AlzaBoxy Q1 Shop roku

Férfi sportórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Férfi
(35)
Uniszex
(159)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(151)
IOS
(189)
Android GMS-el
(28)
Számlap alakja
Kerek
(131)
Szögletes
(64)
Ovális
(3)
Óratok mérete
9,99 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(99)
Ezüst
(40)
Szürke
(23)
Arany
(6)
Fehér
(9)
Rózsaarany
(2)
Bézs
(4)
Rózsaszín
(1)
Kék
(8)
Zöld
(12)
Lila
(1)
Barna
(1)
Piros
(1)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(51)
Bluetooth
(198)
LTE
(25)
WiFi
(69)
ANT+
(55)
GPS
(153)
NFC fizetési típus
Garmin Pay
(41)
Apple Pay
(19)
Mi Pay
(1)
Sporttevékenységek
Futás
(191)
Kerékpározás
(191)
Séta
(191)
Jóga
(177)
Fitnesz
(175)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(189)
Pulzusfrekvencia
(187)
Távolság
(172)
Kalóriaszámítás
(170)
Sebesség
(154)
Szíj színe
Fekete
(93)
Fehér
(12)
Arany
(1)
Bézs
(14)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(10)
Szürke
(16)
Kék
(17)
Narancssárga
(5)
Zöld
(16)
Sárga
(2)
Barna
(4)
Lila
(1)
Piros
(2)
Khaki
(1)
Bordó
(1)
Szíj anyaga
Orvosi acél
(3)
Rozsdamentes acél
(4)
Bőr
(3)
Gumi
(5)
Titánium
(2)

A férfi sportóra egy modern eszköz, ami minden sportoló számára óriási segítséget nyújthat. A férfi sportórák nyomon követik a fizikai aktivitást, figyelik a pulzusszámot és értékes adatokat szolgáltatnak a teljesítmény javításához. Ideálisak futók, kerékpárosok, úszók és fitneszrajongók számára. Nem tudod, hogy melyik férfi sportóra a számodra legmegfelelőbb? Olvass tovább, és mi tanácsot adunk Neked, és segítünk a megfelelő férfi sportóra kiválasztásában.

Tovább

A férfi sportórák intelligens funkciók széles skáláját kínálják

A férfi sportórák számos intelligens funkcióval vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a fizikai aktivitás részletes nyomon követését és elemzését. Az alapfelszereltséghez tartozik a szívritmus-monitorozás és GPS-követés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan mérjék teljesítményüket és útvonalukat számos sportágban. Emellett a férfi sportórák alváselemzést is kínálnak, ami segít a megfelelő pihenési rend fenntartásában. Egyes modellek egyéb funkciókat is kínálnak, mint például az úszás követése, beleértve a vízellenállás és az úszáshosszok mérését. A mobilalkalmazásokkal való szinkronizálás lehetővé teszi a részletes edzésértékelést, a célok kitűzését és a fejlődés időbeli nyomon követését.

A férfi sportórák funkcionalitásának növelése érdekében további kiegészítők is a rendelkezésedre állnak. A legnépszerűbbek közé tartoznak a különféle pántok és karkötők, amelyek nemcsak a viselés kényelmét növelik, hanem számos színben és anyagban is kaphatók, lehetővé téve a készülék személyre szabását.

Az okostelefon és a férfi sportóra kiegészítik egymást

A férfi sportóra széleskörű csatlakozási lehetőségeket biztosít az okos eszközökhöz, emellett számos kulcsfontosságú előnyt nyújtva a felhasználóknak. Nézzük meg ezeket a legáltalánosabb előnyöket. Talán ez a lista teljesen megváltoztatja a férfi sportórák megítélését.

  • A részletes adatelemzés lehetővé teszi, hogy hozzáférhess az edzéseid részletes elemzéséhez, beleértve a tempót, a távolságot, az elégetett kalóriákat és sok más paramétert. A férfi sportóra az okostelefonnal vagy számítógéppel tökéletesen szinkronizálható.
  • Személyre szabott edzéstervek készíthetők, és nyomon követhetők az alkalmazásokon keresztül, támogatva a konkrét sportcélok elérését.
  • A siker megosztása opció magába foglalja az eredmények és az edzés előrehaladásának megosztását a közösségi médiában, esetleg megoszthatod sikereidet a barátokkal és edzőkkel, ami meglehetősen motiváló lehet.
  • Az edzés közben érkező értesítések biztosítják, hogy minden edzés során képben legyél a teljesítményeddel kapcsolatban.
Vízálló férfi sportórák

A férfi sportórák hívás- vagy SMS-értesítésekkel segítik a kapcsolattartást.

Multisport férfi sportórák

multisport férfi sportórákat úgy tervezték, hogy a sporttevékenységek széles skáláját támogassák, így ideális társ azok számára, akik többféle sportot űznek. A multisport férfi sportóra speciális üzemmódokat kínál a különböző sportágakhoz, mint pl. futás, úszás, biciklizés vagy akár a triatlon. Az egyes üzemmódok a sportág releváns paramétereinek és teljesítményének ellenőrzésére optimalizáltak.

i

Férfi sportórák - vélemények

Még mindig nem tudod, hogy melyik férfi sportóra a számodra legmegfelelőbb választás? A vélemények szerinti szűrés garantáltan segít a választásban. Szóval mire vársz még? Olvasd el a vásárlói értékeléseket, és válassz a számodra legmegfelelőbb férfi sportórák közül..

Mire használhatóak még a férfi sportórák?

A férfi sportórák olyan sokoldalú eszközök, amelyek számos különböző sportban és szabadtéri tevékenységben használatosak. Alkalmazkodóképességük és fejlett funkcióik lehetővé teszik, hogy sokféle kontextusban használhatók legyenek.

  • búvárkodás a víz- és nyomásálló férfi sportórák használata lehetővé teszi a mélység, a merülési idő és más fontos paraméterek nyomon követését.
  • golf egy másik sportág, ahol a férfi sportórák elemzést nyújtanak a játékról, a megtett távolságokról a pályán, és segítenek a technika javításában.
  • fitnesz tevékenységeket az izomaktivitás, az elégetett kalóriák és az általános fizikai teljesítmény mérésére szolgáló funkciók támogatják.
  • Az olyan szabadtéri tevékenységek esetében, mint a túrázás vagy a hegymászás kihasználható a GPS-követés, a magasság és a barometrikus nyomás megfigyelése a biztonságosabb és hatékonyabb szabadtéri felfedezés érdekében.
Férfi sportórák

A férfi sportórák szörfözés közben is használhatók. Feltéve, hogy vízálló és ellenáll a sós víznek.

A férfi sportórák alkalmasak a gyermekek számára is?

A férfi sportórák alkalmasak lehetnek az idősebb gyermekek számára is, akik magas szintű sportágat űznek, vagy akik figyelemmel szeretnék kísérni aktivitásukat. Fontos figyelembe venni a készülék méretét és súlyát a kényelmes viselés érdekében, továbbá érdemes egyszerű kezelhetőségű modellt választani. A játékfunkciók és megosztási lehetőségek szórakozást nyújthatnak a gyermekek számára. A szülői adatfelügyelet és biztonság szintén kulcsfontosságú. Ebből adódóan a férfi sportórák hasznosak lehetnek a fiatalabb sportolók számára is.

Ha nem szeretnél sok pénzt költeni, de egy minőségi férfi sportóra a vágyad, akkor az outlet kategóriában keresgélj. Itt garantáltan teljesen működőképes darabokat találhatsz kedvezményes áron. Szóval ne habozz, és nézz be :)

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black Szállításra kész 4 db
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
98 590 Ft

2.
Samsung Galaxy Fit3, szürke Szállításra kész > 5 db
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft

3.
Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black Szállításra kész > 5 db
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil zenelejátszójának vezérlése és alvás / Ne zavarjanak mód, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 384 óra, egyéb fémek tok
17 990 Ft

Még több
198 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 69×
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
98 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HUWGT36a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Amazfit Falcon
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,28" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 200 m (20 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, magyar nyelvű vezérlés
203 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIfit405b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue - Okosóra Típusok
4,6
Withings Scanwatch Horizon 43mm - Blue
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,4" OLED kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1200 óra
199 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WitSC05
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 35×
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 528 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -3 %
299 990 Ft 309 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPfenix7prob1
4,4
Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil zenelejátszójának vezérlése és alvás / Ne zavarjanak mód, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 384 óra, egyéb fémek tok
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000e1
4,0
Samsung Galaxy Fit3, szürke
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGF03a1
4,6 240×
Xiaomi Smart Band 7
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, egyedi számlapok, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 360 óra, TPU tok
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000a
Fitbit Charge 6 Obsidian/Black Aluminium - Okoskarkötő
Típusok
3,8
Fitbit Charge 6 Obsidian/Black Aluminium
Okoskarkötő - uniszex, GPS, pulzusszám mérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, alumínium tok
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FTBch6a2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék óceán szíj - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék óceán szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2a1
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék-fekete terep szíj, M/L - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék-fekete terep szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2g2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék alpesi szíj, M - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék alpesi szíj, M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2b2
Apple Watch Ultra 2 49mm - titántok, kék alpesi szíj, L - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49mm - titántok, kék alpesi szíj, L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2b3
Huawei Watch Fit SE Forest Green - Okoskarkötő
Típusok
4,2
Huawei Watch Fit SE Forest Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s3
4,8
Xiaomi Smart Band 8 Active fekete
Okoskarkötő - uniszex, LCD kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, egyedi számlapok, ébresztőóra és dátum, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000f2
3,0
Xiaomi Smart Band 8 Pro Black
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, időjárás előrejelzés és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 504 óra
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000g1
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M) - Okoskarkötő
Típusok
4,2 14×
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M)
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s1
4,4 51×
Amazfit Band 7 Beige
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 672 óra, műanyag tok
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIgt402b2
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér - Okoskarkötő
Típusok
4,0 59×
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 288 óra, műanyag tok
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000b2
4,5
Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Black
Okoskarkötő - uniszex, TFT kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, vezeték nélküli töltés, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIRedS2b2
Amazfit T-Rex 2 Ember Black - Okosóra
Típusok
4,8 93×
Amazfit T-Rex 2 Ember Black
Okosóra , GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), műanyag tok
77 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI300i13a1
4,4 43×
Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, TFT kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, vezeték nélküli töltés, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIRedS2b1
Huawei Watch Fit SE Starry Black - Okoskarkötő
Típusok
4,2
Huawei Watch Fit SE Starry Black
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
37 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s1
4,6 72×
HUAWEI Band 8 Emerald Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, akadálymentesség fogyatékkal élők számára, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUB8b3
Xiaomi Smart Band 7 Pro fekete - Okoskarkötő
Típusok
4,0 59×
Xiaomi Smart Band 7 Pro fekete
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, alvásfigyelés, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 288 óra, műanyag tok
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000b1

Férfi sportórák

mobilokSamsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd? Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az...
Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít...
mobiltelefonok5 nagyszerű ár-érték arányú telefon Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az...
A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk.
A Samsung One UI 6 az Android operációs rendszer legújabb kiterjesztése a Samsung készülékekhez. Jelenlegi formájában 2023 októberében jelent meg, és szinte mindent kínál, amit egy modern kezelőfelületnek tartalmaznia kell. A kialakítás elsősorban a testreszabási...
További cikkek Összes cikk

Férfi sportórák

A Férfi sportórák kategóriában összesen 198 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi sportórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb férfi sportórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: férfi sportórák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ