Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Smart otthon

A Kedvezmények tornádója több ezer terméket ragadott magával minden kategóriából. Csak vasárnapig!
Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Kompatibilitás
Apple HomeKit
(180)
Google Assistant
(190)
Amazon Alexa
(235)
Z-Wave
(39)
ZigBee
(147)
Tápellátás
Hálózati
(390)
Akkumulátoros
(163)
Használat
Megvilágítás
(150)
Fűtés
(39)
Villanyszerelés
(25)
Biztonság
(198)
Ablak, ajtó, és kapu
(9)
7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Philips Hue LightStrips Plus Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
24 990 Ft8 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Google Home Mini Chalk Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
14 920 Ft9 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
TP-LINK HS110 Szállításra kész > 5 db
11 990 Ft9 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Bana
 
Amazon Echo Dot fekete (2. generáció) Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
16 990 Ft10 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Amazon Echo Dot Sandstone (3. generáció) Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
18 270 Ft12 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Püspökladány
 
Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
18 270 Ft13 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Szigetszentmiklós
 
iSmartAlarm SPOT+ kamera Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
19 040 Ft13 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
14 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Sajószentpéter
 
Philips Hue Being 32610/30/P7 Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
45 590 Ft14 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Dunaújváros
14 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Dunaújváros
 
Philips Hue tap switch, okos kapcsoló Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
19 090 Ft14 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
TP-LINK HS100 Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
9 990 Ft0

Az intelligens otthon létrehozásával vezérelheted a világítást, az elektromos rendszert, a termosztátot, az otthoni riasztót, a kamerát vagy az ajtózárakat távolról, intelligens telefonon, táblagépen, számítógépen vagy televízión keresztül. Könnyen létrehozhatod saját intelligens otthonodat anélkül, hogy rekonstrukcióra vagy a berendezések összetett telepítésre lenne szükség - minden készülék, érzékelő és egyéb tartozék vezeték nélkül működik Wi-Fi, internet vagy Bluetooth segítségével. Mire lesz szükség mindehhez?

Tovább

Hogy kezdj neki az intelligens otthon létrehozásának?

Először is döntést kell hoznod arról, hogy egy dedikált készlet elegendő lesz-e, vagy a jövőbeli bővítés érdekében befektetsz egy központi egységbe. Az Apple rajongóinak egy másik alternatíva is a rendelkezésére áll az Apple HomeKit formájában.

Dedikált készletek

A dedikált készletek viszonylag olcsók és könnyen telepíthetőek - gyakorlatilag csak mindent ki kell csomagolni a dobozból, elhelyezni a lakásban, és bekapcsolni. Azonban ezek a készletek a jövőben nem nagyon bővíthetők más eszközökkel, és csak egy célt szolgálnak - tipikus példa erre az intelligens riasztó vagy a termosztát, amelyhez biztonsági érzékelőket vagy más hőelemeket vásárolhatsz, de ha intelligens izzókat akarsz telepíteni, már egy másik különálló alkalmazásra lesz szükséged a vezérlésükre. Minél tovább szeretnéd bővíteni az intelligens otthonodat, annál több alkalmazásra lesz szükséged, ami nem túl kényelmes dolog

Központi egységek

A jól összekapcsolt intelligens otthon szíve egy központi egység (hub), amely egy adott protokollon keresztül kommunikál - például ZigBee vagy Z-Wave. Általában elég csatlakoztatni a tápegységhez és az útválasztóhoz (router). Egy ilyen egységhez bármikor vásárolhatsz további egységeket így kialakítva egy komplex okos otthont. Az előny az egyszerű és kényelmes vezérlés, a sokszínűség és az egész rendszer egységes kapcsolata. A telepítés és a beállítás egy kicsit bonyolultabb, mint a dedikált készletek esetében, de azért egy technikailag kevésbé hozzáértő felhasználó is meg tudja oldani.

Apple HomeKit

Az Apple HomeKit egy külön kategória. Nincs szüksége központi egységre - ezt az Apple iPhone, iPad vagy iPod Touch és az iOS operációs rendszer szolgáltatja. Csak meg kell vásárolni a „Works with Apple HomeKit“ logóval megjelölt eszközöket. Ennek az az előnye, hogy nem függ semmilyen kommunikációs protokolltól, és összetett, egy alkalmazással irányított intelligens otthont tudsz létrehozni.

Az intelligens otthonokhoz készült kommunikációs protokollok áttekintése

Az intelligens otthonok egyes eszközei különböző protokollokon keresztül kommunikálnak egymással. Ne feledd, hogy ha igazán intelligens otthont szeretnél, akkor minden elemének ugyanazt a protokollt kell támogatnia.

ZigBee és a Z-Wave

Az egyedi SmartHome eszközök a központi egységgel k oly módon kommunikálnak, hogy a jel „átugrál” az egyik eszközről a másikra, amíg el nem éri a központi egységet - ez nagyobb távolságokra is lehetővé teszi a kommunikációt. Mindkét protokoll biztonságos kommunikációt használ 128 bites titkosítással. Míg a ZigBee 2,4 GHz-en kommunikál, a Z-Wave 868 MHz-et használ Európában és 908 MHz-et az Egyesült Államokban és Kanadában.

A ZigBee és a Z-Wave közötti döntésnél győződj meg arról, hogy az összes használni kívánt eszköz ugyanazt a kommunikációs protokollt használja-e (a ZigBee kompatibilis termosztát nem kommunikál Z-Wave-nel és fordítva).

Wi-Fi

A felhasználó okostelefononja és központi egység (hub) közti kommunikáció WiFi kapcsolaton keresztül történik.

Bluetooth

Az okostelefon vagy tablet közvetlen is tud Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozni a SmartHome készülékekhez. A Bluetooth jobban hajlamos az interferenciára, mint a Wi-Fi, és kisebb a hatótávolsága (legfeljebb 10 méter).

GSM

Főleg a biztonsági rendszerekben használják a felhasználó értesítésére a fontos eseményekről hívás, SMS, MMS, e-mail vagy értesítés küldésével.

Az okos háztartásban használt forgatókönyvek és profilok

Talán az intelligens otthoni rendszerek legnagyobb előnye, hogy előre beállítható forgatókönyvet és profilok hozhatóak létre. Miután a kiválasztott profilt aktiváltad, a központi egység egyszerre több eszközt vezérelő parancssorozatot indít el. Ilyenek például a:

 • „Reggel” profil – bekapcsolja a vízforralót, felhúzza a redőnyt, megnöveli a termosztát hőmérsékletét és bekapcsolja a lámpákat.
 • „Hazaérkező” profil – kinyitja a bejárati ajtót, bekapcsolja a lámpákat és bekapcsolja a termosztátot.
 • „Elalvás” profil – kikapcsolja a ház fényeit az éjjeliszekrény lámpájának kivételével, leengedi a redőnyöket, bezárja az ajtót és lejjebb veszi a termosztáton a hőmérsékletet.

A profilok ezen kívül az idő vagy a helybeállítások alapján automatikusan kiválaszthatóak. Egyszerűen beállíthatod, hogy hány órakor csökkentse a termosztát a hőmérsékletet, vagy mi történjen a házban, lakásban miután elmentél otthonról.

A leggyakoribb SmartHome terméktípusok

Világítás

Intelligens világítás vezérelhető okostelefonnal, vezeték nélküli kapcsolóval vagy fényerő-szabályozóval (dimmer). A világítás mind fehér, mind más színváltozatban elérhető, és a foglalat típusától függően változik. A világítás színe és intenzitása felhasználói profillal változtatható, és az aktuális hangulathoz illeszkedhet.

 • Fényforrások – intelligens LED izzók, amelyek illeszkednek a meglévő lámpatestekbe és LED szalagok.
 • Lámpák – lámpák beépített fényforrással, lámpákba való fényforrások, fali lámpák és fényszórók.
 • Tartozékok – vezérlők, kapcsolók, fényerőszabályzók, mozgásérzékelők, környezeti fényérzékelők és így tovább.

Elektromos hálózat

 • Intelligens aljzatok – okostelefon alkalmazással ellenőrizheted az áramfogyasztást, vagy a rövidzárlat miatt leválasztott készüléket.
 • Intelligens kapcsolók– a világítás, redőny, zene vagy akár több készülék egyszerre történő vezérlésére.

Termosztátok

A termosztátok hatékonyabbá teszik a fűtést, áttekintést nyújtanak az elfogyasztott energiáról, és lehetővé teszik a fűtőberendezés vezérlését bárhonnan, okostelefonon vagy webböngészőn keresztül. Nem számít, hogy gázzal, szilárd tüzelőanyaggal, fával vagy központi fűtéssel fűtesz. Egyes termosztátok működtethetik a melegvíztárolót vagy a légkondicionálót is.

Biztonsági berendezések

 • Riasztóberendezések – GSM riasztók mozgásérzékelővel az ajtó és ablak biztosításához, CO2 érzékelőkhöz és füstérzékelőkhöz.
 • Smart Lock – intelligens zárak. Az ajtót az okostelefonnal vezeték nélküli tudod kinyitni és bezárni. Ezzel nyomon követhető az egyes személyek hozzáférése, beállíthatóak az egyéni hozzáférési jogok, és pontosan nyomon követhető, hogy az egyes személyek hányszor nyitották vagy zárták az ajtót.
 • Tartozékok – a bővítő szenzorok és a biztonsági berendezések elemeitől a szirénákon keresztül a riasztók vezeték nélküli billentyűzetéig.

Kamerák

Az intelligens kamerák lehetővé teszik, hogy bárhonnan figyelemmel kísérhesd a valós idejű eseményeket az otthonod vagy a lakásod körül. A felvételt a felhasználó kézzel vagy automatikusan indíthatja a mozgásérzékelő szenzorjával. Vannak olyan termikus kamerák is, amelyek a környező tárgyak, az állatok és a emberek hőmérsékletét mutatják színskála segítségével. Ezek többnyire telefon tartozékok, így könnyű őket a terepen használni

Meteorológiai állomások

Egy intelligens meteorológiai állomás tájékoztatni tud akár 7 napos időjárás-előrejelzésről, a szélerősségről, a beltéri és a külső hőmérsékletről és a levegő minőségéről, a CO2-koncentrációról, stb.  Az adatokat kényelmesen, az okostelefon képernyőjén nézheted meg.

Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2,4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, 3,5 mm-es sztereó hangkimenet, szolgáltatás az intelligens otthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás + Az AJÁNDÉK Adapter utazáshoz Goobay értéke 1 190 Ft
-27%
24 880 Ft
18 270 Ft

2.
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal Szállításra kész > 5 db
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2.4 GHz és 5GHz, Bluetooth, 3,5 mm-es stereo audio hangkimenet, intelligens otthonod vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás + Az AJÁNDÉK Adapter utazáshoz Goobay értéke 1 190 Ft
-27%
24 880 Ft
18 270 Ft

3.
Google Home Hub Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Hangsegéd - Google Assistant, WiFi 2.4GHz és 5GHz, Bluetooth, 17,5 cm-es interaktív kijelző, mikro USB, automatikus frissítés, intelligens otthonod vezérléséhez és zene lejátszásához, Spotify támogatás
-16%
65 690 Ft
55 090 Ft

Még több
628 tétel
Kompatibilitás
Apple HomeKit (180)
Google Assistant (190)
Amazon Alexa (235)
Z-Wave (39)
ZigBee (147)
WiFi (176)
Bluetooth (124)
GSM (32)
Lan (49)
Tápellátás
Hálózati (390)
Akkumulátoros (163)
Alkalmazás nyelve
cseh (19)
angol (103)
szlovák (1)
magyar (3)
német (3)
Cz (1)
Bővíthetőség
Nyílt rendszer (343)
Zárt rendszer (119)
Használat
Megvilágítás (150)
Fűtés (39)
Villanyszerelés (25)
Biztonság (198)
Ablak, ajtó, és kapu (9)
Monitoring és előrejelzés (8)
Smart-Home irányítórendszer (71)
Egyéb (16)
Termékek megjelenítése
Classic Kategória
Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2,4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, 3,5 mm-es sztereó hangkimenet, szolgáltatás az intelligens otthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray - Hangsegéd
-27%
18 270 Ft

-27% 24 880 Ft
áfa nélkül 14 380 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AME1018f
Arany középút
Google Home Hub
Hangsegéd - Google Assistant, WiFi 2.4GHz és 5GHz, Bluetooth, 17,5 cm-es interaktív kijelző, mikro USB, automatikus frissítés, intelligens otthonod vezérléséhez és zene lejátszásához, Spotify támogatás

A héten 29 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Google Home Hub - Hangsegéd
-16%
55 090 Ft

-16% 65 690 Ft
áfa nélkül 43 380 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: GOOGH41
Premium Kategória
Apple HomePod Space Gray
Hangsegéd - Siri, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, A8 chipset, 6 mikrofon a környezeti hangok rögzítéséhez, az okosotthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Apple Music támogatás, EU forgalmazás

Apple HomePod Space Gray - Hangsegéd
-19%
113 070 Ft

-19% 139 990 Ft
áfa nélkül 89 030 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: JA040
WOOX Smart Plug
Okos konnektor - 2,4 GHz-es WiFi vezérlés, távirányítás applikáción keresztül, kompatibilis a következőkkel: Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT

WOOX Smart Plug - Okos konnektor
-29%
4 690 Ft

-29% 6 590 Ft
áfa nélkül 3 700 Ft

Kedvezmények tornádója
Szállításra kész > 10 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: WOox1a
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2.4 GHz és 5GHz, Bluetooth, 3,5 mm-es stereo audio hangkimenet, intelligens otthonod vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

A héten 35 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal - Hangsegéd
-27%
18 270 Ft

-27% 24 880 Ft
áfa nélkül 14 380 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: AME1018e
Google Home Mini Charcoal
Hangsegéd - Google Assistant, WiFi 2.4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, okosotthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás, EU/US elosztás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Google Home Mini Charcoal - Hangsegéd
-40%
14 920 Ft

-40% 24 790 Ft
áfa nélkül 11 750 Ft

Kedvezmények tornádója
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: GOOGH22
Amazon Echo Dot Sandstone (3. generáció)
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2,4 és 5 GHz, Bluetooth, 3,5 milliméteres sztereó hangkimenet, intelligens otthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

A héten 17 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Amazon Echo Dot Sandstone (3. generáció) - Hangsegéd
-27%
18 270 Ft

-27% 24 880 Ft
áfa nélkül 14 380 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AME1018g
Philips Hue Bridge 2.0, Apple Homekit kompatibilis
Kontroller - fővezérlő, kommunikáció ZigBee protokollon keresztül, akár 50 Hue izzó, akár 12 Hue kiegészítő, kompatibilis az Amazon Alexa-val

Philips Hue Bridge 2.0, Apple Homekit kompatibilis - Kontroller
Több, mint98%Megbízhatóság
-15%
16 990 Ft

-15% 19 990 Ft
áfa nélkül 13 380 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO2556s1
WOOX kamera
IP kamera Full HD 1080p felbontás, 115 ° látómező, mozgásérzékelés, kétirányú hang, 128 GB-os microSD-támogatás, 2,4 GHz-es WiFi

WOOX kamera - IP kamera
-65%
Új
11 420 Ft

-65% 33 090 Ft
áfa nélkül 8 990 Ft

Kedvezmények tornádója
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: WOox1c
Amazon Echo Spot (fekete)
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 és 5 GHz WiFi, Bluetooth, interaktív kijelző, 3,5 milliméteres sztereó hang, intelligens eszközökhöz és zenelejátszók vezérléséhez, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

45 240 Ft
-2% 46 390 Ft
áfa nélkül 35 620 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész 5 db
Termék kód: MD050c350
Elgato Eve Enery EU 2 csomag
Okos konnektor - vezeték nélküli, távvezérelhető Apple HomeKit-tel, Siri kompatibilis, áramfelvétel mérés, be-/kikapcsolás funkció, Bluetooth 4.0 Smart, iOS 8.4 és újabb, AA elemek, 2db csomag

A héten 10 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Elgato Eve Enery EU 2 csomag - Okos konnektor
-17%
28 790 Ft

-17% 34 490 Ft
áfa nélkül 22 670 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ELGHK1h1
Google Home Mini Chalk
Hangsegéd Google asszisztens, WiFi 2,4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, intelligens otthoni és zenelejátszó vezérléséhez, Spotify támogatás, EU elosztóval

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Google Home Mini Chalk - Hangsegéd
-40%
14 920 Ft

-40% 24 790 Ft
áfa nélkül 11 750 Ft

Kedvezmények tornádója
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: GOOGH21
TP-LINK HS110
Okos konnektor - WiFi-n keresztüli csatlakozás, időzítés és kézi vezérlés, alkalmazás mobiltelefonokhoz, energiafogyasztás mérése

TP-LINK HS110 - Okos konnektor
-7%
11 990 Ft

-7% 12 900 Ft
áfa nélkül 9 440 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: TP821b
Sonoff 4ch pro R2
KVM kapcsoló - négycsatornás switch, eWeLink-en keresztül vezérelhető csehül, RF jelvezérlés, hangvezérlés az Amazon Alexa és a Google Home által, IFTTT kompatibilis

A héten 12 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
9 030 Ft

áfa nélkül 7 110 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SNFa009
EMOS H2014 otthoni videotelefon, színes szett WiFi-vel
Videotelefon - 7 hüvelykes kijelző, éjjellátó kamera egység, a mobiltelefonokkal és tabletekkel WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál, a nemkívánatos vendégről fénykép, illetve videó is készíthető, 70 fokos látószög, egygombos kamera egység

EMOS H2014 otthoni videotelefon, színes szett WiFi-vel - Videotelefon
-50%
42 790 Ft
-50% 85 250 Ft
áfa nélkül 33 700 Ft

Kedvezmények tornádója
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: HM028c9o1
Amazon Echo 2. generációs Sandstone
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2,4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, az okosotthon és a zenelejátszás vezérléséhez, 2,5"-os mélysugárzó, 0,6"-os magassugárzó, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Amazon Echo 2. generációs Sandstone - Hangsegéd
-8%
33 050 Ft

-8% 36 100 Ft
áfa nélkül 26 030 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MD050c3034
Sonoff T1 EU 2C
Kapcsoló - világítás, két áramkör vezérlésére tervezték, Touch/App eWeLink/RF vezérlés, fogyasztásméréssel, hangvezérlés az Amazon Alex és a Google Home használatával,kompatibilis az IFTTT-vel

A héten 10 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
9 030 Ft

áfa nélkül 7 110 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SNFa017
Philips Hue Wireless dimming kit + Philips Hue White 9W
Kontroller - Hue vezeték nélküli fényerőszabályozás, 1x CR2450 elem + 9W izzó, E27, A60, 25000 óra, kompatibilis az Amazon Alexa-val

Philips Hue Wireless dimming kit + Philips Hue White 9W - Kontroller
Több, mint98%Megbízhatóság
A+
-38%
8 290 Ft

-38% 13 440 Ft
áfa nélkül 6 530 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: ESO2556r6
Philips Hue LightStrips Plus extension
LED szalag - hosszabbítás: 1m, 700lm/1m, kihúzható akár 10m-ig, RGBW 2200-6500 akár 16 millió színárnyalattal, mobiltelefonról irányítható, az összes funkció kihasználásához bridge szükséges

A héten 38 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
8 190 Ft

áfa nélkül 6 450 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: WSO512d
Philips Hue fényerőszabályzó kapcsoló
Kontroller - vezeték nélküli HUE fényerőszabályzó kapcsoló, 1x CR2450 elem

Philips Hue fényerőszabályzó kapcsoló - Kontroller
Több, mint98%Megbízhatóság
-32%
5 990 Ft

-32% 8 790 Ft
áfa nélkül 4 720 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 10 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO521g14
Amazon Echo 2 Generációs Charcoal
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2,4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, az intelligens otthon és a zenelejátszó vezérléséhez, 2,5" mélysugárzó, 0,6" magasságú hangszóró, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

Amazon Echo 2 Generációs Charcoal - Hangsegéd
-5%
34 150 Ft

-5% 36 100 Ft
áfa nélkül 26 890 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MD050c3031
Philips Hue LightStrips Plus
LED szalag - 2 m, 700 lm/1 m, akár 10 m-ig is kiterjeszthető, RGBW 2200-6500-16 millió szín, mobiltelefon vezérlés, minden szükséges Philips híd funkcióval

A héten 38 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Philips Hue LightStrips Plus - LED szalag
-7%
24 990 Ft

-7% 26 790 Ft
áfa nélkül 19 680 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ESO512c
Elgato Eve Door/Window
Érzékelő - vezeték nélküli beltéri érzékelő ajtóra és ablakra, Apple HomeKit technológia, kompatibilis a Siri alkalmazással, nyílt/zárt állapot, idő és gyakoriság beállítása, Bluetooth 4.0 Smart, iOS 8.4 vagy újabb operációs rendszer, AA típusú elemek

Elgato Eve Door/Window - Érzékelő
-10%
12 540 Ft

-10% 13 990 Ft
áfa nélkül 9 870 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ELGHK1f
TP-LINK HS100
Okos konnektor - WiFi-n keresztüli csatlakozás, időzítés és kézi vezérlés, alkalmazás mobiltelefonokhoz

TP-LINK HS100 - Okos konnektor
-17%
9 990 Ft

-17% 12 070 Ft
áfa nélkül 7 870 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: TP821a

Smart otthon

Elektromos autók (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES) Az európai országokban az elektromos autók és hibridautók iránti érdeklődés folyamatosan növekszik...

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15

Miért vásárolj nálunk? 1-3 munkanapon belüli kiszállítás - átvételi pontunkra vagy akár házhoz is Több infó »
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon