A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

LifeFit OverBall, világoskék

Termékkatalógus
LifeFit OverBall, világoskék
4,8 10 értékelés
Overball - többféle átmérő
Kód:  SPTms0157nad Termékszám:  SPTms0157nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LifeFit OverBall, világoskék

Szeretnéd nyújtani, erősíteni, formálni a tested, illetve helyesen tartani ülés közben? Szerezz be egy felfújható fitnesz labdát, melyet sokoldalúan használhatsz nyújtáshoz, egyensúlyi gyakorlatokhoz, erősítéshez, aerobic és gimnasztikai gyakorlatokhoz. A nagyszerű választás és segítség a gerinc problémákra is, különösen akkor, ha sokat ülsz a gép előtt. Az univerzális LifeFit OverBall nagyon tartós anyagból, PVC-ből készült. Azoknak, akik testedzés során is az első osztályú gondoskodást és minőséget keresik.

A LifeFit OverBall labda főbb jellemzői

  • Univerzális fitnesz labda
  • Kiválóan alkalmas fitnesz-, cardio- és rehabilitációs gyakorlatokhoz
  • Erős PVC anyag
  • LifeFit OverBall terhelhetősége 100 kg
  • 20 és 25 cm átmérőjű változatban
  • Szín: világoskék

Tartós anyag

A Lifefit Overball egyedülálló, rendkívül tartós és rugalmas anyagával tűnik ki a tömegből. PVC -ből készült, amely nem reped meg. Az Anti-Burst rendszernek köszönhetően, nagyobb terhelés esetén a felesleges levegőt lassan engedi ki, ez nagyban hozzájárul a labda biztonságos használatához. De nem igazán kell aggódnod a túlterhelés miatt, hiszen a labda teherbírása akár 100 kg.

Átmérő:
20 és 25 cm


Megjegyzés:
» Összes gimnasztikai labda és fitness labda

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LifeFit OverBall, világoskék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeFit OverBall světle modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LifeFit OverBall svetlomodrý.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ