Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Ingyenes kiszállítás Húsvétkor is! Ünnepi nyitvatartásunk alkalmával sem kell fizetned min. 12 500 Ft-os megrendeléseid házhozszállításáért.
Kedvezmények hete! - hračky Alza sport

Smart otthon

A Kedvezmények tornádója több ezer terméket ragadott magával minden kategóriából. Csak hétfőig!
0

Az intelligens otthon létrehozásával vezérelheted a világítást, az elektromos rendszert, a termosztátot, az otthoni riasztót, a kamerát vagy az ajtózárakat távolról, intelligens telefonon, táblagépen, számítógépen vagy televízión keresztül. Könnyen létrehozhatod saját intelligens otthonodat anélkül, hogy rekonstrukcióra vagy a berendezések összetett telepítésre lenne szükség - minden készülék, érzékelő és egyéb tartozék vezeték nélkül működik Wi-Fi, internet vagy Bluetooth segítségével. Mire lesz szükség mindehhez?

Tovább

Hogy kezdj neki az intelligens otthon létrehozásának?

Először is döntést kell hoznod arról, hogy egy dedikált készlet elegendő lesz-e, vagy a jövőbeli bővítés érdekében befektetsz egy központi egységbe. Az Apple rajongóinak egy másik alternatíva is a rendelkezésére áll az Apple HomeKit formájában.

Dedikált készletek

A dedikált készletek viszonylag olcsók és könnyen telepíthetőek - gyakorlatilag csak mindent ki kell csomagolni a dobozból, elhelyezni a lakásban, és bekapcsolni. Azonban ezek a készletek a jövőben nem nagyon bővíthetők más eszközökkel, és csak egy célt szolgálnak - tipikus példa erre az intelligens riasztó vagy a termosztát, amelyhez biztonsági érzékelőket vagy más hőelemeket vásárolhatsz, de ha intelligens izzókat akarsz telepíteni, már egy másik különálló alkalmazásra lesz szükséged a vezérlésükre. Minél tovább szeretnéd bővíteni az intelligens otthonodat, annál több alkalmazásra lesz szükséged, ami nem túl kényelmes dolog

Központi egységek

A jól összekapcsolt intelligens otthon szíve egy központi egység (hub), amely egy adott protokollon keresztül kommunikál - például ZigBee vagy Z-Wave. Általában elég csatlakoztatni a tápegységhez és az útválasztóhoz (router). Egy ilyen egységhez bármikor vásárolhatsz további egységeket így kialakítva egy komplex okos otthont. Az előny az egyszerű és kényelmes vezérlés, a sokszínűség és az egész rendszer egységes kapcsolata. A telepítés és a beállítás egy kicsit bonyolultabb, mint a dedikált készletek esetében, de azért egy technikailag kevésbé hozzáértő felhasználó is meg tudja oldani.

Apple HomeKit

Az Apple HomeKit egy külön kategória. Nincs szüksége központi egységre - ezt az Apple iPhone, iPad vagy iPod Touch és az iOS operációs rendszer szolgáltatja. Csak meg kell vásárolni a „Works with Apple HomeKit“ logóval megjelölt eszközöket. Ennek az az előnye, hogy nem függ semmilyen kommunikációs protokolltól, és összetett, egy alkalmazással irányított intelligens otthont tudsz létrehozni.

Az intelligens otthonokhoz készült kommunikációs protokollok áttekintése

Az intelligens otthonok egyes eszközei különböző protokollokon keresztül kommunikálnak egymással. Ne feledd, hogy ha igazán intelligens otthont szeretnél, akkor minden elemének ugyanazt a protokollt kell támogatnia.

ZigBee és a Z-Wave

Az egyedi SmartHome eszközök a központi egységgel k oly módon kommunikálnak, hogy a jel „átugrál” az egyik eszközről a másikra, amíg el nem éri a központi egységet - ez nagyobb távolságokra is lehetővé teszi a kommunikációt. Mindkét protokoll biztonságos kommunikációt használ 128 bites titkosítással. Míg a ZigBee 2,4 GHz-en kommunikál, a Z-Wave 868 MHz-et használ Európában és 908 MHz-et az Egyesült Államokban és Kanadában.

A ZigBee és a Z-Wave közötti döntésnél győződj meg arról, hogy az összes használni kívánt eszköz ugyanazt a kommunikációs protokollt használja-e (a ZigBee kompatibilis termosztát nem kommunikál Z-Wave-nel és fordítva).

Wi-Fi

A felhasználó okostelefononja és központi egység (hub) közti kommunikáció WiFi kapcsolaton keresztül történik.

Bluetooth

Az okostelefon vagy tablet közvetlen is tud Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozni a SmartHome készülékekhez. A Bluetooth jobban hajlamos az interferenciára, mint a Wi-Fi, és kisebb a hatótávolsága (legfeljebb 10 méter).

GSM

Főleg a biztonsági rendszerekben használják a felhasználó értesítésére a fontos eseményekről hívás, SMS, MMS, e-mail vagy értesítés küldésével.

Az okos háztartásban használt forgatókönyvek és profilok

Talán az intelligens otthoni rendszerek legnagyobb előnye, hogy előre beállítható forgatókönyvet és profilok hozhatóak létre. Miután a kiválasztott profilt aktiváltad, a központi egység egyszerre több eszközt vezérelő parancssorozatot indít el. Ilyenek például a:

 • „Reggel” profil – bekapcsolja a vízforralót, felhúzza a redőnyt, megnöveli a termosztát hőmérsékletét és bekapcsolja a lámpákat.
 • „Hazaérkező” profil – kinyitja a bejárati ajtót, bekapcsolja a lámpákat és bekapcsolja a termosztátot.
 • „Elalvás” profil – kikapcsolja a ház fényeit az éjjeliszekrény lámpájának kivételével, leengedi a redőnyöket, bezárja az ajtót és lejjebb veszi a termosztáton a hőmérsékletet.

A profilok ezen kívül az idő vagy a helybeállítások alapján automatikusan kiválaszthatóak. Egyszerűen beállíthatod, hogy hány órakor csökkentse a termosztát a hőmérsékletet, vagy mi történjen a házban, lakásban miután elmentél otthonról.

A leggyakoribb SmartHome terméktípusok

Világítás

Intelligens világítás vezérelhető okostelefonnal, vezeték nélküli kapcsolóval vagy fényerő-szabályozóval (dimmer). A világítás mind fehér, mind más színváltozatban elérhető, és a foglalat típusától függően változik. A világítás színe és intenzitása felhasználói profillal változtatható, és az aktuális hangulathoz illeszkedhet.

 • Fényforrások – intelligens LED izzók, amelyek illeszkednek a meglévő lámpatestekbe és LED szalagok.
 • Lámpák – lámpák beépített fényforrással, lámpákba való fényforrások, fali lámpák és fényszórók.
 • Tartozékok – vezérlők, kapcsolók, fényerőszabályzók, mozgásérzékelők, környezeti fényérzékelők és így tovább.

Elektromos hálózat

 • Intelligens aljzatok – okostelefon alkalmazással ellenőrizheted az áramfogyasztást, vagy a rövidzárlat miatt leválasztott készüléket.
 • Intelligens kapcsolók– a világítás, redőny, zene vagy akár több készülék egyszerre történő vezérlésére.

Termosztátok

A termosztátok hatékonyabbá teszik a fűtést, áttekintést nyújtanak az elfogyasztott energiáról, és lehetővé teszik a fűtőberendezés vezérlését bárhonnan, okostelefonon vagy webböngészőn keresztül. Nem számít, hogy gázzal, szilárd tüzelőanyaggal, fával vagy központi fűtéssel fűtesz. Egyes termosztátok működtethetik a melegvíztárolót vagy a légkondicionálót is.

Biztonsági berendezések

 • Riasztóberendezések – GSM riasztók mozgásérzékelővel az ajtó és ablak biztosításához, CO2 érzékelőkhöz és füstérzékelőkhöz.
 • Smart Lock – intelligens zárak. Az ajtót az okostelefonnal vezeték nélküli tudod kinyitni és bezárni. Ezzel nyomon követhető az egyes személyek hozzáférése, beállíthatóak az egyéni hozzáférési jogok, és pontosan nyomon követhető, hogy az egyes személyek hányszor nyitották vagy zárták az ajtót.
 • Tartozékok – a bővítő szenzorok és a biztonsági berendezések elemeitől a szirénákon keresztül a riasztók vezeték nélküli billentyűzetéig.

Kamerák

Az intelligens kamerák lehetővé teszik, hogy bárhonnan figyelemmel kísérhesd a valós idejű eseményeket az otthonod vagy a lakásod körül. A felvételt a felhasználó kézzel vagy automatikusan indíthatja a mozgásérzékelő szenzorjával. Vannak olyan termikus kamerák is, amelyek a környező tárgyak, az állatok és a emberek hőmérsékletét mutatják színskála segítségével. Ezek többnyire telefon tartozékok, így könnyű őket a terepen használni

Meteorológiai állomások

Egy intelligens meteorológiai állomás tájékoztatni tud akár 7 napos időjárás-előrejelzésről, a szélerősségről, a beltéri és a külső hőmérsékletről és a levegő minőségéről, a CO2-koncentrációról, stb.  Az adatokat kényelmesen, az okostelefon képernyőjén nézheted meg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
IP kamera - 360°-os látószög, forgatható, WiFi 802.11b/g/n, microSD (max. 64 GB), éjszakai látás, mozgásérzékelés, mikrofonnal és hangszóróval is fel van szerelve, vezérlés applikációval. A hálózati adapter nem része a csomagolásnak.
-26%
17 090 Ft
12 690 Ft

2.
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2.4 GHz és 5GHz, Bluetooth, 3,5 mm-es stereo audio hangkimenet, intelligens otthonod vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás + Az AJÁNDÉK Adapter utazáshoz Goobay értéke 1 190 Ft
-33%
24 880 Ft
16 700 Ft

3.
Google Home Mini Charcoal Szállításra kész > 5 db
Hangsegéd - Google Assistant, WiFi 2.4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, okosotthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás, EU/US elosztás + Az AJÁNDÉK Adapter utazáshoz Goobay értéke 1 190 Ft
-46%
24 790 Ft
13 490 Ft

Még több
730 tétel
Classic Kategória
Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P - IP kamera
-26%
Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P
IP kamera - 360°-os látószög, forgatható, WiFi 802.11b/g/n, microSD (max. 64 GB), éjszakai látás, mozgásérzékelés, mikrofonnal és hangszóróval is fel van szerelve, vezérlés applikációval. A hálózati adapter nem része a csomagolásnak.

-26% 17 090 Ft
12 690 Ft áfa nélkül 9 990 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: XI500m1
Arany középút
Google Home Hub - Hangsegéd
-20%
Google Home Hub
Hangsegéd - Google Assistant, WiFi 2.4GHz és 5GHz, Bluetooth, 17,5 cm-es interaktív kijelző, mikro USB, automatikus frissítés, intelligens otthonod vezérléséhez és zene lejátszásához, Spotify támogatás

-20% 65 690 Ft
52 290 Ft áfa nélkül 41 170 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: GOOGH41
Premium Kategória
Apple HomePod Space Gray - Hangsegéd
-24%
Apple HomePod Space Gray
Hangsegéd - Siri, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, A8 chipset, 6 mikrofon a környezeti hangok rögzítéséhez, az okosotthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Apple Music támogatás, EU forgalmazás

-24% 139 990 Ft
106 740 Ft áfa nélkül 84 050 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: JA040
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal - Hangsegéd
-33%
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2.4 GHz és 5GHz, Bluetooth, 3,5 mm-es stereo audio hangkimenet, intelligens otthonod vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

-33% 24 880 Ft
16 700 Ft áfa nélkül 13 150 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: AME1018e
Google Home Mini Charcoal - Hangsegéd
-46%
Google Home Mini Charcoal
Hangsegéd - Google Assistant, WiFi 2.4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, okosotthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás, EU/US elosztás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

-46% 24 790 Ft
13 490 Ft áfa nélkül 10 620 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: GOOGH22
Sonoff S20
Okos konnektor - az eWeLink-en keresztül vezérelhető, hangvezérlés az Amazon Alexa és a Google Home segítségével, kompatibilis az IFTTT-vel

4 900 Ft áfa nélkül 3 860 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 10 db
Átvehető: holnap
Termék kód: SNFa010
Philips Hue LightStrips Plus extension - LED szalag
-7%
Philips Hue LightStrips Plus extension
LED szalag - hosszabbítás: 1m, 700lm/1m, kihúzható akár 10m-ig, RGBW 2200-6500 akár 16 millió színárnyalattal, mobiltelefonról irányítható, az összes funkció kihasználásához bridge szükséges

-7% 8 190 Ft
7 650 Ft áfa nélkül 6 020 Ft
Kosárba
Kedvezmények tornádója
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: WSO512d
Philips Hue fényerőszabályzó kapcsoló - Kontroller
Több, mint98%Megbízhatóság
-32%
Philips Hue fényerőszabályzó kapcsoló
Kontroller - vezeték nélküli HUE fényerőszabályzó kapcsoló, 1x CR2450 elem

-32% 8 790 Ft
5 990 Ft áfa nélkül 4 720 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 10 db
Átvehető: holnap
Termék kód: ESO521g14
Philips Hue Mozgásérzékelő - Mozgásérzékelő
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips Hue Mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő Intelligens mozgásérzékelő beleértve környezeti fényérzékelő kompatibilitás: Philips Hue PIR; ALS, érzékelési szög 100 fok, 5 méteres hatótáv, 2 AAA elemmel működik

15 820 Ft áfa nélkül 12 450 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: ESO521g15
Sonoff Alapítvány - KVM kapcsoló
Több, mint98%Megbízhatóság
Sonoff Alapítvány
KVM kapcsoló - eWeLink (SK) mobil alkalmazással vezérlet okos WiFi kapcsoló, időtervezés és visszaszámlálás, alkalmas például lámpák kapcsolására, hangvezérlés az Amazon Alexa és a Google Home segítségével, IFTTT kompatibilitás

2 620 Ft áfa nélkül 2 060 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 10 db
Átvehető: holnap
Termék kód: SNFa001
WOOX Light Bulb - LED izzó
Több, mint98%Megbízhatóság
-35%
WOOX Light Bulb
LED izzó - 1x LED, E27 foglalat, 30000 óra, színes, okoseszközökkel vezérelhető, WiFi 2.4GHz, bridge nem szükséges, Amazon Alexa és Google Asszisztens kompatibilis, IFTTT

-35% 7 390 Ft
4 820 Ft áfa nélkül 3 790 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 10 db
Átvehető: holnap
Termék kód: WOox1d
Philips Hue LightStrips Plus - LED szalag
-13%
Philips Hue LightStrips Plus
LED szalag - 2 m, 700 lm/1 m, akár 10 m-ig is kiterjeszthető, RGBW 2200-6500-16 millió szín, mobiltelefon vezérlés, minden szükséges Philips híd funkcióval

-13% 26 790 Ft
23 350 Ft áfa nélkül 18 390 Ft
Kosárba
Kedvezmények tornádója
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: ESO512c
Amazon Echo Dot Sandstone (3. generáció) - Hangsegéd
-33%
Amazon Echo Dot Sandstone (3. generáció)
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2,4 és 5 GHz, Bluetooth, 3,5 milliméteres sztereó hangkimenet, intelligens otthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

-33% 24 880 Ft
16 700 Ft áfa nélkül 13 150 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: AME1018g
Philips Hue White Ambiance 5.5W GU10 LED izzó - 2 darab - LED izzó
Több, mint98%Megbízhatóság
A
-26%
Philips Hue White Ambiance 5.5W GU10 LED izzó - 2 darab
LED izzó - 2 x 5.5W LED GU10, 15000 óra, szabályozható, módosítható színhőmérséklet 2200-6500K, vezérlés okos eszközökön keresztül, tökéletes illeszkedés - 7 477,27 Ft/db

-26% 20 170 Ft
14 950 Ft áfa nélkül 11 780 Ft
Kosárba
Kedvezmények tornádója
Szállításra kész 2 db
Átvehető: vasárnap 4.21.
Termék kód: ESO2557h2
Sonoff 4ch pro R2
KVM kapcsoló - négycsatornás switch, eWeLink-en keresztül vezérelhető csehül, RF jelvezérlés, hangvezérlés az Amazon Alexa és a Google Home által, IFTTT kompatibilis

9 020 Ft áfa nélkül 7 100 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: SNFa009
Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray - Hangsegéd
-33%
Amazon Echo Dot 3. generációs Heather Gray
Hangsegéd - Amazon Alexa, WiFi 2,4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, 3,5 mm-es sztereó hangkimenet, szolgáltatás az intelligens otthon vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

-33% 24 880 Ft
16 700 Ft áfa nélkül 13 150 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: AME1018f
Danalock V3 univerzális zárbetét
Cilinderbetét - Danalock V3, tanúsítvánnyal rendelkező

20 110 Ft áfa nélkül 15 840 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: VC470k4
Fibaro Single Switch - Vezeték nélküli modul
-12%
Fibaro Single Switch
Vezeték nélküli modul - bináris bemenetekkel, kapcsolókkal használható, Apple HomeKit támogatás

-12% 20 490 Ft
18 030 Ft áfa nélkül 14 200 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: FIBR03n1
Google Home Mini Chalk - Hangsegéd
-46%
Google Home Mini Chalk
Hangsegéd Google asszisztens, WiFi 2,4 GHz és 5 GHz, Bluetooth, intelligens otthoni és zenelejátszó vezérléséhez, Spotify támogatás, EU elosztóval

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

-46% 24 790 Ft
13 490 Ft áfa nélkül 10 620 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: GOOGH21
Google Home EU - Hangsegéd
-24%
Google Home EU
Hangsegéd - Google Assistant, WiFi 2,4 és 5 GHz, Bluetooth, intelligens eszközökhöz és zenelejátszók vezérléséhez, Spotify támogatás, EU termék

+ INGYEN Adapter utazáshoz Goobay

-24% 48 590 Ft
37 070 Ft áfa nélkül 29 190 Ft
Kosárba
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: GOOGH1
Philips Hue White 9W E27 szett 2 db - LED izzó
A+
-9%
Philips Hue White 9W E27 szett 2 db
LED izzó - 2x LED 9W, A60, E27 foglalat, 25000 óra, 2700K, szabályozható fényerő, vezérlés okoseszköz segítségével, az összes funkció használatához bridge szükséges, Amazon Alexa és Apple Homekit kompatibilis

-9% 9 790 Ft
8 890 Ft áfa nélkül 7 000 Ft
Kosárba
Kedvezmények tornádója
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: ESO521g7
TP-LINK HS100 - Okos konnektor
-29%
TP-LINK HS100
Okos konnektor - WiFi-n keresztüli csatlakozás, időzítés és kézi vezérlés, alkalmazás mobiltelefonokhoz

-29% 12 070 Ft
8 590 Ft áfa nélkül 6 760 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
Átvehető: holnap
Termék kód: TP821a
Sonoff Pow
KVM kapcsoló intelligens WiFi kapcsoló eWeLink mobil alkalmazással a CZ-ben, valós idejű energiafogyasztásméréssel, időtervezéssel, hangvezérlés az Amazon Alexa és a Google Home segítségével, kompatibilis az IFTTT-vel

4 470 Ft áfa nélkül 3 520 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 10 db
Átvehető: holnap
Termék kód: SNFa005
Sonoff RF 433Mhz
Vezeték nélküli kontroller - Sonoff T1 1C és 2C típusokhoz

1 580 Ft áfa nélkül 1 240 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 10 db
Átvehető: holnap
Termék kód: SNFa020

Smart otthon

Elektromos autók (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES) Az európai országokban az elektromos autók és hibridautók iránti érdeklődés folyamatosan növekszik...

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

3 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Hajdúnánás
 
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
16 700 Ft4 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Amazon Echo Dot fekete (2. generáció) Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
12 990 Ft7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Gárdony
 
Philips Hue White és Color Ambiance kétrészes kezdőcsomag Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
39 990 Ft7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Amazon Echo 2 Generációs Gray Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
31 820 Ft8 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Sarkad
 
Sonoff Alapítvány Szállításra kész > 10 db
2 620 Ft8 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Sarkad
 
Sonoff Pow Szállításra kész > 10 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
4 470 Ft12 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Pécel
 
Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
12 690 Ft16 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
16 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
16 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Philips Hue LightStrips Plus Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
23 350 Ft17 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Dunaújváros
 
Elgato Eve Aqua Szállításra kész > 5 db
30 010 Ft18 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Eger
 
WOOX Light Bulb Szállításra kész > 10 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
4 820 Ft

Miért vásárolj nálunk? Budapesti átvételi pontunk minden nap nyitva 8 - 20 óra között Több infó »
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB0

Miért vásárolj nálunk? Budapesti átvételi pontunk minden nap nyitva 8 - 20 óra között Több infó »
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon