A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Egyedi építésű számítógép

Termékkatalógus
Egyedi építésű számítógép
3,0 3 értékelés
Szolgáltatás - Állítsd a számítógépet a saját egyedi igényeidhez. Technikusunk kiválasztja számodra a legjobb alkatrész-konfigurációt, biztosítja a készülék professzionális telepítését és tesztelését.
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
12 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Egyedi építésű számítógép 12 490 Ft Megrendelhető
Vásárlás

Akciós szettek

34 440 Ft
Szett megvásárlása

Egyedi építésű számítógép

MIÉRT VÁLASSZ ALZA PC-T ALZA PC

  • 3 év garancia
  • Garantált javítás 10 munkanap alatt
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kiállunk számítógépeink minősége mellett, ezért nem félünk 3 év garanciát adni, és ha számítógéped javítása meghaladja a 10 munkanapot, kicseréljük egy újra.

A szolgáltatás nem vásárolható meg a partner raktárkészletén lévő alkatrészekhez.

Megértjük, hogy minden egyes vásárlónak más és más követelményei vannak, és néhányan nem elégedettek az átlagos elérhető szettekkel. Az Alza PC személyre szabott szolgáltatásnak köszönhetően minden egyes számítógép eredeti lehet. Pontos elképzelésed van az új számítógépedről, azonban előtte szeretnél konzultálni egy tapasztalt szakemberrel? Vagy esetleg csak az árról és komponensekről vannak szilárd elképzeléseid, de maga a számítógép összeállítása nehézséget jelent számodra? Megoldást kínálunk minden egyéni igényre. Neked csak annyi a dolgod, hogy megvásárolod az egyéni PC összeállítás szolgáltatásunkat, mi pedig gondoskodunk a számítógéped professzionális összeállításáról. A szolgáltatás ára 11 990 Ft. Ezzel a szolgáltatással 1 Alza egyedi terméket kapsz tőlünk a végső számlán, amelyre a garancia vonatkozik. Számítógépet rendelsz, nem alkatrészeket.

Nem kell várnod az új számítógépedre

A szakemberünk a megrendelés kifizetése utáni munkanapon kapcsolatba lép veled és konzultálhattok a kiválasztott komponensekről. A rendelés megerősítését követően, telefonos vagy e-mailes kommunikáció után kezdjük meg a számítógép összeállítását.

  • A szakemberünk legkésőbb a következő munkanapon felveszi veled a kapcsolatot
  • Konzultáció e-mailben és telefonon, ahogyan neked megfelel.
  • A kész számítógép szállítása a technikustól kapott visszaigazolás után 6 napon belül.
  • A kábelek precíz rendezése.

Amennyiben néhány komponens nem kompatibilis vagy nem lett megfelelően kiválasztva, a szakemberünk ajánl számodra egy megfelelő alternatívát.

A számítógép összeállítása és minden csatlakozó és komponens tesztelése után tájékoztatunk az átvételi és szállítási lehetőségekről.

Számítógép az egyéni igényeid szerint

3 év garancia minden általunk tervezett PC összeállításra

Hardveres hiba esetén megjavítjuk vagy kicseréljük a nem működő komponenseket. Hogyha az operációs rendszerrel lenne probléma, megpróbáljuk azt orvosolni és akár újra is telepíthetjük azt, természetesen az adataid mentése után.

  • Hiszünk a minőségi kiválasztott alkatrészekben
  • Ingyenes szervizt biztosítunk hardverhiba esetén
  • Megoldunk minden operációs rendszerrel kapcsolatos problémát is

Szerviz garancia 10 napon belül

Számunkra minden egyes nap számít, amelyet a számítógéped nélkül töltesz. Az egyéni PC összeállítás szolgáltatásunk esetében azonnali javítást garantálunk meghibásodás esetén, amelyet a számítógép fogadása után 10 munkanapon belül megoldunk. A javítási időt a számítógép kézhezvételétől kezdve számítjuk egészen az átvételre kész állapot napjáig. Hogyha nem tudjuk időben megjavítani a számítógépet, visszafizetjük neked az összeget vagy kicseréljük a számítógépet egy új modellre.

  • Maximum 10 napig nem lesz számítógéped 
  • A javítások elsőbbséget élveznek
  • A garancia ideje alatt a javítások ingyenesek

    Az alkatrészek egyszerű bővítése vagy cseréje

    Legyen szó akár a meglévő komponenseid bővítéséről vagy azok cseréjéről erősebbekre, Te magad is elvégezheted ezeket a változtatásokat. Mi ugyanis nem zárjuk le a számítógépházat, sem pedig a komponenseket. Így a meghajtó vagy a memória bővítésekor nem szükséges elcipelned a számítógépedet sehová - csak egy kis szakértelem szükséges hozzá és ezt Te magad is megcsinálhatod. Megbízunk benned, így garantáltan nem veszíted el a jótállást. Azonban amennyiben bizonytalan vagy a bővítéssel kapcsolatosan, nyugodtan lépj velünk kapcsolatba írásban vagy telefonon és szívesen látunk el hasznos tanácsokkal.

      • Komponensek cseréje a garancia elvesztése nélkül
      • A bővítményeket saját magad is összeszerelheted
      • Bármilyen kérdés esetén tanáccsal látunk el

      Alaposan teszteljük az összes alkatrészt

      Mielőtt elküldenénk a számítógépet a címedre, különféle stressz tesztekkel 12 órás tesztelésnek vetjük alá. Teszteljük a processzort, a videokártyát, a RAM-ot, a tápegységet és az alaplapot is. Sőt, a tesztelésből nem maradnak ki az USB és audio kimenetek sem.

        • A szállítás előtt a legigényesebb programokkal teszteljük az egyes készülékeket
        • Minden alkatrész és csatlakozó 12 órás stressz teszten megy keresztül
        • A professzionális AIDA 64 és Furmark-at használjuk

        Szakembereink a rendelkezésedre állnak

        Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran vedd fel a kapcsolatot a szakembereinkkel. Minden kérdésedet közvetlenül a terméknél, a honlapunkon válaszolják meg. Bármilyen kérdést feltehetsz - hardver, szoftver vagy játékok, semmi sem jelent problémát számunkra.

          • A számítógépek összeszerelését végző technikusok közvetlenül fognak válaszolnak a PC komponensek összeállításával kapcsolatos kérdésekre
          • Minden kérdést megválaszolunk
          • Segítünk a komponensek kiválasztásában

          Megjegyzés:

          Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

          A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

          Arról szeretnék érdeklődni, hogy az összeállított számítógépre lehetséges le részletfizetést kérni, vagy csak egy összegben lehet kifizetni?

          A számítógéppel együtt mellékelik a dobozokat és a megmaradt kiegészítőket is?

          A számítógéppel együtt mellékelik a dobozokat és a megmaradt kiegészítőket is?

          Kedves Alza Csapat! Ajánlatot szeretnék kérni tőletek egy új asztali gép + monitorra. Az eszközön Photoshop + Lightroom és más képszerkesztő programokkal szeretnék dolgozni, ezért egy egyszerű irodai gépnél komolyabb paramétrekkel rendelkező PC-t keresek. Elképzelések: - összerakással, Windows 10 telepítéssel szeretném - monitorral (Dell U2412M 24" FullHD IPS LED vagy Dell U2415 24", Full HD IPS LED) - Árban lehetőleg max 300.000. Rendszer meghajtóm van hozzá: Samsung 250 GB 860 EVO. Eredetileg laptop fejlesztésre kaptam pár hónapja, de nem lett felhasználva, teljesen új. Az összes többi alkotórészre szükségem van újként: Memória: min. 16 GB Processzor: AMD legyen Videokártya: közepesen erős HDD: egy gyorsabb fajta, 2TB Táp: jobb fajta legyen, min. 500W Gépház: lehetőleg vmi kisebb méretű, csendes ventis, jobb minőségű, lehet színes ledes) Kérlek küldjetek 1-2 konfigurációt a fentiek alapján, SSD nélkül, monitorral, összeszereléssel, windows telepítéssel. Előre is köszi! Kata

          Kérdések és válaszok: Egyedi építésű számítógép
          Kiegészítők: Egyedi építésű számítógép
          P-DC1-WEB15
          28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
          3 millió megrendelés évente
          a vásárlók 98% visszatérő
          Több infó
          Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
          06-1-701-1111
          Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
          Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
          Kérjük, add meg a telefonszámodat:
          Keress minket
          Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
          További információ Kevesebb információ