30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Fritőzök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
1,2 l
30 l
-
Szín
Antracitszürke
(1)
Fehér
(30)
Fekete
(155)
Piros
(3)
Világos
(1)
Krémszínű
(2)
Kék
(1)
Inox
(21)
Ezüst
(28)
Szürke
(11)
Sötétkék
(1)
Sötétszürke
(1)
Zöld
(7)
Arany
(2)
Funkciók
Időzítő
(181)
Hőmérséklet szabályozás
(145)
Automatikus programok
(128)
Automatikus kikapcsolás
(106)
Hőmérséklet megtartása
(29)
Teljesítmény
800 W
3600 W
-

A fritőz, vagy más néven olajsütő, az olajban történő sütés mellett használható forrólevegős sütésre és melegítésre is. Az olajsütők fő előnye a gyors és egyenletes ételkészítés. A fritőz használható hús, zöldségfélék és kelt tésztából készült ételek - például fánk vagy muffin - készítésére is. Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, hogyan igazodj el az fritőzök színes világában.

Tovább

Mire érdemes odafigyelni fritőz választásakor?

A fritőz segítségével történő ételkészítés gyorsabb és kényelmesebb, mint a hagyományos serpenyőben sütés. Vásárlás előtt leginkább a következő kritériumokra fordíts figyelmet:

  1. Először válaszd ki az olajsütő típusát a melegítési mód szerint. Létezik forrólevegős fritőz és hagyományos olajsütő.
  2. A fritőz ideális méretét annak függvényében határozd meg, hogy gyakran fogod-e mozgatni, vagy mindig ugyanott lesz.
  3. A sütőedény űrtartalma arról árulkodik, hogy a fritőz egy sütéssel hány fő részére képes ételt készíteni. Az edény tapadásmentes anyaga biztosítja a könnyű karbantartást.
  4. A fritőzök különböző funkciói jelentősen megkönnyítik annak használatát - legyen szó időzítőről, hőmérséklet megtartásról vagy az olyan biztonsági funkciókról, mint az automatikus kikapcsolás vagy a túlmelegedés elleni védelem. Nagyon sok modern fritőz például kijelzővel is rendelkezik, és lehetővé teszi a digitális vezérlést, akár alkalmazáson keresztül is.
  5. Speciális programok a különböző ételek sütéssel, grillezéssel, szárítással és egyéb módszerekkel történő elkészítéséhez.

Az érintőképernyővel ellátott forrólevegős fritőz könnyen kezelhető.

Klasszikus fritőz ropogós finomságokhoz

A klasszikus fritőz forró olajat használ az ételek sütéséhez. Ideális hasábkrumpli, sült csirke és más népszerű ételek készítéséhez. A fritőz belsejében lévő, olajba merített kosárban sül az étel. A speciális szagszűrőknek köszönhetően a sütés során nem keletkezik kellemetlen szag. A növényi olajok könnyebben emészthetők, a pálmaolaj pedig minőségi ételek készítéséhez alkalmas.

  • A fritőz ideális alkalmi sütéshez.
  • Az étel sütés után ropogós.
  • Rövidebb sütési idő, mint a serpenyőben történő sütéskor.
  • A fritőz kivehető részei mosogatógépben is moshatók.
  • A nem kivehető alkatrészek tisztítása komplex folyamat.
  • Az olajsütőben történő ételkészítés kevésbé egészséges.

Az élelmiszerek akár 80% zsírt is felszívnak, így a klasszikus olajsütőben történő sütésnél egészségesebb a forrólevegős fritőz használata.

Forrólevegős fritőz

A légkeveréses vagy forrólevegős fritőz az olajsütő olaj nélküli verziója. Hőcserélővel és ventilátorral keringeti a forró levegőt az étel körül. Ez a fajta sütő lehetővé teszi, hogy olaj nélkül vagy minimális mennyiségű olajjal süss, ami egészségesebb alternatívát jelent. A forrólevegős fritőz az ételeket a hagyományos forrólevegős sütőhöz hasonlóan készíti el. Jobb minőségű olajok használhatók, amelyek más fritőzökben elégnének.

  • Egészségesebb ételek készítése.
  • Alacsonyabb sütési hőmérséklet.
  • A forrólevegős fritőz könnyen tisztítható.
  • Nincs szükség zsiradékra, vagy csak kevés szükséges.
  • Többzónás sütés, így egyszerre akár több étel is süthető.
  • A forrólevegős fritőz ára magasabb.
  • Hosszabb sütési idő.

i

Olajsütő ár

A fritőz árak viszonylag széles skálán mozognak, mindazonáltal nem túl drágák, így bárki könnyen megtalálhatja a számára tökéletes modellt. Egy klasszikus olajsütő jellemzően olcsóbb, mint egy forrólevegős fritőz. A különféle fritőzök árai körülbelül 14 és 120 ezer forint között mozognak. Amennyiben a kedvezményes ajánlatokat keresed, tekintsd meg akciós fritőz kínálatunkat és válogass kedvedre.

Mini fritőz

A mini olajsütő vagy mini fritőz megszólalásig hasonlít a nagyobb változatokhoz mind külsőre, mind funkcióit tekintve, de kompakt méretének köszönhetően egy kisebb konyhában is el fog férni. Kiválóan alkalmas kisebb háztartásoknak, ahol 1-2 fő számára készül általában étel. Mini fritőz forrólevegős és olajat használó változatban is kapható. A mini olajsütő általában 1-3 literes edénnyel rendelkezik, tehát kevesebb olaj használata szükséges.

A nagyobb háztartásokba, ahol legalább négy fő részére kell ebédet készíteni, egy nagyobb 6-8 l-es edénnyel rendelkező fritőz alkalmasabb. A forrólevegős fritőzök között találhatsz 18 l kapacitású készüléket is, amellyel már tekintélyes mennyiségű ételt tudsz egyszerre készíteni.

Siguro forrólevegős fritőz
Forrólevegős fritőz

Tefal fritőz
Olajsütő

Mini fritőz
Mini fritőz

Az olajsütők egyéb funkciói és tartozékai

Számos fritőz olyan funkciókat kínál, amelyek biztosan segítségedre lesznek sütés-főzés közben. A funkciók mellett a tartozékok egy része is azért felel, hogy a fritőz használata és kezelése minél egyszerűbb és biztonságosabb legyen.

  • A kínálatban szereplő fritőzök nagyjából fele saját kijelzővel rendelkezik, amely segítségével könnyebben kezelheted a készüléket, emellett figyelemmel követheted a sütési hőmérsékletet és időt.
  • Az időzítő, az automatikus kikapcsolás és az automatikus programok mind-mind olyan hasznos funkciók, amelyeknek köszönhetően a kívánt eredmény eléréséhez a sütési folyamat részedről csupán minimális odafigyelést igényel.
  • Az olajcsere-jelző figyelmeztet, hogy az olaj megégett vagy szennyezett.
  • Az átlátszó fedélnek köszönhetően könnyen ellenőrizheted a sütési folyamatot.
  • A hőmérséklet-szabályozás segítségével minden ételhez beállíthatod az optimális hőmérsékletet.
  • A szigetelt burkolat vagy Cool touch rendszer megakadályozza az égési sérüléseket, ha véletlenül hozzáérsz a fritőz oldalához.
  • A többzónás kialakítás lehetővé teszi két vagy több összetevő egyidejű elkészítését külön olajfürdőben, saját hőmérséklet-szabályozással.
  • Forgókosaras fritőz - A forgókosár kényelmes és egyszerű sütést tesz lehetővé.
  • Olajsütő kivehető tartállyal - A kivehető edény jelentősen megkönnyíti a fritőz tisztítását.

i

Ne feledkezz meg a praktikus fritőz kiegészítőkről

Nézd meg fritőz tartozékok kínálatunkat, ahol többek között sütő- és grillkészleteket és sütőkosarakat találsz.

A legjobb fritőz
Ha még nem vagy biztos a döntésben és kíváncsi vagy, melyek a legjobb olajsütők más vásárlók véleménye szerint, tekintsd meg a kínálatunkban szereplő legnépszerűbb fritőzök listáját.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal EY245310 Easy Fry Max 5l Forest Szállításra kész > 5 db
Airfryer - űrtartalom 5l, teljesítmény 1500W, 10 előre beállított program (sültkrumpli, csirke, steak, hal, desszert, pizza, nuggets, zöldségek, garnélarák és bacon), étel akár 6 személyre, intuitív digitális képernyő, egyszerű tisztítás, akár 70% energia-megtakarítás, 46%-kal gyorsabb eredmény, tapadásmentes edény, 15 év javíthatósági garancia
37 790 Ft

2.
Philips HD9200/10 Szállításra kész > 5 db
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, max. hőmérséklet 200 °C, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet megtartása és automatikus kikapcsolás, 5 program, 1400 W teljesítmény, 4,1 l-es edény, tömege 4,5 kg, mérete 29,5 × 26,4 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
29 990 Ft

3.
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill Szállításra kész > 5 db
Airfryer - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, 2050 W, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
58 800 Ft

Még több
225 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
5,0
Home AF-B250 Air Fry Compact
Airfryer - teljesítmény 1230 W, edény térfogata 1,8 l, sütési terület térfogata 1,5 l, az edény mosogatógépben mosható, 360° Hot Airflow technológia (a tökéletes forró levegő-keringetésért), időzítő, automatikus kikapcsolás, max. hőmérséklet 200 °C, kábel hossza 100 cm
Szuper ár
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_AF_B250B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 20×
Tefal EY245310 Easy Fry Max 5l Forest
Airfryer - űrtartalom 5l, teljesítmény 1500W, 10 előre beállított program (sültkrumpli, csirke, steak, hal, desszert, pizza, nuggets, zöldségek, garnélarák és bacon), étel akár 6 személyre, intuitív digitális képernyő, egyszerű tisztítás, akár 70% energia-megtakarítás, 46%-kal gyorsabb eredmény, tapadásmentes edény, 15 év javíthatósági garancia
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFhf82
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 91×
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill
Airfryer - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, 2050 W, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
58 800 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR645
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 22×
Tefal EY905B10 Dual Easy Fry and Grill 8,3l
Airfryer - 8,3 literes térfogat, 2700 W bemeneti teljesítmény, 8 előre beállított program (hasábburgonya, csirke, zöldség, hal, desszert, szárítás, kézi üzemmód és grill), akár 70%-kal energiatakarékosabb, 40%-kal gyorsabb eredmény, Extra Crisp az aranybarnára sült ételekhez, 2 edény (XXL 5,2l és 3,1l) egyidejű sütéshez és grillezéshez, könnyen tisztítható, 2 rácsot tartalmaz, 15 év garancia a javításra
78 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFhf43
4,7
Rohnson R-2847
Fritőz - forró levegős fritőz, digitális vezérlés, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, belső világítás, időzítő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok, 8 program, kivehető edény a csomag része, 1800 W teljesítmény, 8 l-es űrtartalom, fém edény, 1 fritőz kosár, 80 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, kábel hossza 104 cm, tömege 5,48 kg, mérete 32 × 33 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
37 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHfr83
4,6 15×
Tefal EY501815 Easy Fry & Grill Classic
Fritőz - forrólevegős sütő, Extra Crisp és 2 az 1-ben sütési technológia a zsír nélkül vagy minimális zsiradékkal készült, ropogós ételekért, 1550 W teljesítmény, 60 perces időzítő, XL belső térfogat: 4,2 l (akár 6 személy számára), állítható hőmérséklet 80-200 °C között, pontos szabályozással, mechanikus vezérlés, kivehető, tapadásmentes serpenyő, alumíniumöntvény grillrács, kiváló minőségű műanyagból, fekete színben, 15 év javíthatósági garancia
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR764
4,7 13×
Philips HD9200/10
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, max. hőmérséklet 200 °C, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet megtartása és automatikus kikapcsolás, 5 program, 1400 W teljesítmény, 4,1 l-es edény, tömege 4,5 kg, mérete 29,5 × 26,4 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFR465
Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL - Fritőz
Típusok
4,8 172×
Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL
Fritőz - forrólevegős, Extra Crisp sütési technológia és 2 az 1-ben grillezés a ropogós ételekhez zsír nélkül vagy minimális zsírral, kivehető Flexcook elválasztó két különböző étel egyidejű elkészítéséhez, teljesítményfelvétel: 1830 W, 8 automatikus program, akár 10 órás időzítő, XXL, 6,5 l-es űrtartalom (max. 8 fő számára), 40 és 220°C között állítható hőmérséklet precíz szabályozással, digitális kijelző, érintésvezérlés, kivehető edény tapadásmentes felülettel, grillrács öntött alumíniumból, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
61 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR768
5,0 21×
Tefal EY130815 Easy Fry Essential
Airfryer - forrólevegős, edény térfogata 3,5 l, méret akár 4 adaghoz, forrólevegős áramlási technológia, 4 főzési mód, kivehető edény tapadásmentes felülettel, kivehető rács, időzítő, min. hőmérséklet 80 °C, max. hőmérséklet 200 °C, mosogatógépben mosható, eltávolítható alkatrészek, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR773
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Black - Airfryer
Típusok
4,7 17×
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Black
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, 40 - 240 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet szabályozás, késleltetett indítás, automatikus programok és szárítás, 25 program, kivehető edény, csirkesütő rács és pléh a csomag része, 1800 W teljesítmény, 6,5 l-es edény, öntöttvas edény, 1 fritőz kosár, kábel hossza 50 cm, tömege 5,4 kg, mérete 31,7 × 28,7 × 38,9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI300m4
Xiaomi Smart Air Fryer 6,5 l White EU - Airfryer
Típusok
4,7 17×
Xiaomi Smart Air Fryer 6,5 l White EU
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, 40 - 240 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet szabályozás, késleltetett indítás, automatikus programok és szárítás, 25 program, kivehető edény, csirkesütő rács és pléh a csomag része, 1800 W teljesítmény, 6,5 l-es edény, öntöttvas edény, 1 fritőz kosár, kábel hossza 50 cm, tömege 5,4 kg, mérete 31,7 × 28,7 × 38,9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI300m3
4,7 58×
Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital
Airfryer - 1630 W teljesítményfelvétel, forrólevegős sütési technológia, 8 előre beállított program előmelegítés szükségessége nélkül, 60 perces időzítő, XL térfogat 4,2 l (6 főig), állítható hőmérséklet 200 °C-ig pontos szabályozással, digitális kijelző, minimális olaj használata az egészséges sütés érdekében, helytakarékos, 15 év javíthatósági garancia
38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEY358
5,0
Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, 40 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, Wi-Fi, időzítő, hőmérséklet megtartása és hőmérséklet szabályozás, 11 program, kivehető edény és pléh a csomag része, 1600 W teljesítmény, 4 l-es edény, 1 fritőz kosár, tömege 3,9 kg, mérete 33,5 × 25,1 × 30,4 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
38 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300m2
5,0
Philips Airfryer XL Essential HD9270/00
Fritőz - forró levegős fritőz, digitális vezérlés, kijelző, mosogatógépben mosható részek, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, 2000 W teljesítmény, 6,2 l-es űrtartalom, 1 fritőz kosár, tömege 5,55 kg, mérete 30,7 × 31,5 × 40,3 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFR961
4,2 12×
Siguro AF-S800 Air Fry Long
Airfryer - nagy térfogattal rendelkezik, teljesítménye 1700 W, tartály térfogata 8 l, 5 előre beállított program, 360°-os hot air flow technológia - 360°-os légáramlás a legjobb eredmény érdekében, digitális vezérlés, időzítő, automatikus kikapcsolás, max. hőmérséklet 200 °C, min. hőmérséklet 80 °C, kábel hossza 100 cm, méretek 30 × 27 × 47 cm, tömege 4,1 kg, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
49 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AF_S800B
Tefal EY801D15 Easy Fry & Grill XXL - Airfryer
Típusok
4,8 172×
Tefal EY801D15 Easy Fry & Grill XXL
Airfryer - forrólevegős, Extra Crisp sütési és 2 az 1-ben grillezési technológia a ropogós ételekért zsír nélkül vagy minimális zsiradékkal, kivehető Flexcook elválasztó két különböző étel egyidejű elkészítéséhez, teljesítmény 1830 W, 8 automatikus program, időzítő akár 10 órán keresztül, XXL térfogat 6,5 l (legfeljebb 8 személy számára), 40 és 220 °C között állítható hőmérséklet, pontos szabályozással, digitális kijelző, érintésvezérlés, kivehető tartály tapadásmentes felülettel, öntött alumíniumból készült grillrács, rozsdamentes acél, fekete és rozsdamentes acél színben, 15 év javíthatósági garancia
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR253
4,8
Philips HD9252/90
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, tapadásmentes felület, kijelző, hőmérséklet megtartása és automatikus programok, 7 program, 1400 W teljesítmény, 4,1 l-es edény, 1 fritőz kosár, tömege 5,8 kg, mérete 29,5 × 26,4 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFR803
4,7
Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, 40 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, mosogatógépben mosható részek, hőmérséklet megtartása, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok, 5 program, kivehető edény a csomag része, 2225 W teljesítmény, 7,3 l-es edény, 1 fritőz kosár, tömege 7,99 kg, mérete 31,5 × 32,1 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
94 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFR597
4,9 15×
TESLA AirCook DualZone Q450 XXL
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, 40 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, belső világítás, időzítő, automatikus programok és külön főzőzónák, 8 program, kivehető edény a csomag része, 2850 W teljesítmény, 7,6 l-es edény, edény tapadásmentes felülettel, 2 fritőz kosár, tömege 7 kg, mérete 36 × 37 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
60 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESfr85
Tefal EY201815 Easy Fry Classique - Airfryer
Típusok
4,7 216×
Tefal EY201815 Easy Fry Classique
Airfryer - sütés forró levegővel, teljesítményfelvétel: 1500 W, edény űrtartalma: 4,2 l, akár 6 adag, Air Pulse technológia a forró levegő ciklonos áramlásával, 4 program, az edény anyaga tapadásmentes felülettel van ellátva, fritőz kosarak száma: 1, 60 perces időzítő, max. hőmérséklet: 200°C, min. hőmérséklet: 80°C, színe: fekete, 15 év javíthatósági garancia
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEY815
4,7 15×
SENCOR SFR 3130BK
Fritőz - forró levegős fritőz, mechanikus vezérlés, tapadásmentes felület, időzítő és automatikus kikapcsolás, kivehető edény a csomag része, 1300 W teljesítmény, 3,5 l-es űrtartalom, edény tapadásmentes felülettel, 1 fritőz kosár, 90 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, kábel hossza 100 cm, tömege 3,6 kg, mérete 34 × 31,7 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENFR340
4,8 20×
Rohnson R-2834 SmartChef XL Wi-Fi
Fritőz - forró levegős fritőz, digitális vezérlés, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, mosogatógépben mosható részek, Wi-Fi, időzítő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, késleltetett indítás, automatikus programok és szárítás, 6 program, kivehető edény a csomag része, 1800 W teljesítmény, 8 l-es űrtartalom, 1 fritőz kosár, 30 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tömege 5,5 kg, mérete 30,5 × 32 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHFR677
4,9 30×
Xiaomi Mi Smart Air Fryer (3,5 L)
Airfryer - forrólevegős fritőz, 40 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, mosogatógépben mosható részek, hőmérséklet szabályozás és dupla főzés, 8 program, gőzkosár és gőzölő zöldségek melegítéséhez a csomag része, 1500 W teljesítmény, 3,5 l-es edény, edény tapadásmentes felülettel, 1 fritőz kosár, tömege 3,9 kg, mérete 33,5 × 25,2 × 30,4 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300m1
4,6 254×
Tefal FR490070 Versalio Deluxe 7 az 1-ben
Fritőz - sütés olajjal, teljesítményfelvétel: 1600 W, maximális olajmennyiség: 2 l, kapacitás: akár 1,3 kg élelmiszer, tapadásmentes felülettel ellátott edény, 7 ételkészítési mód, 1 fritőz kosár, időzítő, termosztát, kijelző, max. hőmérséklet: 180°C, min. hőmérséklet: 80°C, kivehető részei mosogatógépben moshatók, színe: fehér, 15 év garancia a javításra
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV7025f

Fritőzök

TefalStílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett...
Az innovatív My Tefal alkalmazás egy praktikus eszköz, amely nagyban megkönnyíti az ételek megtervezését és elkészítését. A jó ételek szerelmeseinek, a kezdő szakácsoknak és az elfoglalt háziasszonyoknak egyaránt örömet szerez. A My Tefal ingyenesen letölthető és...
Leteszteltük a Tefal FW605810 Easy Fry forrólevegős sütőt. Ez a praktikus konyhai segítő két készüléket egyesít egyben - a forrólevegős sütés mellett kompakt multifunkciós sütőként is funkcionál. Hogyan süt és hogyan működik a gyakorlatban? Olvass tovább és...
rizsfőzőModern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
Ha pont egy forrólevegős fritőz beszerzését fontolgatod, akkor ne is keress tovább. Bemutatjuk a Siguro AF-P250B Vita Fry fritőzt. A forrólevegős sütők kompromisszumot kínálnak az egészséges táplálkozás és a ízletes ételek között. Segítségükkel a sült ételeket...
A Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ forrólevegős fritőzt közel egy hónapon át teszteltük. A minimális mennyiségű zsiradékkal vagy anélkül történő sütés mellett a grillezés lehetőségét is magában hordozza. Akár kétszer gyorsabb energiatakarékos sütési idővel...
További cikkek Összes cikk

Fritőzök

A Fritőzök kategóriában összesen 225 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fritőzök Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fritőzök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fritőzök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fritőzök vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ