30 dnů na vrácení Shop roku

ALCATEL Shine Lite

Termékkatalógus
ALCATEL Shine Lite
4,7 3 értékelés
Mobiltelefon 5,0 "IPS 1280x720, MediaTek MT6737 processzor négymagos, 2 GB RAM, 16 GB-os belső memória, microSDXC, 5 megapixeles kamera 13Mpx +, NFC, GPS, WiFi, Bluetooth, ujjlenyomat-olvasó, 3G / LTE, 2460mAh akkumulátor
Kód:  ALCT012ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ALCATEL Shine Lite

telefon funkciók

141,5 mm

le
ALCATEL Shine Lite

71,2 mm-es

le
ALCATEL Shine Lite

7,5 mm-es

Telefon súlya: 156 g

Úhlopříčka displeje

5"

átlós kijelző

Typ operačního systému

A Google Android 6.0 Marshmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž akkumulátor

2460 mAh

akkumulátor

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

141,5 × 71,2 × 7,45 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13 MP + 5 megapixeles

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

156 g

súly kézibeszélő

Alcatel Shine Lite támaszkodik a modern, attraktív design, kiváló minőségű anyagok, és végül, de nem utolsósorban, egy nagyon tisztességes fogaskerék. Főként céloz ügyfelek, akik szeretnék, hogy a telefon nem csak fut óramű, de jól nézett ki. Azonban a telefon is fel van szerelve praktikus funkciók, mint például. čtečka otisků prstů na zadní straně, která slouží nejen pro odemykání přístroje, ale také k odemykání a zabezpečení aplikací či souborů, s čímž vám bude pomáhat aplikace Safebox – můžete tak ještě lépe chránit své soukromí. Értékelni fogja a modern operációs rendszer a A Google Android 6.0 Marshmallow, mely a legújabb funkciókat és alkalmazásokat.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyönyörű design kombinációja fém és üveg
  • 5 "IPS kijelző üveg fedelét Dragontrail
  • Az első 5 megapixeles kamera vakuval
  • ujjlenyomat-olvasó
  • A A Google Android 6.0 Marshmallow
  • támogatja az LTE
  • NFC

Csúcsminőségű kijelző és önarcképek kamera LED vakuval

Joy teszi, hogy ne csak egy tökéletes kombinációja az üveg és a fém, hanem egy tökéletes 5 "IPS kijelző HD felbontású, ami akkor igazán élénk képeket és videókat a ragyogó, élénk színekkel, még erős napfényben is. A kijelző is vonatkozik Dragontrail védőüveg. 

Na zadní straně kromě čtečky otisků prstů naleznete tradiční kamera, v tomto případě se jedná kamera s rozlišením 13 Mpx. Gyenge fényviszonyok mellett értékelik a kettős LED vaku, amely megtalálható az első. Így fotózni szelfi az első 5 megapixeles kamera lesz zökkenőmentes a sötétben. Útban mindenki selfiemaniak. 

elegendő erő

Alcatel Shine Lite hajtja MediaTek MT6737 négymagos processzor órajele 1,3 GHz, ami által kiküldött operatív memória kapacitása 2 GB Abban az esetben, nem volt elég, akkor 16 gigabájt belső tároló, akkor microSDXC kártya. Akkumulátor kapacitása 2460 mAh, elegendő energiát, így telefonon gond nélkül, hogy teljes mértéApproxen kihasználja a nap folyamán. 

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALCATEL Shine Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL SHINE LITE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALCATEL Shine Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL Glanz Lite.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ