Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Tükör nélküli fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Márkák
Érzékelő mérete
Full Frame
(8)
APS-C
(77)
4/3"
(74)
1/2,3"
(3)
Érzékelő felbontása
10,2 Mpx
47 Mpx
-
Optikai zoom
2,5 ×
10 ×
-
Minimum gyújtótávolság (35mm-es konverzió)
23 mm
42 mm
-
Max. gyújtótávolság (35mm-es konverzióval)
34 mm
345 mm
-
Maximum videó felbontás
4K (4096 × 2160)
(64)
Ultra HD (3840 × 2160)
(44)
Full HD (1920 × 1080)
(54)
2 nap ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF 50 mm STM + EF-EOS M adapter Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
238 890 Ft3 nap ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
4 nap ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budaörs
 
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF 50 mm STM + EF-EOS M adapter Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
238 890 Ft6 nap ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Diósd
 
Canon EOS M50 váz fehér Utolsó termék a raktáron
179 290 Ft0

A tükör nélküli (kompakt) cserélhető objektíves fényképezőgépekben nincs tükör, ami a keresőbe továbbítaná a lencse által látott képet, mint a digitális tükörreflexes fényképezőgépeknél. Ennek köszönhetően ezeknek a fényképezőgépeknek kisebb a méretük és a súlyuk. A képminőség, és a képfeldolgozás tekintetében azonban a tükörreflexes gépekkel versenyeznek. Milyen paramétereket kell figyelembe vennünk, ha tükör nélküli fényképezőgépet szeretnénk?

Tovább

A kompakt fényképezőgép kiválasztásához fontos paraméterek

Az érzékelő mérete

A kompakt fényképezőgépek esetében is az érzékelő mérete befolyásolja jelentősen a képadatok minőségét. Minél nagyobb a szenzor mérete, annál jobb eredményt tud elérni a gép gyenge fényviszonyok mellett - vagyis több fényt tud begyűjteni, ezáltal csökkentve a zajt és növelve a képminőséget a részleteknél. Az érzékelő mérete határozza meg az úgynevezett Crop Factor értéket.

 • Full Frame – a 35 mm-es kisfilm képméretével megegyező méretű érzékelő, általában a kompakt fényképezőgépek legmagasabb kategóriában találjuk őket.
 • APS-C – mérete a Full Frame érzékelő méretének a fele. Leginkább a fejlettebb, köztes modellekben használják.
 • 4/3″ – mérete körülbelül az egynegyede a Full Frame érzékelő méretének, az Olympus és a Panasonic tükör nélküli fényképezőgépeknél általános.

érzékelők mérete a fényképezőgépeknél

Felbontás

A felbontás határozza meg, hogy az adott oldalarányok mellett a kép vízszintes és függőleges irányban hány pontot tartalmaz. Általában minél nagyobb a felbontás, annál részletesebb a kép. A növekvő felbontással azonban a létrehozott fájlok mérete is növekszik. A tükör nélküli kompakt fényképezőgépek többnyire a 12-36 megapixeles felbontás az általános. Ezeket egyre inkább videofelvételekhez is használják a - akár 4K felbontást is képesek kezelni.

 • Full HD – 1920x1080 képpont felbontású kép, ma ez ipari szabványnak tekinthető.
 • Ultra HD – 3840 × 2160 felbontás, a mai trend, fokozatosan igyekszik felváltani a Full HD-t. Hozzá képest négyszer nagyobb a képpontok száma, vagyis négyszer részletgazdagabb.
 • 4K – 4096x2160 képpontos felbontás. Bár több képpontot tartalmaz, mint a HD Ultra, a képaránya nem 16:9, és ezért nem használja ki a széles képernyők teljes területét - a videó alatt és felett vékony fekete csíkok jelennek meg.

Fontos paraméter a videó képsebessége is. Ez meghatározza a rögzített videó folyamatosságát, és a nagy képsebesség elengedhetetlen a lassított felvételek készítéséhez. Tartsd észben, hogy a felbontás tükröződik a keletkező fájl méretében is - a memóriában így csak rövidebb videó tárolható

Bajonett

A bajonett az a mechanikai rögzítő elem, ami az objektívet a kamera vázához rögzíti. Minden gyártónak általában saját típusú bajonettje van, ezért nem kompatibilisek egymással. Az inkompatibilis objektívekhez és vázakhoz különböző átalakítók, adapterek vannak, de ezek sokszor korlátoznak bizonyos funkciókat, például az automatikus élességállítást. Mivel a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépben a lencse és az érzékelő között rövidebb a távolság, ezért ez szerkezetileg eltér a tükörreflexestől. Ez kisebb objektív-választékot eredményez, mint amit a digitális tükörreflexes fényképezőgépeknél láthatunk.

Ne felejtsük el figyelembe venni azt a tényt se, hogy a fényképezőgép kiválasztásakor az egész rendszert (objektívek, fotós tartozékok stb.) választjuk. Minden gyártó olyan tartozékokat kínál, amelyek csak a saját kamerákkal kompatibilisek. Az idő múlásával a konkurens márkára való áttérés már a felszerelés jelentős részének lecserélését jelentené.

Kijelző

A legtöbb tükör nélküli kompakt fényképezőgép hátoldalán kijelző található, amelynek átlója kb. 3 hüvelyk. Egyes modellek kijelzője érintőképernyős, ami általában megkönnyíti a kezelését. A kijelzők konstrukciójukban is különböznek - csak fel- és lehajthatóak, a legtöbb azonban akár 360 fokban forgatható a sok más pozícióba is állítható. 

Akkumulátor

Az akkumulátorok üzemideje nagyban függ a kapacitásuktól. A jelenlegi fényképezőgépek akkumulátorainak kapacitása 680 és 1860 mAh között mozognak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az akkumulátor egy töltéssel 210-750 felvétel készítését teszi lehetővé. Egyes tükör nélküli fényképezőgépek USB csatlakozón keresztül is tölthetőek, akár powerbankról is utazás közben.

Memória

Minél nagyobb a rendelkezésre álló tárhely, annál több felvételt tudsz tárolni a fényképezőgépben, anélkül, hogy azt továbbítani kellene a számítógépre. A tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekben a képek és videók tárolására memóriakártyák szolgálnak (többnyire SDHC vagy SDXC), amelyek képesek befogadni akár 512 GB adatot. A fényképezőgépek belső memóriája általában csak szombólikus méretű.

A tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépek egyéb hasznos jellemzői

 • Optikai stabilizálás – különösen hasznos a videókhoz és a távoli felvételek készítésénél, biztosítja a remegésmentes, éles képet.
 • Optikai kereső – A felvett jelenet nagyon pontos nézete.
 • GPS – hozzáadja a földrajzi koordinátákat a képekhez, így pontosan fel tudod idézni, hogy mikor és hol vetted a fel a videót, készítetted a fényképet.
 • Vízállóság – Lehetővé teszi, hogy kedvezőtlen és nedves időben is felvételeket készíts.
 • Wi-Fi, Bluetooth és NFC – Gyors kapcsolódást biztosít például egy okostelefonhoz vagy tablethez és távirányítást tesz lehetővé.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF 50 mm STM + EF-EOS M adapter Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, APS-C, 24.1 Mpx CMOS, DIGIC 8, Canon EF-M bajonettzár, 3" kihajtható érintőképernyő, 4K videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel 10 kép/mp + 15-45mm (24-72mm f/3.5-6.3) objektív, stabilizálás + 50mm (80mm f/1.8) objektív + EF-EOS M adapter
-10%
265 090 Ft
238 890 Ft

2.
Digitális fényképezőgép - CMOS 24,2 megapixel, 3,2" dönthető LCD-érintőképernyő, HD videó, SD/SDHC/SDXC, beépített vaku, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, sorozatfelvétel 9 fps/sec., A bajonett, Canon EF-M, 5 tengelyes képstabilizálás
-31%
507 590 Ft
349 890 Ft

3.
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 18-150mm objektív (29-240mm f / 3,5-6,3), stabilizálás
-11%
317 190 Ft
283 490 Ft

Még több
162 tétel
Jellemzők
Állapotkijelző (4)
Állványmenet (152)
Tartós (44)
Vakupapucs (126)
Beépített vaku (89)
Cserélhető objektívek (161)
Vízállóság (14)
Arcfelismerés (135)
Kereső
Kereső nélkül (27)
Elektronikus (126)
Optikai (2)
Hibrid (1)

(both optical and electronic)

Képstabilizálás
Optikai (83)
Az optikai stabilizáció (OIS) különösen fontos az állóképeknél.
Mechanikus (10)
Igen (a gyártó nem említi a típust) (50)
Stabilizátor nélkül (17)
Érzékelő típusa
CMOS (86)
Live MOS (74)
Érzékelő mérete
Full Frame (8) TIPP:
APS-C (77) TIPP:
4/3" (74) TIPP:
1/2,3" (3)
Érzékelő felbontása
10,2 Mpx
47 Mpx

A felbontás meghatározza az eredményül kapott videót alkotó pixelek számát. Jelenleg a leggyakoribb értékek közé tartozik a Full HD felbontás (1920 × 1080), amely alkalmas a TV-készülékek vagy monitorok nagy képernyőjén történő vetítésre. A nagyobb Ultra High Definition (UHD), azaz 4K (3840 × 2160) felbontás finomabb, részletesebb képet biztosít.

Teljes szöveg
Sorozatfelvétel maximális sebessége
4 fps
20 fps

Optikai zoom
2,5 ×
10 ×

A zoom az objektív azon képessége, hogy közelíteni tudja a távoli objektumokat. Ezt az objektív lencséinek átcsoportosításával és a gyújtótávolság megváltoztatásával tudja elérni. Minél jobban közelíted a képet (vagyis nagyobb gyújtótávolsággal fényképezel) , annál kisebb az objektív fényereje, és annál érzékenyebb a végső kép a kamera bemozdulására.

Teljes szöveg
Legrövidebb fókusztávolság
13 cm
90 cm

Max. világosság min. fókusztávolságnál
f/1,8
f/4

Az  objektív fényereje (f) azt fejezi ki, hogy az objektív milyen mennyiségű fényt képes összegyűjteni a fényképezésnél, amit aztán a fényképezett tárgy kirajzolásánál használ fel.  A fényerő egy arányszámot jelöl, ami azt mutatja, hogy hogyan aránylik a gyújtótávolság az átmérőhöz.

A gyakorlatban ez azt jelenti: minél kisebb ez a szám, annál jobb az eszköz fényereje és annál jobb képeket tudsz rossz fényviszonyok között készíteni.

Teljes szöveg
Max. világosság max. fókusztávolságnál
f/1,8
f/6,7

Az  objektív fényereje (f) azt fejezi ki, hogy az objektív milyen mennyiségű fényt képes összegyűjteni a fényképezésnél, amit aztán a fényképezett tárgy kirajzolásánál használ fel.  A fényerő egy arányszámot jelöl, ami azt mutatja, hogy hogyan aránylik a gyújtótávolság az átmérőhöz.

A gyakorlatban ez azt jelenti: minél kisebb ez a szám, annál jobb az eszköz fényereje és annál jobb képeket tudsz rossz fényviszonyok között készíteni.

Teljes szöveg
Minimum gyújtótávolság (35mm-es konverzió)
23 mm
42 mm

Az objektív gyújtótávolsága egy érdekes mérőszám, amivel tulajdonképpen az objektívek látószögét jellemezzük. Ha lemérjük, hogy a párhuzamosan érkező sugarakat a lencsétől hány milliméter távolságban gyűjti össze egy pontban az objektív akkor megkapjuk a gyújtótávolságot.

A gyújtótávolság alapján a fényképezőgépeket feloszthatjuk széles látószögű (14 mm - 24 mm), fixfókusz (egy érték), klasszikus zoom (18 mm – 300 mm) és teleobjektíves (300 mm-től nagyobb) típusokra.

Teljes szöveg
Max. gyújtótávolság (35mm-es konverzióval)
34 mm
345 mm

Az objektív gyújtótávolsága egy érdekes mérőszám, amivel tulajdonképpen az objektívek látószögét jellemezzük. Ha lemérjük, hogy a párhuzamosan érkező sugarakat a lencsétől hány milliméter távolságban gyűjti össze egy pontban az objektív akkor megkapjuk a gyújtótávolságot.

A gyújtótávolság alapján a fényképezőgépeket feloszthatjuk széles látószögű (14 mm - 24 mm), fixfókusz (egy érték), klasszikus zoom (18 mm – 300 mm) és teleobjektíves (300 mm-től nagyobb) típusokra.

Teljes szöveg
Bajonett
Canon EF-M (32)
Micro Four Thirds (4/3") (77)
Sony A (2)
Sony E (17)
Fujifilm X (31)
Leica L (2)

A bajonett rögzíti az objektívet a kamera vázához. Minden gyártó általában saját típusú bajonettet használ, ezért nem kompatibilisek egymással. Az inkompatibilis objektívekhez és vázakhoz különböző átalakítók és adapterek kaphatók, de ezek korlátozhatnak bizonyos funkciókat, például az automatikus élességállítást.

Teljes szöveg
Fix fókusz (6)
Zoom (17)
Kijelző mérete
2,95 "
(7,49 cm)
3,2 "
(8,13 cm)

Kijelző funkciók
Rotáció / billentés (147)
Forgatás / billentés 180°-kal (15)
Érintőképernyő (142)
Live View (45)
Szélesség
67,1 mm
142,6 mm

Magasság
58,8 mm
116 mm

Mélység
33,3 mm
91,6 mm

Súly
266 g
726 g

Maximum videó felbontás
4K (4096 × 2160) (64)
Ultra HD (3840 × 2160) (44)
Full HD (1920 × 1080) (54)
Max. felvételi frekvencia max felbontásnál
15 fps
60 fps

Max. elérhető
30 fps
240 fps

Video-hangbeállítás
Stereo (145)
Video container (fájl típus)
.avi (19)
.mov (57)
.mp4 (80)
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC (93)
AVCHD (51)
Memóriakártya típusa
SD (161)

Az SD memóriakártyák olyan adattároló eszközök, melyek digitális fényképezőgépeknél, mobiltelefonoknál és más készülékeknél használhatóak. Az elnevezés az angol "Secure Digital" rövidítése. SD kártya választásakor a memóriakártya típusa a lényeg, illetve annak kapacitása és sebessége...

SDHC (160)
SDXC (161)
micro SD (9)
micro SDHC (9)
micro SDXC (9)

Az SDXC memóriakártya digitális fényképezőgépeknél, videókameráknál, mobiltelefonoknál és más készülékeknél használható adattároláshoz. Az SDHC kártyákhoz hasonlóan az SD memóriakártyákon alapuló technológiát használnak, de nagyobb kapacitással rendelkeznek.

Memory Stick PRO (19)
Memóriakártya micro (3)
XQD (2)
Támogatott formátumok
RAW (150)
JPEG (150)
Akkumulátor típusa
Akkumulátor (162)
Akkumulátor élettartam
210 snímků
750 snímků

A fényképek száma, amiket egy töltéssel feltöltött akkumulátor révén készíteni lehet.

Akkumulátor-kapacitás
680 mAh
1 860 mAh

Ezüst (43)
Fekete (121)
Szürke (5)
Fehér (9)
Gold (2)
Kék (1)
Barna (9)
Adat interfészek
USB 2.0 csatlakozás (109)
USB 3.0 (3.1 Gen1) (12)
USB 3.0 (3.1 Gen2) (22)
Wi-Fi interface (148)
Bluetooth csatlakozás (69)
NFC interface (52)
Audio/Video
HDMI (23)
miniHDMI (15)
microHDMI (129)
A/V (TV Kimenet) (15)
Külső mikrofon (38)
Támogatja a közvetlen nyomtatást
DPOF (Digital Print Order format) (55)
PictBridge (27)
Töltőkábel / adapter (152)
Használati utasítás (132)
Objektív sapka (132)
Szíj (104)
Akkumulátor (102)
Objektív sapka (79)
Objektív (62)
USB kábel (37)
Használati útmutató (22)
Software (CD) (9)
Tok (8)
Extra akkumulátor (8)
Tripod (8)
Tartó (5)
Tisztító törlőkendő (4)
Napernyő (2)
HDMI kábel (1)
Táska (1)
Termékek megjelenítése
Classic Kategória
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF 50 mm STM + EF-EOS M adapter
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, APS-C, 24.1 Mpx CMOS, DIGIC 8, Canon EF-M bajonettzár, 3" kihajtható érintőképernyő, 4K videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel 10 kép/mp + 15-45mm (24-72mm f/3.5-6.3) objektív, stabilizálás + 50mm (80mm f/1.8) objektív + EF-EOS M adapter

Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF 50 mm STM + EF-EOS M adapter - Digitális fényképezőgép
-10%
238 890 Ft

-10% 265 090 Ft
áfa nélkül 188 100 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC095k
Arany középút
Canon EOS M5 fekete váz + 18-150 mm IS STM + EF-EOS M adapter
Digitális fényképezőgép - CMOS 24,2 megapixel, 3,2" dönthető LCD-érintőképernyő, HD videó, SD/SDHC/SDXC, beépített vaku, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, sorozatfelvétel 9 fps/sec., A bajonett, Canon EF-M, 5 tengelyes képstabilizálás

Utolsó db ezen az áron
Canon EOS M5 fekete váz + 18-150 mm IS STM + EF-EOS M adapter - Digitális fényképezőgép
-31%
349 890 Ft

-31% 507 590 Ft
áfa nélkül 275 500 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: OC065g3
Premium Kategória
Sony Alpha A6500 váz
Digitális fényképezőgép - CMOS APS-C 24,2 Mpx, 4K HD videó, 3"-es kihajtható LCD, SD/SDHC/SDXC, HDMI, USB, WiFi

Sony Alpha A6500 váz - Digitális fényképezőgép
-6%
525 090 Ft

-6% 555 990 Ft
áfa nélkül 413 460 Ft

Szállításra kész 3 db
Termék kód: OS072i1l1
Canon EOS M50 fekete + EF-M 18-150 mm IS STM
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 18-150mm objektív (29-240mm f / 3,5-6,3), stabilizálás

Utolsó 3 db ezen az áron
Canon EOS M50 fekete + EF-M 18-150 mm IS STM - Digitális fényképezőgép
-11%
283 490 Ft

-11% 317 190 Ft
áfa nélkül 223 220 Ft

Szállításra kész 3 db
Termék kód: OC095g
Panasonic LUMIX DMC-G7 Digitális fényképezőgép + fekete lencse
Digitális fényképezőgép Live MOS 16 MPx, elektronikus keresővel, billenthető érintőképernyő 3 "LCD kijelző, Li-ion, SD / SDHC / SDXC, HDR, 4K video stabilizátor, Wi-Fi, HDMI

Panasonic LUMIX DMC-G7 Digitális fényképezőgép + fekete lencse - Digitális fényképezőgép
-5%
250 190 Ft

-5% 263 490 Ft
áfa nélkül 197 000 Ft

Szállításra kész 2 db
Termék kód: ON079c7a
Canon EOS M50 váz fehér
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bajonett, 3" dönthető érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel

Canon EOS M50 váz fehér - Digitális fényképezőgép
-8%
179 290 Ft

-8% 194 090 Ft
áfa nélkül 141 170 Ft

Utolsó termék a raktáron
Termék kód: OC095b
Panasonic LUMIX DMC-GX80 fekete + 12-32mm objektív
Digitális fényképezőgép - Live MOS 16.8Mpx, elektronikus kereső, kihajtható 3" OLED érintőképernyő, 4K 3840x2160 (24p) videó, arc- és szemfelismerés, sztereó mikrofon, pop-up flash, SD/SDHC/SDXC, WiFi, micro HDMI, Li-ion 1025mAh, USB 2.0

Panasonic LUMIX DMC-GX80 fekete + 12-32mm objektív - Digitális fényképezőgép
-12%
163 990 Ft

-12% 186 990 Ft
áfa nélkül 129 130 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ON082a2a
Canon EOS M100 fehér + M15-45mm ezüst + Irista
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, APS-C, 24.2 MPx-es CMOS, DIGIC 7, Canon EF-M bajonett, 3" dönthető érintőképernyő, Full HD videó, RAW, SD/ SDHC/ SDXC/UHS-I, WiFi, NFC, HDMI, USB, 6.1 kép/mp sebességű sorozatfelvétel + 15-45mm (24-72mm f/3.5-6.3) objektív, képstabilizálás

Utolsó db ezen az áron
Canon EOS M100 fehér + M15-45mm ezüst + Irista - Digitális fényképezőgép
Új
151 190 Ft

áfa nélkül 119 050 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: OC065h8c1
Canon EOS M100 szürke + EF-M 15-45 mm IS STM szürke Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - 24.2 Mpx APS-C CMOS, DIGIC 7, 3" LCD érintőképernyő, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, RAW, WiFi, NFC, micro HDMI + 15-45mm (24-75 mm f/3.5-6.3) objektív, stabilizálás, szűrőátmérő 49mm + 16GB memóriakártya + Canon EH31-FJ tok + objektív törlőkendő

163 190 Ft

áfa nélkül 128 500 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: OC065h9b
Canon EOS M100 fehér + EF-M 15-45mm IS STM ezüst Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - 24.2 MPx-es CMOS, APS-C, DIGIC 7, 3" LCD érintőképernyő, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, RAW, WiFi, NFC, micro HDMI + 15-45mm (24-75mm f/3.5-6.3) objektív, képstabilizálás, 49 mm-es szűrőátmérő + 16GB-os memóriakártya + Canon EH31-FJ tok + objektív tisztító kendő

Utolsó 2 db ezen az áron
159 690 Ft

-1% 161 590 Ft
áfa nélkül 125 740 Ft

Szállításra kész 2 db
Termék kód: OC065h9a
Canon EOS M100 szürke + M15-45mm ezüst
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 7 Touch 3 „LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, RAW, WiFi, NFC, micro HDMI

189 790 Ft

-1% 191 890 Ft
áfa nélkül 149 440 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: OC065h7c
Canon EOS M100 fehér + ezüst M15-45mm
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 7 Touch 3" LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, RAW, WiFi, NFC, micro HDMI

Canon EOS M100 fehér + ezüst M15-45mm - Digitális fényképezőgép
-22%
149 990 Ft

-22% 191 890 Ft
áfa nélkül 118 100 Ft

Szállításra kész 3 db
Termék kód: OC065h8c
Canon EOS M100 fekete + M15-45mm ezüst
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 7 Touch 3 „LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, RAW, WiFi, NFC, micro HDMI

Utolsó 4 db ezen az áron
Canon EOS M100 fekete + M15-45mm ezüst - Digitális fényképezőgép
-8%
177 290 Ft

-8% 191 890 Ft
áfa nélkül 139 600 Ft

Szállításra kész 4 db
Termék kód: OC065h6c
Canon EOS M100 fekete + M15-45mm ezüst + M 22mm
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 7 Touch 3 „LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, RAW, WiFi, NFC, micro HDMI

242 990 Ft

áfa nélkül 191 330 Ft

Szállításra kész 2 db
Termék kód: OC065h6b
Canon EOS M100 szürke + M15-45mm ezüst + M55-200mm ezüst
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 7 Touch 3 „LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, RAW, WiFi, NFC, micro HDMI

Canon EOS M100 szürke + M15-45mm ezüst + M55-200mm ezüst - Digitális fényképezőgép
-8%
243 990 Ft

-8% 265 290 Ft
áfa nélkül 192 120 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: OC065h7a
Canon EOS M100 váz fekete
Digitális fényképezőgép - CMOS 24,2 Mpx APS-C, DIGIC 7, 3" LCD érintőképernyő, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, FullHD videó, RAW, WiFi, NFC, microHDMI

Canon EOS M100 váz fekete - Digitális fényképezőgép
-26%
112 990 Ft

-26% 152 790 Ft
áfa nélkül 88 970 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: OC065h6
Canon EOS M6, ezüst + EF-M 15-45 mm + 55-200 mm
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS, 3" kihajtható LCD érintőképernyő, Full HD videó, RAW, SD/SDHC/SDXC, beépített vaku, WiFi, HDMI, USB, 5 tengelyes képstabilizátor

Canon EOS M6, ezüst + EF-M 15-45 mm + 55-200 mm - Digitális fényképezőgép
-14%
315 550 Ft

-14% 366 870 Ft
áfa nélkül 248 460 Ft

Utolsó 2 termék a raktáron
Termék kód: OC065k8
Canon EOS M6 fekete + EF-M 18-150mm
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS szenzor, 3"-os forgatható LCD érintőképernyő, Full HD videófelvétel, RAW, SD/SDHC/SDXC, beépített vaku, WiFi, HDMI, USB, 5 tengelyes képstabilizátor

Canon EOS M6 fekete + EF-M 18-150mm - Digitális fényképezőgép
-13%
299 990 Ft

-13% 345 740 Ft
áfa nélkül 236 210 Ft

Utolsó 2 termék a raktáron
Termék kód: OC065k5
Canon EOS M6, ezüst + EF-M 15-45mm
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS, 3" kihajtható LCD érintőképernyő, Full HD videó, RAW, SD/SDHC/SDXC, beépített vaku, WiFi, HDMI, USB, 5 tengelyes képstabilizátor

Canon EOS M6, ezüst + EF-M 15-45mm - Digitális fényképezőgép
-16%
242 280 Ft

-16% 287 350 Ft
áfa nélkül 190 770 Ft

Kiárusitás
Szállításra kész 3 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC065k4
Canon EOS M6, fekete + EF-M 15-45mm
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS, 3" kihajtható LCD érintőképernyő, Full HD videó, RAW, SD/SDHC/SDXC, beépített vaku, WiFi, HDMI, USB, 5 tengelyes képstabilizátor

Canon EOS M6, fekete + EF-M 15-45mm - Digitális fényképezőgép
-17%
239 740 Ft

-17% 287 350 Ft
áfa nélkül 188 770 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: OC065k3
Canon EOS M5 fekete
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS, 3,2" dönthető LCD-érintőképernyő, Full HD videó, SD/SDHC/SDXC, beépített vaku, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, sorozatfelvétel 9 fps/sec., Canon EF-M bajonett, 5 tengelyes képstabilizálás

Utolsó 4 db ezen az áron
Canon EOS M5 fekete - Digitális fényképezőgép
-43%
214 890 Ft

-43% 379 090 Ft
áfa nélkül 169 200 Ft

Szállításra kész 4 db
Termék kód: OC065g
Canon EOS M100 fekete + M15-45mm ezüst + M 22mm
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 7 Touch 3 „LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, RAW, WiFi, NFC, micro HDMI

Az akció befejezésének az ideje: 22:38:02
Canon EOS M100 fekete + M15-45mm ezüst + M 22mm - Digitális fényképezőgép
-14%
205 830 Ft

-14% 239 690 Ft
áfa nélkül 162 070 Ft

Kiárusitás
Felbontott raktáron
Termék kód: OC065h6b
Canon EOS M100 szürke + EF-M 15-45 mm IS STM szürke Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - 24.2 Mpx APS-C CMOS, DIGIC 7, 3" LCD érintőképernyő, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, RAW, WiFi, NFC, micro HDMI + 15-45mm (24-75 mm f/3.5-6.3) objektív, stabilizálás, szűrőátmérő 49mm + 16GB memóriakártya + Canon EH31-FJ tok + objektív törlőkendő

168 050 Ft

áfa nélkül 132 320 Ft

Kiárusitás
Felbontott raktáron
Termék kód: OC065h9b
Canon EOS M6, ezüst + EF-M 15-45mm
Digitális fényképezőgép - 24,2 megapixeles CMOS, 3" kihajtható LCD érintőképernyő, Full HD videó, RAW, SD/SDHC/SDXC, beépített vaku, WiFi, HDMI, USB, 5 tengelyes képstabilizátor

Canon EOS M6, ezüst + EF-M 15-45mm - Digitális fényképezőgép
-16%
241 730 Ft

-16% 287 350 Ft
áfa nélkül 190 340 Ft

Kiárusitás
Felbontott raktáron
Termék kód: OC065k4

Tükör nélküli fényképezőgépek

Digitális fényképezőgépMit jelent az arany óra a fotózásban, és hogyan tudod használni? Állíts be egy fix állóképet! Kezdj el játszani a fényhatásokkal, készíts professzionális képeket. Ebben a...
A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi...
Az Olympus PEN E-PL8 tükörreflex nélküli fényképezőgép egy jó, pici, egyúttal stílusos készülék, amely...
LeicaPanasonic Lumix G9 (TESZT) A Panasonic teljesen új készüléke, a Lumix G9 képes akár 80Mpx képeket is rögzíteni, akár 60 képkocka /...
A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és...
Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb...
További cikkek

Tükör nélküli fényképezőgépek

A cserélhető objektíves digitális fényképezőgépek a kompakt és tükörreflexes gépek előnyeit egyesítik. A tükörreflexesekkel szemben könnyebbek és kisebb méretűek, ugyanakkor megőrzik annak előnyeit a cserélhető objektívek formájában, amelyek a fényképezőgép vázához vásárolhatóak. A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek könnyen elcsomagolhatóak utazások során is és a velük készített képek nagyon jó minőségűek lesznek.

Kompaktok tapasztalt fotósoknak

A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek automatikus módokat és manuális beállításokat is kínálnak, így félprofesszionális gépekről beszélünk, melyek tapasztaltabb fotósok számára előnyösek. Felszereltségük között megtalálható például az automatikus élességállítás vagy autofókusz, illetve az érintőképernyő, akár forgatható változatban is. A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek általában videófelvételek készítésére is alkalmasak.

Minőségi cserélhető objektíves kompaktok

A kapott képek minősége jobb, mint az egyszerűbb kompakt gépeknél. A cserélhető objektíves fényképezőgépek külön is megvásárolhatóak, de akár egy csomagban, objektívvel együtt is. A jobb minőségű cserélhető objektíves kompakt gépek kínálatunkban olyan gyártók közül található meg, mint az Olympus vagy a Panasonic, mely márkák a precíz kialakítás zálogai.

Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.
További

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó tükör nélküli fényképezőgépek A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb tükör nélküli fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod tükör nélküli fényképezőgépek vélemények
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB5

Miért vásárolj nálunk? 24 év tapasztalata Több infó »
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon