30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S

Termékkatalógus
Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HXI285c1PP Termékszám:  CIKK/01417 Gyártó honlapja:
Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S 399 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S

Ez a modern Xiaomi 14 okostelefon része a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,36" -es képernyővel rendelkezik, amely az egyik legnépszerűbb méretnek számít. Kijelzőjének ideális nagysága biztosítja a praktikus kezelést, miközben kényelmesen filmezhetsz, játszhatsz vagy böngészhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A rendszer folyamatos működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 512GB integrált memória áll rendelkezésre. Ez a memória ideális a hosszú videók és kiváló minőségű fényképek készítésére. A szükséges energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. IP68 mértékű védelmi fokozattal látták el. Eme Xiaomi okostelefon 2024 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S mobiltelefon alapvető tulajdonságai

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,36" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A megfelelő energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Vízálló konstrukcióval rendelkezik az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,36"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A képernyő 3000 Nits fényerőt biztosít
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Ennek a nagyszerű Xiaomi telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz majd minden pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal tölthetünk el, mivel 6,36" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2670 × 1200 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a kijelzőn zajló események alapján módosítani tudjuk a frekvenciát. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb mechanikai sérüléseket. A HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amelynek a gyönyörű jeleneteket köszönhetjük. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a modern Xiaomi mobiltelefon 3000 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...

Örökítsd meg a lényeges eseményeket

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Xiaomi okostelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel részletes képet kapunk a távolabbi dolgokról. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× optikai zoom-ra képes. A makrókamera ideális választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a modern Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. A videók készítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizálás funkciónak. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk készíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Nem okoz majd csalódást a telefon akkumulátora

Eme Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4610 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, és ugyanakkor gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 50 W. Ez a strapabíró Xiaomi okostelefon elegendő teljesítményű akkumulátorral bír ahhoz, hogy áramforrásként használjuk egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Így powerbank-ként használható más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális kapacitása 10 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...

Eme Xiaomi okostelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A remek Xiaomi mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB rendszermemóriával funkcionál, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső memória van biztosítva, amely felveszi a versenyt még a laptopokkal is, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek.

Ez a modern Xiaomi mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes meghatározni az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraportot gyakran használják a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. A mobiltelefonnal kezdeményezhetünk hívásokat az interneten is, nem csak a hagyományos telefonhálózaton. VoWiFi és VoLTE technológiát használ.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amellyel lehetséges további eszközöket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

152,8 × 71,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,6 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,6 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 610 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
90 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
50 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 750 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Felhasználói felület
HyperOS Kész!

AP+ ingyen

Speciális akció
AP+ ingyen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S termékhez:

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S

Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Telefon adatok végleges törlése biztonságosan (ÚTMUTATÓ)

Tudtad, hogy a gyári beállítások visszaállítása valójában nem törli az adatokat? Ha túladsz egy régi telefonon, tableten vagy akár laptopon, alaposabban törölnöd kell az adatokat, hogy az érzékeny információk, bejelentkezési adatok, hitelkártyaadatok, és végső soron a fotóid és dokumentumaid ne legyenek kitéve a visszaélés veszélyének. Hogyan törölhetők biztonságosan az adatok az Android és iOS készülékekről?

Lezajlott a barcelonai MWC 2024, íme a 8 legérdekesebb újdonság

Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről árulkodnak? Összefoglaló cikkünkből megtudhatsz minden lényeges dolgot.

Egy igazi nagyágyú, hatalmas kijelzővel. Az Asus Zenfone 11 Ultra a mobiljátékosokat célozza meg

Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell. Mindkét telefon azonban továbbra is a kínálatban marad. Mit tud az Asus Zenfone 11 Ultra? Mikor lehet hozzájutni és mi a helyzet az árával?

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra?

A legjobb gamer telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak?

Samsung Galaxy A55 5G (TESZT): az A széria legjobbja. Nagyszerű kamera, kétnapos üzemidő, kiváló kijelző és még sok minden más

A Samsung több modellel képviselteti magát a középkategóriában. Természetesen minél drágább, annál jobb, de a Galaxy A35 és a Galaxy A55 között első ránézésre elég kevés a különbség, ezért részletesebben is meg kellett vizsgálnunk őket. És hogy milyen következtetésekre jutottunk, azt a cikkünkből tudhatod meg. Ahogy a főcím is jelzi, valóban a Galaxy A55 kínálja a legjobbat az A szériában. A nagyszerű kijelzője, a kamerája, a kétnapos akkumulátor-üzemideje és számos más tulajdonsága is meggyőző.

A Snapdragon 8s Gen 3 nagy teljesítményű, támogatja az AI-t és a zászlóshajó-gyilkos telefonokban kap helyet

A Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor állítólag főleg a "zászlóshajó-gyilkosok" erőforrása lesz, olyan telefonoké, amelyek a csúcsra merészkednek, de bizonyos funkciókkal nem rendelkeznek, így nem érik el az abszolút csúcsot. A teljesítmény várhatóan tisztességes lesz, ahogy a funkciókészlet is, de valahol spórolniuk kellett.

Xiaomi 14 Ultra (BEMUTATÓ): csúcsszintű specifikációk, 1 hüvelykes érzékelő és 16 GB RAM

A Xiaomi 2023 őszén már bemutatta a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro készülékeket. Most jön a csúcsmodell, a Xiaomi 14 Ultra, amely elsősorban a kamera minőségét tekintve tör nagy babérokra. Vajon megállja a helyét a legerősebb versenytársak zászlóshajóival szemben?

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): végre megérkezett hazánkba is a Xiaomi zászlóshajója

A Xiaomi végre bemutatta az új Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Pro modelleket. A telefonok jellegzetessége elsősorban az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet, az újratervezett HyperOS és az új, különleges dizájn. Mi mindent kínálnak az új Xiaomi telefonok és mikorra számíthatunk rájuk?

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható.
Kiegészítők: Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ