Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB Fantomfekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB Fantomfekete
4,9 73 értékelés
Mobiltelefon - 6,8"-es kijelző, 3200 × 1440, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Samsung Exynos 2100 processzor, 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, 108 Mpx felbontású (f/1,8) + 10 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 40 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, single + eSIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, fordított töltés 4,5W, érintőceruza, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HSAMO0209d1 Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB Fantomfekete


Telefon funkciói

165,1 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

75,6 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

8,9 mm

Telefon tömege: 228 g

Kijelzőátló

6,8"

kijelzőátló

Operációs rendszer típusa

Android 10

operációs rendszer típusa

Akkumulátor kapacitása

5 000 mAh

akkumulátor-kapacitás

MikroSim

1× Nano SIM + 1× Nano SIM vagy 1× eSIM

SIM-kártya típusa

Méretek

75,6 × 165,1 × 8,9 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső memória

512 GB

belső memória

Kamera típusa

108 + 10 + 12 Mpx

kamera

Kapcsolat

5G

a leggyorsabb internet

SD kártya

memóriakártya-nyílás

Tömeg

228 g

telefon tömege

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G cool okostelefon

Bemutatjuk a telefont, amely nem ismer határokat. Újratervezett hátlapi kamera kialakításával, 5G támogatásával, a legkeményebb üveggel a páratlan kijelzőjén és a Galaxy történelmében a leggyorsabb chippel érkezik. Emellett használhatod a blogfelvételek készítésére illetve videók rögzítésére kiváló 8K minőségben, amelyekből ezután azonnal elkészítheted a lélegzetelállítóan szép fotókat gyönyörű, élénk színekkel. A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G minden tekintetben ultra.



Ragyogó kijelző élénk színekkel

A népszerű tartalmak böngészése vagy a sorozatmaratonok mindig lenyűgöző élményt nyújtanak a Galaxy S21 Ultra 5G készülékkel. Az akár 1500 nites fényerejű és 100%-ig színhű Dynamic AMOLED 2X kijelző lehetővé teszi a színek teljes spektrumának megtapasztalását a legmagasabb minőségben. A szuper-sima 120 Hz-es kijelző extra érzékeny az érintésre, a kezelése mindig zökkenőmentes és gyors. A frissítési frekvencia megtekintett tartalom szerinti optimalizálásának hála takarékoskodhatsz az okostelefon akkumulátor üzemidejével is.



Gorilla Glass Victus, a legkeményebb üveg

A karcolásoknak és kisebb eséseknek esélyük sincs. A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G okostelefon olyan speciálisan kifejlesztett Gorilla Glass Victus üveggel készült, amely tökéletesen védi a telefon előlapját és hátlapját illetve megelőzi a készülék mechanikai sérülését.



A legmagasabb, 108 Mpx-es felbontás borotvaéles

Elég csupán egyetlen minőségi felvétel és ebből máris végtelen számú verzióját készítheted el. A legmagasabb felbontású 108 Mpx-es kamera rögzíti még a legkisebb részleteket is, így nem számít a kép melyik részére közelítesz rá vagy távolítasz - minden kép kifogástalan minőségben készül el. Emellett lenyűgöz még a lélegzetelállító színtelítettségével is, amely nem romlik sem az idővel sem pedig a nap sugarai által.



8K videók a Galaxy S21 Ultra 5G okostelefonnal

Ismerd meg a vlogolás és a videófelvételek egy teljesen új dimenzióját a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G telefonnal. A legmagasabb 8K felbontású videó négyszer több pixelt tartalmaz mint a 4K, illetve lehetővé teszi a sima felvételek elkészítését akár 24 képkockasebességgel másodpercenként. Nincsen szükséged professzionális kamerára, ugyanakkor a videóid sokkal jobban mutatnak majd, mint a mozifelvételek. A praktikus 8K Video Snap funkcióval elkészítheted a képeket közvetlenül a videóból, ezáltal a videófelvétel tartalmát többször is felhasználhatod. Mindezt pedig kifogástalan minőségbenteheted meg, amely miatt egyetlen rendezőnek sem kell pironkodnia.



Akció remegő felvételek nélkül

Kinek van szüksége különféle műszaki kütyükre vagy gimbal-ra, amikor kéznél van a Galaxy S21 Ultra 5G telefon is? Ez a praktikus okostelefon mesterséges intelligenciával ellátott Szuperstabilizációval érkezik, amely automatikusan küszöböli ki a behatásokat és rendkívül sima videókat készít tökéletes láthatósággal és képélességgel még kedvezőtlen fényviszonyok között is. A 60 fps dinamikus képkockasebesség gondoskodik a sima átmenetekről a kép torzítása nélkül, automatikusan beállítja, hogy nappal vagy éjszaka készülnek a felvételek.



Galaxy S21 Ultra 5G kettős teleobjektívvel

A tökéletesség a részletekben rejlik. A makró felvételek szerelmeseinek a Galaxy S21 Ultra 5G két telefotó lencsével kedvez optikai 3× és 10×-es zoommal, amelyet váltogathatsz attól függően, hogy milyen közel szeretnél kerülni az objektumhoz. A kettős lencse és a mesterséges intelligenciával támogatott szuper felbontás segítségével a legszebb részletgazdag fotókat készítheted el különleges lencsék és képességek nélkül is.



Az éjszakai fotózás még soha nem volt ilyen szép

Az éjszaka rajongóinak kedvez a Bright Night érzékelő, amely az eddigi legnagyobb fejlődést hozza el az éjszakai fotózásban. A Samsung olyan érzékelővel készítette el a Galaxy S21 Ultra 5G telefont, amely képes saját maga csökkenteni a kép zajosságát, így tiszta és éles képet biztosít még a legsötétebb körülmények között is. Emellett teljes mértékben szabályozhatod az exponálás sebességét, tehát a saját tempódban készítheted el a fotókat.



Teljesítmény a maximumon, és azon túl

Az 5 nm-es processzor magával ragadó ereje páratlan teljesítményt és gyorsaságot kínál. A Galaxy S21 Ultra 5G telefont 2× gyorsabb mesterséges intelligencia, 35%-kal gyorsabb GPU és hatalmas, 512 GB-os tárhely jellemzi az összes adat, videó és fotó számára. Az okostelefon egészét támogatja a nagy teljesítményű, 5000 mAh-s akkumulátor, ezt egészíti ki a vízállóságot garantáló IP68 tanúsítvány, az 5G szabvánnyal pedig folyamatosan tarthatod a kapcsolatot az online világgal.



Csatlakoztasd a Galaxy S21 Ultra 5G-t  a számítógéphez

A mobilalkalmazások sokszor szebbek a nagy képernyőn. Használd ki a Link to Windows funkció előnyeit és tekintsd meg a Galaxy S21+ 5G telefon tartalmait a Windows 10 számítógépeden. Rögzítsd az alkalmazásokat a Start menüben vagy a tálcán, így gyorsan elindíthatod azokat és élvezheted a hatékony kapcsolat előnyeit.



Elválaszthatatlan páros

Hogyha már belefáradtál a kijelző megérintésébe, úgy a Galaxy S21 Ultra 5G okostelefon tartogat még néhány meglepetést számodra - a Galaxy sorozat most először érkezik a saját S Pen érintőceruzájával, amely külön megvásárolható. Rendkívül sima működésre hangolja a telefont, a használata igazán precíz és lehetővé teszi, hogy kihasználd a fejlett kijelző minden előnyét. Nemcsak az S Pen érintőceruzával rajzolhatsz vagy írhatsz jegyzeteket a telefonra, hanem más, a Wacom technológiával kompatibilis érintőceruzával is.



Paraméterek

Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
3200 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
3200 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
40 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex), Stylus Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
165,1 mm Kész!
Szélesség
75,6 mm Kész!
Mélység
8,9 mm Kész!
Súly
228 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
40 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
10× Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
16 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,91 GHz (2 910 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 2100 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G78 MP14 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB Fantomfekete
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ