ApF HU 30 dnů na vrácení

Szárítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A+++ (-50%)
(1)
A+++ (-40%)
(1)
A+++ (-10%)
(2)
A+++
(33)
A++
(34)
A+
(2)
B
(3)
Töltetkapacitás
7 kg
11 kg
-
Mélység
46,5 cm
67,5 cm
-
Szárítógép funkciói
Késleltetett indítás
(70)
Kijelző
(65)
Hőszivattyú
(56)
Gyorsprogram
(50)

A szárítógép használatával munkát és időt is megtakaríthatsz: segítségével eltávolíthatod a szöszöket, a hajszálakat és a finom port is a mosott ruhából, így a szárítógép kiváló választás lehet – nem csak allergiások számára. Kíváncsi vagy, milyen további előnyökhöz juthatsz egy ilyen készülékkel? Érdekel, mire kell figyelni, ha egy új szárítógép vásárlását tervezed? Olvass tovább tanácsainkért.

Tovább

Mire valók a szárítógépek és mik a legfőbb előnyeik és hátrányaik?

A szárítógépek napjainkban már minden modern háztartásban megtalálhatók. Nagyon rövid idő alatt képesek nagy mennyiségű ruhaneműt megszárítani. Milyen előnyei lehetnek még egy szárítógépnek? Lehetnek hátrányai is ezeknek a funkcióknak?

  • Időt takaríthatsz meg vele, mert nem kell foglalkoznod a teregetéssel vagy egy váratlan eső miatt újra kezdeni a mosást.
  • A nap nem fogja kiszívni az anyagokat, így a ruhák tovább maradnak élénk színűek.
  • A ruhanemű szárítógépben történt szárítás után puhább, kevésbé gyűrött és általában alig kell vasalni.
  • Csökkenti a páratartalmat a lakásban és helyet takarít meg, amelyet egyébként egy ruhaszárító állvány foglalna el.
  • Allergiások számára kiváló. A gépben történő szárításkor a pollenek, a por és a baktériumok nem tapadnak meg a ruhaneműkön.
  • A szárítógép működtetése drágább, mint a ruhaszárítón történő szárítás.
  • Sok helyet foglal, ami különösen a kisebb háztartásokban hátrány.
  • Nem lesz több kifogás, hogy nincs rá idő – a megszárított ruhákat rögtön be kell akasztani a szekrénybe.

Milyen szárítógépek léteznek? Kondenzációs kontra légkivezetéses szárítógép

A szárítógép kiválasztásának első lépése a megfelelő típus kiválasztása. Milyen működési elvű szárítógépek vannak? Lássuk, melyik mire képes, hiszen a kondenzációs és a légkivezetéses modelleknek is megvannak a maguk előnyei és hátrányai.

Kondenzációs szárítógép

Az ilyen típusú szárítógép nem igényel semmiféle lakásátalakítás a kondenzátum leeresztéséhez – a lecsapódott vizet egy általában 4-6 literes gyűjtőtartályba engedi, ami elegendő ahhoz, hogy csak több szárítás után kelljen kiönteni. Sőt, a kondenzációs szárítógép közvetlenül rácsatlakoztatható a szennyvízcsatornára is. Attól függően, hogyan melegíti a levegőt a készülék, elérhetők hőszivattyús vagy fűtőszálas szárítógépek is. Miben térnek el?

  • A fűtőszálas kondenzációs szárítógép egy speciális fűtőelemmel melegíti fel a levegőt, ami azonban növeli az energiafogyasztást és ezáltal sajnos az üzemeltetési költségeket is. Előnye viszont a rövidebb szárítási idő.
  • A hőszivattyús kondenzációs szárítógép a szárítás során keletkező hőt használja fel a levegő felmelegítésére. Azáltal, hogy nem "vezeti ki" a levegőt, sok energiát takarít meg. A szűrőjét azonban rendszeresen tisztítani kell.

Légkivezetéses szárítógép

A meleg levegő kiengedéséhez egy kivezetőcső beépítése szükséges a lakásban a légkivezetéses szárítógép esetében, ami kisebb lakásátalakítást igényelhet. Előnye azonban a nagyobb energiamegtakarítás, még a leggazdaságosabb A+++ kondenzációs szárítógépekhez képest is. Ha nagy fürdőszobád van, amelyben jól megoldható a szellőztetés, akkor ez a szárítógép megfelelő lehet számodra.

Milyen további szárítógépek elérhetők?

Működési elv, funkciók vagy kapacitás alapján tovább is csoportosíthatjuk a szárítógépeket.

  1. A gőzfunkciós szárítógépek esetében a ruhákat közvetlenül a forró gőz szárítja (nincs szükség még a dob forgatására sem), amely rendkívül puhává és illatossá varázsolja őket.
  2. Az ipari szárítógépek különféle szállásoknál hasznosak, mint például hostelek, kollégiumok vagy panziók. Nagy kapacitás, könnyű kezelhetőség és többféle szárítási hőmérséklet jellemzi őket. Az ilyen professzionális szárítógépek töltetkapacitása akár 15 kg is lehet.
  3. A smart szárítógépek fő különlegessége, hogy mobiltelefonon keresztül is vezérelhetők a különféle programok, és akár azt is nyomon tudod követni, hol tart épp a szárítási ciklus – anélkül, hogy oda kellene menned a készülékhez.

A szárítógép töltetkapacitása – a maximálisan betölthető ruhamennyiség a gép méretétől is függ

A szárítógépek töltetkapacitása azt a ruhamennyiséget jelenti, amelyet az adott szárítógép egy ciklus alkalmával képes megszárítani. A legkisebb ruhaszárító gép töltetkapacitás 3 kg, ami inkább csak alkalmi szárításokra elegendő. Kétszemélyes háztartásba egy 7 kg töltetkapacitásos készüléket ajánlunk, míg egy négytagú családnak egy min. 8 kg töltetkapacitású szárítógép lehet szükséges.

Keskeny szárítógép vagy standard modell? A töltetkapacitás miatt sem mindegy

A betölthető ruhamennyiségre a szárítógép mérete is hatással van, amelyből keskeny és standard kivitelt különböztetünk meg.

  • A hagyományos szárítógépek 85×60×60 cm méretben elérhetők. A 7-8 kg töltetkapacitásos modellek nagyjából elegendők négy személy ruhaneműinek szárításához, míg a 8 kg feletti kapacitású szárítógépek a nagyobb családok számára ajánlottak.
  • A keskeny szárítógépek mélysége max. 48 cm, a többi mérete megegyezik a hagyományos szárítógépekével. A 6-7 kg-os töltetkapacitásával a keskeny szárítógép alkalmas garzonokba, nyaralókba – pároknak és egyedülállóknak is.

i

Ha meglévő mosógépedhez hasonló szárítót keresel, vagy van kedvelt háztartási gép gyártód, szárítógépet márka szerint is választhatsz.

Megoldási javaslatok helyhiány esetén – mosó-szárítógépek, beépíthető szárítógépek és társaik

Ha helyhiánnyal küzdesz, akkor a keskeny szárítógép mellett további alternatívákat is tudunk javasolni, mint például a mosó-szárítógépeket, a beépíthető modelleket, vagy a mosógépek és szárítógépek egymásra helyezését speciális, ún. összeépítő keret segítségével.

  • A beépíthető szárítógép nemcsak helyet takarít meg, hanem kiválóan passzolhat a fürdőszobabútorokba vagy a konyhai egységekbe, ezáltal a környező belső tér kialakításában is nagy szerepet játszhat.
  • A mosó-szárítógép a mosógép összes funkcióját egyesíti a szárítógép adta kényelemmel. Előnye, hogy helyet takaríthatsz meg vele, a mosás végeztével nem kell másik gépbe átpakolnod a mosott ruhát és árban is kedvező. Hátránya ugyanakkor, hogy kevesebb ruhát képes szárítani, sokszor kisebb hatékonysággal.
  • Az összeépítő keretek olyan alkatrészek, amelyek lehetővé teszik a szárítógép 55 cm-nél mélyebb mosógépre helyezését. Ez a keret növeli mindkét készülék stabilitását, és gyakran praktikus kihúzható polccal is rendelkezik.

A mosógép-szárítógép szettek mind méretben, mind dizájnban egymáshoz lettek igazítva, így minden fürdőszoba tökéletes kiegészítői lehetnek. Állíthatod őket egymás mellé, de akár egymásra is egy összeépítő keret segítségével.

A szárítógép ruhatöltési típusát a leendő helye szerint válaszd meg

Kiválasztottad már a szárítógép helyét? Az adott területtől függően döntsd el, hogy eltöltős szárítógépet szeretnél-e, amely alkalmas a mosógép tetejére történő ráhelyezésre is vagy felültöltős szárítógépet választanál, amely a kisebb helyeken is elfér. A beépíthető szárítógépek szabadon álló társaiktól különbözően mindig elöltöltősek.

i

A ruhabetöltési irány kiválasztása mellett arról se feledkezz el, hogy a szárítógépet gyakran a lefolyóhoz kell csatlakoztatni, így ahhoz is a lehető legközelebb kell majd állnia.

Az energiafogyasztás és a szárítógép: Az A +++ a leggazdaságosabb

Kínálatunkban a leggazdaságosabb A+++ szárítógépeket, ill. a kevésbé energiatakarékos A+ energiaosztályú készülékeket is megtalálod. Minden szárítógép energiacímkéjén fel van tüntetve az éves energiafogyasztás. Kíváncsi vagy, mennyiből jön ki egy szárítási ciklus?

Energiaosztály Fogyasztás (kWh) Költség (Ft)
A+++ 1,1 41,8
A++ 1,47 55,86
A+ 1,55 58,9

Az adatokat 38 Ft/kWh átlag energiaárral számítottuk. A feltüntetett energiafogyasztás évi 160 átlagos szárítási ciklust vett alapul. A szárítógép típusa, kapacitása és egyéb tényezők ezt az értéket jelentősen befolyásolhatják.

További fontos energia paraméterek – centrifugálási hatékonyság, a ciklus hossza és a szárítógép zajszintje

Ezek az alap paraméterek szintén fontosak lehetnek a megfelelő szárítógép kiválasztásakor.

  1. A centrifugálási hatékonyságot egy A és G végértékű skálán jelölik. Ez az érték azt mutatja meg, hogy milyen lesz a ruhanemű szárítás után: valóban egyenletesen száraz lesz-e és mennyi nedvesség marad vissza.
  2. A zajszintet decibelben (dB) adják meg és a szárítógépek esetében leggyakrabban a 65 dB körüli érték a jellemző. Ez egy hangosabb beszélgetés vagy a forgalmas utca zajszintjének felel meg. Természetesen minél csendesebb a működés, annál kényelmesebb a szárítógép használata és van lehetőség akár az éjszakai ruhaszárításra is.
  3. A ciklus hosszát az energiacímkén tüntetik fel. Ez azonban csak egy irányérték, mivel a tényleges idő a kiválasztott programtól függ. Ennek ellenére azért jó tudni, hogy körülbelül mennyi időbe telik, amíg a készülék megszárítja a ruhaneműt.

A szárítógép hasznos funkciói és felszereltsége

A különböző szárítógépek eltérő praktikus funkciókkal lehetnek ellátva, amelyek nagyban megkönnyítik használatukat.

  • Inverter motor: megbízhatóbb és tartósabb, mint hagyományos társai.
  • Refresh program: eltávolíthatja a szagokat az egyébként tiszta mosatlan ruhákból.
  • EcoHybrid: gyorsan és hatékonyan szárítja a ruhaneműt, anyagkímélőbb módon.
  • Fuzzy Logic (6. érzék): megméri a nedves ruhanemű súlyát, és az alapján határozza meg az optimális hőmérsékletet és szárítási időt.
  • FragranceDos: a rendkívül puha és illatos ruhaneműk funkciója.
  • Öntisztuló kondenzátor: gondoskodik a szűrőt eltömő részecskék kiöblítéséről.
  • Megfordítható ajtó: igény szerint akár négy különböző irányban is beállíthatod az ajtónyitást.
  • Gőzprogram: megnedvesíti a ruhaneműt, amely vasalás közben elpárolog, megkönnyítve ezzel a vasalást.
  • PerfectDry: analizálja a víz keménységét, és ennek megfelelően állítja be a teljes szárítási folyamatot.
  • Méhsejt szerkezetű dob: könnyű vízréteget hoz létre, amely kíméletesebbé teszi a szárítást.
  • SteamFinish: gőzös kisimító program – egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a vasalást.
  • LCD kijelző, dob belső megvilágítása, gyerekzár, késleltetett indítás, stb.

i

Kíváncsi vagy, milyen is egy szárítógép valójában? A vásárlói szárítógép vélemények mondják el a legtöbbet. Ha sokallod a szárítógép árakat és szívesen spórolnál, outletünkben is találhatsz egy-egy gyöngyszemet – az eredeti ár töredékéért.

A szárítógéphez sokféle tartozék elérhető

A szárítógép tartozékok kategóriában megtalálhatsz mindent, amire szükséged van a kényelmes szárításhoz és a lélegzetelállítóan puha, illatos ruhaneműkhöz. Itt kaptak helyet például a csereszűrők, az összeépítő keretek, az illatosító kapszulák és az illatkendők, a vízlágyítók, a szárítólabdák, a különböző alátétek és szekrények is.

A szárítógép megfelelő és gondos karbantartást igényel

Annak érdekében, hogy a szárítógép folyamatosan biztosítsa az elvárt működést, figyelni kell a körültekintő karbantartására. Először is, a szagok elkerülése érdekében ügyelj arra, hogy rendszeresen ürítsd a kondenzátum tartályt (kivéve, ha a szárítógép csatlakoztatva van a lefolyóhoz). Másodszor is, időnként ellenőrizd a szűrőket. Elegendő csak leöblíteni őket, vagy óvatosan megtisztítani és hagyni megszáradni – ezzel megakadályozhatod a nem kívánt foltosodást.

Olcsó szárítógépet keresel? Tekintsd meg kínálatunkat a legolcsóbb szárítógép modelltől történő rendezés szerint. Ne felejtsd el megnézni akciós szárítógépeinket sem.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOSCH WQG14500BY Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB becsült éves energiafogyasztás 258 kWh, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, mérete 89 × 63 × 67 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 57,4 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
254 990 Ft

2.
WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 175 kWh, 6. érzék, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyerekzár, mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
199 990 Ft

3.
BOSCH WQG233D0BY Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 56,163 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
318 490 Ft

Még több
78 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4
Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry
Szárítógép - kondenzációs hőszivattyúval, szabadon álló, A+++ energiaosztály, szárítási hatékonyság B, maximális mosott ruhamennyiség 9 kg, 15 program, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 194 kWh, inverteres motor, kijelző, késleltetett indítás, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, gyermekzár, hangjelzés, belső világítás, méretek 84,5 × 59,6 × 60,9 cm (Ma × Szé × Mé), súly 51 kg, tápkábel hossza 1,6 m, lefolyócsatlakozó készlet nem tartozék, 3 év garancia, 12 év garancia a motorra
Szuper ár
192 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TD_H911W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0
WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 175 kWh, 6. érzék, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyerekzár, mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU010
Arany középút Kiváló ár/érték arány
BOSCH WQG233D0BY - Szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 33×
BOSCH WQG233D0BY
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 56,163 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
318 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU025
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH WQG245D4BY - Szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH WQG245D4BY
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 61 dB, becsült éves energiafogyasztás 193 kWh, Perfect Dry, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gyorsprogram, belső világítás és mindkét irányban nyitható, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 56,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
351 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU040
4,9
BOSCH WQG24590BY Serie 6
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 258 kWh, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 56,4 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
285 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU027
4,8 13×
GORENJE DNE83/GN
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, SensitiveDrying, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és gyerekzár, mérete 85 × 60 × 62,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 48 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
Szuper ár
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSU018
5,0
Haier HD80-A3959R-S
Szárítógép - gőzölős, kondenzációs, szabadonálló, A+++ (-50%) energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 66 dB, becsült éves energiafogyasztás 174 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gőzprogram, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, hOn kompatibilis, mérete 85 × 59,5 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 51 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
Szuper ár
251 600 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAISU004
5,0
CANDY RPE H8A2TRE-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 236 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, mobil vezérlés és gyerekzár, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, Google, Amazon Alexa és hOn kompatibilis, távirányítás és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 41,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
161 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CANSU064
4,7 15×
CANDY RO4 H7A2TCERX-S
Szárítógép - keskeny, kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 212 kWh, késleltetett indítás, kijelző, gyerekzár, mobil vezérlés és gyerekzár, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, hOn kompatibilis, távirányítás, hibadiagnózis és állapot infó, mérete 85 × 60 × 46,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 37,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
216 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU059
4,3 11×
WHIRLPOOL FFT M11 82B EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 234 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
177 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU004
4,9 23×
BOSCH WQG233D1BY Serie 6
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 53,763 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU024
4,8
WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 194 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU011
4,3 23×
HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S
Szárítógép - keskeny, kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 212 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyorsprogram, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, távirányítás, mérete 85 × 59,6 × 46,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 37,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU048
4,4
GORENJE DNE72/GN
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 211 kWh, SensitiveDrying, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 85 × 60 × 62,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50,8 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
179 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSU019
5,0
CANDY RO4H7A1TEX-S
Szárítógép - keskeny, kondenzációs, szabadonálló, A+ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 269 kWh, hőszivattyú, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, távirányítás, mérete 85 × 60 × 46,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 37,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
185 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU054
4,3 10×
Siguro SGR-TD-H721W Profi Dry
Szárítógép - kondenzációs hőszivattyúval, szabadon álló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, maximális mosott ruhamennyiség 7 kg, 15 program, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 211 kWh, kijelző, késleltetett indítás, gyorsprogram, összecsomósodás elleni rendszer, gyermekbiztonsági zár, hangjelzés, belső világítás, méretek 84,5 × 59,6 × 52,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 42 kg, tápkábel hossza 1,6 m, kivezető tömlő készlet nem tartozék, 3 év garancia, 12 év garancia a motorra
Szuper ár
155 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TD_H721W
3,9
WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 258 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
207 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU006
BOSCH WQG14500BY
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB becsült éves energiafogyasztás 258 kWh, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, mérete 89 × 63 × 67 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 57,4 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
254 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU036
5,0
GORENJE DNE82/BGN
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 234 kWh, hőszivattyú, kijelző és gyerekzár, mérete 85 × 60 × 62,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 51,3 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
229 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSU017
5,0
WHIRLPOOL W6 D94WB EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 62 dB, becsült éves energiafogyasztás 194 kWh, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU014
3,6
CANDY CSOE C8DG-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, B energiaosztály, C szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 69 dB, becsült éves energiafogyasztás 561 kWh, késleltetett indítás, kijelző és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, távirányítás, mérete 85 × 59,5 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 34,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
130 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU057
4,0
WHIRLPOOL FFT M11 72B EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 211 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyorsprogram, mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
200 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU003
4,5 39×
HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S
Szárítógép - keskeny, kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 212 kWh, késleltetett indítás, kijelző és gyorsprogram, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, mérete 85 × 59,6 × 46,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 37,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
Leárazás -7 %
191 890 Ft 205 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOSU019
3,0
CANDY CSOE H10A2TE-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 10 kg szárítási kapacitás, zajszint 66 dB, becsült éves energiafogyasztás 282 kWh, késleltetett indítás, Wi-Fi csatlakozás, távirányítás, mérete 85 × 59,6 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 43,2 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
156 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU037

Szárítógépek

választási útmutatóHogyan kell helyesen szárítani a ruhákat? A megfelelő ruhaszárítás biztosítja, hogy a ruhák ne zsugorodjanak össze, ne deformálódjanak és egyéb módon se károsodjanak. Ruháid amellett, hogy szárazak, olyanok lehetnek, mintha csak újak lennének, akár ruhaszárító állvány, akár ruhaszárító kötél segítségével...
A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép nem hajlandó együttműködni? Hol kell keresni a problémák leggyakoribb okait, és mikor kell szakember segítségét kérni? A válaszokat cikkünkben találod meg.
Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben kihasználhasd ezt a nagyszerű készüléket, és egyúttal elkerüld az olyan baleseteket, mint a ruhanemű túlszárítása a szárítóban vagy a tönkrement nyomtatott minta a...
cikkHogyan tisztítsuk ki a szárítógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A szárítógép is igényel karbantartást. Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően és hosszú ideig működjön, és a megszárított ruhanemű mindig gyönyörűen puha és illatos legyen, akkor nem célszerű elhanyagolni a karbantartását. Idővel a megjelenhet a szárítógép kellemetlen...
Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...
További cikkek Összes cikk

Szárítógépek

A Szárítógépek kategóriában összesen 78 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szárítógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ