. Ezt a kávét úgy pörkölték és keverték, hogy alkalmas legyen tejjel vagy tejhabbal készült kávéitalokhoz, de klasszikus eszpresszó készítéséhez is tökéletes. A származási országok közé tartozik Brazília, Nicaragua és Etiópia.

Szemes kávé ár szerint

A szemes kávék ára 1-2 ezer forinttól akár 20 ezer forint fölé is terjedhet, s döntésünket csak a pénztárcánk mélysége és a saját ízlésünk befolyásolja. Kínálatunkban a földbolygó számtalan pontjáról származó kávé képviselteti magát, továbbá többféle eredetű keverékek is, illetve néhány igazi szemes kávé különlegesség is helyet kapott. Ha mégis az ár az első szempont, akkor olcsó szemes kávé oldalunkon megtalálod a legkedvezőbb, vagy éppen akciós árakat. Ha pedig ellenkezőleg, a prémium szemes kávé a mindened, akkor a legdrágább szemes kávék között keresgélj.

Szemes kávé kiszerelések

Mi az Alzánál a kisebb csomagolásban hiszünk, legfőképp az 1 kg kiszereléssel találkozhatsz a szemes kávé kínálatunkban. Ez a csomagolás jó csésze/ár mutatóval rendelkezik és aránylag egyszerű a tárolása. Szintén népszerűek a 250 g szemes kávé csomagolások, amelyek praktikus dobozban kerülnek értékesítésre, így kávétartóra sincs szükség. A zacskós csomagolások pedig ideálisak akár ajándékcsomagokba is.

További tanácsra van szükséged a neked megfelelő kávé kiválasztásához? Tekintsd meg útmutatónkat: Hogyan válasszunk kávét? Ha a szemes kávé elkészítéséhez leginkább alkalmas kávéfőzőket keresed, amelyek végrehajtják az egész folyamatot a darálástól a tömörítésig és gőzölésig, akkor tekintsd meg automata kávéfőzők kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
218 termék
4,8 113×
Lavazza Super Crema, szemes, 1000g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Brazília és Indonézia, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 1000 g
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAV0006
4,6 22×
Lavazza Espresso Crema e Gusto Classico, 1000g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, különböző eredetű kávék keveréke, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 1000 g
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKA974
5,0
Illy NICARAGUA 250g
Kávé - szemes, 100% Arabica, származási hely Nicaragua, csomag tömege 250 g
3 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLkv97
4,6 15×
Lavazza Qualita Oro Mountain G, szemes, 1000g
Kávé - szemes, 100% Arabica, származási hely Etiópia, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 1000 g
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LUIKA022
4,6 20×
Starbucks® Espresso Roast, szemes, 450g
Kávé - szemes, 100% Arabica, sötét, pörkölés helye Portugal, csomag tömege 450 g
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKA889
4,7 57×
Lavazza Tierra, szemes, 1000g
Kávé - szemes, 100% Arabica, származási hely Kolumbia és Peru, csomag tömege 1000 g
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAV0082
4,8
illy párnás kávé, koffeinmentes, 18 adag
E.S.E. pod - párnás kávé, koffeinmentes, 100% Arabica, 18 adag
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLYK453
4,8 86×
Lavazza Qualita Rossa, szemes, 1000g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, különböző eredetű kávék keveréke, csomag tömege 1000 g
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAV0004
4,9 56×
Lavazza Qualitá Oro, őrölt, 250g, fémdobozban
Kávé - őrölt, 100% Arabica
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAV0092
4,8 45×
Tchibo Barista Espresso, szemes, 1000g
Kávé - szemes, 100% Arabica, különböző eredetű kávék keveréke, csomag tömege 1000 g
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHACC29
4,9 33×
illy koffeintmentes, szemes, 250g
Kávé - szemes, 100% Arabica, származási hely India, csomag tömege 250 g
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN5017
AlzaCafé, szemes, 250 g - Kávé
Típusok
4,6 304×
AlzaCafé, szemes, 250 g
Kávé - szemes, 100% Arabica, közepes pörkölésű, származási hely Brazília, Costa Rica, Honduras és Kolumbia, pörkölés helye Cseh Köztársaság, csomag tömege 250 g
Szuper ár
2 660 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALZcafe02
4,8 40×
Tchibo Barista Caffé Crema, szemes, 1000g
Kávé - szemes, 100% Arabica, csomag tömege 1000 g
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHACC30
4,9 21×
Tchibo Espresso Sicilia Style 1kg
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 1000 g
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHIK309
4,6 87×
Lavazza Top Class, szemes, 1000g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Indonézia, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 1000 g
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAV0007
4,7 69×
Piazza d´Oro Forza, szemes, 1000g
Kávé - szemes, 100% Arabica, származási hely Brazília, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 1000 g
9 560 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAV0011
4,8 86×
Lavazza Gusto Pieno, kávébab, 1000g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, származási hely Dél-Amerika, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 1000 g
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LUIKA381
4,7 53×
Lavazza Espresso Classico, szemes, 1000g
Kávé - szemes, 100% Arabica, származási hely Brazília, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 1000 g
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAV0083
4,7 15×
illy INTENSO, őrölt, 250g
Kávé - őrölt, különböző eredetű kávék keveréke, csomag tömege 250 g
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN5005
4,6 41×
Davidoff Café Espresso 57, szemes, 500g
Kávé - szemes, 100% Arabica, csomag tömege 500 g
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DAVACC1
4,9 33×
Lucaffe 100% Arabica Mr.Exclusive, őrölt, 250g
Kávé - őrölt, 100% Arabica, különböző eredetű kávék keveréke, csomag tömege 250 g
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN5100j
4,8 39×
Lavazza Qualita Oro, szemes, 500g
Kávé - szemes, 100% Arabica, származási hely Dél-Amerika, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 500 g
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LUIKA362
4,6 47×
Starbucks® Pike Place Espresso Roast, szemes, 450g
Kávé - szemes, 100% Arabica, közepes pörkölésű, csomag tömege 450 g
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKA497
4,9 20×
Segafredo Selezione Crema. szemes, 1000 g
Kávé - szemes, kávéfajták keveréke, különböző eredetű kávék keveréke, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 1000 g
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN5052ra

Szemes kávé

Szemes kávé

A Szemes kávé kategóriában összesen 218 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szemes kávé Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szemes kávé A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szemes kávé A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szemes kávé vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ