Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Nejvýhodnější doručení domů Partnerská odběrná místa Česká pošta
dnes nebo zítra dnes nebo zítra 1-2 dny 1-2 dny 1-2 dny 1-2 dny
Black Friday je späť a s ním až 80% zľavy! Nepremeškajte ideálny čas na nákup, teraz navyše s dopravou zadarmo!

Smart otthon

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Kompatibilitás
Apple HomeKit
(182)
Google Assistant
(193)
Amazon Alexa
(233)
Z-Wave
(32)
ZigBee
(139)
Tápellátás
Hálózati
(256)
Akkumulátoros
(238)
Használat
Világítás
(153)
Fűtés
(30)
Villanyszerelés
(25)
Biztonság
(160)
Ablak, ajtó, és kapu
(11)
ezelőtt 10 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
ezelőtt 14 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
ezelőtt 1 óra Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Philips Hue White és Color Ambiance kétrészes kezdőcsomag Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
24 990 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Sonoff S20 Szállításra kész > 10 db
5 190 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Philips Hue White 9W E27 szett 2 db Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
9 390 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Sonoff S20 Szállításra kész > 10 db
5 190 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Vác
 
Philips Hue White és Color Ambiance kétrészes kezdőcsomag Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
24 990 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Philips Hue White és Color Ambiance kétrészes kezdőcsomag Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
24 990 Ftezelőtt 4 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Nyergesújfalu
ezelőtt 4 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Pomáz
ezelőtt 4 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Philips Hue White és Color Ambiance kétrészes kezdőcsomag Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
24 990 Ftezelőtt 5 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
0

Az intelligens otthon létrehozásával vezérelheted a világítást, az elektromos rendszert, a termosztátot, az otthoni riasztót, a kamerát vagy az ajtózárakat távolról, intelligens telefonon, táblagépen, számítógépen vagy televízión keresztül. Könnyen létrehozhatod saját intelligens otthonodat anélkül, hogy rekonstrukcióra vagy a berendezések összetett telepítésre lenne szükség - minden készülék, érzékelő és egyéb tartozék vezeték nélkül működik Wi-Fi, internet vagy Bluetooth segítségével. Mire lesz szükség mindehhez?

Tovább

Hogy kezdj neki az intelligens otthon létrehozásának?

Először is döntést kell hoznod arról, hogy egy dedikált készlet elegendő lesz-e, vagy a jövőbeli bővítés érdekében befektetsz egy központi egységbe. Az Apple rajongóinak egy másik alternatíva is a rendelkezésére áll az Apple HomeKit formájában.

Dedikált készletek

A dedikált készletek viszonylag olcsók és könnyen telepíthetőek - gyakorlatilag csak mindent ki kell csomagolni a dobozból, elhelyezni a lakásban, és bekapcsolni. Azonban ezek a készletek a jövőben nem nagyon bővíthetők más eszközökkel, és csak egy célt szolgálnak - tipikus példa erre az intelligens riasztó vagy a termosztát, amelyhez biztonsági érzékelőket vagy más hőelemeket vásárolhatsz, de ha intelligens izzókat akarsz telepíteni, már egy másik különálló alkalmazásra lesz szükséged a vezérlésükre. Minél tovább szeretnéd bővíteni az intelligens otthonodat, annál több alkalmazásra lesz szükséged, ami nem túl kényelmes dolog

Központi egységek

A jól összekapcsolt intelligens otthon szíve egy központi egység (hub), amely egy adott protokollon keresztül kommunikál - például ZigBee vagy Z-Wave. Általában elég csatlakoztatni a tápegységhez és az útválasztóhoz (router). Egy ilyen egységhez bármikor vásárolhatsz további egységeket így kialakítva egy komplex okos otthont. Az előny az egyszerű és kényelmes vezérlés, a sokszínűség és az egész rendszer egységes kapcsolata. A telepítés és a beállítás egy kicsit bonyolultabb, mint a dedikált készletek esetében, de azért egy technikailag kevésbé hozzáértő felhasználó is meg tudja oldani.

Apple HomeKit

Az Apple HomeKit egy külön kategória. Nincs szüksége központi egységre - ezt az Apple iPhone, iPad vagy iPod Touch és az iOS operációs rendszer szolgáltatja. Csak meg kell vásárolni a „Works with Apple HomeKit“ logóval megjelölt eszközöket. Ennek az az előnye, hogy nem függ semmilyen kommunikációs protokolltól, és összetett, egy alkalmazással irányított intelligens otthont tudsz létrehozni.

Az intelligens otthonokhoz készült kommunikációs protokollok áttekintése

Az intelligens otthonok egyes eszközei különböző protokollokon keresztül kommunikálnak egymással. Ne feledd, hogy ha igazán intelligens otthont szeretnél, akkor minden elemének ugyanazt a protokollt kell támogatnia.

ZigBee és a Z-Wave

Az egyedi SmartHome eszközök a központi egységgel k oly módon kommunikálnak, hogy a jel „átugrál” az egyik eszközről a másikra, amíg el nem éri a központi egységet - ez nagyobb távolságokra is lehetővé teszi a kommunikációt. Mindkét protokoll biztonságos kommunikációt használ 128 bites titkosítással. Míg a ZigBee 2,4 GHz-en kommunikál, a Z-Wave 868 MHz-et használ Európában és 908 MHz-et az Egyesült Államokban és Kanadában.

A ZigBee és a Z-Wave közötti döntésnél győződj meg arról, hogy az összes használni kívánt eszköz ugyanazt a kommunikációs protokollt használja-e (a ZigBee kompatibilis termosztát nem kommunikál Z-Wave-nel és fordítva).

Wi-Fi

A felhasználó okostelefononja és központi egység (hub) közti kommunikáció WiFi kapcsolaton keresztül történik.

Bluetooth

Az okostelefon vagy tablet közvetlen is tud Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozni a SmartHome készülékekhez. A Bluetooth jobban hajlamos az interferenciára, mint a Wi-Fi, és kisebb a hatótávolsága (legfeljebb 10 méter).

GSM

Főleg a biztonsági rendszerekben használják a felhasználó értesítésére a fontos eseményekről hívás, SMS, MMS, e-mail vagy értesítés küldésével.

Az okos háztartásban használt forgatókönyvek és profilok

Talán az intelligens otthoni rendszerek legnagyobb előnye, hogy előre beállítható forgatókönyvet és profilok hozhatóak létre. Miután a kiválasztott profilt aktiváltad, a központi egység egyszerre több eszközt vezérelő parancssorozatot indít el. Ilyenek például a:

 • „Reggel” profil – bekapcsolja a vízforralót, felhúzza a redőnyt, megnöveli a termosztát hőmérsékletét és bekapcsolja a lámpákat.
 • „Hazaérkező” profil – kinyitja a bejárati ajtót, bekapcsolja a lámpákat és bekapcsolja a termosztátot.
 • „Elalvás” profil – kikapcsolja a ház fényeit az éjjeliszekrény lámpájának kivételével, leengedi a redőnyöket, bezárja az ajtót és lejjebb veszi a termosztáton a hőmérsékletet.

A profilok ezen kívül az idő vagy a helybeállítások alapján automatikusan kiválaszthatóak. Egyszerűen beállíthatod, hogy hány órakor csökkentse a termosztát a hőmérsékletet, vagy mi történjen a házban, lakásban miután elmentél otthonról.

A leggyakoribb SmartHome terméktípusok

Világítás

Intelligens világítás vezérelhető okostelefonnal, vezeték nélküli kapcsolóval vagy fényerő-szabályozóval (dimmer). A világítás mind fehér, mind más színváltozatban elérhető, és a foglalat típusától függően változik. A világítás színe és intenzitása felhasználói profillal változtatható, és az aktuális hangulathoz illeszkedhet.

 • Fényforrások – intelligens LED izzók, amelyek illeszkednek a meglévő lámpatestekbe és LED szalagok.
 • Lámpák – lámpák beépített fényforrással, lámpákba való fényforrások, fali lámpák és fényszórók.
 • Tartozékok – vezérlők, kapcsolók, fényerőszabályzók, mozgásérzékelők, környezeti fényérzékelők és így tovább.

Elektromos hálózat

 • Intelligens aljzatok – okostelefon alkalmazással ellenőrizheted az áramfogyasztást, vagy a rövidzárlat miatt leválasztott készüléket.
 • Intelligens kapcsolók– a világítás, redőny, zene vagy akár több készülék egyszerre történő vezérlésére.

Termosztátok

A termosztátok hatékonyabbá teszik a fűtést, áttekintést nyújtanak az elfogyasztott energiáról, és lehetővé teszik a fűtőberendezés vezérlését bárhonnan, okostelefonon vagy webböngészőn keresztül. Nem számít, hogy gázzal, szilárd tüzelőanyaggal, fával vagy központi fűtéssel fűtesz. Egyes termosztátok működtethetik a melegvíztárolót vagy a légkondicionálót is.

Biztonsági berendezések

 • Riasztóberendezések – GSM riasztók mozgásérzékelővel az ajtó és ablak biztosításához, CO2 érzékelőkhöz és füstérzékelőkhöz.
 • Smart Lock – intelligens zárak. Az ajtót az okostelefonnal vezeték nélküli tudod kinyitni és bezárni. Ezzel nyomon követhető az egyes személyek hozzáférése, beállíthatóak az egyéni hozzáférési jogok, és pontosan nyomon követhető, hogy az egyes személyek hányszor nyitották vagy zárták az ajtót.
 • Tartozékok – a bővítő szenzorok és a biztonsági berendezések elemeitől a szirénákon keresztül a riasztók vezeték nélküli billentyűzetéig.

Kamerák

Az intelligens kamerák lehetővé teszik, hogy bárhonnan figyelemmel kísérhesd a valós idejű eseményeket az otthonod vagy a lakásod körül. A felvételt a felhasználó kézzel vagy automatikusan indíthatja a mozgásérzékelő szenzorjával. Vannak olyan termikus kamerák is, amelyek a környező tárgyak, az állatok és a emberek hőmérsékletét mutatják színskála segítségével. Ezek többnyire telefon tartozékok, így könnyű őket a terepen használni

Meteorológiai állomások

Egy intelligens meteorológiai állomás tájékoztatni tud akár 7 napos időjárás-előrejelzésről, a szélerősségről, a beltéri és a külső hőmérsékletről és a levegő minőségéről, a CO2-koncentrációról, stb.  Az adatokat kényelmesen, az okostelefon képernyőjén nézheted meg.

Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Apple HomePod White Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Hangsegéd - Siri, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, A8 chipset, 6 mikrofon a környezeti hangok rögzítéséhez, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, Apple Music támogatás, EU forgalmazás
-9%
139 990 Ft
127 290 Ft

2.
Apple HomePod Space Gray Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Hangsegéd - Siri, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, A8 chipset, 6 mikrofon a környezeti hangok rögzítéséhez, az okosotthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Apple Music támogatás, EU forgalmazás
-9%
139 990 Ft
127 290 Ft

3.
Amazon Echo Dot 3. generációs, Heather Gray Szállításra kész > 5 db
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, 3,5 mm-es sztereó hangkimenet, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás + Az AJÁNDÉK Adapter utazáshoz Goobay értéke 1 290 Ft
24 950 Ft

Még több
517 tétel
Kompatibilitás
Apple HomeKit (182)
Google Assistant (193)
Amazon Alexa (233)
Z-Wave (32)
ZigBee (139)
WiFi (139)
Bluetooth (87)
GSM (25)
Bluetooth, WiFi (5)
Lan (29)
Tápellátás
Hálózati (256)
Akkumulátoros (238)
Alkalmazás nyelve
cseh (1)
angol (5)
magyar (1)
német (1)
Bővíthetőség
Nyílt rendszer (309)
Zárt rendszer (98)
Használat
Világítás (153)
Fűtés (30)
Villanyszerelés (25)
Biztonság (160)
Ablak, ajtó, és kapu (11)
Monitoring és előrejelzés (9)
Smart-Home irányítórendszer (68)
Egyéb (45)
Termékek megjelenítése
Classic Kategória
Amazon Echo Dot 3. generációs, Heather Gray
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, 3,5 mm-es sztereó hangkimenet, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

24 950 Ft

áfa nélkül 19 640 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: AME1018f
Arany középút
Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 kezdőkészlet
LED izzó 3x LED 10W, A19, E27 foglalattal, 25.000 óra élettartam, akár 16 millió szín, fényerő-szabályozó, intelligens vezérlés + Hue Bridge és Hue dimmer kapcsoló, új, gazdagabb színek

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 kezdőkészlet - LED izzó
Több, mint98%Megbízhatóság
A+
-2%
65 990 Ft

-2% 67 290 Ft
áfa nélkül 51 960 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO521g12
Premium Kategória
Apple HomePod White
Hangsegéd - Siri, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, A8 chipset, 6 mikrofon a környezeti hangok rögzítéséhez, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, Apple Music támogatás, EU forgalmazás

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
Apple HomePod White - Hangsegéd
-9%
127 290 Ft

-9% 139 990 Ft
áfa nélkül 100 230 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: JA040a1
Sonoff S20
Dugalj A távvezérelt vezeték nélküli socket az eWeLink által vezérelt CZ-ben, az Amazon Alexa és a Google Home, IFTTT kompatibilis hangvezérléssel

Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
5 190 Ft

áfa nélkül 4 090 Ft

Szállításra kész > 10 db
Termék kód: SNFa010
Philips Hue Wireless dimming kit + Philips Hue White 9W
Kontroller - Hue vezeték nélküli fényerőszabályozás, 1x CR2450 elem + 9W izzó, E27, A60, 25000 óra, kompatibilis az Amazon Alexa-val

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
Philips Hue Wireless dimming kit + Philips Hue White 9W - Kontroller
Több, mint98%Megbízhatóság
A+
-38%
8 290 Ft

-38% 13 440 Ft
áfa nélkül 6 530 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO2556r6
Philips Hue Fehér Lucca 17401/93 / P0
Lámpa külső fal, Hue fehér fényerő, távvezérlés, geofencing, 806lm, 2700K, IP44, minden Philips Hue Bridge

A héten 17 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Philips Hue Fehér Lucca 17401/93 / P0 - Lámpa
Több, mint98%Megbízhatóság
A+
23 590 Ft

áfa nélkül 18 570 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: PHL18014
Google Home Mini, Chalk
Hangsegéd - Google Assistant, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás, EU forgalmazás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
Google Home Mini, Chalk - Hangsegéd
-1%
15 590 Ft

-1% 15 790 Ft
áfa nélkül 12 280 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: GOOGH21
Apple HomePod Space Gray
Hangsegéd - Siri, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, A8 chipset, 6 mikrofon a környezeti hangok rögzítéséhez, az okosotthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Apple Music támogatás, EU forgalmazás

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
Apple HomePod Space Gray - Hangsegéd
-9%
127 290 Ft

-9% 139 990 Ft
áfa nélkül 100 230 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: JA040
Amazon Echo Dot 3. generációs, Charcoal
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, 3,5 mm-es sztereó hangkimenet, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

24 950 Ft

áfa nélkül 19 640 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: AME1018e
Philips Hue Mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő Intelligens mozgásérzékelő beleértve környezeti fényérzékelő kompatibilitás: Philips Hue PIR; ALS, érzékelési szög 100 fok, 5 méteres hatótáv, 2 AAA elemmel működik

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
Philips Hue Mozgásérzékelő - Mozgásérzékelő
Több, mint99%Megbízhatóság
16 690 Ft

áfa nélkül 13 140 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO521g15
Philips Hue White Tuar 17404/47 / P0
Lámpa külső fal, Hue fehér fényerő, távvezérlés, geofencing, 806lm, 2700K, IP44, minden Philips Hue Bridge

Philips Hue White Tuar 17404/47 / P0 - Lámpa
A+
21 990 Ft

áfa nélkül 17 310 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: PHL18017
Google Home Mini, Charcoal
Hangsegéd - Google Assistant, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás, EU forgalmazás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
15 590 Ft

áfa nélkül 12 280 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: GOOGH22
TP-LINK HS110
Távirányítható foglalat - WiFi-n keresztüli csatlakozás, időzítés és kézi vezérlés, alkalmazás mobiltelefonokhoz, energiafogyasztás mérése

TP-LINK HS110 - Távirányítható foglalat
-19%
10 390 Ft

-19% 12 900 Ft
áfa nélkül 8 180 Ft

Black Friday
Utolsó 6 db
Termék kód: TP821b
Amazon Echo 2. generációs, Charcoal
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, 2,5" mélysugárzó, 0,6" magassugárzó, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
37 190 Ft

áfa nélkül 29 280 Ft

Szállításra kész 3 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MD050c3031
Philips Hue White 8.5W E27 starter kit
LED izzó - 3x LED 8.5 W, A60, E27 foglalat, 25000 óra, 2700K, szabályozható fényerő, vezérlés okoskészülékekkel, + Hue Bridge + Hue Dimmer Switch, kompatibilis az Amazon Alexával és az Apple Homekittel

Philips Hue White 8.5W E27 starter kit - LED izzó
Több, mint98%Megbízhatóság
-13%
28 690 Ft

-13% 32 990 Ft
áfa nélkül 22 590 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: ESO521g8
Danalock V3 univerzális zárbetét
Cilinderbetét - Danalock V3, tanúsítvánnyal rendelkező

Utolsó 4 db ezen az áron
20 790 Ft

áfa nélkül 16 370 Ft

Szállításra kész 4 db
Termék kód: VC470k4
Amazon Echo Dot 3. generációs, Sandstone
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, 3,5 mm-es sztereó hangkimenet, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

24 950 Ft

áfa nélkül 19 640 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AME1018g
Amazon Echo Dot 2. generációs, White
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, 3,5 mm-es sztereó hangkimenet, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
Amazon Echo Dot 2. generációs, White - Hangsegéd
-26%
14 900 Ft

-26% 20 150 Ft
áfa nélkül 11 730 Ft

Black Friday
Utolsó 34 db
Termék kód: MD050c304
TP-LINK HS100
Távirányítható foglalat - WiFi-n keresztüli csatlakozás, időzítés és kézi vezérlés, alkalmazás mobiltelefonokhoz

TP-LINK HS100 - Távirányítható foglalat
-17%
9 990 Ft

-17% 12 070 Ft
áfa nélkül 7 870 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: TP821a
Philips Hue fényerőszabályzó kapcsoló
Kontroller - vezeték nélküli HUE fényerőszabályzó kapcsoló, 1x CR2450 elem

Philips Hue fényerőszabályzó kapcsoló - Kontroller
Több, mint99%Megbízhatóság
-2%
8 590 Ft

-2% 8 790 Ft
áfa nélkül 6 760 Ft

Szállításra kész > 10 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO521g14
Amazon Echo 2. generációs, Walnut
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, okosotthon vezérléshez és zenelejátszáshoz, 2,5" mélysugárzó, 0,6" magassugárzó, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Utolsó 4 db ezen az áron
Amazon Echo 2. generációs, Walnut - Hangsegéd
-4%
37 190 Ft

-4% 38 590 Ft
áfa nélkül 29 280 Ft

Szállításra kész 4 db
Termék kód: MD050c3036
Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 szett 2 db
LED izzó - 2x LED 10 W, A19, E27 foglalat, 25000 óra, akár 16 millió szín, szabályozható fényerő, vezérlés okoseszközökkel, az összes funkció eléréséhez bridge szükséges, új, gazdagabb színek, kompatibilis az Amazon Alexával és az Apple Homekittel

A héten 24 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 szett 2 db - LED izzó
Több, mint98%Megbízhatóság
A+
-6%
30 990 Ft

-6% 32 990 Ft
áfa nélkül 24 400 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO521g11
Netatmo Healthy Home Coach
Időjárás állomás - beltéri, méri a páratartalmat, a levegő minőségét, hőmérsékletet és a zajt, alkalmazással távolról vezérelhető, több eszköz is csatlakoztatható

Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
Netatmo Healthy Home Coach - Időjárás állomás
-13%
28 680 Ft

-13% 32 990 Ft
áfa nélkül 22 580 Ft

Black Friday
Utolsó 2 db
Termék kód: NET001e
Philips Hue LightStrips Plus
LED szalag - 2 m, 700 lm/1 m, akár 10 m-ig is kiterjeszthető, RGBW 2200-6500-16 millió szín, mobiltelefon vezérlés, minden szükséges Philips híd funkcióval

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék Ajándék játékos felnőtteknek
Philips Hue LightStrips Plus - LED szalag
-7%
24 990 Ft

-7% 26 790 Ft
áfa nélkül 19 680 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO512c

Smart otthon

Elektromos autók (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES) Az európai országokban az elektromos autók és hibridautók iránti érdeklődés folyamatosan növekszik...

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB10

Miért vásárolj nálunk? Világmárkák széles választéka Több infó »
Az ön személyes asszisztense
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Új beszélgetés
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon