Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Platform és mászkálós játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
312 termék
DreamWorks Trolls Remix Rescue - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Játssz Poppy, Branch és más DreamWorks kedvenc Trollok szerepében, miközben felfedezed, törsz-zúzol, táncolsz és harcolsz, hogy megmentsd a Troll Királyságot egy gonosz dallammestertől, aki szeretné megváltoztatni a Troll dalok harmóniáját!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0433
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi a számodra, hogy harcba szállj a Nickelodeon világának eddigi legnagyobb és legjobb harcosaival, beleértve a vadonatúj és a teljesen átdolgozott karaktereket is, mint például SpongyaBob Kockanadrág, Nindzsa Teknőcök, Tintás Tunyacsáp, Jimmy Neutron és még sok mást.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0432
DreamWorks All-Star Kart Racing - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szórakozz és nevess úgy, mint még soha, őrült, nagy sebességű gokartversenyeken, amelyeken kedvenc DreamWorks Animation karaktereid sztárjai szerepelnek
Megszűnt
Termékkód: XBSE0431
Dead Cells: Return to Castlevania Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és árkád - Roguelike akció platformjáték a metroidvania zsánerében. Kutasd át a hatalmas, folyamatosan változó várat... Feltételezve, hogy a Dark Souls sorozat ihlette brutális 2D küzdelmekben képes leszel legyőzni annak őrzőjét.
Megszűnt
Termékkód: NSW1265
EA Sports FC 24 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
+Ajándék Figura SoccerStarz melynek értéke 2 390 Ft
Megszűnt
Termékkód: MXO897
5,0
Blasphemous 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Egy különös új világban felébredve, a végső nyughelyéről kitépett bűnbánó visszaszorul az élet, halál és a feltámadás végtelen körforgásába, és nincs más lehetősége, mint felfedezni ezt a veszedelmes új világot, és feltárni rég elfeledett titkát.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0404
Baby Shark: Sing And Swim Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Ússz keresztül a tág óceánon a Cápa Családdal, hogy kiélvezhesd az Fin-tastic Fesztivált. Válassz öt testreszabható karakter közül, és játssz futó vagy ritmikus módban. Énekelj és úszkálj fin-omenális dalokra és jutalmul rengeteg zenei kártyát kapsz, amelyeket hozzáadhatsz az albumodhoz.
Megszűnt
Termékkód: NSW1246
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: PSV0460pfe
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: MSX1486pfe
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: NSW1227pfe
4,7 12×
The Crew Motorfest: Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.
Megszűnt
Termékkód: PSV0461
LEGO 2K Drive: Awesome Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - A játékosok egy utazásra indulnak Bricklandia egyedi biomjai között, és számos karizmatikus ellenféllel mérik össze magukat, hogy egy napon megkaparintsák a hőn áhított Sky Trophy-t. A LEGO 2K Drive játékban a játékosok szabadon választhatják meg, hogy hogyan szeretnének játszani, és felfedezhetik a versenyekkel, mini játékokkal, kihívásokkal, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással teli hatalmas nyitott világot.
Megszűnt
Termékkód: NSW1196ae
Trackmania Standard Access - 1 Year - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2115
Trackmania Club Access - 3 Year - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2113
LEGO 2K Drive + McLaren Car - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: PSV0424mc
LEGO 2K Drive - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: NSW1196
5,0
LEGO 2K Drive: Awesome Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: XBSE0343ae
LEGO 2K Drive - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: XBSE0343
LEGO 2K Drive: Awesome Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: PSV0424ae
LEGO 2K Drive - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: PSV0424
LEGO 2K Drive: Awesome Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1453ae
5,0
LEGO 2K Drive - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaj: Versenyzés, árkád és gyerekjáték, az online játékhoz PlayStation Plus előfizetés szükséges.
Megszűnt
Termékkód: MSX1453
New Joe & Mac: Caveman Ninja - PS4/PS5, Nintendo Switch
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: MSX1419nad
New Joe & Mac Caveman Ninja T-Rex Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Két, Joe és Mac nevű, ősember gondtalan életet él egy békés és nyugodt faluban. Csak addig gondtalanok, amíg egy felforgató neandervölgyiekből álló banda el nem rabolja az összes nőt a faluból. Így Joe és Mac feladata, hogy egyenként megmentsék őket.
Megszűnt
Termékkód: PSV0367
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ