Akvizice ApF HU ApF HU

Okosotthon - intelligens háztartás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(704)
Apple Siri
(390)
Samsung SmartThings
(327)
Xiaomi Home
(33)
Lidl Home
(196)

Az intelligens otthon létrehozásával vezérelheted a világítást, az elektromos rendszert, a termosztátot, az otthoni riasztót, a kamerát vagy az ajtózárakat távolról, intelligens telefonon, táblagépen, számítógépen vagy televízión keresztül. Könnyen létrehozhatod saját intelligens otthonodat anélkül, hogy rekonstrukcióra vagy a berendezések összetett telepítésre lenne szükség - minden készülék, érzékelő és egyéb tartozék vezeték nélkül működik Wi-Fi, internet vagy Bluetooth segítségével. Mire lesz szükség mindehhez?

Tovább

Hogy kezdj neki az intelligens otthon létrehozásának?

Először is döntést kell hoznod arról, hogy egy dedikált készlet elegendő lesz-e, vagy a jövőbeli bővítés érdekében befektetsz egy központi egységbe. Az Apple rajongóinak egy másik alternatíva is a rendelkezésére áll az Apple HomeKit formájában.

Dedikált készletek

A dedikált készletek viszonylag olcsók és könnyen telepíthetőek - gyakorlatilag csak mindent ki kell csomagolni a dobozból, elhelyezni a lakásban, és bekapcsolni. Azonban ezek a készletek a jövőben nem nagyon bővíthetők más eszközökkel, és csak egy célt szolgálnak - tipikus példa erre az intelligens riasztó vagy a termosztát, amelyhez biztonsági érzékelőket vagy más hőelemeket vásárolhatsz, de ha intelligens izzókat akarsz telepíteni, már egy másik különálló alkalmazásra lesz szükséged a vezérlésükre. Minél tovább szeretnéd bővíteni az intelligens otthonodat, annál több alkalmazásra lesz szükséged, ami nem túl kényelmes dolog

Központi egységek

A jól összekapcsolt intelligens otthon szíve egy központi egység (hub), amely egy adott protokollon keresztül kommunikál - például ZigBee vagy Z-Wave. Általában elég csatlakoztatni a tápegységhez és az útválasztóhoz (router). Egy ilyen egységhez bármikor vásárolhatsz további egységeket így kialakítva egy komplex okos otthont. Az előny az egyszerű és kényelmes vezérlés, a sokszínűség és az egész rendszer egységes kapcsolata. A telepítés és a beállítás egy kicsit bonyolultabb, mint a dedikált készletek esetében, de azért egy technikailag kevésbé hozzáértő felhasználó is meg tudja oldani.

Apple HomeKit

Az Apple HomeKit egy külön kategória. Nincs szüksége központi egységre - ezt az Apple iPhone, iPad vagy iPod Touch és az iOS operációs rendszer szolgáltatja. Csak meg kell vásárolni a „Works with Apple HomeKit“ logóval megjelölt eszközöket. Ennek az az előnye, hogy nem függ semmilyen kommunikációs protokolltól, és összetett, egy alkalmazással irányított intelligens otthont tudsz létrehozni.

Az intelligens otthonokhoz készült kommunikációs protokollok áttekintése

Az intelligens otthonok egyes eszközei különböző protokollokon keresztül kommunikálnak egymással. Ne feledd, hogy ha igazán intelligens otthont szeretnél, akkor minden elemének ugyanazt a protokollt kell támogatnia.

ZigBee és a Z-Wave

Az egyedi SmartHome eszközök a központi egységgel k oly módon kommunikálnak, hogy a jel „átugrál” az egyik eszközről a másikra, amíg el nem éri a központi egységet - ez nagyobb távolságokra is lehetővé teszi a kommunikációt. Mindkét protokoll biztonságos kommunikációt használ 128 bites titkosítással. Míg a ZigBee 2,4 GHz-en kommunikál, a Z-Wave 868 MHz-et használ Európában és 908 MHz-et az Egyesült Államokban és Kanadában.

A ZigBee és a Z-Wave közötti döntésnél győződj meg arról, hogy az összes használni kívánt eszköz ugyanazt a kommunikációs protokollt használja-e (a ZigBee kompatibilis termosztát nem kommunikál Z-Wave-nel és fordítva).

Wi-Fi

A felhasználó okostelefononja és központi egység (hub) közti kommunikáció WiFi kapcsolaton keresztül történik.

Bluetooth

Az okostelefon vagy tablet közvetlen is tud Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozni a SmartHome készülékekhez. A Bluetooth jobban hajlamos az interferenciára, mint a Wi-Fi, és kisebb a hatótávolsága (legfeljebb 10 méter).

GSM

Főleg a biztonsági rendszerekben használják a felhasználó értesítésére a fontos eseményekről hívás, SMS, MMS, e-mail vagy értesítés küldésével.

Az okos háztartásban használt forgatókönyvek és profilok

Talán az intelligens otthoni rendszerek legnagyobb előnye, hogy előre beállítható forgatókönyvet és profilok hozhatóak létre. Miután a kiválasztott profilt aktiváltad, a központi egység egyszerre több eszközt vezérelő parancssorozatot indít el. Ilyenek például a:

  • „Reggel” profil – bekapcsolja a vízforralót, felhúzza a redőnyt, megnöveli a termosztát hőmérsékletét és bekapcsolja a lámpákat.
  • „Hazaérkező” profil – kinyitja a bejárati ajtót, bekapcsolja a lámpákat és bekapcsolja a termosztátot.
  • „Elalvás” profil – kikapcsolja a ház fényeit az éjjeliszekrény lámpájának kivételével, leengedi a redőnyöket, bezárja az ajtót és lejjebb veszi a termosztáton a hőmérsékletet.

A profilok ezen kívül az idő vagy a helybeállítások alapján automatikusan kiválaszthatóak. Egyszerűen beállíthatod, hogy hány órakor csökkentse a termosztát a hőmérsékletet, vagy mi történjen a házban, lakásban miután elmentél otthonról.

A leggyakoribb SmartHome terméktípusok

Világítás

Intelligens világítás vezérelhető okostelefonnal, vezeték nélküli kapcsolóval vagy fényerő-szabályozóval (dimmer). A világítás mind fehér, mind más színváltozatban elérhető, és a foglalat típusától függően változik. A világítás színe és intenzitása felhasználói profillal változtatható, és az aktuális hangulathoz illeszkedhet.

  • Fényforrások – intelligens LED izzók, amelyek illeszkednek a meglévő lámpatestekbe és LED szalagok.
  • Lámpák – lámpák beépített fényforrással, lámpákba való fényforrások, fali lámpák és fényszórók.
  • Tartozékok – vezérlők, kapcsolók, fényerőszabályzók, mozgásérzékelők, környezeti fényérzékelők és így tovább.

Elektromos hálózat

  • Intelligens aljzatok – okostelefon alkalmazással ellenőrizheted az áramfogyasztást, vagy a rövidzárlat miatt leválasztott készüléket.
  • Intelligens kapcsolók– a világítás, redőny, zene vagy akár több készülék egyszerre történő vezérlésére.

Termosztátok

A termosztátok hatékonyabbá teszik a fűtést, áttekintést nyújtanak az elfogyasztott energiáról, és lehetővé teszik a fűtőberendezés vezérlését bárhonnan, okostelefonon vagy webböngészőn keresztül. Nem számít, hogy gázzal, szilárd tüzelőanyaggal, fával vagy központi fűtéssel fűtesz. Egyes termosztátok működtethetik a melegvíztárolót vagy a légkondicionálót is.

Biztonsági berendezések

  • Riasztóberendezések – GSM riasztók mozgásérzékelővel az ajtó és ablak biztosításához, CO2 érzékelőkhöz és füstérzékelőkhöz.
  • Smart Lock – intelligens zárak. Az ajtót az okostelefonnal vezeték nélküli tudod kinyitni és bezárni. Ezzel nyomon követhető az egyes személyek hozzáférése, beállíthatóak az egyéni hozzáférési jogok, és pontosan nyomon követhető, hogy az egyes személyek hányszor nyitották vagy zárták az ajtót.
  • Tartozékok – a bővítő szenzorok és a biztonsági berendezések elemeitől a szirénákon keresztül a riasztók vezeték nélküli billentyűzetéig.

Kamerák

Az intelligens kamerák lehetővé teszik, hogy bárhonnan figyelemmel kísérhesd a valós idejű eseményeket az otthonod vagy a lakásod körül. A felvételt a felhasználó kézzel vagy automatikusan indíthatja a mozgásérzékelő szenzorjával. Vannak olyan termikus kamerák is, amelyek a környező tárgyak, az állatok és a emberek hőmérsékletét mutatják színskála segítségével. Ezek többnyire telefon tartozékok, így könnyű őket a terepen használni

Meteorológiai állomások

Egy intelligens meteorológiai állomás tájékoztatni tud akár 7 napos időjárás-előrejelzésről, a szélerősségről, a beltéri és a külső hőmérsékletről és a levegő minőségéről, a CO2-koncentrációról, stb.  Az adatokat kényelmesen, az okostelefon képernyőjén nézheted meg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite fekete Szállításra kész > 10 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, Ambient sound, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+20 óra)
8 990 Ft

2.
Xiaomi Smart Camera C300 Szállításra kész > 5 db
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, 110° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, mérete 115 × 78 × 78 mm (Ma×Sz×Mé)
13 990 Ft

3.
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
-4 %
142 590 Ft
136 390 Ft

Még több
3 864 termék
5,0
Viking HDs01 4G napelemes HD kamera
IP kamera - kültéri, IP66, beépített mikrofon, beépített hangszóró, hangos kaputelefon, cloud platform és LED reflektor, mozgásérzékelő, éjszakai látás, HD felbontás: 1920 × 1080 px, látószög: 350°/90°-os forgás, MicroSDHC kártya foglalat - max. 128 GB-ig, kompatibilis az Android és iOS rendszereken elérhető Tuya, UBox, I-Cam+ alkalmazásokkal, csatlakozás GSM 4G-n (nano SIM) keresztül
73 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGh1
Viking PRIME-WiFi Napelemes kamera
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 4096 × 2160 px, hibrid éjjellátás 40 m maximális hatótávval, 180° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, behatolás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, napelem és tápkábel a csomag része, mérete 143 × 220 × 155 mm (Ma×Sz×Mé)
80 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGh3
4,0 16×
AQARA Presence Sensor FP2
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, zárt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, Google Home kompatibilis, kihasználhatóság - világítás és biztonsági rendszer - angol, cseh és szlovák nyelvű alkalmazás, tápegység: hálózati és USB-s,
30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_002
4,1 10×
XtendLan OKO 1 Tuya
IP kamera - beltéri, mozgásérzékelés, mozgáskövetés (automatikus követés), beépített mikrofon, beépített hangszóró, felhőplatform és kétirányú hang, 1920 × 1080 px felbontás, 103° látószög, forgatás, éjjellátó max. 10 m hatótávolsággal, MicroSD kártyahely max. 128 GB, kompatibilis a Google Assistant, Amazon Alexa és Tuya rendszerekkel, WiFi és ethernet kapcsolat, Android és iOS alkalmazások angol nyelven, tápellátás: hálózatról
13 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DAH21iP005
3,9 16×
Tellur WiFi Smart AC Plug, energy reading, 3680 W, 16 A, fehér
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android és iOS támogatása,
8 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TLLR2122
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,2 137×
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, Ambient sound, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+20 óra)
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe40
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -4 %
136 390 Ft 142 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV025
4,6
EZVIZ H3C 2K
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 82° betekintési szög, mozgás, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró, hangfelvétel és kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, mobil kapcsolat támogatás, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció IFTTT segítségével, mérete 157 × 72 × 72 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZVIZ22_24
4,7
Ubiquiti UniFi Video Camera G5 Bullet
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2944 × 1840 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 84° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, e-mail értesítés mobilra is, cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 76 × 76 × 150 mm (Ma×Sz×Mé)
66 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Ubiq23_052
4,8 67×
TP-Link Tapo C510W
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, motoros forgás, mérete 12 × 12 mm (Ma×Mé)
25 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_066
4,8 66×
Apple HomePod (2nd generation) Midnight
Hangsegéd - Gyártó saját alkalmazása Siri for Apple HomeKit, iOS operációs rendszer támogatás, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 4 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, angol nyelvű alkalmazás.
157 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: apple23_02
4,2 12×
Xiaomi Outdoor Camera CW400 EU
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 360° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 146 × 103,5 × 187 mm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAcam03
4,6
Xiaomi Smart Camera C400
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 110° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, SD tárhely, WiFi 2,4 GHz és WiFi 5 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 119 × 78 × 78 mm (Ma×Sz×Mé)
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxioh04
4,8
Xiaomi Smart Camera C300
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, 110° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, mérete 115 × 78 × 78 mm (Ma×Sz×Mé)
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxioh02
4,3 119×
Xiaomi Redmi Buds 4 Active
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 28 óra akkumulátor üzemidő
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe46
4,4
Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil zenelejátszójának vezérlése és alvás / Ne zavarjanak mód, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 384 óra, egyéb fémek tok
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000e1
4,3
Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 9 m maximális hatótávval, 110° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, mérete 12,2 × 7,8 × 7,8 cm (Ma×Sz×Mé)
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI500m4
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,2 137×
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite White
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 25 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+20 óra)
Szuper ár
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe45
4,3 164×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 4 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása, IP20
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd14
4,7 498×
TP-LINK Tapo C200 Pan/Tilt Home Security Wi-Fi Camera 1080P
IP kamera - beltéri, felbontás: 1920 x 1080 px, 360 fokos horizontális és 114 fokos vertikális forgás, éjszakai látás 9 m maximális hatótávval, mozgásérzékelő, PIR érzékelő, beépített mikrofon, beépített hangszóró és cloud hozzáférés, micro SD kártya foglalat - max. 512 GB, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilitás, WiFi csatlakozás, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP820f
4,3 25×
Gosund Smart Led Strip SL3 v2
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Android operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD07ab
4,7 60×
Mi Smart Plug 2
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Xiaomi Home kompatibilis, éjszakai világítás, energiafogyasztás mérése és újraindítás funkció, alkalmazás: angol, cseh és német, Android, Windows és iOS támogatása,
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIACHZ01
4,6 27×
TP-Link Tapo Tapo C220
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás, hang és arc érzékelése, beépített mikrofon, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 112 × 87 × 85 mm (Ma×Sz×Mé)
16 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_071
4,9 28×
Home Assistant Green
Központi egység - otthoni vezérléshez, kommunikáció Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home és a gyártó alkalmazásán keresztül, kompatibilis Android és iOS rendszerekkel, cseh és angol nyelvű vezérlés, hálózati tápellátás
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HA23_01

Okosotthon - intelligens háztartás

intelligens otthonMi az a Matter szabvány? Nem hallottál még a Matter szabványról? Ebben az esetben ajánljuk figyelmedbe az erről készült cikkünket. Ez egy régóta várt szabvány, amely összeköti az okosotthon különböző elemeit. Mit tud a Matter és milyen márkák kínálják a Matter szabványt?
Az otthonod SMART segítőkkel való fűtését hamar meg fogod szeretni. Az okos termosztátok és az okos termosztatikus fejek pénzt takarítanak meg, miközben a lehető legmagasabb hőkomfortot biztosítják. Hogyan fűtsünk okosan központi fűtéssel, illetve saját kazánnal?...
Az új Philips Hue Low volt termékeket úgy tervezték, hogy teljesen innovatív módon közelítsék meg a kültéri világítás kérdését. Milyen lehetőségeket kínál, mik az előnyei, és miért ajánljuk, hogy ezt a fajta világítást használd a kertedben, a teraszodon és a házad...
SmartOkosotthon vezérlő - Milyen központi egységet vegyek? A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba...
A házi időjárás állomás egy igazán hasznos eszköz – és még csak nem is kell megszállott időjárás-elemzőnek lenned ahhoz, hogy figyelemmel kísérd az időjárást. A hőmérsékletre, páratartalomra, légnyomásra és még az időjárás-előrejelzésre vonatkozó információk is...
Az új Philips Hue világítástechnikai termékek a fény, a színek és a hang tökéletes összjátékára specializálódtak, így még intenzívebben finomhangolhatja az otthoni környezetet. Fedezd fel az új Hue Gradient termékcsalád világítási lehetőségeit, tapasztald meg a Philips...
További cikkek Összes cikk

Okosotthon - intelligens háztartás

A Okosotthon - intelligens háztartás kategóriában összesen 3864 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okosotthon - intelligens háztartás Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okosotthon - intelligens háztartás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okosotthon - intelligens háztartás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okosotthon - intelligens háztartás vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ