Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Doprava zdarma právě teď! Nepropásněte šanci ušetřit na vánočních dárcích.

Smart otthon

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Márkák
Amazon
(24)
Apple
(2)
August
(2)
AWOX
(8)
Bird Home Automation
(4)
Csatlakozás
Vezetékes
(72)
Vezeték nélküli
(345)
WiFi
(1)
Kompatibilitás
Apple HomeKit
(159)
Google Assistant
(184)
Amazon Alexa
(225)
Z-Wave
(44)
ZigBee
(124)
Használat
Világítás
(143)
Fűtés
(19)
Villanyszerelés
(14)
Biztonság
(130)
Ablak, ajtó, és kapu
(11)
ezelőtt 8 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Veresegyház
 
Philips Hue Wireless dimming kit + Philips Hue White 9W Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
8 290 Ftezelőtt 10 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Kistarcsa
 
Philips Hue Being 32610/30/P7 Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
45 390 Ftezelőtt 13 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Google Home Mini Chalk Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
14 990 Ftezelőtt 16 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Google Nest 3. gen Szállításra kész 2 db
104 990 Ftezelőtt 16 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Google Nest Cam Indoor Szállításra kész 1 db
85 290 Ftezelőtt 16 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Google Home EU Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
49 790 Ftezelőtt 16 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Philips Hue White 8.5W E27 starter kit Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
24 990 Ftezelőtt 16 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
17 990 Ftezelőtt 1 nappal Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Philips Hue Mozgásérzékelő Szállításra kész > 5 db
12 990 Ftezelőtt 1 nappal Megvásárolta: egy vállalkozás, Almásfüzitő
 
Fibaro vezeték nélküli okoskonnektor Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
18 490 Ftezelőtt 1 nappal Megvásárolta: egy vállalkozás, Szügy
 
Philips Hue White 8.5W E27 starter kit Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
28 690 Ftezelőtt 1 nappal Megvásárolta: egy vállalkozás, Szügy
 
Google Home Mini - Charcoal Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
14 990 Ft0

Az intelligens otthon létrehozásával vezérelheted a világítást, az elektromos rendszert, a termosztátot, az otthoni riasztót, a kamerát vagy az ajtózárakat távolról, intelligens telefonon, táblagépen, számítógépen vagy televízión keresztül. Könnyen létrehozhatod saját intelligens otthonodat anélkül, hogy rekonstrukcióra vagy a berendezések összetett telepítésre lenne szükség - minden készülék, érzékelő és egyéb tartozék vezeték nélkül működik Wi-Fi, internet vagy Bluetooth segítségével. Mire lesz szükség mindehhez?

Tovább

Hogy kezdj neki az intelligens otthon létrehozásának?

Először is döntést kell hoznod arról, hogy egy dedikált készlet elegendő lesz-e, vagy a jövőbeli bővítés érdekében befektetsz egy központi egységbe. Az Apple rajongóinak egy másik alternatíva is a rendelkezésére áll az Apple HomeKit formájában.

Dedikált készletek

A dedikált készletek viszonylag olcsók és könnyen telepíthetőek - gyakorlatilag csak mindent ki kell csomagolni a dobozból, elhelyezni a lakásban, és bekapcsolni. Azonban ezek a készletek a jövőben nem nagyon bővíthetők más eszközökkel, és csak egy célt szolgálnak - tipikus példa erre az intelligens riasztó vagy a termosztát, amelyhez biztonsági érzékelőket vagy más hőelemeket vásárolhatsz, de ha intelligens izzókat akarsz telepíteni, már egy másik különálló alkalmazásra lesz szükséged a vezérlésükre. Minél tovább szeretnéd bővíteni az intelligens otthonodat, annál több alkalmazásra lesz szükséged, ami nem túl kényelmes dolog

Központi egységek

A jól összekapcsolt intelligens otthon szíve egy központi egység (hub), amely egy adott protokollon keresztül kommunikál - például ZigBee vagy Z-Wave. Általában elég csatlakoztatni a tápegységhez és az útválasztóhoz (router). Egy ilyen egységhez bármikor vásárolhatsz további egységeket így kialakítva egy komplex okos otthont. Az előny az egyszerű és kényelmes vezérlés, a sokszínűség és az egész rendszer egységes kapcsolata. A telepítés és a beállítás egy kicsit bonyolultabb, mint a dedikált készletek esetében, de azért egy technikailag kevésbé hozzáértő felhasználó is meg tudja oldani.

Apple HomeKit

Az Apple HomeKit egy külön kategória. Nincs szüksége központi egységre - ezt az Apple iPhone, iPad vagy iPod Touch és az iOS operációs rendszer szolgáltatja. Csak meg kell vásárolni a „Works with Apple HomeKit“ logóval megjelölt eszközöket. Ennek az az előnye, hogy nem függ semmilyen kommunikációs protokolltól, és összetett, egy alkalmazással irányított intelligens otthont tudsz létrehozni.

Az intelligens otthonokhoz készült kommunikációs protokollok áttekintése

Az intelligens otthonok egyes eszközei különböző protokollokon keresztül kommunikálnak egymással. Ne feledd, hogy ha igazán intelligens otthont szeretnél, akkor minden elemének ugyanazt a protokollt kell támogatnia.

ZigBee és a Z-Wave

Az egyedi SmartHome eszközök a központi egységgel k oly módon kommunikálnak, hogy a jel „átugrál” az egyik eszközről a másikra, amíg el nem éri a központi egységet - ez nagyobb távolságokra is lehetővé teszi a kommunikációt. Mindkét protokoll biztonságos kommunikációt használ 128 bites titkosítással. Míg a ZigBee 2,4 GHz-en kommunikál, a Z-Wave 868 MHz-et használ Európában és 908 MHz-et az Egyesült Államokban és Kanadában.

A ZigBee és a Z-Wave közötti döntésnél győződj meg arról, hogy az összes használni kívánt eszköz ugyanazt a kommunikációs protokollt használja-e (a ZigBee kompatibilis termosztát nem kommunikál Z-Wave-nel és fordítva).

Wi-Fi

A felhasználó okostelefononja és központi egység (hub) közti kommunikáció WiFi kapcsolaton keresztül történik.

Bluetooth

Az okostelefon vagy tablet közvetlen is tud Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozni a SmartHome készülékekhez. A Bluetooth jobban hajlamos az interferenciára, mint a Wi-Fi, és kisebb a hatótávolsága (legfeljebb 10 méter).

GSM

Főleg a biztonsági rendszerekben használják a felhasználó értesítésére a fontos eseményekről hívás, SMS, MMS, e-mail vagy értesítés küldésével.

Az okos háztartásban használt forgatókönyvek és profilok

Talán az intelligens otthoni rendszerek legnagyobb előnye, hogy előre beállítható forgatókönyvet és profilok hozhatóak létre. Miután a kiválasztott profilt aktiváltad, a központi egység egyszerre több eszközt vezérelő parancssorozatot indít el. Ilyenek például a:

 • „Reggel” profil – bekapcsolja a vízforralót, felhúzza a redőnyt, megnöveli a termosztát hőmérsékletét és bekapcsolja a lámpákat.
 • „Hazaérkező” profil – kinyitja a bejárati ajtót, bekapcsolja a lámpákat és bekapcsolja a termosztátot.
 • „Elalvás” profil – kikapcsolja a ház fényeit az éjjeliszekrény lámpájának kivételével, leengedi a redőnyöket, bezárja az ajtót és lejjebb veszi a termosztáton a hőmérsékletet.

A profilok ezen kívül az idő vagy a helybeállítások alapján automatikusan kiválaszthatóak. Egyszerűen beállíthatod, hogy hány órakor csökkentse a termosztát a hőmérsékletet, vagy mi történjen a házban, lakásban miután elmentél otthonról.

A leggyakoribb SmartHome terméktípusok

Világítás

Intelligens világítás vezérelhető okostelefonnal, vezeték nélküli kapcsolóval vagy fényerő-szabályozóval (dimmer). A világítás mind fehér, mind más színváltozatban elérhető, és a foglalat típusától függően változik. A világítás színe és intenzitása felhasználói profillal változtatható, és az aktuális hangulathoz illeszkedhet.

 • Fényforrások – intelligens LED izzók, amelyek illeszkednek a meglévő lámpatestekbe és LED szalagok.
 • Lámpák – lámpák beépített fényforrással, lámpákba való fényforrások, fali lámpák és fényszórók.
 • Tartozékok – vezérlők, kapcsolók, fényerőszabályzók, mozgásérzékelők, környezeti fényérzékelők és így tovább.

Elektromos hálózat

 • Intelligens aljzatok – okostelefon alkalmazással ellenőrizheted az áramfogyasztást, vagy a rövidzárlat miatt leválasztott készüléket.
 • Intelligens kapcsolók– a világítás, redőny, zene vagy akár több készülék egyszerre történő vezérlésére.

Termosztátok

A termosztátok hatékonyabbá teszik a fűtést, áttekintést nyújtanak az elfogyasztott energiáról, és lehetővé teszik a fűtőberendezés vezérlését bárhonnan, okostelefonon vagy webböngészőn keresztül. Nem számít, hogy gázzal, szilárd tüzelőanyaggal, fával vagy központi fűtéssel fűtesz. Egyes termosztátok működtethetik a melegvíztárolót vagy a légkondicionálót is.

Biztonsági berendezések

 • Riasztóberendezések – GSM riasztók mozgásérzékelővel az ajtó és ablak biztosításához, CO2 érzékelőkhöz és füstérzékelőkhöz.
 • Smart Lock – intelligens zárak. Az ajtót az okostelefonnal vezeték nélküli tudod kinyitni és bezárni. Ezzel nyomon követhető az egyes személyek hozzáférése, beállíthatóak az egyéni hozzáférési jogok, és pontosan nyomon követhető, hogy az egyes személyek hányszor nyitották vagy zárták az ajtót.
 • Tartozékok – a bővítő szenzorok és a biztonsági berendezések elemeitől a szirénákon keresztül a riasztók vezeték nélküli billentyűzetéig.

Kamerák

Az intelligens kamerák lehetővé teszik, hogy bárhonnan figyelemmel kísérhesd a valós idejű eseményeket az otthonod vagy a lakásod körül. A felvételt a felhasználó kézzel vagy automatikusan indíthatja a mozgásérzékelő szenzorjával. Vannak olyan termikus kamerák is, amelyek a környező tárgyak, az állatok és a emberek hőmérsékletét mutatják színskála segítségével. Ezek többnyire telefon tartozékok, így könnyű őket a terepen használni

Meteorológiai állomások

Egy intelligens meteorológiai állomás tájékoztatni tud akár 7 napos időjárás-előrejelzésről, a szélerősségről, a beltéri és a külső hőmérsékletről és a levegő minőségéről, a CO2-koncentrációról, stb.  Az adatokat kényelmesen, az okostelefon képernyőjén nézheted meg.

Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Google Nest 3. gen Szállításra kész 2 db
Termosztát - programozható, vezeték nélküli vezérlés gáz-, szilárd tüzelőanyagú és fa kazánokhoz, kompatibilitás: iOS/Android/PC, ingyenes alkalmazás, kézi vezérlés lehetősége
104 990 Ft

2.
Google Home EU Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Felügyeleti állomás - intelligens digitális asszisztens, hang aktiválással + Az AJÁNDÉK Adapter utazáshoz Goobay értéke 1 290 Ft
49 790 Ft

3.
Amazon Fekete Echo (2. generáció) Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Okos otthoni asszisztens - okos hangszóró hangvezérléssel és virtuális asszisztenssel (Alexa), bluetooth, WiFi, 3,5 mm-es jack
22 190 Ft

Még több
446 tétel
Csatlakozás
Vezetékes (72)
Vezeték nélküli (345)
WiFi (1)
Kompatibilitás
Apple HomeKit (159)
Google Assistant (184)
Amazon Alexa (225)
Z-Wave (44)
ZigBee (124)
WiFi (85)
Bluetooth (65)
GSM (8)
Bluetooth, WiFi (9)
Lan (30)
Bővíthetőség
Nyílt rendszer (278)
Zárt rendszer (77)
Használat
Világítás (143)
Fűtés (19)
Villanyszerelés (14)
Biztonság (130)
Ablak, ajtó, és kapu (11)
Monitoring és előrejelzés (5)
Smart-Home irányítórendszer (46)
Egyéb (42)
Termékek megjelenítése
Classic Kategória
Google Home Mini - Charcoal
Központi egység - intelligens digitális asszisztens, mikrofon, digitális LED, beépített hangszóró

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Google Home Mini - Charcoal - Központi egység
-4%
14 990 Ft

-4% 15 590 Ft
áfa nélkül 11 800 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: GOOGH22
Arany középút
Google Home EU
Felügyeleti állomás - intelligens digitális asszisztens, hang aktiválással

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

49 790 Ft

áfa nélkül 39 200 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: GOOGH1
Premium Kategória
Google Nest 3. gen
Termosztát - programozható, vezeték nélküli vezérlés gáz-, szilárd tüzelőanyagú és fa kazánokhoz, kompatibilitás: iOS/Android/PC, ingyenes alkalmazás, kézi vezérlés lehetősége

Utolsó 2 db ezen az áron
104 990 Ft

áfa nélkül 82 670 Ft

Szállításra kész 2 db
Termék kód: QT100a
Amazon Fekete Echo (2. generáció)
Okos otthoni asszisztens - okos hangszóró hangvezérléssel és virtuális asszisztenssel (Alexa), bluetooth, WiFi, 3,5 mm-es jack

22 190 Ft

áfa nélkül 17 470 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MD050c305
Google Home Mini Chalk
Központi egység - intelligens digitális asszisztens, mikrofon, LED-ek, beépített hangszóró

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

A héten 33 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
14 990 Ft

áfa nélkül 11 800 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: GOOGH21
Amazon Echo Dot Fehér (2. generáció)
Okos otthoni asszisztens - smart hangszóró Alexa hangvezérléssel és virtuális asszisztenssel , Bluetooth, WiFi, 3,5 mm-es jack

23 890 Ft

áfa nélkül 18 810 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MD050c304
Philips Hue White 9W E27 szett 2 db
LED izzó - 2x LED 9W, A60, E27 foglalat, 25000 óra, 2700K, szabályozható fényerő, okoseszközökkel vezérelhető, az összes funkció kihasználásához bridge szükséges, kompatibilis az Amazon Alexával és az Apple Homekittel

Philips Hue White 9W E27 szett 2 db - LED izzó
A+
-4%
9 390 Ft

-4% 9 790 Ft
áfa nélkül 7 390 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO521g7
Elgato Eve Energy EU
Érzékelő - vezeték nélküli, távirányítás az Apple HomeKittel, kompatibilis a Siri alkalmazással, fogyasztás mérése, bekapcsolás/kikapcsolás, Bluetooth 4.0 Smart, iOS 8.4 vagy újabb operációs rendszer, AA típusú elemek

Utolsó db ezen az áron
Elgato Eve Energy EU - Érzékelő
-4%
16 390 Ft

-4% 17 110 Ft
áfa nélkül 12 910 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész 1 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ELGHK1h
Fibaro Radiator Thermostat Szenzor
Érzékelők - hőmérséklet érzékelő a Fibaro Radiator Thermostat Head-hez, Bluetooth

Fibaro Radiator Thermostat Szenzor - Érzékelők
-7%
6 590 Ft

-7% 7 090 Ft
áfa nélkül 5 190 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész 3 db
Termék kód: FIBR01b1
Philips Hue White and Color Ambiance 6W E14 szett 2db
LED izzó - 2 x 6 W LED, 15000 óra, akár 16 millió szín, szabályozható fényerő, vezérlés okoskészülékekkel, 2 db-os szett, kompatibilis az Amazon Alexával és az Apple Homekittel

Philips Hue White and Color Ambiance 6W E14 szett 2db - LED izzó
Több, mint98%Megbízhatóság
A+
-6%
30 990 Ft

-6% 33 020 Ft
áfa nélkül 24 400 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO2557q4
Philips Hue Mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő Intelligens mozgásérzékelő beleértve környezeti fényérzékelő kompatibilitás: Philips Hue PIR; ALS, érzékelési szög 100 fok, 5 méteres hatótáv, 2 AAA elemmel működik

A héten 45 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Philips Hue Mozgásérzékelő - Mozgásérzékelő
Több, mint99%Megbízhatóság
-4%
12 990 Ft

-4% 13 490 Ft
áfa nélkül 10 230 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: ESO521g15
Amazon Echo 2. generációs Gray
Okos otthoni asszisztens -okoshangszóró hangvezérléssel és Alexa virtuális asszisztenssel, bluetooth, kétsávos WiFi, 150 mm magasság, 2,5" mélysugárzó, 0,6" magashangsugárzó

Amazon Echo 2. generációs Gray - Okos otthoni asszisztens
-25%
37 890 Ft

-25% 50 190 Ft
áfa nélkül 29 830 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MD050c3032
Philips Hue White 8.5W E27 starter kit
LED izzó - 3x LED 8.5 W, A60, E27 foglalat, 25000 óra, 2700K, szabályozható fényerő, vezérlés okoskészülékekkel, + Hue Bridge + Hue Dimmer Switch, kompatibilis az Amazon Alexával és az Apple Homekittel

Philips Hue White 8.5W E27 starter kit - LED izzó
Több, mint98%Megbízhatóság
-13%
28 690 Ft

-13% 32 990 Ft
áfa nélkül 22 590 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO521g8
Honeywell Evohome Round Termosztát + Jelfogó modul
Kontroller - vezeték nélküli digitális szobai szabályozó, jelfogó modullal, EvoHome kommunikáció, 2x AA teljesítmény

Honeywell Evohome Round Termosztát + Jelfogó modul - Kontroller
-19%
26 260 Ft

-19% 32 490 Ft
áfa nélkül 20 680 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: QT081p1
CARNEO HomeGuard WIFI
IP kamera - HD 720p (1280x720), forgatható, PC / mobiltelefon / tablet támogatás, baba monitorként is szolgál, microSD slot (64GB max)

A héten 14 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
CARNEO HomeGuard WIFI - IP kamera
-48%
22 690 Ft

-48% 43 790 Ft
áfa nélkül 17 870 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: CAR101
Fibaro 2 nyílászáró érzékelő - fehér
Detektor - mágneses, Z-Wave/Z-Wave+, 128 bites AES titkosítás, Plug and Play, beépített hőmérséklet érzékelő, ER14250 elem

Fibaro 2 nyílászáró érzékelő - fehér - Detektor
-31%
14 390 Ft

-31% 20 780 Ft
áfa nélkül 11 330 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FIBR02hg1
iGET SECURITY M3P1 - vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - vezeték nélküli, iGET SECURITY M3

A héten 17 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
5 290 Ft

áfa nélkül 4 170 Ft

Szállításra kész > 10 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: NU106b
Fibaro mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - vezeték nélküli, érzékeli a mozgás sebességét és irányát, a személyek számát, a megvilágítás erősségét, a rezgést és a hőmérsékletet, könnyű elhelyezni, LED, Z-Wave, 1x CR123 akkumulátor élettartama akár három év, Fibaro Home Center / Lite / Starter Kit

17 490 Ft

áfa nélkül 13 770 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FIBR01b
Google Nest Cam Indoor
IP kamera - 1920x1080 Full HD felbontás, 130°-os látószög, mikrofon + hangszóró, infravörös LED világítás, Wi-Fi 802.11a/b/g/n 2,4 GHz vagy 5 GHz-es, Android / iOS kompatibilis

85 290 Ft
áfa nélkül 67 160 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: QT100c
Fibaro Home Center 2 fekete
Központi egység Ajánlott: FIBARO számára. Ez lehetővé teszi, hogy kezelje az intelligens otthonát Fibaro és más Z-Wave minősített termékekkel. Kezelhet akár 1500 eszközzel, Z-Wave és Ethernet kommunikációt. Működés CZ alkalmazáson keresztül az iOS és az Android számára.

Utolsó 4 db ezen az áron
Fibaro Home Center 2 fekete - Központi egység
-9%
163 290 Ft
-9% 179 490 Ft
áfa nélkül 128 570 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész 4 db
Termék kód: FIBR01abc
Amazon Echo 2. generációs Sandstone
Okos otthoni asszisztens -okoshangszóró hangvezérléssel és Alexa virtuális asszisztenssel, bluetooth, kétsávos WiFi, 150 mm magasság, 2,5" mélysugárzó, 0,6" magashangsugárzó

Amazon Echo 2. generációs Sandstone - Okos otthoni asszisztens
-25%
37 890 Ft
-25% 50 190 Ft
áfa nélkül 29 830 Ft

Szállításra kész 2 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MD050c3034
Fibaro Home Center Lite
Központi egység - Cortex A8 processzor, akár 230 eszközt képes irányítani egyszerre, kommunikáció Z-Wave és Ethernet segítségével, energiagazdálkodás-irányítás, kompatibilitás: iOS/Android

89 590 Ft
áfa nélkül 70 540 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész 5 db
Termék kód: FIBR010
Technaxx vezeték nélküli video ajtócsengő kamerával és LCD kijelzővel (TX-59)
Csengő - vezeték nélküli, ajtócsengő funkcióval, 7" kijelző, mozgásérzékelés 3m-ig, éjjellátás 1m-ig, vezeték nélküli átvitel akár 200m-ig

89 320 Ft
áfa nélkül 70 330 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: MK020a2
Danalock V3 hengeres betét nélkül
Zár A Bluetooth 4.0 (LE) és a HomeKit segítségével a Gerda Certified hengeres telepítéshez minden iroda telefonon és táblagépen keresztül nyitva van, minden ajtótípushoz, automatikus, 10, 30-as vagy 30-as ajtózárral, all-in-one és távozásokkal

70 950 Ft

áfa nélkül 55 860 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: VC470k2a

Smart otthon

Elektromos autók (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES) Az európai országokban az elektromos autók és hibridautók iránti érdeklődés folyamatosan növekszik...

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB20

Miért vásárolj nálunk? Budapesti átvételi pontunk minden nap nyitva 8 - 20 óra között Több infó »
Az ön személyes asszisztense
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Új beszélgetés
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon