ApF HU 30 dnů na vrácení

LED világítás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiafelhasználás
0,06 W
200 W
-
Fényáram
0 lm
28000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(1451)
Semleges fehér
(1404)
Hidegfehér
(1015)
További tulajdonságok
Smart
(1035)
Mobilalkalmazás
(890)
Állítható színhőmérséklet
(820)
Fényszín beállítás (RGB)
(576)

Jelenleg a LED világítás a legújabb és leggazdaságosabb technológia, mely ráadásul hosszú élettartammal és nagy fényerősséggel büszkélkedhet. Tudni szeretnéd, miről nem szabad megfeledkezni a LED világítások kiválasztásakor? Olvass tovább és megtudhatod, miben rejlik a világító dióda ereje.

Tovább

Mitől olyan jók a LED fények?

A LED a világítástechnika terén a mai napig a létező leggazdaságosabb technológia. Bizonyított, hogy a LED fény a hagyományos izzókhoz képest akár 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt, fenntartása tehát sokkal gazdaságosabb. A kivitelezés tekintetében a LED világítások számos formában kaphatók. A világító dióda kis mérete azt is lehetővé teszi, hogy a fényforrás szalagokba, asztali lámpákba és zseblámpákba is beépíthető legyen.

A LED világítás előnyei

A hagyományos izzókhoz viszonyítva a LED számos jelentős előnnyel rendelkezik. Lássuk, melyek ezek:

  • A LEDek a hagyományos izzókhoz képest akár tízszer hatékonyabbak, de ellenállóbbak az ütésekkel és rezgésekkel szemben is.
  • Élettartamuk rendkívül hosszú, napi 6 órányi használat mellett akár 6 évig is kibírják, ráadásul kaphatók akkumulátoros LED világítások is.
  • A LED világítás többszöri ki/bekapcsolás nem befolyásolja az élettartamát, valamint nem tartalmaz veszélyes anyagokat, mint például a higany.
  • A LED fények többféle színben is kaphatók és egyes modellek még a színváltást is lehetővé teszik.
  • A LEDes fény a kompakt méretének köszönhetően gyakorlatilag bárhol könnyen elhelyezhető.

Beltéri LED világítás az igényeidnek megfelelően

A LED világítások többféle változatban kaphatók, de a legnépszerűbbek kétségtelenül a LED szalagok és a LED lámpák.

A LED szalag praktikus és sokoldalú felhasználást kínál

A LED szalagok praktikus felhasználási lehetősége abban rejlik, hogy a LEDek kis méretének köszönhetően viszonylag könnyen egymás mellé helyezhetők. LED világítás szobába, a TV mögött, az akváriumban és gyakorlatilag bárhol, ahol egyedi világítási hangulatot szeretnél teremteni – a LED szalagokkal ez mind könnyen megoldható.

A LED izzók nemcsak az otthonodat képesek megvilágítani

A LED izzók hosszú élettartamukról és rendkívüli tartósságukról ismertek. Otthonod bármelyik helyiségében megtalálják a helyüket. A LED fény azonban tökéletesen alkalmas kültéri használatra is, remekül megvilágítja a házat a sötét éjszakában.

i

Kaphatók olyan konnektorba csatlakoztatható LED világítások is, amelyek mozgásérzékelővel vannak felszerelve, így megvilágítják a sötét folyosót, amikor éppen arra jársz az éjszaka közepén. Lépcsőházi LED világításként is jól működnek.

LED világítás - minden íróasztalra

A LED asztali lámpák tökéletes társként szolgálnak az íróasztalokon a munkához vagy az éjjeliszekrényeken az olvasással töltött estékhez. Kialakításuk elegáns és minimalista. A LEDes fényű lámpák a műhelyben is bátran használhatók, hiszen elegendő fényt biztosítanak még a legnehezebb munkákhoz is.

LED reflektorok a munkához

A LED reflektorokat leginkább gyenge fényviszonyok között végzett munkához ajánlott használni. Előnyük a hordozhatóság, akkumulátorról 3-10 órán keresztül képesek fényt biztosítani. A reflektorokat gyakran nevezik LED-es munkalámpáknak is, mivel építési munkálatoknál vagy ipari telephelyeken használják őket.

LED panelek - irodákba, kórházakba és egyéb helyszínekre

A LED panelek többnyire irodákban, iskolákban vagy kórházakban kapnak helyet, mivel elegendő fényt biztosítanak a nagy helyiségek és folyosók megvilágításához. A mennyezeti LED világítás egyik leggyakoribb fajtája.

Az akkumulátoros LED világítás tökéletesen elfér a zsebben, remek társ az utazásokhoz. Az energiatakarékos technológiának köszönhetően több órán át működőképes.

A megfelelő LED világítás kiválasztása a paraméterek alapján

LED világítás konyhába, folyosóra vagy valamelyik szobába? Mindegyik típus egy kicsi más, vegyünk hát sorra néhány alapvető paramétert, amelyeket érdemes figyelembe venni a LED fény kiválasztása előtt.

Eltérő LED világítás szekrénybe, falra vagy kültérre - ne a teljesítmény alapján válassz

Semmiképpen ne a hagyományos izzókhoz viszonyított teljesítmény alapján válaszd ki az otthonodba a LED világításokat. A LED technológia esetében a fényáram, amelyet lumenben ad meg a gyártó, a legfontosabb számadat. A 800 lumenes LED fények egyenértékűek a 60 wattos hagyományos izzókkal.

A LED, más szóval a világító dióda élettartama is fontos szerepet játszik

Általában minden LEDes fény esetében adott egy élettartamra vonatkozó számadat is. Ez a mai LED fények esetében 10 000 és 50 000 óra között mozog, ami normál használat mellett nagyjából 10 és 50 év közötti élettartamot jelent. Az élettartamhoz kapcsolódó másik fontos adat az energiamegtakarítás, amely a hagyományos izzókhoz képest akár 80-90% is lehet.

A LED fény kiválasztása hőmérséklet alapján

A LED világítás fürdőszobába, előszobába vagy konyhába többnyire középfehér változatban kerül beépítésre, mivel ez a leginkább ideális színhőmérséklet az ilyen típusú helyiségek megvilágítására. Az ennél hidegebb árnyalatok az irodai munkavégzéshez alkalmasak, a melegebb LEDes fény ezzel szemben pihentető hatású, ezért meleg fényű LED világítás nappaliba, hálószoba a gyerekszobába ajánlott.

LED világítás - színhőmérséklet

A fény hőmérsékletét kelvinben határozzuk meg. A fenti képen jól látható, hogy mi a különbség a hideg-, a közép- és a melegfehér fény között.

Ne feledkezz meg a LED világítás méreteiről sem

A LED világítások többféle változatban kaphatók. Mivel nemcsak egyféle típus létezik, ezért vásárolj az adott lámpa vagy csillár paraméterei alapján, amelybe a LED fény beszerelésre kerül. Maga az izzó talpának típusa is fontos.

A LED fények és azok szórása

A LEDes fény kiválasztásakor fontos paraméter annak szórásszöge. Minél magasabb ez az érték, annál nagyobb teret világít meg. Például az asztali lámpák és a reflektorok 45 fokos szögben szórják a fényt. Ha ennél nagyobb területet szeretnél lefedni, használj 120 fokos szögben világító LED fényforrást.

A LED világítások tápegysége egyértelművé teszi, hogy hová kell csatlakoztatni a készüléket

A 12 V-os tápegység a dekorációs célokra szánt LED szalagok és autóizzókra jellemző. Ezzel szemben a magasabb értékű, például 230 V-os LEDek csillárokban teljesítenek szolgálatot. Mindig légy vele tisztában, hogy milyen világításba szeretnéd beszerelni a LED fényt, és az milyen tápegységet támogat.

Az okos LED világítás és az okosotthon

Egyes LED világítások ma már az okosotthonokkal is összhangba hozhatók. Csak annyit kell tenned, hogy felcsatlakoztatod az okos LED világítást a Wi-Fi hálózatra, és az arra alkalmas applikáción vagy intelligens asszisztensen keresztül irányíthatod a világítást az egész otthonodban, valamint figyelemmel követheted az üzemeltetéssel kapcsolatos kiadásokat is.

i

LED világítás ötletek – távvezérelhető LED szett

Némelyik LED világítás távirányító segítségével is vezérelhető, mely minden ilyen esetben a LED szett részét képezi.

Milyen előnyöket kínálnak az okos LED világítások?

  • Távvezérelhető világítás - akár a nyaralásokról is, valamint azt is beállíthatod, hogy bizonyos időpontokban automatikusan bekapcsoljon.
  • Az érzékelővel ellátott LED világítás automatikusan kikapcsol, miután egy bizonyos ideig nem észlel mozgást a közelben.
  • Bármilyen szín vagy fényhőmérséklet kiválasztása – akár a közösségi médián érkező értesítések jelzésére is beállítható.

i

Érdemes lehet fontolóra venni a LED fények gépjárműbe történő beszerelését is. Látogass el a LED autóizzók kategóriánkba, ahol széles termékválasztékkal találod magad szembe. A kerékpárosok sem maradhatnak LED fény nélkül. A LED kerékpár lámpák biztosítják, hogy minden körülmények között jól látható legyél.

Foglalattípusok

A foglalat az izzó azon része, amely az izzót a lámpatesthez csatlakoztatja. Többféle foglalatot különböztetünk meg:

E27 – a leggyakrabban használt foglalat

Ez az egyik leggyakoribb izzótípus, melynek átmérője 27 mm. Szinte minden 230 V feszültségű fényforráshoz alkalmas. Többnyire mennyezeti vagy fali lámpákban, csillárokban találkozhatunk vele.

E14 – asztali lámpákban és kisebb lámpatestekben használt foglalat

Az E14-es foglalat hasonló menettel rendelkezik, mint az E27, a különbség az átmérőben keresendő, ami ebben az esetben 14 mm. A működési feszültség 230 V. Főleg olyan asztali lámpákban, reflektorokban és csillárokban használatos, amelyekben egyszerre több izzó is helyet kap.

GU10 – spotlámpákban használják, például fürdőszobákban és WC-kben

A GU10-es foglalat nem rendelkezik menettel, csupán két 5 mm átmérőjű csatlakozóval, amelyek egyszerűen csak a helyükre pattannak a lámpatestben, ha enyhén elfordítod. 230 V feszültséggel működik, és leggyakrabban álmennyezetekben, spotlámpákban, fürdőszobai- és WC-világításokban találkozhatunk vele.

G4 – a konyhában és a bárpult mögött

A G4 egy menet nélküli foglalat, két darab 4 mm-es csatlakozó segítségével rögzíthető a helyére. 12 V feszültséggel működik. Leggyakrabban a konyhaszekrény világításokban, álmennyezetekben és bárokban kap helyet.

GU5.3 – kisebb méretű spotlámpákhoz

A GU5.3 szintén egy menet nélküli foglalat, a lámpatestbe történő bepattintáshoz két 1 mm átmérőjű, egymástól 5,3 mm távolságban elhelyezkedő csatlakozója van. A foglalatot 12 V-os feszültségre tervezték. Többnyire asztali lámpákban és reflektorokban használják.

G9 – fürdőszobai mini foglalat

A G9 egy menetes foglalat. Két csatlakozóval pattintható be a lámpába. Ez a legkisebb méretű LED izzó, amely 230V-os feszültséggel használható. Leggyakrabban álmennyezetekben, spotlámpákban, valamint fürdőszobákban és WC-kben találkozhatunk vele.

R7s – a reflektorokban található a halogéncsöveket váltja fel

Ez egy cső alakú foglalat, amely 78 és 189 mm közötti osztásközzel rendelkező villákba illeszthető be, és 230 V-os feszültséggel működik.

GU4 – a folyosókon elhelyezett reflektorokban használatos

A GU4, a GU termékcsalád többi tagjához hasonlóan, egy menet nélküli foglalat. Két darab 4 mm-es osztású, 1 mm átmérőjű és legalább 6 mm hosszúságú csatlakozóját egyszerűen csak be kell illeszteni a lámpatestbe.

GX53 – mennyezeti lámpákhoz és állólámpákhoz

Ezt a foglalatot mennyezeti lámpatestekben, állólámpákban és talpas LED szalagokban használják. A csatlakozók közötti távolság 53 mm.

Irányadó összehasonlító táblázat

Az alábbi táblázat a különböző típusú izzótechnológiák használata esetén elérhető villamosenergia-megtakarítást hivatott szemléltetni. Az összehasonlítás alapján egyértelműen a LED emelhető ki legjobb megoldásként.

Fényáram 220 lm 400 lm 700 lm 900 lm 1300 lm
LED izzó 4 W 6 W 10 W 13 W 18 W
Energiatakarékos izzó 6 W 9 W 12 W 15 W 20 W
Halogén izzó 18 W 28 W 42 W 53 W 70 W
Hagyományos izzó 25 W 40 W 60 W 75 W 100 W

Led világítás praktikus funkciókkal

Végül van néhány tippünk a ledes világítások jellemzőiről.

i

A led világítások speciális tartozékokat igényelnek. Ezek közé tartoznak a hálózati adapterek, tápegységek, összekötők és kábelek a LED-szalagokhoz és még sok máshoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LnLED RGB Strip Kit Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, távvezérlővel, 150 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
14 490 Ft

2.
Philips Hue LightStrip Plus v4 Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft

3.
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes Szállításra kész > 10 db
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft

Még több
1 888 termék
4,9 18×
AlzaPower LED 9-60W, E27, 4000K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram (4000 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0002
4,8 23×
AlzaPower LED 12-80W, E27, 4000K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 12 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1160 lm fényáram (4000 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0005
4,7 20×
AlzaPower LED 6-55W, E14, 2700K, Filament, szett, 2db
LED izzó - izzószál, foglalat E14, teljesítmény 6 W, 230 V, fényáram 750 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 35 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke E, 2 darab a csomagban
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0013
4,7 14×
AlzaPower LED 8-55W, GU10, 2700K, szett, 2db
LED izzó - foglalat GU10, teljesítmény 8 W, 230 V, fényáram 720 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 50 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke F, 2 darab a csomagban
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0010
4,5 24×
AlzaPower LED 9-60W, E27, 2700K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0001
4,8
AlzaPower LED 15-100W, E27, 2700K, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 15 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1521 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 65 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0006
4,7 16×
AlzaPower LED 8-75W, E27, 2700K, izzószál, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1055 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagban 2 db található
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0012
4,1 11×
AlzaPower LED 18-115W, E27, 2700K, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 18 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1820 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 70 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0007
4,2
AlzaPower LED 4,2-40W, G9, 2700K, szett, 2db
LED izzó - foglalat G9, teljesítmény 4,2 W, 230 V, fényáram 450 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 15,9 mm, élettartam 25 000 óra, F energiacímke, 2 darab a csomagban
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: APWLED-0015
4,3 25×
Gosund Smart Led Strip SL3 v2
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Android operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD07ab
4,0
LnLED RGB Strip Kit
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, távvezérlővel, 150 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln22Ld1
4,7 18×
Yeelight Arwen Ceiling Light 550C
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 50 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), távirányítóval vezérelhető, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, 10,2 cm max. magasság, IP20 védelem
44 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa47
4,6 21×
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color) 4-pack
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagban 4 db található
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa51
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/30 / P7 - Díszvilágítás
Típusok
4,9 56×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/30 / P7
Díszvilágítás - asztali, Hue White and Color Ambiance alapkészlet (2x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati egység, 2x állvány, 2x kapocs a tévére, ragasztószalag és telepítési anyag), fekete szín, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
58 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18123
4,8 24×
BenQ ScreenBar Halo
Monitor lámpa - klipsszel ellátott monitor lámpa, LED, 6,5 W, 2700-6500K, 2 fényforrás, dimmelhető, automatikus fényerőszabályozás, vezeték nélküli vezérlő, USB, ezüst-fekete
74 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BQ003
4,6 61×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk2008
4,8 205×
Philips Hue Bridge 2.0, Apple Homekit kompatibilis
Bridge - fővezérlő, kommunikáció ZigBee protokollon keresztül, akár 50 Hue izzó, akár 12 Hue kiegészítő, kompatibilis az Amazon Alexa-val
25 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2556s1
3,4 15×
Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite(Multicolor) - 4 pack
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 806 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Samsung SmartThings, Google Home kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, a csomagban 4 db található
19 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa57
4,2 10×
Yeelight Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás
Szuper ár
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_05
Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED szalag 10 m - extra tartós - LED szalag
Típusok
4,9 33×
Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED szalag 10 m - extra tartós
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, G energiahatékonysági osztály
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_15
4,5 30×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
Szuper ár
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
4,6 40×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
4,2 15×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi színes izzó (2 db-os csomag)
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
32 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t54
4,6 42×
EMOS LED monitorlámpa AVA
Monitor lámpa - energiafogyasztás 4,5 W, fényerő 150 lm, fényerőszabályozó funkció, a tápkábel hossza 1,5 m, a fény színhőmérséklete meleg/semleges/hideg fehér, anyaga alumínium/műanyag, a tápegység tartozék (USB-kábel), IP20 védettség, mérete 460 × 105 × 53 mm, tápellátás típusa USB, élettartam 25 000 óra
14 840 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_24

LED világítás

Philips HueA Philips Hue segítségével minden eddiginél egyszerűbb a kültéri világítás kialakítása Az új Philips Hue Low volt termékeket úgy tervezték, hogy teljesen innovatív módon közelítsék meg a kültéri világítás kérdését. Milyen lehetőségeket kínál, mik az előnyei, és miért ajánljuk, hogy ezt a fajta világítást használd a kertedben, a teraszodon és a házad...
Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
További cikkek Összes cikk

LED világítás

A LED világítás kategóriában összesen 2405 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LED világítás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LED világítás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LED világítás vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ