Shop roku 30 dnů na vrácení

EMOS GoSmart IP44 IP-3005F Wi-Fi + időzítő

Termékkatalógus
EMOS GoSmart IP44 IP-3005F Wi-Fi + időzítő
4,5 2 értékelés
Okos konnektor - WiFi segítségével Bluetooth segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya és Lidl Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android és iOS támogatása, IP44
8 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HM406p Termékszám:  1916055520
EMOS GoSmart IP44 IP-3005F Wi-Fi + időzítő 8 690 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

EMOS GoSmart IP44 IP-3005F Wi-Fi + időzítő

Elektromos készülékek az EMOS intelligens aljzat megbízható felügyelete alatt

Szeretnéd még kényelmesebben élvezni a kertben vagy a teraszon töltött időt? Az EMOS IP-3005F kültéri okos konnektor nagyszerű megoldást kínál neked. Ezzel az aljzattal a világ bármely pontjáról felügyelheted és vezérelheted elektromos készülékeidet az EMOS GoSmart könnyen használható mobilalkalmazáson keresztül. Nem kell többé azon aggódnod, hogy elfelejtetted-e lekapcsolni a külső világítást - az EMOS okos konnektor segítségével ezt egyetlen érintéssel megteheted a telefon képernyőjén. Ezenkívül lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök energiafogyasztásának kényelmes nyomon követését és az energiaköltségek hatékony csökkentését. Tapasztald meg a modern technológiát, amely megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a szabadban töltött időt.

Automatizáld otthonodat egy egyszerű konnektorral

Az EMOS okos konnektor rugalmasságot és kényelmet biztosít számodra. Az EMOS GoSmart alkalmazáson keresztül történő egyszerű kézi vezérlés és az automatikus beállítások közötti választási lehetőséggel otthonod intelligens társává válik. Az EMOS aljzat, amely pontosan be tudja ütemezni, hogy a kültéri lámpák mikor kapcsoljanak be vagy ki, tökéletes környezetet teremt az esti pihenéshez vagy a ház biztonságának megőrzéséhez, amikor nem vagy a közelben. Ezzel a kültéri okos konnektorral minden egyszerűen és intuitívan beállítható.

Tökéletes kényelem és biztonságaz EMOS IP-3005F kültéri konnektorral

Az EMOS IP-3005F kültéri okos konnektor modern megoldást kínál az otthoni eszközök kezelésére. A praktikus időzítővel könnyedén ütemezheted a csatlakoztatott készülékek automatikus kapcsolását, legyen szó a légkondicionáló vagy a redőnyök bekapcsolásáról. Az aljzat ráadásul képes reagálni az olyan természeti jelenségekre, mint a napfelkelte és napnyugta, hogy funkcióit az aktuális körülményekhez igazítsa.Ezenkívül késleltetett kikapcsolási funkciót is kínál, amely biztosítja, hogy a konnektor kézi bekapcsolás esetén egy meghatározott idő után kikapcsolja magát. A visszaszámláló funkció lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsd, hogy az EMOS konnektor mikor kapcsoljon ki vagy be automatikusanHa pedig rendszeres, meghatározott időközönkénti váltásra van szükséged, a keringtető funkció a rendelkezésedre áll. Ha nem vagy otthon, és jelenlétet akarsz színlelni, hogy otthonod ne legyen vonzó a hívatlan látogatók számára, van egy véletlenszerű üzemmód, amely a házban zajló tevékenységet szimulálja.

Praktikus és elegáns egyszerre

Az EMOS IP-3005F konnektor a modern design és a praktikum tökéletes kombinációja, amely bármilyen külsőhöz illeszkedik. Kompakt mérete biztosítja, hogy nem foglal sok helyet, mégis nélkülözhetetlen eszközzé válik a világítás, az öntözés és más elektromos eszközök vezérléséhez, mindezt kényelmesen a mobiltelefonodról. Ráadásul az IP44-es vízállósági tanúsítvánnyal nem fél az esőtől vagy a hótól, így ideális kültéri használatra. Az intuitív jelzőrendszer lehetővé teszi, hogy azonnal lásd, hogy a konnektor be- vagy kikapcsolt állapotban van-e, amely a kényelem és az ellenőrzés extra szintjét jelenti.

Az EMOS konnektor egyszerű telepítése csupán egy pillanatot vesz igénybe

Az IP-3005F okos konnektor a modern kor kényelmét hozza el otthonodba. Az EMOS GoSmart alkalmazással való párosítása gyerekjáték, így a funkciók széles skáláját pillanatok alatt használatba veheted. A Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolat lehetőségével az aljzat még Wi-Fi kiesés esetén is működőképes marad.Így állandóan ellenőrizés alatt tarthatod az otthonodban lévő elektromos készülékeket. A konnektor akár 3 680 W maximális teljesítménnyel és 16 A áramerősséggel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy bármilyen elektromos eszközzel könnyedén megbirkózik.Használd ki az általa nyújtott előnyöket - a kényelemtől kezdve az energiatakarékosságon át az otthonod feletti végső irányításig. Az EMOS IP-3005F okos konnektorral nemcsak kényelmre számíthatsz, hanem a modern technológiákban rejlő lehetőségeket is kihasználhatod otthonod irányítására.

Integráció az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe

Az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe való integrációja lehetővé teszi az egyes okosotthon-eszközök csatlakoztatását és automatizálását. Hagyd, hogy a háztartás gondoskodjon magáról!

Paraméterek

Összehasonlít
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Működés
Önállóan Kész!
Használat
Világítás, Elektromos hálózat, Smart-Home Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya, Lidl Home Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Működés
Önállóan Kész!
Használat
Világítás, Elektromos hálózat, Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya, Lidl Home Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Működés

Működés
Önállóan Kész!

Biztonsági osztály

IP védelmi fokozat
IP44 Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
energiafogyasztás mérése Kész!
Max. terhelés
3 680 W Kész!
Csatlakozóaljzatok száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EMOS GoSmart IP44 IP-3005F Wi-Fi + időzítő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS GoSmart WiFi venkovní zásuvka IP44 IP-3005F s časovačem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS GoSmart WiFi vonkajšia zásuvka IP44 IP-3005F s časovačom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS GoSmart WiFi Außensteckdose IP44 IP-3005F mit Zeitschaltuhr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS GoSmart WiFi Außensteckdose IP44 IP-3005F mit Zeitschaltuhr.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ