VIP LENOVO boost VIP LENOVO boost

Tűzhelyek, sütők és főzőlapok

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/power-booster.jpg

Booster funkció

A Power Booster funkció lehetővé teszi a kiválasztott főzőzóna gyors felfűtését. Ez a funkció 30%-kal nagyobb teljesítmény elérését teszi lehetővé, mint a normál üzemmódban történő használat során.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hi-light-zony.jpg

Hi-Light főzőzónák

A Hi-Light főzőzónák jelentősen rövidebb idő alatt érik el a maximális hőteljesítményt. Ismerd meg, hogyan működik ez a funkció.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ukazatel-zbytkoveho-tepla.jpg

Hőmérséklet jelző

Az üvegkerámia főzőlapok hőmérséklet jelzővel rendelkeznek, amely jelzi, ha a főzőlap még forró. Ez a maradék hő azonban felhasználható a már elkészült ételek újramelegítéséhez vagy melegen tartásához.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-trub-pyrolyzou-a-katalyzou.jpg

A sütők pirolitikus és katalitikus tisztítása

Az öntisztító sütőket feloszthatjuk pirolitikus és katalitikus sütőkre. A pirolízis magas hőmérsékleten történő égetéssel távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket. A katalízis egy speciális porózus felületen keresztül szívja fel a zsírt.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysuvny-odsavac-par.jpg

Páraelszívó visszacsapó szelep

A visszacsapó szelep a páraelszívás során használatos, a páraelszívó kivezető nyílásánál kell elhelyezni. Feladata, hogy a hideg kinti levegő ne jusson be a helyiségbe, a füst és a pára pedig ne szökjön vissza a szellőzőaknából a konyhába.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysuvna-digestor.jpeg

Teleszkópos páraelszívók

A teleszkópos páraelszívó kihúzható kialakításának köszönhetően ideális a kisebb konyhákba. Alapkivitelben 60 cm és 90 cm szélességben kaphatók. A teleszkópos páraelszívók teljesítménye azonban kisebb. Tudj meg többet a kihúzható páraelszívókról.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sklo-dvirek-trouby.jpg

Többrétegű sütőajtó üveg

A többrétegű sütő ajtó üveg biztonsági elemként szolgál az égési sérülések megelőzésére. Két vagy három réteg üveg alkalmazásával a sütő ajtaja legfeljebb 70 °C-ra, illetve 55 °C-ra melegszik fel.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/studene-dvere.jpg

Hideg sütőajtó

A sütés közben is hideg sütőajtó a modern sütők biztonsági funkciója, amely megakadályozza az égési sérüléseket. A hideg sütőajtóknak több típusa létezik. Melyek ezek? 
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/energeticka-trida-trub.jpg

Sütők energiaosztályozása

Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. A választást megkönnyíti az energiacímke, vagy más néven energiahatékonysági címke, amely jelzi az energiaosztály besorolást, és minden sütőn kötelezően szerepel. 


28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ