Shop roku Akvizice ApF HU

Nyomógombos telefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kijelző mérete
Rendszermemória (RAM)
16 GB ≥
(4)
12 GB
(2)
1 GB ≤
(42)
Belső tárhely mérete
256 GB
(6)
16 GB ≤
(58)
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya
(41)
Dual SIM
(14)
Single SIM
(60)
Dual SIM + eSIM
(2)
Megjelenés éve
2024
(6)
2023
(31)
2022
(17)
2021
(9)
2020
(7)
2019
(1)
2017
(2)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
0,08 Mpx
50 Mpx
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(6)
WiFi
(9)
Bluetooth
(111)
GPS
(23)
Infraport
(6)
A-GPS
(6)

Ha csak telefonálni és üzeneteket szeretnél írni, akkor a nyomógombos telefon az ideális választás számodra. Akkumulátoruk üzemideje jóval hosszabb, mint az okostelefonoké, és nem kell úgy félteni a leeséstől. Ráadásul a nyomógombos telefonok széles választékának köszönhetően kényelmesen szörfözhetsz az interneten és készíthetsz fényképeket. Milyen nyomógombos telefon a megfelelő választás? Olvass tovább.

Tovább

Nyomógombos telefon - előnyök és hátrányok

A nyomógombos telefonok számos előnnyel rendelkeznek a ma már népszerű érintőképernyős telefonokkal szemben, de van néhány hátrányuk is.

  • Hosszabb élettartam.
  • Sokkal hosszabb akkumulátor-üzemidő.
  • Kompakt méret.
  • Alacsonyabb beszerzési ár.
  • A vírusok veszélye általában nem áll fenn.
  • Alacsonyabb teljesítmény.
  • Gyengébb kamera.
  • Kisebb kijelző és tárhely.
  • Jelentősen kevesebb funkció.
  • A dizájn általában nem prioritás.

A nyomógombos telefonok dizájn szerint vannak kategorizálva? Igen

A nyomógombos telefonok, szemben az érintőképernyős telefonokkal, többféle dizájnnal készülnek, és így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Az öt leggyakoribb kialakítás a következő:

  1. Az összecsukható mobiltelefonok jellemzője a kihajtható design, amely lehetővé teszi, hogy közben megőrizzék kompakt méretüket egy nagyobb gomb vagy kijelző ellenére is.
  2. A nyomógombos strapatelefonok telefonok általában ütés- és vízállók.
  3. Az érintőképernyős nyomógombos telefonok olyan hibrid modellek, amelyek mindkét világ előnyeit ötvözik.
  4. A klasszikus nyomógombos telefonok nagyon egyszerűek, különleges kialakítások nélkül.
  5. A kihúzható nyomógombos telefonok a kijelző alá rejtik a billentyűzetet, amelyet ki kell csúsztatni.

Nem vagy biztos benne, hogy a nyomógombos telefon megfelelő-e számodra? Nézd meg az érintőképernyős mobiltelefonok kínálatunkat, vagy nézd meg a legjobb mobiltelefonok 2023-ban tartalmazó listánkat.

Speciális nyomógombos mobiltelefonok

A nyomógombos mobiltelefonok a kialakítás mellett technológia és funkció szerint is feloszthatók.

  • A mobiltelefonok időseknek egyszerű kezelhetőséget és olyan alapvető funkciókat garantálnak, mint a hívás és az SMS-ek küldése.
  • A nyomógombos telefonok Wifivel lehetővé teszik az e-mailezést vagy a webböngészést, ha vezeték nélküli hálózatra csatlakozol.
  • A nyomógombos okostelefonok előre telepített intelligens operációs rendszerrel rendelkeznek, ezért sokkal több funkciót kínálnak, például alkalmazások letöltését a Google Play áruházból.

Mobiltelefonok időseknek

A nagyobb gombokkal ellátott telefon könnyű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. Ezért az idősek és a csökkent finommotorikus képességekkel rendelkezők is nagyra értékelik.

Milyen nyomógombos mobiltelefon a megfelelő választás?

A nyomógombos mobiltelefon kiválasztását a következő néhány paraméter alapján javasoljuk.

Kijelző - a nyomógombos mobiltelefonok szíve

A kijelző minden nyomógombos telefon alapja, ezért fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk rá. Az átlót leggyakrabban hüvelykben adják meg, és ez határozza meg a kijelző méretét. A hívásokhoz és az alkalmi szöveges üzenetekhez elegendő a 1,5″-es kijelző. Ha fotózni és böngészni is tervezel a weben, akkor nagy gombos telefont ajánlunk, amelynek átlója 2,5″ feletti.

Sok nyomógombos telefon szép fényképeket készít

Egy beépített kamerával rendelkező nyomógombos telefon jól jön mindenkinek, aki időnként fotózni is tervez. Választáskor a megapixel (Mpx) paraméterre koncentrálj, amely a fotó pixeleinek számát és ezáltal a minőségét befolyásolja. Az igényes felhasználóknak mindenképpen egy 5 Mpx-es kamerával rendelkező nyomógombos telefon lesz a megfelelő választás, amely sokkal jobb minőségű fényképeket garantál.

i

A minőségi fényképek prioritást élveznek a számodra? Akkor inkább nézelődj a kamerás mobilok között a jobb minőségű képek érdekében, vagy válogass a fényképezőgépek között.

Hány fájlt képes tárolni egy nyomógombos telefon?

A nyomógombos telefon belső tárhelye képek, zeneszámok és videók tárolására szolgál. Normál felhasználók számára 16 GB vagy annál kevesebb elegendő legfeljebb 4000 fénykép vagy 3200 dal tárolására. Ha sok zenehallgatást, fényképezést és videózást tervezel, fontold meg a 32 GB-os vagy annál nagyobb kapacitású nyomógombos mobiltelefon vásárlását, amely megduplázza a kapacitást.

Az akkumulátor élettartama, avagy meddig bírja a nyomógombos telefon?

Az akkumulátor kapacitását milliamperórában (mAh) mérik, és ez határozza meg, hogy egy nyomógombos telefon mennyi ideig bírja. Az igényes felhasználók 4000 mAh-s akkumulátort találnak, amely a használat intenzitásától függően akár több napig is kitart. A kapacitás mellett nézd meg az akkumulátor típusát is - egy cserélhető akkumulátorral rendelkező nyomógombos telefon egy új mobil akkumulátorral újra életre kelthető.

Az akkumulátor élettartama mindig attól függ, hogy mennyire használod - ha internetezel és zenét hallgatsz, a telefon gyorsabban lemerül. Ha fontos neked az akkumulátor élettartama, válaszd az internet és egyéb funkciók nélküli nyomógombos mobiltelefon készüléket, vagy válogass power bankok között.

Milyen további funkciókat kínál egy nyomógombos telefon?

A legjobb nyomógombos telefonok olyan kiegészítő funkciókat és telefon tartozékok széles skáláját kínálja, amelyek megkönnyítik a használatukat, vagy új képességekkel egészítik ki őket.

  • Használd az előlapi kamerát szelfikészítésre, vagy saját magadról készített fotók készítésére.
  • Az FM tuner segítségével rádiót vagy kedvenc rádióállomásodat hallgathatod.
  • Az SD kártya olvasó SD kártyák segítségével bővítik a nyomógombos telefonok belső tárhelyét.
  • A töltőállvány megkönnyíti a töltési folyamatot, csak helyezd a nyomógombos mobiltelefont a tartóba.
  • A Bluetooth egy vezeték nélküli kapcsolat, amely fejhallgató csatlakoztatására vagy fájlok megosztására szolgál.
  • A 3,5 mm-es Jack csatlakozó fejhallgató csatlakoztatására szolgál zenehallgatáshoz vagy telefonhívások lebonyolításához.
  • A LED lámpa többnyire a fényképezőgép vakujaként szolgál, de gyakrabban fogod lámpaként használni.
  • A Dual SIM hasznos, ha két telefonszámmal rendelkezel (személyes, munkahelyi), és mindkettőt használnod kell.
  • Az SOS gomb megnyomásakor riasztást küld a kiválasztott kontaktoknak, és jelzi a tulajdonos aktuális tartózkodási helyét. Praktikus elkóborlás, orvosi vészhelyzet vagy vészhelyzet esetén.

i

Olcsó nyomógombos telefon után kutatsz? Akkor Outlet oldalunk használt termékeket kínál számodra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NOKIA 105 (2023) szürke Szállításra kész > 5 db
Mobiltelefon - 1,77"-es TFT kijelző 160 × 120 felbontással, dual SIM, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, 1000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
11 990 Ft

2.
OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete Szállításra kész > 5 db
Mobiltelefon - 6,82"-es AMOLED kijelző 3168 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP65 vízálló, gyorstöltés 100W, vezeték nélküli töltés 50W, 5400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
399 990 Ft

3.
EVOLVEO StrongPhone Z6 narancssárga Szállításra kész > 5 db
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,8"-es TN kijelző 320 × 240 felbontással, dual SIM + memóriakártya, kameramodul: 2Mpx, Bluetooth, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, SOS gomb, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
32 790 Ft

Még több
117 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
EVOLVEO EasyPhone XO, fekete - Mobiltelefon
Típusok
3,2
EVOLVEO EasyPhone XO, fekete
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,8"-es TN kijelző 320 × 240 felbontással, dual SIM + memóriakártya, MediaTek MT6261D processzor, kameramodul: 0,3Mpx, Bluetooth, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, töltőállvány, 1700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
Szuper ár
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO122b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Panasonic KX-TU550EXB fekete - Mobiltelefon
Típusok
3,8 22×
Panasonic KX-TU550EXB fekete
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,8"-es TFT kijelző 1170 × 480 felbontással, single SIM, kameramodul: 1,2Mpx, LTE, Bluetooth, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, 140 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
Szuper ár
28 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL910b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Panasonic KX-TU550EXC - Mobiltelefon
Típusok
3,8 22×
Panasonic KX-TU550EXC
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,8"-es TFT kijelző 320 × 240 felbontással, 0,128 GB belső tárhely, single SIM, kameramodul: 1,2Mpx, LTE, Bluetooth, USB-C csatlakozó, gyorstöltés, SOS gomb, töltőállvány, 1400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
Szuper ár
28 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL911b1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,7 30×
Gigaset GL7 szürke
Mobiltelefon - 2,8"-es TFT kijelző 320 × 240 felbontással, 4 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, kameramodul: 2Mpx, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, töltőállvány, 1400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022
43 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TL835b1
5,0
EVOLVEO StrongPhone Z6 narancssárga
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,8"-es TN kijelző 320 × 240 felbontással, dual SIM + memóriakártya, kameramodul: 2Mpx, Bluetooth, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, SOS gomb, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO124b1
EVOLVEO StrongPhone W4, piros - Mobiltelefon
Típusok
4,3
EVOLVEO StrongPhone W4, piros
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,8"-es IPS kijelző 320 × 240 felbontással, dual SIM + memóriakártya, MediaTek MT6261D processzor, kameramodul: 2Mpx, Bluetooth, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, SOS gomb, 2500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
Szuper ár
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO123b1
4,1 21×
NOKIA 105 (2023) szürke
Mobiltelefon - 1,77"-es TFT kijelző 160 × 120 felbontással, dual SIM, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, 1000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK2820b2
Panasonic KX-TU155EXCN kék - Mobiltelefon
Típusok
4,6 12×
Panasonic KX-TU155EXCN kék
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,4"-es TFT kijelző 320 × 240 felbontással, single SIM, kameramodul: 0,3Mpx, Bluetooth, Micro USB csatlakozó, SOS gomb, töltőállvány, 1400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL907b2
4,6 355×
EVOLVEO EasyPhone XD kékes ezüst
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,3"-es TN kijelző 320 × 240 felbontással, single SIM, kameramodul: 0,3Mpx, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, SOS gomb, 1000 mAh kapacitású akkumulátor
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO101c
4,6 355×
EVOLVEO EasyPhone XD piros-ezüst
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,3"-es TN kijelző 320 × 240 felbontással, single SIM, kameramodul: 0,3Mpx, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, SOS gomb, 1000 mAh kapacitású akkumulátor
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO101d
EVOLVEO StrongPhone W4, zöld - Mobiltelefon
Típusok
4,3
EVOLVEO StrongPhone W4, zöld
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,8"-es IPS kijelző 320 × 240 felbontással, dual SIM + memóriakártya, MediaTek MT6261D processzor, kameramodul: 2Mpx, Bluetooth, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, SOS gomb, 2500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
Szuper ár
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO123b2
4,6 355×
EVOLVEO EasyPhone XD fekete és ezüst
Mobiltelefon - 2,3" színes kontrasztos kijelző, könnyű kezelhetőség, világos és egyszerű menü, SOS gomb (6 szám), 3 gomb kedvenc ismerősöknek, kamera, kártyafüggetlen, FM rádió, zseblámpa, számológép, hangrögzítő, microSDHC, kihangosító, töltő állvány
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO101b
4,5
Panasonic KX-TU250EXB
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,4"-es TFT kijelző 320 × 240 felbontással, single SIM, kameramodul: 1,2Mpx, LTE, Bluetooth, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, 1500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL914b1
EVOLVEO EasyPhone XG piros - Mobiltelefon
Típusok
4,1 23×
EVOLVEO EasyPhone XG piros
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,4"-es 320 × 240 felbontással, single SIM, kameramodul: 3Mpx, GPS, Jack (3,5mm) csatlakozó, SOS gomb, 1000 mAh kapacitású akkumulátor
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO119b2
4,2 33×
EVOLVEO StrongPhone Z5
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,8"-es TN kijelző 320 × 240 felbontással, dual SIM + memóriakártya, kameramodul: 2Mpx, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, IP68 vízálló, SOS gomb, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021
28 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO118
Panasonic KX-TU155EXBN fekete - Mobiltelefon
Típusok
4,6 12×
Panasonic KX-TU155EXBN fekete
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,4"-es TFT kijelző 320 × 240 felbontással, single SIM, kameramodul: 0,3Mpx, Bluetooth, Micro USB csatlakozó, SOS gomb, töltőállvány, 1400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL907b1
4,0 20×
Nokia 2660 Flip fekete
Mobiltelefon - 2,8"-es TFT kijelző 320 × 240 felbontással, 0,128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, kameramodul: 0,3Mpx, LTE, Bluetooth, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, 1450 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Nokia Series 30+ operációs rendszer
Leárazás -13 %
27 890 Ft 31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK2813b1
4,6 355×
EVOLVEO EasyPhone XD fehér
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,3"-es TFT kijelző 320 × 240 felbontással, single SIM, kameramodul: 0,3Mpx, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, SOS gomb, 1000 mAh kapacitású akkumulátor
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO102a
4,0
Panasonic KX-TF200, fekete
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,4"-es TFT kijelző 320 × 240 felbontással, single SIM, kameramodul: 0,3Mpx, Bluetooth, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, 1000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
Leárazás -6 %
16 990 Ft 17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL913b1
4,3
TCL Onetouch 4021
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 1,8"-es 160 × 128 felbontással, dual SIM + memóriakártya, MediaTek MT6261 processzor, kameramodul: 0,08Mpx, Bluetooth, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, 1030 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
7 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCL120b1
EVOLVEO EasyPhone fekete - Mobiltelefon
Típusok
4,4 57×
EVOLVEO EasyPhone fekete
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 1,8"-es TFT kijelző 160 × 128 felbontással, single SIM, Micro USB csatlakozó, SOS gomb, 1000 mAh kapacitású akkumulátor
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO102c
4,0 12×
NOKIA 110 4G (2023) kék
Mobiltelefon - 1,77"-es IPS kijelző 160 × 120 felbontással, 0,125 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Unisoc T107​ processzor, kameramodul: 0,08Mpx, LTE, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, 1450 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK2822b2
3,4 28×
EVOLVEO EasyPhone FM, piros
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 2,3"-es TFT kijelző 320 × 240 felbontással, dual SIM + memóriakártya, kameramodul: 0,3Mpx, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, SOS gomb, töltőállvány, 1000 mAh kapacitású akkumulátor
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO111b1
Panasonic KX-TU110EXB fekete - Mobiltelefon
Típusok
4,6 13×
Panasonic KX-TU110EXB fekete
Mobiltelefon - nyomógombos telefon, 1,77"-es TFT kijelző 160 × 128 felbontással, dual SIM, kameramodul: 0,3Mpx, Bluetooth, Micro USB csatlakozó, SOS gomb
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL902b1

Nyomógombos telefonok

mobilokKaiOS operációs rendszer: magasabb szintre emeli az olcsóbb telefonokat A KaiOS egy klasszikus nyomógombos telefonokhoz tervezett operációs rendszer. Célja, hogy a régebbi telefonokat összekapcsolja a modern digitális korszakkal. A KaiOS lehetővé teszi az alkalmazások letöltését a speciális KaiStor-ról, a 4G hálózat használatát az...
Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
mobiltelefonokA Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
További cikkek Összes cikk

Nyomógombos telefonok

A jelenlegi legnépszerűbb telefonok gyakran olyan jellemzőket tudnak magukénak és olyan teljesítményt nyújtanak, amelyek a hétköznapi halandók számára nem praktikusak. Ha a mobilt mindenekelőtt az eredeti céljának megfelelően szeretnéd használni, nyugodt lelkiismerettel válassz a legolcsóbb modellek közül. 

Az olcsó mobil nem rosszabbat jelent

Az olcsó mobiloknak nem kell feltétlenül butának lenniük. Egy egész sor olcsó Androidos telefon van. Ennek köszönhetően a mobilodra ingyen telepíthetsz alkalmazásokat. Mobiltelefont olcsón vásárolni okos megoldás is lehet. Legfőbb erősségük az egyszerűségük. Kisebb kijelzőjük van, így a nagyobb érintőkijelzős telefonokkal összehasonlítva sokszorosan hosszabb az akkumulátoruk működési ideje. Ugyanakkor megbízhatóbbak és tartósabbak is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nyomógombos telefonok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nyomógombos telefonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nyomógombos telefonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nyomógombos telefonok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ