Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Xbox Series szimulátor játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(80)
DLC tartalom
(4)
Játékkredit
(2)
Platform
PC
(8)
Xbox Series X
(85)
Xbox Series S
(40)
Xbox One
(56)
Licenc
Doboz
(45)
Letölthető
(41)
Kulcs
Xbox Live
(40)
Microsoft Store
(12)
Műfaj
Akció
(5)
RPG
(1)
Stratégiai
(4)
Sport
(14)
Szimulátor
(86)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(54)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(14)
Szöveg
CS
(21)
EN
(86)
DE
(70)
RU
(1)
PL
(2)
FR
(8)
ES
(3)
IT
(3)
Szinkron
EN
(85)
DE
(46)
Korhatár
3 éves kortól
16 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a xbox series szimulátor játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Xbox Series szimulátor játékok – teszt eredménye

A xbox series szimulátor játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a xbox series szimulátor játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A xbox series szimulátor játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

86 termék
4,9
Forza Motorsport - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el a vezetésben több mint 500 valódi autóban, 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel kombinálva.
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0222
4,8
F1 23 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fékezz utolsóként az EA SPORTS™ F1® 23 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Breaking Point" történetmód új fejezete izgalmas drámai pillanatokat és heves rivalizálást hoz. Versenyezz az új Las Vegas-i és Lusail-i pályákon, és szerezz további jutalmakat az F1® World módban.
Szuper ár
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0355
4,7
SnowRunner - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott offroad élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyílt világ terepén.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO652
4,8
F1 22 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es FIA Formula One World Championship - Forma-1 világbajnokság hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az továbbfejlesztett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Leárazás -27 %
4 990 Ft 6 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0200
5,0
Microsoft Flight Simulator - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows 10 DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget kínál arra, hogy számos gépen kipróbáld magad a kis repülőktől kezdve a nagy teherszállító gépekig.
37 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1534d
5,0
Forza Motorsport: Premium Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat nyújt az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
40 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2130
5,0
Way of the Hunter - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - Ezen autentikus vadászélmény lehetővé teszi a számodra, hogy felfedezd az USA-ban és Európában elterülő hatalmas nyitott környezeteket, valamint azt, hogy vadássz azokban. Fedezd fel a gyönyörű természetben a hűen ábrázolt állatokat és használj különböző, részletekben gazdag és nagyon reális fegyvereket.
10 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0202
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0407
4,6
Microsoft Flight Simulator - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget kínál arra, hogy számos gépen kipróbáld magad a kis repülőktől kezdve a nagy teherszállító gépekig.
29 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1534
4,7
WRC Generations - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel – 2022-ben a WRC-bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0210
5,0
RIDE 5: Day One Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Akár csak szórakozásból versenyzel, akár magasabb szinten versenyzel, önmagad ellen, az idő ellen vagy barátaid ellen, bármi legyen is a célod, a RIDE 5 tökéletes játékmódot kínál neked - akárcsak minden idők legnehezebb versenyei.
21 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: XBSE0351
5,0
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Deluxe Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Szállj fel, és éld át a repülés varázsát a Microsoft Flight Simulator újabb generációjával. Utazz egy elképesztően részletes világban, több, mint 2 millió várossal, 1,5 milliárd épülettel, valódi hegyekkel, utakkal, fákkal, folyókkal, állatokkal és közlekedéssel.
36 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2012de
5,0
SnowRunner Premium Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
30 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1493
5,0
SnowRunner - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
22 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1492
5,0
Spintires: MudRunner - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
14 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0444
5,0
WRC 10 The Official Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO855
5,0
EVERSPACE 2: Stellar Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és szimulátor - Ülj be egy fürge űrvadászgép pilótaülésébe, vívj ádáz csatákat, teljesíts brutális kihívásokat és részesülj mesés jutalmi zsákmányban.
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0365
5,0
SnowRunner - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott off-road élményre! Ülj a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és próbáld meg meghódítani az extrém nyílt környezetet a történelem legfejlettebb terep szimulátorával. Vezess 40 járművet olyan márkákból, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és hagyj nyomot a vad, nyitott világban.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0184
5,0
RIDE 4 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék változatosabb karriert, dinamikusabb időjárást, új endurance módot és számos újdonságot kínál.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO747
4,5
Farming Simulator 22: Platinum Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kiterjedt alapjáték mellett a Platinum Edition tartalmazza a teljesen új Platinum Expansiont, amely kiegészül a Silverrun Foresttel, egy új térképpel, amelyet Észak-Amerika északnyugati része ihletett, sűrű erdővel borított tájjal és új lehetőségekkel.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO857pe
4,5
Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
40 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1141
4,5
Dovetail Games Euro Fishing - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
7 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0582
TopSpin 2K25 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Látogass el a TopSpin 2K25 legizgalmasabb teniszpályáira, a négy Grand Slam-bajnokságtól kezdve az olyan látványos nemzetközi arénákig, mint Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour és Foro Italico. Utazd be a világot feltörekvő tehetségként, és válj Grand Slam-bajnokká a MyCAREER-ben, és mérkőzzetek meg a világ legnagyobb teniszezőivel olyan tornákon, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open.
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0478
TopSpin 2K25: 2,700 Virtual Currency Pack - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport és szimulátor,
8 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2243
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ