Shop roku Shop roku

Gőzmosógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
A
(1)
D
(11)
E
(5)
Energiaosztály
A
(77)
B
(14)
C
(3)
D
(4)
E
(1)
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül
(86)
Szárítóval
(17)
Típus
Elöltöltős
(102)
Felültöltős
(3)
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(83)
Keskeny (max. 50 cm)
(22)

A gőzmosógép sokkal kíméletesebb, mint egy hagyományos készülék, emellett megbízhatóan mossa ki a legfinomabb ruhaneműt is, például a selymet. A gőzfunkciós mosógép ezenkívül gazdaságosabb, gyorsabban mos és kevésbé zajos. Gőzölős mosógép használata mellett a ruhanemű puha, szellős és allergénmentes. Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, mire képes egy mosógép gőzfunkció segítségével.

Tovább

Mit tud a gőzmosógép?

A gőzfunkciós mosógép kifejlesztése egy hatalmas előrelépés a klasszikus modellekhez képest, melyek meleg víz segítségével mosnak. A gőzölős mosógép minden kulcsfontosságú területen felülmúlja azokat. Mi is a mosógép gőzfunkciós működésének a lényege?

  • A gőzmosógép előnyei a gőzölős technológiában rejlenek.
  • A gőzfejlesztő gőzzé alakítja a vizet, amely mélyen behatol a ruhanemű szálai közé, ennek köszönhetően a gőzfunkciós mosógép gond nélkül megbirkózik még a legmakacsabb foltokat is, légiessé varázsolja a ruhaneműt és eltávolítja az allergének akár 99%-át - különösképpen a porszemcséket és az atkákat.
  • A gőz gyorsabban felmelegíti a dob belsejét, mint a víz, így a gőzölős mosógép energiatakarékosabb is.

Gőzmosógép vélemények
Kíváncsi vagy, melyik a legjobb gőzfunkciós mosógép? Az Alza gőzmosógép teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális gőzölős mosógép termékkínálatot.

A gőzmosógép előnyei

A gőzfunkciós mosógép számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően szinte azonnal elnyerik a tetszésedet a mosógép gőzfunkció nyújtotta előnyei. Meg fogsz lepődni, ha megtudod, a gőzmosógép mit jelent egy átlagos háztartás számára.

  • Különösen kíméletes – a gőz kíméletesen bánik a ruhaneművel, emellett biztonságosan mossa a selymet is.
  • Frissítő hatás – a gőzölős mosógép eltávolítja a ruhaneműből a cigarettából vagy a főzésből származó kellemetlen szagokat.
  • Víz- és energiatakarékos – a gőzfunkciónak köszönhetően az áltagos mosásonkénti energia- és vízfogyasztás 30%-a is megtakarítható.
  • Gyorsabb mosás – a gőzfunkciós mosógép körülbelül egyharmaddal kevesebb idő alatt mossa ki a ruhaneműt, mint a hagyományos mosógépek.
  • Könnyebb vasalás – a speciális Refresh programnak köszönhetően a gőzmosógép olyan módon mossa a ruhaneműt, hogy az még a vasalást is megkönnyíti.
  • Antibakteriális hatás – gőzfunkciós mosógép használata mellett a ruhanemű baktériumoktól, atkáktól és porszemektől mentes, ami az allergiások számára különösen fontos lehet.
  • Alacsony zajszint – a legtöbb gőzmosógép modell esetében a motor teljesítménye közvetlenül a dobra kerül átvezetésre, ami alacsonyabb zajszintet eredményez.

A gőzmosógép hátrányai

A gőzmosógép talán csak egyetlen hátránnyal rendelkezik, ami pedig a magasabb vételár. A gőzfunkciós mosógép tehát akkor igazán remek választás, ha hajlandó vagy a minőségért cserébe valamivel többet fizetni.

  • Gőzmosógép árak - a hagyományos mosógépekhez képest egy gőzfunkciós mosógép akár több tízezer forinttal is többe kerülhet.

A gőzölős mosógép tartozékai közt minden olyan dolgot megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Nézz körül bátran!

A gőzmosógép speciális funkciói

A gőzfunkciós mosógép számos olyan hasznos funkciót kínál, amelyek a segítségedre lesznek a mosásban.

  • A Refresh program a gőz segítségével távolítja el a szagokat, miközben előkészíti a ruhákat a könnyebb vasalásra.
  • Az Air Bubble technológia a dobban lévő légbuborékokat használja fel a mosópor hatékonyabb feloldására.
  • Az Eco programnak köszönhetően a gőzfunkciós mosógép környezetkímélő, emellett a lehető legkevesebb szennyezett vizet engedi ki magából.

i

A Refresh program a legtöbb gőzölős mosógép esetében mosás nélkül is aktiválható, ami leginkább akkor bizonyul hasznosnak, amikor például a tábortűztől vagy cigarettától füstszagúvá vált ruhaneműt szeretnéd felfrissíteni.

A gőzfunkciós mosógép többféle kivitelben is kapható

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a számodra legmegfelelőbb gőzmosógépnek? Ez attól függ, hogy például a szűkös hely problémáját szeretnéd-e megoldani, vagy inkább egy okos gőzmosógépet keresel-e, amely az átlagosnál jobb funkciókat kínál. Kínálatunkban különféle változatokkal találkozhatsz, amelyek között mindenki megtalálja a számára ideális gőzmosógépet.

i

Gőzmosógép fórum
Tudni szeretnéd, melyik a legnépszerűbb gőzmosógép? Sorba rendeztük számodra a legnépszerűbb gőzmosógépeket, így megtudhatod, mely készülékekre esik a legtöbb választás és a legjobb értékelés. Amennyiben még ezek után sem vagy biztos a döntésben, ajánljuk figyelmedbe a Hogyan válasszunk mosógépet című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE WNEI14AS Szállításra kész 2 db
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 10 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 50 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Power Wash és Steam Refresh, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
157 990 Ft

2.
GORENJE WNEI84SDS SteamTech Szállításra kész 5 db
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 63 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 46,5 cm (Sz×Ma×Mé)
134 590 Ft

3.
BEKO WUE8726XST Szállításra kész > 5 db
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 84 × 55 cm (Sz×Ma×Mé)
120 190 Ft

Még több
105 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 11×
Siguro WM-T711W Wash Master - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosógép - gőzölős, felültöltős, A energiaosztály, mosógép kapacitása (ECO program 40 - 60 °C) 7 kg, energiafogyasztás 44 kWh/100 ciklus, vízfogyasztás ciklusonként 45 l, AquaStop, Fuzzy Logic, SteamCare, inverteres motor, gyorsprogram, kijelző, LED kijelzők, gyermekzár, Soft Opening, 1200 rpm csavartatás, méretek 40 × 87,5 × 61 cm (Szé×Ma×Mé), súly 56 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a motorra
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_WM_T711W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
GORENJE WNEI14AS
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 10 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 50 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Power Wash és Steam Refresh, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
157 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GORPR057
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
WHIRLPOOL BI WDWG 751482 EU N
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 648 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 69 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 82 cm × 59,5 cm × 53,8 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
242 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHPS002
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
HAIER HWD80B14959S8U1S - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 33×
HAIER HWD80B14959S8U1S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
306 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPRS07
TCL FF0814WA0CZ
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Méhsejt szerkezetű dob, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 56 cm (Sz×Ma×Mé)
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCLPR001
4,8
BEKO WUE8726XST
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 84 × 55 cm (Sz×Ma×Mé)
120 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEPR130
4,7
GORENJE WNEI84SDS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 63 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 46,5 cm (Sz×Ma×Mé)
134 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GORPR042
4,7 29×
CANDY RO41274DWMST/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
132 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR155
4,4 81×
Whirlpool FFB 8458 BV EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR072
4,5
Haier HW80-B14959S8U1S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1330 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 49 cm (Sz×Ma×Mé)
216 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPR015
4,7 32×
GORENJE WNEI84BS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR040
4,7 55×
GORENJE WNHEI74SAS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 47 cm (Sz×Ma×Mé)
144 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR050
4,0
WHIRLPOOL W6X W845WB EE Supreme Silence
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, 6. érzék, SteamCare és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,9 × 84,5 × 60,7 cm (Sz×Ma×Mé)
181 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR095
4,5 54×
HAIER HWD80-B14979-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 68 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények, mobilos vezérlés és gyerekzár, SteamCare, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
236 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPRS04
4,8 75×
SAMSUNG WW90T554DAE/S7
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Eco Bubble és AddWash, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 55 cm (Sz×Ma×Mé)
212 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAWM030
4,9 49×
Haier HW100-B14979-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 10 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 51 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 51 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aqua stop és Fuzzy logic, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPR008
4,9 14×
SAMSUNG WW90T654DLH/S7
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, mobilos vezérlés és gyerekzár, Eco Bubble és AddWash, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 55 cm (Sz×Ma×Mé)
218 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAWM028
4,4 19×
CANDY CSWS 4852DWE/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 326 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, Aqua stop, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
137 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS028
4,7 40×
GORENJE WNEI84AS
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram és inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás -6 %
149 990 Ft 159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR048
5,0
BOSCH WGG244F0BY Serie 6
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 46 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, automatikus adagolás, LED jelzőfények, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aquaoverflow, Steam Refresh és i-DOS, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,8 × 84,8 × 59 cm (Sz×Ma×Mé)
288 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR077
4,5
HOOVER H5DPB585AMBC/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
193 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HOOVPS034
4,7 23×
HOOVER HWP 48AMBCR/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 38 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPR022
4,3 21×
GORENJE WNEI94AS
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 49 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Fuzzy logic, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
151 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR047
4,5 11×
HOOVER H3TSM47TAMCE-S H-WASH 300 Pro
Mosógép - felültöltős, B energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 41 × 86 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
142 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPR032

Gőzmosógépek

színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan lehet megvédeni magunkat a fertőzéstől. A higiéniai előírások következetes betartása és a zsúfolt helyek elkerülése mellett a háztartásunkra is fokozott figyelmet...
mosógépInverter motor Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel elhasználódnak, amely súrlódáshoz és szikrázáshoz vezet. Az inverter motor az elektronikus sebesség-szabályozás elvén működik, amely csökkenti a rázkódást és a kopást, továbbá...
További cikkek

Gőzmosógépek

A Gőzmosógépek kategóriában összesen 105 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gőzmosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gőzmosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gőzmosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gőzmosógépek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ