Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sony 20-70mm f/4

Termékkatalógus
Sony 20-70mm f/4
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, Full Frame érzékelő, szűrőmenet nélkül, autofókusz, por- és nedvességállóság, tömege: 488 g
595 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS030s1 Termékszám:  SEL2070G.SYX Gyártó honlapja:
Sony 20-70mm f/4 595 590 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Sony 20-70mm f/4

SEL2070G G-szériájú ultraszéles, Full-Frame objektív

A Sony egy új, hihetetlenül éles, ultraszéles G-sorozatú objektívet dob piacra. A standard zoom és az állandó F4-es rekeszértékkel jobb képminőséget biztosít, különösen a Full-Frame tartalmak rögzítéséhez. A Sony FE 20-70mm F4 G újradefiniálja a standard zoom kategóriát az ultraszéles, 20 mm-től 70 mm-ig terjedő gyújtótávolságával. A kiváló minőségű kialakítás és az alkalmazott technológia ellenére a Sony G objektív kompakt és könnyű kialakítású. Ha terepen dolgozol, értékelni fogod a por- és nedvességállóságot.

A Sony FE 20-70 mm F4 G objektív legfontosabb jellemzői

G-sorozatú Full-Frame standard zoom objektív (SEL2070G)

Gyújtótávolság 20-70 mm állandó F4-es objektív rekeszértékkel

Digitális tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezve

A Sony objektív két AA (Advanced Aspherical) és három ED (Extra Low Dispersion) üvegelemmel rendelkezik

9 lamellás köralakú rekesznyílás által erősített bokeh hatás

Por- és nedvességálló

A Sony G-sorozatú objektív gyors és precíz autofókusszal rendelkezik

Fluor bevonattal ellátott, vizet, olajat és szennyeződést taszító elülső elem

Kényelmes vezérlés

Sony E bajonett

A Sony G objektív nagyszerű képminősége

Két AA elem (Advanced Aspherical) és három ED elem (extra alacsony szórású) használatával az objektív egyszerre képes korrigálni a kromatikus és a szférikus aberrációt, így nagyon magas optikai teljesítményt biztosít egészen a keret széleiig. A Sony FE 20-70mm F4 G objektívben a mély és lágy háttér elmosódását (bokeh) a 9 lamellás körkörös rekesznyílás és az optimális szférikus aberráció fokozza. Ez megkönnyíti a lenyűgöző felvételek készítését.

A Sony G objektív gyors és pontos autofókusszal rendelkezik

Az összetett kialakítású két lineáris XD (extrém dinamikus) motor jelenlétének köszönhetően gyorsabb és pontosabb fókuszálás érhető el fényképezés és videórögzítés közben. A Sony G ultraszéles látószögű standard zoomobjektívvel dolgozva nem maradsz le nagyszerű felvételekről.

Még az időjárás sem rontja el a felvételeket

Élvezd a tiszta képet minden időjárási körülmények között. A Sony FE 20-70mm F4 G objektív maximális rekesznyílása a teljes zoomtartományban állandó F4. Ez azt jelenti, hogy a fényerő akkor is megmarad, ha a fókusztávolság változik. A Sony objektív elülső elemét fluor bevonat védi, amely taszítja a vizet, az olajat és más szennyeződéseket. Ez a megoldás megkönnyíti a por és az ujjlenyomatok letörlését is.

Nagyszerű ergonómia és a Sony objektív tartóssága

A Sony FE 20-70mm F4 G objektív még akkor is lépést tart veled, ha kihívást jelentő körülmények között dolgozol. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a pornak és a nedvességnek. A kényelmes és sokoldalú kezelőszervek a Sony G-t beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas partnerré teszik. A nagy látószögű standard zoomobjektív a fókuszálás során zoom-in és zoom-out funkcióval rendelkezik. A Sony FE 20-70mm F4 G egy jövőre tervezett objektív, amely lehetővé teszi, hogy kihasználd következő Sony fényképezőgéped funkcióit.

A Sony FE 20-70 mm F4 G objektív kezelőszervei

1. Fókuszgyűrű / 2. Fókuszrögzítő gomb / 3. Zoomvezérlő gyűrű / 4. Blendegyűrű / 5. Fókusz üzemmód kapcsoló / 6. Blendezároló kapcsoló / 7. Blendeütköző-kapcsoló

Paraméterek

Bajonett

Bajonett
Sony E Kész!
Fényképezőgép típusa
Tükör nélküli Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
Full Frame Kész!
Min. gyújtótávolság
20 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
70 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/4 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/4 Kész!
Maximális rekesznyílás
22 Kész!
Min. fókusztávolság
25 cm Kész!
Szűrő átmérője
72 mm Kész!

Funkciók

Funkció
Por- és nedvességálló, Fix fényerő, Videóhoz (csendes motor) Kész!
Karbantartás típusa
Automatikus Kész!
Fókusz technológiája
Lineáris Kész!
Optikai stabilizátor
Nem Kész!

Méret

Hossz
99 mm Kész!
Átmérő
72 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
488 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony 20-70mm f/4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony FE 20–70mm f/4 G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony 20 – 70 mm f/4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony 20-70mm f/4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony 20-70mm f/4.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ