A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Mellkaspántok és pulzusmérő övek - használt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Garmin
(2)
Polar
(1)
Kapcsolódás
Bluetooth
(3)
ANT+
(3)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(3)
Olcsó, de mégis 100%-ban működő árut keresel? Akkor a legjobb helyen jársz. Spórolj, és fedezd fel a felbontott, újszerű vagy használt áruk kínálatát. Minden terméket szakembereink gondosan ellenőriznek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy törött, megbízhatatlan, sérült vagy koszos árut kapsz.

Felbontott – termékek új és tökéletes állapotban, teljeskörű garanciával. A csomagolás eredeti, csupán valaki már kinyitotta előtted a dobozt. Miért? Például az áru nem volt megfelelő ajándék. A terméket gondosan újracsomagoltuk az eredeti csomagolásba, és most talán épp Rád vár teljes pompájában természetesen lényegesen alacsonyabb árcédulával.

Megbízhatóság nagyszerű áron – ne keress a dologban semmi trükköt vagy buktatót. Mindent alaposan ellenőriztünk, és teljes körű, azaz 24 hónapos garanciát kínálunk Neked.

Újszerű – teljesen működőképes áru, amelyen a szokásos használatból adódóan már kisebb karcolások keletkeztek. A legtöbb esetben teljes tartozékokkal együtt kapod meg ezeket a termékeket is. Ezek megbízható áruk, amelyeket nem befolyásoltak jelentősen a korábbi kalandok, és most új tulajdonosra várnak. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát adunk.

Igyekszünk mindent megtenni az eredeti csomagolás megőrzése érdekében, és ez gyakran sikerül is. A védelem azonban elsődleges fontosságú, ezért újszerű áruk esetében néha kénytelenek vagyunk cserekartonhoz nyúlni.

Használt – teljesen működőképes, azonnali használatra kész termékek, amelyekre 12 hónapos garanciát vállalunk. Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapod meg. A csomag azonban mindig tartalmaz mindent, amire a termék teljes körű használatához szükséged van. Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére sem tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé.

Ez az opció cserecsomagolással rendelkezhet, mivel számunkra a biztonság a legfontosabb. A termék azonban ugyanúgy teljesíti küldetését, mintha vadonatúj lenne. További információ az outlet árukról: itt.

3 termék
4,9 107×
Garmin HRM-Pro Plus
Mellkaspánt - ANT+ és Bluetooth kapcsolat, pulzusszám mérés, futás analízis akcelerométerrel, kalóriaszámláló, vízálló, állítható hosszúság, beépített memória, csúszásmentes belső felület, Android és iOS kompatibilis, CR2032 elem, akkumulátor és érzékelő a csomag része, mérete 2,96 × 142 cm (Sz×H), tömege 52 g, fehér és fekete kivitel
41 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PPhrmro01
4,6 55×
Polar H10+ TF Mellkaspánt, fekete, M-XXL
Mellkaspánt - ANT+ és Bluetooth kapcsolat, pulzusszám mérés, vízálló, állítható hosszúság, úszáshoz is használható, Android és iOS kompatibilis, CR2025 elem, maximális akkumulátor üzemidő 400 óra, pánt anyaga poliamid, poliuretán és elasztán, akkumulátor és érzékelő a csomag része, mérete 34 × 105 cm (Sz×H), tömege 60 g, fekete kivitel
30 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KHO10001
4,6
Garmin HRM-Fit
Mellkaspánt - Bluetooth és ANT+ kapcsolat, pulzusszám mérés, futás analízis akcelerométerrel, kalóriaszámláló, lépésszámláló, vízálló, beépített memória, csúszásmentes belső felület, adatátvitel, Android és iOS kompatibilis, CR2032 elem, mérete 3,3 × 33,5 cm (Sz×H), tömege 53 g, fekete kivitel
56 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PPhrmf01

Mellkaspántok és pulzusmérő övek - használt

mobiltelefonokPoco M6 Pro (BEMUTATÓ): gyönyörű kijelző, 64 Mpx-es kamera és gyors töltés A Poco M6 Pro a márka legújabb készüléke, amely a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg. AMOLED kijelzővel, 64 Mpx-es kamerával és 67 W-os gyorstöltéssel szeretne elcsábítani. Mi a helyzet a többi funkcióval?
Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak?
A Samsung bemutatta új strapabíró telefonját, a Samsung Galaxy XCover7-et. A készülék sok mindent kibír, IP68 minősítésen túl katonai szabvány szintű ellenállóságot is nyújt. Tehát ellenáll a víznek, a pornak, valamint más nehéz körülményeknek is. De mit tud még?
kínai telefonokOnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie A OnePlus 12 a kínai márka főhajtásának új generációja, amely a legerősebb versenytársakat hívja ki. Hogyan teljesít a OnePlus 12 a riválisokkal vívott képzeletbeli párbajban? Cikkünkből megtudhatod.
A Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor állítólag főleg a "zászlóshajó-gyilkosok" erőforrása lesz, olyan telefonoké, amelyek a csúcsra merészkednek, de bizonyos funkciókkal nem rendelkeznek, így nem érik el az abszolút csúcsot. A teljesítmény várhatóan tisztességes...
A Honor Magic6 Lite a Honor Magic6 Pro könnyített változataként került piacra. A teszt részeként elsősorban a kamerára, a kijelzőre és az akkumulátor üzemidejére voltam kíváncsi. Hiszen papíron ezek az erősségei nem csak a drágább testvéréhez képest, hanem az azonos ár-...
További cikkek Összes cikk
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ