AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Olcsó golfos távolságmérők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Az oldalon az alábbi golfos távolságmérők kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó golfos távolságmérők kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó golfos távolságmérők kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Nikon Coolshot 20 GII, amelynek bruttó ára 57 990 Ft. Az olcsó golfos távolságmérők oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
2 termék
4,8
Nikon Coolshot 20 GII
Lézeres távolságmérő - golfozáshoz, mérési tartomány 5-730 m, egyszeri- és állandó mérés funkciók
57 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OI708c3a
Garmin Approach Z82
Lézeres távolságmérő beépített GPS, Bluetooth kapcsolat, golfozóknak készült, szél sebessége és iránya megfigyelhető, verseny mód jelek, előre telepített golfpálya térképek
258 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PPAppZ82
mobiltelefonokCorning Gorilla Glass védőüveg - a legújabb verziók, típusok, eredet Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
Hogyan használta először az AMOLED kijelzőt egy Garmin karóra? Nem csak ezt tárja fel a recenziónk.
Csúcskészülék, fejlett konstrukció és legendás forgatható lünetta. A nemrég bemutatott Samsung Galaxy Watch3 az egyik legjobban felszerelt okosóra a piacon. Ám az ára húzós lehet.
cikkOkosórával a jobb kondíció felé Az okosórákkal könnyedén megtervezheted, mérheted és kiértékelheted az edzési tevékenységeidet. Szerezz kondit, amely nem csak a koronavírus idején jön jól!
A Garmin számos lenyűgöző okosórát mutatott be a 2019-es IFA-n. Többek között a népszerű Garmin vívoactive termékcsalád új generációját is, amelyet most közelebbről is megnézünk.
Végre itt a legnagyobb újdonság a Garmin aktivitásmérők világában. A Fenix 6 sorozatot hivatalosan 2019. augusztus 29-én mutatták be. Vajon milyen újításokat kínál az intelligens sportórák világában? Eláruljuk, hogy a legjelentősebb javulásra az akkumulátor...
További cikkek
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó golfos távolságmérők
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ